Bloc

dijous, 27 de desembre del 2007

L'equip infantil guanya el triangular

Aquesta tarda l'equip infantil ha guanyat el triangular de waterpolo que cada any el club organitza per aquestes dates. Els nostres jugadors han guanyat els dos partits disputats en format de dues parts de 7 minuts.

Al primer partit el C.N.Poble Nou ha superat per un gol de diferència al C.N.Rubí; el segon partit l'ha jugat aquest últim amb la U.E.d'Horta i els nostres jugadors l'han guanyat de forma clara, per tant l'últim partit decidia el guanyador final i els nostres han superat al rival per un ajustat marge. El resultat final U.E.d'Horta 5 - C.N.Poble Nou 4.


Demà serà el torn dels alevins que en el mateix format i amb els mateixos rivals segur que intentaran fer-se amb el trofeu.

dimarts, 25 de desembre del 2007

98a edició Copa Nadal

Aquest matí s'ha celebrat una nova edició, i ja en van 98, de la tradicional travessa de Nadal al port de Barcelona. Malgrat la baixa temperatura de l'aigua (14-15º) més de 400 nedadors de diferents categories s'han atrevit a nedar els 200 metres des de Maremàgnum al Portal de la Pau.
També han participat alguns del nostres nedadors màsters i cal destacar la victòria d'en Carlos Martín a la categoria "màsters C" (50-59 anys), revalidant el triomf assolit l'any passat.

diumenge, 23 de desembre del 2007

Victòria de Juvenil i Cadet a casa

Aquest cap de setmana ha estat complert. Desprès de la victòria de l'equip absolut i benjamí ahir dissabte, avui els nois dels equips juvenil i cadet han guanyat també els seus partits còmodament davant del C.N.Manresa, en les dues categories. Els resultats han estat:
Juvenil: U.E. d'Horta 17 - C.N.Manresa 5 (7-1/2-2/3-0/5-2).
Cadet : U.E. d'Horta 9 - C.N.Manresa 4 (2-1/1-0/4-0/2-3).
Tanta victòria serà una bona forma de passar les festes.
FELICITATS A TOTS!!!

dijous, 20 de desembre del 2007

Nadals com a líders



L'equip absolut pasarà aquestes festes com a líder de la lliga. Aquesta tarda ha guanyat amb contundència el seu partit i la victòria és l'únic resultat que coneix fins ara. El resultat final ha estat U.E.d'Horta 20 - La Latina 10 (3-2/5-1/6-4/6-3) .Ara a pasar uns bons nadals i a pensar en la Copa Barcelona. FELICITATS NOIS!!

El benjamí guanya el seu primer partit



L'equip benjamí ha guanyat el seu primer partit de lliga. Aquesta tarda els nostres joves jugadors per fí han obtingut la recompensa al seu esforç i han guanyat a la nostra piscina. El resultat final, U.E.d'Horta 4 - C.N.Sabadell 1 (1-1/1-0/1-0/1-0), és un bon regal de reis avançat. Des d'aquí hem d'animar-los a seguir així. FELICITATS !!

Triangulars de categories

Durant aquestes festes i com és tradicional organitzem els triangulars de waterpolo en les diferents categories, el programa previst és el següent:
27/12/07 - Infantil 18:15h Rubí-Poble Nou-U.E.d'Horta
28/12/07 - Aleví 18:15h Rubí-Poble Nou-U.E.d'Horta
03/01/08 - Cadet 17:30h Rubí-Premià-U.E.d'Horta
04/01/08 - Juvenil 17:30h Rubí-Mediterrani-U.E.d'Horta

Waterpolo màster


En partit jugat dijous al vespre l'equip màster va perdre el seu partit jugat a la piscina del Mediterrani, el resultat final C.E.Mediterrani 11 - U.E.d'Horta 10 (2-3/3-4/2-1/4-2).

dimarts, 18 de desembre del 2007

Resultat waterpolo veterans

En el partit jugat aquest vespre per l'equip de veterans del nostre club, en la piscina del C.E.Meditarrani, s'aconseguit empatar un partit que ha estat força igualat, tot i començar l'últim quart amb dos gols per sota en el marcador. Finalment s'ha aconseguit igualar el partit amb un resultat final de: C.E.Mediterrani 8 - U.E.d'Horta 8 (2-2/2-0/3-3/1-3).

dilluns, 17 de desembre del 2007

Resum del cap de setmana

Podriem dir que aquest cap de setmana ha estat molt positiu per el waterpolo del nostre club on l'equip absolut segueix ferm al cap de la classificació; l'equip cadet en un partit sense història va guanyar el seu partit davant un rival molt inferior per un marge molt ampli de gols; l'equip juvenil havia de guanyar el seu partit i ho va fer en un encontre seriós on no es va patir per guanyar els tres punts en joc.

L'equip aleví, en un gran partit, va guanyar. Emoció fins els segons finals on es va decidir el partit. Destacar l'esforç, constància i ganes de guanyar dels nostres jugadors, que en cap moment van donar per perdut el partit tot i estar molta estona per sota el marcador. Espectacular tercer quart amb un parcial demolidor (6-1) que va obrir la porta de la victòria encara que el rival ens va fer patir fins al final.

L'infantil no volia ser menys i va decidir el seu partit en un final d'infart. Tot i anar guanyant durant tota l'estona, mai es va poder desenganxar en el marcador. En una polèmica decisió, l'àrbitre va expulsar el nostre entrenador i va complicar molt el final de partit. Malgrat això i a que el rival va tenir oportunitats per empatar el partit, finalment es va fer justícia i els tres punts es van quedar a casa en un partit ben jugat i amb accions de mèrit dels nostres jugadors.
L'equip benjamí va perdre el seu partit jugat a la piscina d'un dels equips amb més potencial del waterpolo estatal, el C.N.At.Barceloneta. Malgrat això, seguim en el procés d'aprenentatge dels nois i noies del nostre equip; cal recordar que aquest és el seu primer contacte amb el nostre esport i la majoria de rivals ja fa un any que competeixen, per tant molts ànims !!.

diumenge, 16 de desembre del 2007

Bona jornada

La jornada de diumenge ha estat molt positiva per els nostres equips, ja que de quatre partits jugats, tres han acabat amb victòria. Només l'equip benjamí ha perdut a la complicada piscina del C.N.At.Barceloneta. La resta de resultats han estat:


Juvenil U.E.d'Horta 11 - C.N.Sant Feliu 6
(2-0/3-1/4-3/2-2)

Aleví U.E.d'Horta 8 - C.N.Rubí 6 (0-1/1-2/6-1/1-2)

Infantil U.E.d'Horta 10 -
C.N.Premià 8 (2-0/3-2/2-2/3-4)

dissabte, 15 de desembre del 2007

Victória i liderat en solitari

Objectiu complert, així podem titular el partit de l'equip absolut que aquesta tarda ha guanyat amb un resultat final de UAB 11 - U.E.d'Horta 13. El partit ha començat positivament per els nostres, però el relaxament ha fet que el rival s'acostés al marcador sense que perillés el resultat. Així doncs amb aquest resultat quedem com a líders de la lliga amb tres punts d'avantatge sobre el WPNavarra, que té pendent de jugar el partit d'aquesta jornada.

D'altra banda l'equip cadet va guanyar ahir el seu partit d'una forma clara i còmode. El resultat final : C.N.Granollers 5 -U.E.d'Horta 29.

Estrena dels pre-benjamins

Avui a la piscina del C.E.Mediterrani els nostres nedadors més joves (nascuts a l'any 2000), s'estrenaran en competició oficial. Per primera vegada i en el marc d'una competició amb diferents clubs posaran a prova tot allò que fins ara feien en els entrenaments. De ben segur que els nervis els oblidaran de seguida que es llencin a fer l'escalfament, i segur que ho fan molt bé. Des d'aquí molts ànims i molta sort campions!!.
En aquesta jornada també participen els nostres nedadors benjamins, en la que per a ells és la segona jornada. Molta sort també per a ells.

Favicon del Bloc

S'ha inclòs l'imatge del logo de waterpolo com icona del bloc (favicon).
El "favicon" es la petita icona que surt a l'esquerra de l'adreça web.

divendres, 14 de desembre del 2007

A per el liderat en solitari

Aquest dissabte l'equip absolut buscarà la setena victòria consecutiva en aquesta lliga, la qual cosa li permetrà seguir al capdavant de la classificació, peró aquesta vegada en solitari ja que el WPNavarra, l'altre equip que comparteix el primer lloc, aquest cap de setmana no juga, ajornant-se el partit per a més endavant. El rival dels nostres serà la UAB, equip irregular que ha combinat bons resultats amb derrotes inesperades, per tant no serà tant fàcil com la gent pot arribar a pensar.

Cap de setmana complert

Aquest cap de setmana tots els nostres equips inferiors tenen partit. Avui al vespre és el torn del cadet que visita la piscina del C.N.Granollers. Diumenge tindrem una jornada ben atapeïda, ja que primer jugarà el juvenil a casa davant el C.N.Sant Feliu, en un partit que segur serà igualat i on és important guanyar; desprès serà el torn de l'aleví que tindrà com a rival el C.N.Rubí i una bona oportunitat per aconseguir la victòria i per acabar l'infantil que intentarà acabar amb bon gust de boca guanyant al C.N.Premià. Mentrestant l'equip benjamí del Suso visitarà la complicada piscina del C.N.At.Barceloneta on tindràn un partit molt difícil. Sort a tots !!

Empat del màster




L'equip màster de waterpolo va empatar ahir el seu partit jugat a la nostra piscina contra el C.N.Sant Andreu, el resultat final va ser U.E.d'Horta 5 - C.N.Sant Andreu 5 i els parcials del partit (1-2/3-0/1-0/0-3).

dimecres, 12 de desembre del 2007

Bon inici dels veterans


L'equip de veterans ha començat la seva lliga guanyant el primer partit amb facilitat. El resultat final ha estat U.E.d'Horta 9 - C.N.Barcelona 3 (3-0/2-0/1-2/3-1).

dimarts, 11 de desembre del 2007

Estrena dels veterans


Avui a partir de les 22 hores el nostre equip veterà de waterpolo s'estrena en la seva lliga. El rival serà el C.N.Barcelona i el partit a la nostra piscina. Esperem un bon inici de temporada.

dijous, 6 de desembre del 2007

XVII Edició del Vila d'Horta de natació

Aquest matí s'ha celebrat a les nostres instal·lacions la dissetena edició del trofeu Vila d'Horta de natació, amb la participació dels equips del C.N.Premià, C.N.At.Barceloneta, C.N.Barcelona i la Unió Esportiva d'Horta. Els participants han nadat 50 metres de cada estil. Aquests son els guanyadors de cada categoria, al haber obtingut la millor marca en la suma de les 4 proves:
  • Aleví Femení: Carlota Gómez Carrasco (C.N.Barcelona)
  • Aleví Masculí: Pascual Gandia Reichmuth (C.N.Barcelona)
  • Infantil Femení: Maria Borrella Garcia (C.N.At.Barceloneta)
  • Infantil Masculí: Adrian Blancas Mengod (C.N.At.Barceloneta)
  • Junior Femení: Laura Pérez Amigo (C.N.At.Barceloneta)
  • Junior Masculí: Jordi Canals Serrat (C.N.At.Barceloneta)
  • Absolut Femení: Nadia Cobo Tuset (U.E.Horta)
  • Absolut Masculí: Cristian Caparrós Mestre (U.E.Horta)

dimecres, 5 de desembre del 2007

Derrota del juvenil


En partit disputat ahir a la nostra piscina, l'equip juvenil (com a contrari) va perdre contra el C.N.Catalunya. El resultat final va ser de C.N.Catalunya 15 - U.E.d'Horta 10, amb els seguents parcials (5-3/2-2/4-3/4-2).

dimarts, 4 de desembre del 2007

Vila d'Horta

El proper dijous 6 de desembre a les 10 hores tindrà lloc una nova edició del Vila d'Horta de natació, amb la participació dels equips del C.N.Premià, C.N.At.Barceloneta,C.N.Barcelona i la Unió Esportiva d'Horta.
Per aquest trofeu les categories establertes són: Aleví masculí (anys 95-96), aleví femení (anys 96-97), infantil masculí (anys 92-93-94), infantil femení (anys 94-95), junior masculí (anys 90-91), junior femení (anys 92-93) i absolut masculí i femení.
Les proves a nedar seran els 50m de cada estil, i la suma de temps de les quatre proves donaran els guanyadors de cada categoria.

diumenge, 2 de desembre del 2007

Victòria del cadet

En el partit jugat aquest matí a casa, l'equip cadet de waterpolo en un fluix partit, ha tingut més problemes dels previstos per sumar una nova victòria davant d'un equip que a priori, no havia de donar tantes dificultats als nostres. El resultat final ha estat U.E.d'Horta 11 - G.E.I.E.G 5 (4-1/1-2/2-2/4-0).

dissabte, 1 de desembre del 2007

Sisena victória consecutiva

L'equip absolut de waterpolo ha sumat la que és la sisena victòria consecutiva de la temporada i continuarà una jornada més com a líder de la lliga. En el partit disputat a les nostres instal.lacions, el resultat final ha estat U.E.d'Horta 9 - C.N.Molins de Rei 4 (2-0/2-0/3-1/2-3).

En principi tenia que ser un partit equilibrat, però a l'aigua els nostres jugadors han mostrat la seva millor cara; defensivament gairebé perfectes amb un gran sentit d'equip i amb ajudes constants. A la porteria una menció especial per el nostre porter en Guillermo Vicente, que ens ha regalat tot un seguit d'aturades espectaculars. En atac, també bon joc d'equip on l'Alejandro Idarraga amb 4 gols ha estat el màxim golejador del partit i es converteix en un dels màxims "pichichis" de la lliga. En resum, gran partit dels nostres que ens han fet gaudir molt. FELICITATS a tots els components del grup.

Gran actuació dels nostres nedadors





Avui a la piscina del C.N.At.Barceloneta, hem tingut la segona jornada de la lliga aleví i infantil de natació, i tal i com la Kun i en Bernat volien, els nostres nedadors han mostrat els fruits d'unes dures setmanes d'entrenaments. S'han obtingut molt bones marques i l'ambient dins l'equip ha estat excel.lent; els nostres entrenadors ens han comentat la gran satisfacció que tenen després de la jornada d'avui i que els anima, encara més, a seguir amb la preparació cara a tenir les mínimes necessàries per els propers campionats. Així doncs, nois i noies... FELICITATS !!

Fotos del equips de Natació i Waterpolo de la U.E.d'Horta

S'ha afegit un quadre amb les diapositives de les fotos dels equips de Natació i Waterpolo de la U.E.d'Horta. A mida que tinguem més fotos dels equips s'aniran actualitzant i posant al dia.