Bloc

dimarts, 29 de gener del 2008

Ubicació de les piscines (actualització)

S'ha actualitzat el fitxer per al navegador TomTom amb dues piscines més, la del CAR de Sant Cugat i amb la ubicació de la piscina de la Residencia Blume.

Per baixar-vos el fitxer aneu a l'apartat d'enllaços o feu click a Localització de les piscines per al TomTom.

Descarregueu-vos el fitxer Piscines.zip i obriu el fitxer "Llegeix-me.txt" amb les instruccions per instal·lar-les al vostre navegador (TomTom i d'altres compatibles).

dilluns, 28 de gener del 2008

Campionat de Catalunya de relleus a Sabadell

Aquest cap de setmana ha tingut lloc a Sabadell el campionat de Catalunya de relleus en categoria infantil amb la participació dels nostres nedadors.

A banda dels aspectes purament esportius cal dir que va reinar entre els components del nostre equip un ambient excel.lent de companyerisme i suport entre ells.
En l'aspecte esportiu cal dir que el nivell va ser força alt, es van baixar marques i els nedadors van demostrar un esperit de lluita molt accentuat cosa que dona molt valor al grup i a l'equip tècnic.
Van participar en aquest campionat Daniel Yanes, Sergi Suay, Sergio Garrido, Pau Brias, Albert Vila, Alvaro Sánchez, Albert de Pablo, Víctor Garro, Carla Castellà, Carolina Valero, Maria Alejandre, Laura Vicente i Meritxell Pagès.
A destacar el cinquè lloc als 6x50 braça masculí amb un temps de 3.37.60(Vila-Garrido-Sánchez-De Pablo-Suay-Yanes).

FELICITATS A TOTS!!

diumenge, 27 de gener del 2008

Última jornada a Pontevedra

Els màsters han tancat la seva participació a Pontevedra amb una medalla més, en aquest cas de bronze i l'ha guanyat Carlos Martin als 50 esquena.

En total l'equip ha guanyat 7 medalles, xifra molt bona ja que ha patit dues baixes de darrera hora de nedadors que garantien més medalles i que per diferents motius no han pogut anar a competir, tant en Loren Martin com la Natàlia Leon segur que tindran una nova oportunitat als propers campionats.

En la jornada d'avui destacar també que s'han llençat els relleus mixtes de 4x50 estils i 4x50 lliures amb en Carlos Martin, Carme Ruiz, Jaume Calopa i la debutant en uns campionats d'Espanya, Marina Duran.

El resultat global és molt bó ja que a més de les medalles guanyades tenim molts quarts i cinquens llocs que amb una mica més de sort podien haver estat medalla, ara cal preparar els propers campionats d'estiu a Tenerife, ànims i FELICITATS !!.

Dissabte de natació dels pre-benjamins i benjamins

Aquest dissabte els nostres nedadors més joves han competit en la piscina del C.N.Barceloneta, en la que era la 3a jornada dels benjamins i la 2a dels pre-benjamins.
En general les marques aconseguides han estat força bé. S'han baixat marques anteriors i en el cas dels pre-benjamins han començat molt forts i han demostrat, tots plegats, que estem a un gran nivell en respecte a altres clubs dels considerats dels "grans". Per tant felicitar a aquests joves nedadors i els seus entrenadors per la feina ben feta. Ànims i felicitats a tots.

dissabte, 26 de gener del 2008

Resultat waterpolo absolut


Aquest dissabte el nostre equip absolut ha guanyat el seu partit de lliga disputat a la piscina del C.N.Olot. En un partit sense complicacions els nostres jugadors han mostrat la seva superioritat a l'aigua. El resultat final C.N.Olot 11 - U.E.d'Horta 15.

Quatre medalles més a Pontevedra

A la jornada d'avui els màsters han sumat quatre noves medalles al campionat d'Espanya a Pontevedra. En José Cuesta en 200 lliures (plata), Xavier Bedia en 100 lliures (bronze) i Carlos Martín en 100 esquena ( plata) i en 100 lliures (bronze). Ja sumen 6 medalles en les dues primeres jornades.

Destacar també el relleu de 4x50 estils masculins (+200 anys) on els nostres nedadors han fet un més que meritori quart lloc i s'han quedat a un pas de la medalla. Amb un temps de 2.14.38, han aconseguit rebaixar en 1" i mig l'anterior marca assolida al campionat d'estiu passat a Cadis.

Demà es celebrarà l'última jornada d'aquest campionat on esperem arrodonir la bona actuació amb més metalls.

divendres, 25 de gener del 2008

Els màsters de natació a Pontevedra

L'equip màster de natació ha iniciat la seva participació en el Campionat d'Espanya d'hivern de natació que es disputa aquest cap de setmana a Pontevedra. A la jornada d'avui divendres, ja ha sumat les dos primeres medalles el nostre nedador José Cuesta. Ha guanyat la medalla de plata en els 400m lliures i la de bronze en els 100m estils.
Destacar també que l'equip de relleus dels 4x50 lliures format per en Xavier Bedia, José Cuesta, Albert Brias i Quim Canet, han baixat el mític registre dels 2 minuts , concretament han aturat el crono als 1:59:61. D'aquesta manera aconsegueixen l'objectiu tant desitjat per ells.
En les proves individuals també han participat l'Albert Brias (200 esquena, 400 lliures), Quim Canet (100 estils), José Cuesta (100 estils, 400 lliures) i en Jaume Calopa (50 papallona).

dimecres, 23 de gener del 2008

Resultat waterpolo C.N. Sabadell - U.E. d'Horta (Juvenil)

El partir jugat a casa, però fent d'equip visitant (per canvis al calendari), contra el C.N.Sabadell s'ha perdut amb claredat. N'obstant les oportunitats perdudes en moltes ocasions haurian igualat una mica més el partit. El resultat final C.N.Sabadell 15 - U.E. d'Horta 7 (6-1/3-2/4-0/2-4).

diumenge, 20 de gener del 2008

Cara i creu del cadet i juvenil

Aquest matí s'han disputat dos partits a la nostra piscina. En primer lloc ha jugat l'equip juvenil que no ha pogut sumar els tres punts davant el C.E.Mediterrani. Un mal segon i tercer quart han fet que l'equip rival fos superior. El resultat final U.E.d'Horta 12 - C.E.Mediterrani 19 (3-4/3-7/1-4/5-4).
La cara ha estat l'equip cadet que ha superat al C.N.Olot. Al contrari que els juvenils, el segon i tercer quart han estat els que han decantat el resultat a favor nostre. El resultat final ha estat: U.E.d'Horta 13- C.N.Olot 9 (2-1/4-2/4-2/3-4).

dissabte, 19 de gener del 2008

Derrotes de l'absolut i el benjamí

Mala jornada per els nostres equips absolut i benjamí que han perdut els respectius partits jugats a les nostres instal.lacions.
Primer els nostres jugadors més joves no han pogut guanyar el partit que tenia al C.N.Martorell com a rival. El resultat final, U.E.d'Horta 0 - C.N.Martorell 4.

Després ha estat el torn de l'absolut que ha perdut clarament davant el WP Navarra. Un mal inici dels nostres (0-4), ha marcat el desenvolupament del partit, ja que sempre anavem per sota el marcador i cada vegada que ens acostavem, el rival de seguida es tornava a distanciar. Defensivament no ha estat el nostre millor partit i en atac la bona defensa navarra sobre el nostre màxim golejador l'Alejandro, que s'ha quedat sense anotar, ha fet imposible optar a guanyar el partit.
Bon ambient a la piscina que s'ha omplert de gom a gom per presenciar un partit que decidia qui seria el líder en solitari d'aquesta lliga. Emoció, bon partit i cap incident, només una cosa negativa, el resultat, malgrat això cal dir que som segons a gran distància del tercer i per tant la temporada és del tot positiva.
U.E.d'Horta 11 - WP Navarra 15 (2-5/4-5/2-1/3-4)

Bona jornada infantil i aleví

En una maratoniana jornada de natació a la piscina del C.E.Mediterrani, els nostres nedadors infantils i alevins van tenir l'última oportunitat per aconseguir les marques que els puguin servir per anar als campionats de Catalunya. En general hi ha satisfacció, ja que s'han fet bones marques. Ara caldrà esperar veure quins nedadors s'han classificat.

divendres, 18 de gener del 2008

Natació infantil i aleví

El proper dissabte els nostres nedadors infantils i alevins tenen una important cita a la piscina del C.E.Mediterrani. Es disputarà la 2a jornada de fons i estils en categoria aleví (400 lliures i 200 estils) i la 4a jornada de la lliga infantil. És important per a les dues categories, ja que és l'última oportunitat que tenen per fer les mínimes (infantil) i per classificar-se (alevins) per els campionats de Catalunya d'hivern, per tant......

ÀNIMS I SORT A TOTS !!!!!

El millor partit de 1ª divisió

Aquest dissabte a les 18:30 hores a les nostres instal.lacions , es jugarà el millor partit que es pot veure a la primera divisió nacional de waterpolo. L'equip absolut de la U.E.d'Horta defensarà el liderat davant el WP Navarra, que igual que nosaltres, no ha perdut cap partit aquesta lliga. Per tant esperem un gran partit i sigui quin sigui el resultat, de ben segur que podrem gaudir d'una bona tarda de waterpolo amb emocions assegurades. Així que us esperem a tots per omplir la piscina i donar un gran suport als nostres jugadors.

NO HI FALTEU!!

Resultat waterpolo màster


En partit disputat a la piscina del C.N.l'Hospitalet el nostre equip màster ha perdut per un ajustat marcador, el resultat final ha estat :

C.N.l'Hospitalet 10 - U.E.d'Horta 9 (3-0/2-4/4-3/1-2)

dimecres, 16 de gener del 2008

L'equip infantil guanya

Avui al vespre l'equip infantil ha començat amb una victòria la segona fase de la lliga (grup del 9 al 16). Ha estat un partit equilibrat amb un resultat final de:
U.E.d'Horta 10 - C.N.Martorell 7 (3-3/3-0/1-1/3-3).

Ahir també va jugar l'equip de veterans. En aquest cas van perdre el seu partit de lliga davant la Guàrdia Urbana amb el resultat de: G.Urbana 11-U.E.d'Horta 6 (2-2/2-1/3-1/4-2).

dilluns, 14 de gener del 2008

Dimecres l'infantil juga a casa


Aquest dimecres a les 20:30 hores l'equip infantil jugarà a casa contra el C.N.Martorell, partit que en un principi s'havia de jugar el diumenge i a casa del Martorell. Degut a problemes de calendari, s'ha arribat a l'acord del canvi amb l'equip rival.

diumenge, 13 de gener del 2008

Resultat Juvenil


En un partit que ha començat igualat, l'Horta ha acabat perdent el partit de lliga amb el difícil Mataró. El resultat ha estat:
C.N.Mataró 17 -U.E.d'Horta 8

dissabte, 12 de gener del 2008

Resultat cadet


L'equip cadet ha perdut el seu partit de lliga a la complicada piscina del C.N.Martorell amb un resultat final de:

C.N.Martorell 11 - U.E.d'Horta 6

Tres punts més



L'equip absolut ha guanyat el seu partit a Canàries a la difícil piscina del Metropole i suma tres importants punts abans de rebre la setmana que ve al WP Navarra, el principal aspirant a l'ascens.

El partit com era de preveure no ha estat gens fàcil i encara que el domini ha estat nostre fins al xiulet final, s'ha patit. Cal lamentar que en Gustavo Marcos ha rebut un cop i a part dels tres punts del partit, s'ha endut cap a casa un parell de punts addicionals. El resultat final:

C.N.Metropole 5 - U.E.d'Horta 7

divendres, 11 de gener del 2008

L'equip absolut a Canàries

Aquest cap de setmana l'equip absolut afronta un partit molt complicat, visita la piscina del C.N.Metropole (Las Palmas G.C.) que actualment ocupa la tercera posició de la lliga.
La suma de factors com és el llarg viatge, la piscina (50m) i el rival, fan d'aquest desplaçament un dels més complicats de la temporada. Tanmateix serà una bona prova per tal de preparar el proper partit a casa que ens enfrontarà al WPNavarrra, el màxim rival a la classificació,.El bon moment del nostre equip ens fa ser del tot optimistes.

Resultat waterpolo màster


En partit jugat ahir vespre l'equip màster de waterpolo va perdre el seu partit de lliga, el resultat:
U.E.d'Horta 9 - C.N.Terrassa 12 (2-4/2-4/3-3/2-1).

dissabte, 5 de gener del 2008

Sopar de "mamis"


Ahir en un cèntric local del barri va tenir lloc un sopar de germanor organitzat per les mares dels nostres activistes. Els "papis" van haver d'exercir la seva dura feina de cangurs i per tant es van quedar a casa... no?!! Per el que sabem tot va anar molt bé i crec que amenacen amb altres accions similars encara que els pares ens posarem ferms per intentar fer un sopar i ....... ?, alguna cosa més!!

divendres, 4 de gener del 2008

L'Alejandro Idarraga escollit millor jugador


El jugador de la Unió Esportiva d'Horta, Alejandro Idarraga, ha estat escollit com a millor jugador de la 43ª Copa Barcelona de waterpolo, en la votació feta pels entrenadors dels equips participants. Per tant, moltes felicitats a en "Colombi".
També felicitar en Alex Nieves, del C.E. Mediterrani que ha estat designat millor porter del torneig.

El C.E. Mediterrani campió de la 43a Copa Barcelona

L'equip del C.E.Mediterrani s'ha proclamat campió de la 43a Copa Barcelona de waterpolo que s'ha disputat ahir i avui a les nostres instal.lacions. La diferència de categoria sumada a les baixes locals, han fet que el resultat fos clarament favorable als de Sants. Malgrat això s'ha vist un partit vistós i en algunes fases dur, com si de competició oficial es tractés.
El resultat final ha estat de U.E.d'Horta 5 - C.E.Mediterrani 11 (0-3/2-2/0-4/3-2) .

En el partit de consolació el C.N.Rubí s'ha imposat al C.N.Molins gràcies a un últim quart espectacular. El resultat final ha estat, C.N.Molins 5 - C.N.Rubí 10 (1-1/2-2/2-2/0-5).

Triangular juvenil

Abans de començar la jornada final de la Copa Barcelona s'ha disputat el triangular de Nadal de la categoria juvenil i que tenien com a protagonistes els equips del Rubí, Mediterrani i Horta.
Dels triangulars disputats fins ara, aquest ha estat el més igualat doncs cada equip participant ha guanyat un partit i, per tant, el guanyador s'ha decidit per la diferència de gols a favor i en contra. El guanyador final ha estat el C.E.Mediterrani que ha superat ampliament al Rubi en el primer partit i ha perdut d'un sol gol contra els nostres. Aquesta victoria ens ha permès classificar-nos en segon lloc després de haver perdut contra el Rubi en un partit molt disputat.

dijous, 3 de gener del 2008

Horta i Mediterrani finalistes de la 43ª Copa Barcelona

La Unió Esportiva d'Horta i el C.E.Mediterrani disputaran demà divendres la final de la 43a edició de la Copa Barcelona de waterpolo.

En la primera semifinal els jugadors de Sants han guanyat sense problemes al C.N.Molins de Rei per un resultat final de C.N.Molins 4 - C.E.Mediterrani 6 (0-2/2-3/1-0/1-1).


En la segona semifinal el nostre equip malgrat tenir moltes baixes per enfermetat ha guanyat bé el partit, el resultat final U.E.d'Horta 10 - C.N.Rubí 6 (4-2/2-1/2-2/2-1).
Així queda la jornada de demà:

19:45h partit 3º-4º lloc C.N.Molins - C.N.Rubí

21:00h partit 1º - 2º lloc U.E.d'Horta - C.E.Mediterrani

Resultat triangular cadet

El guanyador del triangular de Cadet entre els equips U.E.d'Horta, C.N.Premia i C.N.Rubí, ha estat aquest darrer, imposant-se a la final per 4 a 8. Resultats:
U.E.d'Horta 2 - C.N.Premia 1 (1-0/1-1)
C.N.Rubí 9 - C.N.Premia 3 (6-2/3-1)
U.E.d'Horta 4 - C.N.Rubí 8 (1-5/3-3)

Triangular aleví

Amb retard degut a les festes de cap d'any us informem que l'equip aleví va quedar en segon lloc del triangular de la seva categoria disputat el 28 de desembre, l'equip guanyador va ser el C.N.Poble Nou que en el partit final va guanyar als nostres per un ajustat marcador, malgrat aixó els nostres joves jugadors van fer un molt bon joc i van demostrar que la seva progressió és un fet.

dimarts, 1 de gener del 2008

Copa Barcelona de waterpolo

Estrenem any i la primera cita és la Copa Barcelona de waterpolo que el nostre club organitza cada any. En aquesta 43a edició el cartell és prou atractiu, un equip de divisió d'honor (C.E.Mediterrani), dos equips de la nostra categoria i que són molt competitius (C.N.Molins i C.N.Rubi) i per descomptat el nostre equip i actual líder de la lliga, la Unió Esportiva d'Horta.
A més aquest any i com a previa, tindrem el triangular dels equips cadet (dijous) i juvenil (divendres). Així que US ESPEREM!!