Bloc

diumenge, 30 de març del 2008

La Mae ens visita

Avui la Mae ens ha vingut a visitar amb els seus feliços pares, la Kun i en Marc.
La presència d'aquesta nova fan, ha donat inspiració al nostre equip infantil i en alguns moments els hi ha robat protagonisme, ja que ha estat la sensació de la piscina.

També s'ha de destacar el seu correcte comportament durant tot el partit, com no podia ser d'altra manera.

Moltes gràcies i benvinguda !!

Cap de setmana molt positiu

A banda del ja comentat partit de l'equip absolut, aquest cap de setmana els nostres equips de categories han estat força encertats i s'han fet molt bons resultats.El dissabte al migdia l'equip cadet va guanyar de forma rotunda el seu partit davant la Federació Andorrana tal i com era previsible.
El diumenge ha començat amb l'equip benjamí, que tot i la derrota, ha jugat un molt bon partit davant d'un dels equips amb més potencial al waterpolo català, el Atl.Barceloneta.
Tot seguit l'equip aleví ha superat, en un marcador molt ajustat, al C.N.Vallirana. Els nostres han tornat a mostrar-nos una gran capacitat de sacrifici i han pogut emportar-se els punts en joc.
Si emocionant ha estat el partit dels alevins, no menys ha estat el de l'infantil, en un partit que es posava complicat després del 0-2 inicial. S'ha guanyat a un rival candidat a ocupar la primera posició del grup; s'ha lluitat de valent, defensivament hem estat a un gran nivell i en atac s'han aprofitat les nostres oportunitats. El resultat, la victòria i una bona dosis de moral per encarar el que resta de temporada.
Els resultats han estat:

U.E.d'Horta 37 - Fed. Andorrana 1 (6-0/9-0/8-1/14-0)
U.E.d'Horta 0 - At.Barceloneta 4 (0-1/0-1/0-1/0-1)
U.E.d'Horta 4 - Vallirana 3 (0-1/1-0/2-0/1-2)
U.E.d'Horta 6 - Mediterrani 5 (0-1/1-2/3-0/2-2)

dissabte, 29 de març del 2008

El primer equip guanya a Bilbao



L'equip absolut ha guanyat aquesta tarda el partit corresponent a la lliga nacional de 1ª divisió disputat a Bilbao.
El resultat final ha estat de Askartza 9 - U.E.d'Horta 14, amb aquesta victòria seguim amb un còmode avantatge sobre el tercer classificat que actualment és l'equip canari del Metropole.

divendres, 28 de març del 2008

En natació 5ª jornada de la lliga de clubs

A les instal·lacions del C.E.Mediterrani, el dissabte tindrà lloc la 5ª jornada de la lliga de clubs de natació en categoria aleví.

Desprès de les vacances de Setmana Santa els nostres nedadors tindran l'oportunitat de posar-se altre cop en marxa i agafar ritme de competició.
Els benjamins també tenen activitat, en aquest cas una nova jornada del TECNONAT, organitzat per la Federació Catalana, és una jornada on l'objectiu és aprendre noves tècniques d'entrenament i millora dels diferents estils del nostre esport en companyia d'altres esportistes de diferents clubs de Catalunya.

IMPORTANT, AQUEST DISSABTE HI HA CANVI D'HORARI

Us recordem que la nit del dissabte 29 al diumenge 30 les manetes del rellotge s'han d'avançar una hora. Si us plau, preguem a tots aquells que el diumenge tinguin partit, estiguin atents a aquest fet.

Gràcies per la vostra col·laboració.

Cap de setmana complert al waterpolo

Aquest cap de setmana pràcticament tots els equips de les diferents categories del nostre club tenen partit, per tant serà una bona oportunitat per gaudir dels nostres desprès de l'aturada per les vacances de setmana santa.
L'equip cadet estrenarà el cap de setmana el dissabte al migdia, el rival la Federació Andorrana, partit que es presenta del tot favorable i que segurament servirà per donar minuts als jugadors més novells de l'equip.
A la tarda l'equip absolut afronta una difícil visita a Bilbao, en partit de lliga de 1ªdivisió estatal, l'objectiu és sumar una nova victòria que ens permeti refermar la segona posició que actualment ocupem, no serà gens fàcil ja que l'Askartza ja ens va posar en moltes dificultats en el partit de la primera volta jugat a casa.
El diumenge es presenta complert amb tres partits a casa, esperem la màxima presència d'espectadors per donar suport als tres equips que juguen.
Primer jugarà l'equip benjamí que tindrà un compromís molt complicat, el rival el C.N.At.Barceloneta, de ben segur ens posarà moltes dificultats, l'objectiu ha de ser el consolidar el nostre joc a banda del resultat que es pugui donar.
L'aleví jugarà en segon lloc i tindrà oportunitat de mostrar-nos el bon joc dels darrers partits, el rival serà el Vallirana.
El darrer partit de la matinal enfrontarà l'equip infantil del nostre club amb el C.E.Mediterrani, un dels equips candidat a quedar primer de grup, partit complicat encara que si podem fer un bon joc, la victòria pot donar-nos una bona dosi de moral.

Resultat màster

En partit de lliga catalana l'equip màster del nostre club va guanyar ahir vespre el partit jugat a la nostre piscina, el resultat final va ser:
U.E.d'Horta 8 - C.E.Mediterrani 5 (1-1/2-1/2-2/3-1)

dissabte, 15 de març del 2008

Victòria sense brillantor

En un partit gris l'equip absolut ha derrotat al C.N.Manresa per 11 a 6, no ha estat un bon partit el jugat aquesta tarda a les nostres instal.lacions, malgrat un bon inici de partit (3-0), el segon i tercer parcial han estat igualats, el darrer quart ha servit per sentenciar definitivament el partit, lamentar que l'Alejandro Idarraga ha patit un cop al llavi inferior i que de segur li caldrà aplicar algún punt, desde aqui li desitjem una ràpida recuperació.
U.E. d'Horta 11 - C.N.Manresa 6 (3-0/2-2/2-2/4-2)

Dos partits al cap de setmana

Aquest cap de setmana tenim dos partits de waterpolo, avui dissabte a les 18:30 hores l'equip absolut jugarà a casa davant el C.N.Manresa en partit de lliga nacional de 1ª divisió.
En principi cal esperar un partit tranquil per als nostres ja que el rival es troba a la part baixa de la classificació, malgrat aixó seria bo no refiar-se ja que en aquesta lliga no hi ha rival fàcil.
El diumenge el nostre equip benjamí jugarà a la díficil piscina del C.N.Terrassa, els egarencs sempre compten amb bons equips i per tant serà complicat puntuar.

dijous, 13 de març del 2008

Benvinguda Mae!!

El dimarts va ser el gran dia, la Kun i en Marc per fi van ser pares. Tots teníem ganes de conèixer a la Mae i encara que s'ha fet esperar, ha valgut la pena. Ara ja la tenim aquí.
Tot va anar molt bé i tant la mare com la filla estan perfectament. Degut al part, la Kun ha estat uns dies recuperant-se, i és per això que comuniquem la bona nova amb uns dies de retard per desig dels pares. D'aquesta manera han pogut gaudir de la tranquil·litat necessària per la recuperació de la mare.
No patiu que en uns dies podrem veure a la Mae i donar-li la benvinguda com es mereix. Des d'aquí només ens resta felicitar als pares i molt especialment a la Kun.


FELICITATS KUN-MARC .... BENVINGUDA MAE!!

dimecres, 12 de març del 2008

Resultat waterpolo juvenil

En partit jugat ahir vespre a les nostres instal.lacions, l'equip juvenil va perdre el seu partit de lliga catalana davant el C.N.At.Barceloneta.
Malgrat la derrota cal fer una valoració positiva del joc del nostre equip durant els dos primers quarts on s'ha plantat cara a un equip molt potent, els dos darrers quarts la superioritat tècnica i física del rival s'ha imposat clarament, el resultat final ha estat de:
U.E.d'Horta 6 - C.N.At.Barceloneta 20 (1-4/3-4/1-5/1-7)

diumenge, 9 de març del 2008

Una victòria i dues derrotes

Una victòria i dues derrotes es el balanç del waterpolo aquest cap de setmana en les diferents categories del nostre club.
L'equip absolut va guanyar el seu partit de lliga nacional de primera divisió jugat a la piscina de l'Hospitalet ahir a la tarda. Gràcies a un bon primer quart, el marcador ens va permetre afrontar el partit amb tranquil·litat i guanyar-lo sense problemes, el resultat final va ser de :
C.N.l'Hospitalet 9 - U.E.d'Horta 13
L'equip aleví va jugar ahir al matí i malgrat seguir en la bona línia de joc mostrada la setmana anterior no va poder guanyar un partit lluitat fins al final, de ben segur que les victòries cauran ben aviat, U.E.d'Horta 5 - C.N.Poble Nou 7
L'equip infantil ha caigut derrotat a Manresa on els dos primers quarts han estat clarament favorables als nostres jugadors. En la segona meitat de partit l'equip rival ha mostrat una major intensitat i nosaltres no hem estat capaços de reaccionar davant d'aquesta situació,la qual cosa ens ha portat a perdre el partit, C.N.Manresa 14 - U.E.d'Horta 12 (Podeu veure fotos del partit a clicant aqui)

divendres, 7 de març del 2008

Nou apartat de resultats de waterpolo

S'ha inclòs un nou apartat de "Resultats", on podeu consultar el resultats de les jornades de waterpolo de totes les categories on competeix l'U.E.d'Horta. Així com les classificacions de les diferents categories:


Juvenil, Cadet, Infantil, Aleví, Benjamí, Màsters, Veterans i Absolut

Trobareu el link sota els calendaris, que obre un full de calcul Google.

Tres partits de waterpolo al cap de setmana

Aquest cap de setmana podrem gaudir de tres interessants partits de waterpolo en les diferents categories del nostre club.
El dissabte el primer equip afronta un difícil compromís a la piscina del C.N.l'Hospitalet on sempre ha estat complicat per a nosaltres guanyar. Caldrà doncs que el nostre joc torni a ser el desenvolupat a la primera volta de la lliga per tal de no patir i sumar els tres punts en joc.
L'equip infantil es desplaça al Bages on jugarà un interessant partit davant el C.N.Manresa ,que en cas de victòria ens mantindria com a primers a la classificació del grup. Així doncs un bon al·licient per als nostres jugadors.
Per últim l'equip aleví jugarà a casa davant el C.N.Poble Nou, una bona oportunitat de guanyar després del bon joc i de les sensacions desplegades al darrer partit a Martorell.

Resultat waterpolo màster

En partit disputat ahir vespre l'equip màster de waterpolo va guanyar el seu partit de lliga catalana jugat a la piscina de Sant Andreu, gràcies a un gran tercer quart, la victòria va ser clara.
C.N.Sant Andreu 5 - U.E.d'Horta 13 (0-3/3-1/0-7/2-2)

diumenge, 2 de març del 2008

Victòria i .... paella!!

Tal i com era d'esperar l'equip infantil ha guanyat clarament el seu partit de lliga catalana jugat aquest migdia a la piscina del Vallirana.
A banda del resultat cal dir que el partit ha servit per fer jugar més minuts als jugadors que normalment no tenen tantes oportunitats de fer-ho habitualment, els més joves han pogut tenir minuts per rodar-se més a la categoria, destacar també que hem patit dues baixes per enfermetat, Laura Vicente i Carolina Valero, i una per lesió Joan Riera, desitjar-los una ràpida recuperació a tots tres.
Al sortir del partit hem tingut l'agradable sorpresa de poder gaudir d'una "paella" popular gràcies a un acte electoral que es feia a les instal.lacions, el clima ha estat excel.lent i l'arrós cal dir que molt ben cuinat, aixi donç felicitar als cuiners i al partit que ha organitzat aixó i que ens ha permès tornar a casa amb la panxa plena i els tres punts a la butxaca!!

C.N.Vallirana 5 - U.E.d'Horta 22

Derrota del Juvenil


L'equip Juvenil ha estat derrotat, aquest mati, al camp del Terrassa per un clar 25
a 9, l'arbitratge tampoc ens ha ajudat gaire.

dissabte, 1 de març del 2008

Derrotes dels més petits


A la jornada d'aquest dissabte els dos equips més joves del nostre club han perdut els seus respectius partits.
A la tarda els benjamins malgrat que segueixen en una bona progressió, no han pogut sumar una victòria davant un rival superior i amb algunes bones individualitats, el resultat final ha estat:
U.E.d'Horta 1 - C.N.Rubí 4 (1-1/0-1/0-1/0-1)
Al matí l'equip aleví també ha perdut el seu partit jugat a Martorell, malgrat la derrota cal dir que els nostres jugadors han fet el millor partit de la temporada davant un rival teòricament superior, en atac els nostres jugadors han jugat molt bé amb un arc molt ben estructurat, fent arribar pilotes al boia, en defensa aguantant molt bé, amb ajudes, ha estat un partit igualat fins al final, només ens ha mancat el premi final, la victòria, sensació donç de gran millora i prometedors propers partits, FELICITATS !!
C.N.Martorell 8 - U.E.d'Horta 4 (2-1/3-3/1-0/2-0)

Victòria sense problemes

L'equip absolut ha guanyat sense problemes tal i com era d'esperar el seu partit de lliga nacional, davant teniem un equip molt jove que ha demostrat el lloc que ocupa a la classificació, es clar que és un equip que està en procès de construcció i agafant experiència cara al futur, el resultat final ha estat:
U.E.d'Horta 21 - WP Túria 6 (6-1/5-2/6-3/4-0)