Bloc

dimecres, 30 d’abril del 2008

Resultat Juvenil Medi-Horta

El resultat del partit de juvenil fou de C.E.Mediterrani 17 - U.E. d'Horta 5

dilluns, 28 d’abril del 2008

RESULTATS DE DIUMENGE

Cara i creu per benjamins i alevins en els partits disputats ahir diumenge. Els benjamins van assolir una important victòria en la seva visita a Martorell. En un partit molt equilibrat els nostres jugadors van fer un bon joc que els va portar a guanyar merescudament el partit i d'aquesta forma agafar una bona dosis de moral. Tot això reforça la bona feina que fan en els entrenaments. El resultat final va ser de:
C.N.Martorell 2 - U.E.d'Horta 3 (1-1/1-0/0-1/0-1).
No van tenir tanta sort els alevins que van perdre a Granollers, equip que es va mostrar superior en tot moment i que no ens va donar opcions d'entrar al partit.
C.N.Granollers 12 - U.E.d'Horta 3 (5-0/3-1/2-0/2-2)

diumenge, 27 d’abril del 2008

VICTÒRIA DE L' INFANTIL

Després d'un primer quart sense gols, els tres restants han estat còmodes i no s'ha patit cap ensurt. Una bona defensa sobre l'atac rival ha permès recuperar moltes pilotes i sortir al contraatac. Bones aturades dels porters i un atac correcte han fet que el resultat final fos clarament favorable. Destacar que si es juga en bloc i amb la concentració necessària fins al final, aquest equip pot guanyar molts partits.

U.E.d'Horta 10-C.N.Sant Feliu 1 (0-0/3-1/3-0/4-0)

dissabte, 26 d’abril del 2008

PROMOCIÓ ASSEGURADA

L'equip absolut del nostre club ha guanyat aquesta tarda el partit que assegura de forma matemàtica l'opció de jugar la promoció d'ascens a la màxima categoria del waterpolo estatal.
En un partit més fàcil del que en principi ens podíem esperar, l'equip ha jugat de forma excel.lent en defensa, sobretot durant la primera meitat del partit. A més a més, el nostre porter l'Alvaro ha estat força encertat i això a fet que el marcador fos de 6-1, la qual cosa ha marcat la resta del partit.
A partir d'aquí el rival ha endurit el joc i s'ha entrat en una fase d'un constant anar i venir fins al final, U.E.d'Horta 13 - C.N.Metropole 7 (3-1/3-0/3-2/4-4).
A falta de quatre partits, la segona posició ja està assegurada i ara cal pensar en fer un bon paper en els dos partits de la promoció que tindrà com a rival el Plaza de Saragossa. En principi, i si no hi ha canvis, el 7 de juny el partit d'anada a Horta i el 14 del mateix mes a Saragossa. Al final del partit el nostre entrenador en Suso, ha estat llençat a l'aigua per part dels seus jugadors, com és preceptiu en les celebracions de les victòries.
Desde aquí volem felicitar a tot l'equip per l'excel.lent temporada que ens estan oferint. FELICITATS A TOT EL GRUP !!!

divendres, 25 d’abril del 2008

DISSABTE AMB NATACIÓ

Aquest dissabte hi ha diferents competicions de natació: en categoria absoluta, jornada de lliga comarcal a Sant Andreu; a Sabadell els benjamins tenen jornada de repesca per aquells que no han pogut nedar alguna prova i els infantils i alevins tenen una nova jornada de la lliga de clubs, també a Sabadell.

Sort a tots...

L'ABSOLUT A CERTIFICAR LA PROMOCIÓ

Aquest cap de setmana l'equip absolut tindrà l'oportunitat de certificar matemàticament la segona posició de la classificació.
En cas de victòria l'equip obtindria el dret a jugar la promoció d'ascens a la màxima categoria del waterpolo espanyol, el rival el C.N.Metropole segur que posarà les coses difícils ja que és el nostre més immediat perseguidor en la classificació i una derrota els deixa sense opcions de lluitar per atrapar-nos.
El partit aquest dissabte a Horta, 18:30 hores, US ESPEREM !!

WATERPOLO DE CATEGORIES

Aquest diumenge els diferents equips de les nostres categories inferiors tenen jornada de lliga. L'equip benjamí jugarà a Martorell on tenen l'oportunitat de seguir en el procés de millora del seu joc; segur que podrem gaudir de nou dels més joves.

L'equip aleví es desplaça a Granollers per tal de jugar el seu partit, després de la derrota de la setmana passada, tenen l'oportunitat d'esborrar les males vibracions de diumenge passat.
L'infantil afronta a casa, un partit en principi còmode davant el C.N.Sant Feliu; n'obstant i després de perdre sorprenentment la setmana anterior, serà necessari no confiar-se i jugar com un equip, com tot esport d'equip, tots guanyen i tots perden.

dissabte, 19 d’abril del 2008

A un pas de jugar la promoció

L'equip absolut del nostre club ha sumat una nova victòria aquesta tarda a Madrid i queda a un pas d'assegurar la segona plaça a la lliga i d'aquesta manera jugar la promoció d'ascens a divisió d'honor de waterpolo, el resultat final :
C.N.La Latina 7 - U.E.d'Horta 11.
El proper dissabte ens visita el tercer classificat, el C.N.Metropole, a l'espera del que pugui fer en el partit de demà, possiblement una victòria dels nostres certificaria la segona plaça i per tant l'opció de jugar l'eliminatoria d'ascens davant el Plaza de Saragossa.

dimecres, 16 d’abril del 2008

RESULTAT WATERPOLO VETERANS

Ahir al vespre l'equip de veterans del club va jugar a la piscina del Mediterrani partit de lliga catalana (2ª volta), en un partit força igualat i amb una bona direcció técnica desde la banqueta per part d'en Quim Canet, el nostre equip va derrotar a l'equip local per un ajustat gol de diferència, aquesta és la segona victòria consecutiva en els dos partits disputats en aquesta fase, el resultat final:
C.E.Mediterrani 12 - U.E.d'Horta 13.

diumenge, 13 d’abril del 2008

Tecnonat

Aquest darrer dissabte va tenir lloc a la piscina Sant Jordi un nou TECNONAT, organitzat per la Federació Catalana, en aquest cas es pretenia ensenyar als nedadors participans els hàbits d'entrenament, un total de 130 nedadors de 13 clubs catalans van participar-hi, representant a la U.E.d'Horta i van anar Guillem Calopa, Jordi Suay, Andrea Garrido, Paula Garro, Pol Jimenez i Claudia Calvo

Resultats dels Campionats d'Espanya - Infantil

Aquest cap de setmana s'han celebrat a Palma de Mallorca els Campionats d'Espanya Infantil, amb la participació dels nostres nedadors Maria Alejandre i Albert Vila.
Els resultats han estat els següents:
Maria Alejandre :
100 m. lliures, 1.05.33 , 27a.
Albert Vila :
100 m. lliures, 58,95, 16è.
50 m. lliures, 26,69, 9è.
100 m. papallona, 1.05.33, 11è.

Des d'aquí les nostres més sinceres FELICITACIONS i a seguir treballant.

Resultats d'avui diumenge

Aquest matí han jugat dos dels nostres equips, amb sort diversa, a la piscina de C.N.Manresa. El primer en jugar ha estat l'equip aleví que ha estat derrotat per l'equip local. Cal destacar la fluixa actuació arbitral amb un resultat final de:
C.N.Manresa 3-U.E.d'Horta 1 (0-1/0-0/3-0/0-0)


L'equip juvenil ha jugat tot just acabar aquest partit i ha tingut millor sort, ja que ha guanyat amb claredat el match. El resultat final: C.N.Manresa 6 - U.E.d'Horta 14 (2-3/0-4/3-2/1-5)


D'altra banda a Sabadell, s'ha jugat el partit dels benjamins amb un resultat final per parts de 3 a 2 a favor dels de casa. Cal destacar que ha estat molt igualat en tot moment i que en general l'evolució dels nostres, en positiu, s'ha fet notar.

dissabte, 12 d’abril del 2008

Resultats de la jornada de dissabte

Avui dissabte s'han disputat dos partits de waterpolo, al matí ha estat el torn de l'equip cadet que no ha tingut cap problema per superar al C.N.Granollers al partit jugat a les nostres instal.lacions, el resultat final:
U.E.d'Horta 21 - C.N.Granollers 5 (4-1/5-1/5-1/7-2).
A la tarda i també a les nostres instal.lacions, l'equip absolut en un partit molt tranquil, ha superat sense problemes a la Universitat Autónoma en partit corresponent a la lliga nacional de 1ª divisió, continuem així acomodats en la segona posició amb una diferència considerable envers el tercer classificat, el resultat U.E.d'Horta 11 - Universitat Autónoma 4 (3-0/3-1/3-1/2-2).
Destacar també que els equips màster i de veterans van jugar aquesta darrera setmana els seus partits de lliga catalana, els veterans malgrat les baixes va guanyar el dimarts al vespre, el resultat final U.E.d'Horta 6 - C.N.Barcelona 3.
Menys sort van tenir els màsters que van perdre a casa el dijous al vespre, el resultat final U.E.d'Horta 9 - C.N.l'Hospitalet 12.

Resultat U.E.d'Horta - C.N.Granollers (Cadet)



Aquest matí s'ha disputat el partit U.E.d'Horta - C.N.Granollers, de la categoria Cadet, on el nostre equip a assolit una clara victòria.
El resultat final ha estat: U.E.d'Horta 21 - C.N.Granollers 5

dilluns, 7 d’abril del 2008

Important victòria del juvenil

L'equip juvenil va sumar ahir al matí una important victòria a la piscina del C.N.Sant Feliu, rival directe a la classificació, els tres primers quarts van ser dominats per els nostres jugadors, a l'últim va tocar patir i de valent, no obstant això varem poder aguantar i guanyar el partit, d'aquesta manera deixem un rival directe al darrera en la classificació.
C.N.Sant Feliu 8 - U.E.d'Horta 9

L'infantil guanya

L'equip infantil va guanyar el seu partit de lliga catalana que es va jugar a la piscina del C.N.Martorell ahir al migdia.

Malgrat la claredat del resultat final no va ser un partit fàcil, els tres primers quarts es van caracteritzar per el joc imprecís dels dos equips, amb errades i nervis, tot i això el marcador sempre va ser favorable als nostres amb diferències de tres o quatre gols, a l'últim quart els nostres jugadors van jugar més ordenadament i amb més pausa, això i una millor condició física va fer que la distància al marcador es disparés fins als deu gols de diferència final.

C.N.Martorell 5 - U.E.d'Horta 15

dissabte, 5 d’abril del 2008

Nova victòria de l'equip absolut

L'equip absolut segueix amb peu ferm en aquesta lliga. Avui a la tarda ha sumat una nova victòria que consolida l'equip a la segona posició d'una forma definitiva si no hi ha cap sorpresa en el que queda de lliga.
La distància respecte al tercer classificat és de deu punts i ja estem a la recta final. A més a més, el Metropole encara ens ha de visitar, per tant tot indica que mantindrem aquesta posició fins al final.
El resultat d'avui, C.N.Molins de Rei 12 - U.E.d'Horta 14.

JORNADA DE LLIGA DELS MÉS PETITS

Avui dissabte ha tingut lloc una nova jornada de lliga dels més petits de la casa. En aquesta ocasió s'ha celebrat en les instal.lacions del nostre club. La competició en un primer moment es presentava una mica complicada, ja que els nedadors/es de l'any 2000 havien de nedar els 25 m. papallona, un estil una mica complex i bastant dur, però hi ha que dir que ho han fet força bé i amb moltes ganes. També han nedat els 100 m. i 200 m. estils els nedadors/es benjamins i tenint en compte les marques i els clubs que ens acompanyavan, cal dir que ha estat una jornada rodona.
Per tant, felicitats a tots i molts ànims per seguir millorant i sobretot gaudint de l'esport i dels companys.

Resultat GEiEC -U.E. d'Horta (Cadet)


Aquest matí s'ha jugat el partit, de categoria cadet, entre el GEiEC de Girona i l'Horta, amb un més que còmode resultat de GEiEC 2 - U.E.d'Horta 22, i on hem pogut veure jugar alguns minuts els jugadors de l'equip de cadet de l'any vinent. També s'aprofita per fer la foto d'equip que podeu veure al quadre d'equips.

divendres, 4 d’abril del 2008

Actualitzacio ubicació piscines per al TomTom

S'ha actualitzat el fitxer amb d'ubicació de les piscines (PoI) per al navegador TomTom i compatibles. Podeu baixar-lo amb el link "Localització de les piscines per al TomTom" del quadre Enllaços:

Per a mes informació a cliqueu aquí.

dijous, 3 d’abril del 2008

Resultat Juvenil U.E. d'Horta - C.N.Catalunya

El passat dimarts es va jugar el partit de Juvenil contra el "Cata". Fou un partit molt emocionant i igualat, on els nostres jugadors varen estar bastant encertats, i que finalment varem perdre amb un resultat de U.E d'Horta 8 - C.N.Catalunya 11.

dimarts, 1 d’abril del 2008

Foto equip Benjamí de Waterpolo

S'ha afegit a les fotos dels Equips U.E.d'Horta 2007-2008 (quadre a la dreta) el de l'equip Benjamí.