Bloc

dilluns, 28 de juliol del 2008

Campionat d'Espanya Infantil a Reus

A partir de dimecres i fins diumenge a la ciutat de Reus es disputarà el Campionat d'Espanya d'estiu en categoria infantil, els nostres representants en aquesta competició seran en Albert Vila (50,100,200 lliures i 100 papallona) i la Maria Alejandre (50 i 100 lliures).
Serà la darrera competició de la temporada i que donarà inici a les ben merescudes vacances per a tots els que formem part de la secció, desitjar als nostres representants molta sort i que disfrutin dels campionats ja que a la fi aixó és un premi per l'esforç fet durant tota la temporada, en properes informacions us farem cinc cèntims dels resultats obtinguts per l'Albert i la Maria.

diumenge, 27 de juliol del 2008

Resultats finals del Campionat de Catalunya junior i absolut

Ja han finalitzat a la piscina Sant Jordi els Campionats de Catalunya junior i absolut jove d'estiu on la participació hortenca ha estat correcte en linies generals.
En les jornades de dissabte i diumenge el mès destacat ha estat el 5º lloc de la Nadia Cobo als 100 esquena (1.10.32), pel que fa a la resta en David Pagès ha fet un 15º lloc als 50 braça (0.35.74) i Estefania Arau un 26º lloc als 50 lliures (0.31.18) i 18º als 400 lliures (5.03.79), per acabar la Nadia Cobo a fet un 11º lloc als 50 papallona (0.32.56).

Desde aqui felicitar-los a tots i desitjar que pasin un bon estiu.

divendres, 25 de juliol del 2008

Resultats Campionat de Catalunya junior i absolut jove

Ja podem informar dels primers resultats dels nostres representants i les notícies son excel.lents, en David Pagès als 100 braça ha estat classificat en 6º lloc (any 91) i la Nadia Cobo s'ha quedat a un pas de la medalla, ha estat 4ª classificada als 50 esquena, així doncs no podiem començar de millor manera, felicitats a tots dos i ànims per al que resta.

Campionat de Catalunya junior i absolut jove

Sense perdre pistonada.... us volem informar de que aquest cap de setmana els nostres nedadors mès grans tenen el Campionat de Catalunya d'estiu a la piscina Sant Jordi de Barcelona.
El nostre club estarà representat per en David Pagès (50 i 100 braça), Nadia Cobo (50 i 100 esquena, 50 papallona i 50 lliures) i Estefania Arau (50 i 400 lliures), en properes informacions esperem poder-vos donar informació dels resultats obtinguts, desde aqui volem desitjar als nostres nedadors que tinguin uns bons campionats, SORT !!!

Sant Jaume

Avui es Sant Jaume, i per tant el sant del nostre mes prolífic reporter del bloc de l'U.E.d'Horta: En Jaume Calopa, amb 152 notes publicades, d'un total de 224.

Felicitats, i no perdis pistonada !!

dilluns, 21 de juliol del 2008

Campionat de Catalunya aleví a Reus



Durant aquest darrer cap de setmana s'han disputat a Reus els Campionats de Catalunya de natació en categoria aleví, els nostres representants en aquest campionat han tingut sort diversa, en general la valoració que fa el nostre entrenador, en Bernat, és positiva ja que en alguns casos s'han rebaixat marques i s'han fet bones curses i de quansevol manera l'actitut dels nostres esportistes ha estat sempre positiva i amb ganes de fer-ho bé, s'han esforçat i per tant no hi ha res a dir, felicitar-los i desitjar que pasin un bon estiu per tal de carregar les bateries per a la temporada vinent, destacar tambè el bon ambient fora de la piscina, han estat tres dies de convivència on han disfrutat de bons moments que han servit per fer mès pinya.

FELICITATS !!

Campionat d'Espanya màster a Tenerife


Aquest cap de setmana s'han disputat a l'illa canària de Tenerife els Campionats d'Espanya de natació en categoria màster.
En aquesta ocasió la representació dels nostres no ha estat tant important com en altres campionats pero aixó no ha estat cap impediment perque els que hi han estat obtinguesin les tant preciades medalles, han estat un total de cinc medalles (un or, dos d'argent i dos bronzes) les aconseguides pels nostres nedadors, la medalla d'or per part d'en Quim Canet en els 50 braça, les d'argent per en Loren Martin als 200 braça i Carme Ruiz als 100 lliures i les de bronze per Loren Martin als 50 i 100 braça, destacar tambè les bones actuacions d'en Sergi Montero i Marina Duran, desde aqui volem felicitar a tots els components de l'equip i en particular als medallistes, ara cal pensar ja en el proper campionat estatal a disputar a finals de gener a Gijón on esperem portar a tota l'artilleria.
FELICITATS A TOTS I BON ESTIU !!!

Resultats Beachpolo d' Eivissa

El nostre equip màster de waterpolo va tenir una bona actuació al torneig disputat a l' illa d' Eivissa aquest cap de setmana, finalment van assolir el tercer lloc del torneig amb nomès una derrota, la soferta davant el combinat d'ex-internacionals (on per cert jugava en Gustavo Marcos), suposem que a banda del joc els nostres van disfrutar d'unes bones nits eivissenques.... o no.
Els resultats obtinguts van ser:
Selecció Espanyola 10 - U.E.d'Horta 1
Sant Josep 0 - U.E.d'Horta 5
Balears 3 - U.E.d'Horta 4
Pel tercer i quart lloc:
Elche 4 - U.E.d'Horta 8

dijous, 17 de juliol del 2008

Campionat de Catalunya Aleví a Reus

Ara és el torn dels alevins, aquest cap de setmana es disputen a la ciutat de Reus, els Campionats de Catalunya d'estiu en categoria aleví.
En representació del nostre club hi participen un total de cinc esportistes que de ben segur intentaran oferir-nos el millor d'ells mateixos, Raquel Mues, Miriam Yanes, Paula Garro, Jordi Suay i Guillem Calopa seran els encarregats de defensar els nostres colors en unes jornades que es preveuen d'alló més caluroses.

MOLTA SORT A TOTS !!

Beachpolo a Eivissa

Aquest cap de setmana es disputa a la illa de Eivissa una nova edició del torneig de waterpolo Beachpolo Eivissa, com a l'any anterior l'equip màster del nostre club ens representarà en aquesta nova edició, X.Paredes, F.Asensio, F.Peña, C.Ollé, D.Morell, J.Moliner, J.Grau, P.Calopa, X.Cardona, O.Ravell, M.Salvador, J.Ollé i O.Martinez forman l'equip que de ben segur ens deixarà en un molt bon lloc, a més de l'equip màster tindrem un altre representant del nostre club, en Gustavo Marcos, encara que en aquest cas formarà part de l'equip d'ex-internacionals que també participen en aquesta edició.

A pasar-ho bé !!!

diumenge, 13 de juliol del 2008

Campionat de Catalunya Infantil a Sabadell

Aquest cap de setmana s'han celebrat, a la piscina del C.N. Sabadell, els campionats de Catalunya Infantil. Els nostres nedadors han tingut una actuació discreta, ja que en la majoria de les proves no han aconseguit millorar les seves marques personals. Sembla clar que han notat en excés la falta de "rodatge" de nedar en piscina de mides olimpiques (50 metres). En el apartat individual cal destacar els diplomes d'en Albert Vila en les proves de 100 braça, 100 papallona i 100 lliures,(8é classificat en totes elles) i en Pau Brias en 1.500 lliures (7é). En el apartat de clubs ens hem classificat en una discreta 25a posició. Només desitjar bones vacances a la majoria i bona sort i ànims als nedadors que assistiran al Campionat d'Espanya d'Estiu a Reus.
Posted by Picasa

dijous, 10 de juliol del 2008

Campionat de Catalunya Infantil a Sabadell


Avui dijous dia 10 de juliol, comença el Campionat de Catalunya Infantil a les instal.lacions del C.N.Sabadell. En aquesta ocasió la representació del nostre club en aquest esdeveniment estarà formada pels següents nedadors: Maria Alejandre (100 i 200 lliures, 100 i 200 esquena), Carla Castellà (100 i 200 lliures, 100 i 200 esquena), Meritxell Pagès (100 i 200 braça, 100 papallona i 400 estils), Marina Turró (100 lliures), Carolina Valero (100 i 200 braça, 200 estils i 200 lliures), Laura Vicente ( 100 i 200 braça, 200 estils), Pau Brias (1500 lliures, 400 lliures i 400 estils), Albert De Pablo (100 i 400 lliures, 100 i 200 esquena), Sergio Garrido (100 braça i 200 esquena), Víctor Garro (100 lliures), Alvaro Sánchez (100 i 200 papallona, 100 i 200 braça), Albert Vila (100 i 200 lliures, 100 papallona i 100 braça) i Daniel Yanes (100 i 200 esquena, 100 lliures i 200 estils).

Durant tot el cap de setmana, aquests nedadors provaran d'aconseguir els millors resultats que facin que sigui un bon final de temporada.

Per tant, molta sort i ànims !!!

diumenge, 6 de juliol del 2008

Andrea Garrido als campionats d'Espanya per Autonomies

Aquesta setmana tindràn lloc a Mérida, els campionats d'Espanya per Autonomies, la representació de la Federació Catalana comptarà entre les seves nedadores amb una representant del nostre club, l'Andrea Garrido que fa uns dies va obtenir la mínima pels campionats en els 100 lliures, desde aqui volem desitjar-li a l'Andrea uns bons campionats, ànims Andrea!!

Campionat de Catalunya benjamí de natació

Aquest cap de setmana s'han celebrat a la piscina Sant Jordi de Barcelona els campionats de Catalunya d'estiu en categoria benjamí.
El nostre club ha estat representat per un total de set nedadors i nedadores que han estat a un gran nivell i que han deixat el nostre club ben alt. Els nostres tècnics ens han comentat que estan del tot satisfets per com han anat els campionats.

Han participat en Marc Zamora, Isaac Giménez, Jordi Giménez, Emmanuel Yanes, Sara Mues, Julia Alejandre i Maria Crespo, destacar com a millors resultats els quatre diplomes que hem sumat, un de l'Isaac Giménez (8º en els 100 braça), i els tres de la Sara Mues (5ª en els 100 papallona, 8ª en els 100 lliures i 8ª en els 200 estils).

Des d'aquí felicitar a tot el grup i a l'Isaac i a la Sara en particular, pels seus diplomes. Seguim tenint un gran futur per endavant, ara toca descansar, FELICITATS !!!