Bloc

dilluns, 29 de setembre del 2008

TROFEU DE LA MERCÈ


El dissabte 27 de setembre, es va celebrar el Trofeu de la Mercè de natació en la piscina de l'Atletic Barceloneta. Aquest cop estaven convocats els nedadors/es dels anys 96, 97, 98, 99 i 2000 i la distància a nedar eran el 100 m.estils i 200 m.estils els nascuts l'any 96.

Tot i ser la primera competició de la temporada i tenint en compte el poc temps que feia que els nostres joves nedadors entrenaven, els resultats van ser força bons.

Destaquem els podiums aconseguits: Any 2000 : Laia Martí i Aliona Blasco, segona i tercera classificada respectivament; Roger Brias, primer classificat. Any 1999: Maria Crespo, segona classificada. Any 1998, Sara Mues, tercera classificada.

Com a club vam quedar en una més que merescuda 4a posició. Cal dir que tots els participants van ser obsequiats amb una medalla de l'acte.

Resultats

Felicitats a tots.

Resultats 81ena Travessia Port de Barcelona

Com cada any l'U.E.Horta ha participat, amb 13 nedadores/s, a la 81ena. edició de la tradicional travessa al Port de Barcelona.





LlocTempsDorsalCognoms Nom Any Sexe Categ. Nom Club
CATEGORIA MENORS FEMENINA



2617:39,099CASTELLA COLL CARLA1995F MENOU.E. HORTA
2817:54,0152VALERO RAMOS CAROLINA 1995F MENO U.E. HORTA
3018:07,0107GARRIDO CUESTA ANDREA 1996F MENO U.E. HORTA
4619:40,0108GARRO OLIVERA PAULA 1996F MENO U E HORTA
CATEGORIA INFANTIL FEMENINA



1916:42,0262ALEJANDRE VALERO MARIA 1994F INFA U.E. HORTA
3719:50,0302TURRO PUJOL MARINA 1994F INFA

U.E. HORTA

CATEGORIA INFANTIL MASCULINA



1815:00,0206BRIAS CARTES PAU 1992M INFA U.E. HORTA
3116:31,0253YANES ARAU DANIEL 1992M INFA U.E. HORTA
3617:16,0243RIERA LAZARO JOAN 1994M INFA U.E. HORTA
CATEGORIA MÀSTERS FEMENINA



218:31,0516ISAAC PEIDRO CONSOL 1978F +30 2 U.E. HORTA
CATEGORIA MÀSTERS MASCULINA



2719:20,0340BRIAS BUENDIA ALBERT 1960M +40 9 U.E. HORTA

dijous, 25 de setembre del 2008

Eliminacio barra de Blogger

Per millorar la visibilitat del blog s'ha canviat la distribució de la web i s'ha eliminat barra de Blogger de la part superior de la web.

dilluns, 22 de setembre del 2008

Estany de Banyoles

Ahir diumenge va tenir lloc una nova edició de la Travessia a l'estany de Banyoles. Un bon grup dels nostres nedadors va participar-hi i els acompanyants varem poder gaudir d'una jornada d'esbarjo on les truites i la carn es van apoderar de l'espai al costat de l'estany. Per sort el temps ens va acompanyar, malgrat que a primera hora la fresca era la nota dominant.

Destacar que la Kun es va llençar a l'aigua i va completar tot el recorregut. Avui de ben segur que la tindrem amb les típiques "agulletes"........ o no!!


Cliqueu aqui per veure algunes fotografies de la jornada d'ahir.

Estrena de l'equip absolut

L'equip absolut de la U.E.d'Horta va debutar el dissabte davant el C.N.Catalunya en el Memorial Ernest Pla que cada any organitza l'entitat gracienca.
El resultat final va ser d'empat a 6 gols i les sensacions bones. Destacar que aquest any l'equip ha sofert una gran renovació i tenim les noves incorporacions que estan en procès d'adaptació al grup. Malgrat això va ser un bon partit davant un rival que aquest any militarà a la mateixa categoria i que ha format un bon equip.

3+1 de waterpolo al Poble Nou

Dissabte a la tarda, a la piscina del C.N.Poble Nou, va tenir lloc una nova jornada del 3+1 de waterpolo, torneig per a nois i noies nascuts els anys 95 i 96.
El nostre club va presentar dos equips formats pels següents jugadors:
Jordi Suay, Guillem Calopa, Daniel Lugosi, Paula Garro, Carla Castellà, Carolina Valero, Mireia Maximiano i Andrea Garrido.
Era el primer cop aquesta temporada que tenien contacte amb la pilota i això es va notar sobre tot en els primers partits. Malgrat tot, els tècnics es van mostrar satisfets i tenen clar que es fan moltes coses bones i s'ha de treballar dur en les que no surten tan be. Això només a fet que començar.

diumenge, 21 de setembre del 2008

Actualització POI's piscines per a Tomtom

S'actualitzat l'arxiu de POIs per al navegador TomTom (i compatibles).
Nomes heu de clicar a l'enllaç que teniu a la pagina web (a baix a la dreta) i seguiu les instruccions que hi ha al fitxer comprimit.
També podeu utilitzar el programa Tyre per editar-los.

dimarts, 16 de setembre del 2008

Banyoles

Us recordem que el proper diumenge tindrà lloc la tradicional travessia a l'estany de Banyoles, tots els nedadors desde l'any 97 i posteriors estan convocats per fer-la, la sortida serà en autocar a les 7h del matí desde Fabra i Puig- Mestre Dalmau, es prega puntualitat.
El preu per persona és de 10€ (tant el nedador com el/s acompanyants), cal que pagueu a la secretaria del club, el dijous serà la data límit per a pagar.

Travessia al port de Blanes

Alguns components de l'equip màster de waterpolo van participar en la travessia al port de Blanes, en Paco Asensio, Xavier Cardona i Xavier Paredes van representar al nostre club en aquest esdeveniment, a mès tambè els seus fills i components de l'escola de la U.E.d'Horta van pendre part de la travessia i de veritat que ho van fer d'alló mès bè, a la fotografia en Guillem i la Martina Cardona mostren la medalla guanyada a mès d'en Oscar Asensio que va guanyar-se el trofeu com a nedador participant mès jove, volem felicitar-los a tots i animar-los en aquesta nova temporada que iniciem.

dilluns, 8 de setembre del 2008

Primera competició, travessa a Banyoles

Avui han iniciat els seus entrenaments els components de la secció de natació a excepció dels nois i noies de l'escola que ho faran el proper dilluns 15 de setembre.
Tant el grup de la Kun com el del Bernat han fet les primeres suades de la temporada, es nota que tots han disfrutat d'unes bones vacances, molt bon ambient en aquest primer dia de feina, demà mès.
Tambè us volem informar de les primeres activitats que durem a terme i la primera com cada any és la trevessa a Banyoles, aquest any la travessa tindrà lloc el diumenge 21 de setembre, en el transcurs d'aquesta setmana us informarem del timing i preus de l'autocar per anar a Banyoles, com sempre us demanem que els acompanyants que vulguin fer ús de l'autocar s'apuntin quant abans millor.
Cara al cap de setmana del 4 d'octubre tenim la possibilitat de fer un petit stage de pretemporada a Andorra, estem calculant el cost total d'aquesta sortida que en principi està oberta a tots els components nedadors i nedadores dels grups de la Kun i en Bernat així com als mès petits (escola) que van amb la Vero.
En principi està previst sortir el divendres 3 d'octubre a la tarda per arribar a sopar, dissabte i diumenge matí disposariem tant de piscina com d'instal.lacions esportives per fer la preparació i activitats que els tècnics vulguin i la tornada seria diumenge desprès de dinar per arribar a casa a última hora de la tarda.
Un cop tinguem tots els detalls i preus us informarem degudament per tal de que pogueu inscriure als nois i noies.

diumenge, 7 de setembre del 2008

Inici de temporada

Demà dilluns es dona el tret de sortida a la nova temporada a la secció pel que fa a la natació, a les 17:30 hores tot l'equip tècnic espera poder comptar amb tots els efectius per tal d'iniciar els entrenaments, tant la Kun com en Bernat i la Vero tenen les piles carregades per tal de que la temporada sigui del tot positiva, així que nois i noies agafeu-vos fort que comencem!!
Els mès petits i que formen part de l'escola amb la Vero no inicien la temporada fins el proper 15 de setembre, us esperem a tots!!.