Bloc

divendres, 31 d’octubre del 2008

Primer partit del cadet

Diumenge al matí i a les nostres instal.lacions (9:45 h) l'equip cadet de waterpolo juga el primer partit de la temporada davant el C.N.Granollers.
Tots sabem de les dificultats que hem patit per tal de confeccionar l'equip, per tant demanem tot el suport per als nostres jugadors per tal d'afrontar amb garanties la lliga en aquesta categoria, molta sort nois!!

Tot Sants a la piscina

Demà dissabte dia de Tot Sants el passarem a la piscina ja que els nostres nedadors tenen jornada de nedador complert a la piscina del C.N.Barcelona, infantils, júniors i absoluts tenen que competir durant tota la jornada, per tant avui...... ull amb els panellets!!

dimarts, 28 d’octubre del 2008

Derrota de l'aleví

L'equip aleví va estar a punt de sumar la primera victòria de la temporada a la piscina del GEiEG de Girona. A falta de 2 minuts per acabar el partit, el resultat era de 1 a 3 favorable als nostres, però en els últims minuts un gol de penal i un altre des de més de 8 metres, van permetre als locals empatar el partit. Finalment i en una jugada polèmica, l'àrbitre va concedir un gol més que dubtós als locals, que d'aquesta manera van guanyar . N'obstant cal valorar la millora de joc respecte el primer partit, cosa que ens anima pels propers.
GEiEG 4 - U.E.d'Horta 3

dilluns, 27 d’octubre del 2008

Àlbum fotos equips WP temporada 2008-2009

S'ha començat a actualitzar l'àlbum de fotos dels equips de waterpolo d'aquesta nova temporada 2008-2009.
Ja ho podeu veureu al marge dret de la web.

L'àlbum de l'anterior temporada 2007-2008 el teniu al següent enllaç.

diumenge, 26 d’octubre del 2008

Derrota del infantil

Mal inici de l'equip infantil que aquest matí ha estat derrotat per un marcador del tot contundent, però el més preocupant no és el marcador final sinó el joc desplegat fruit dels entrenaments que fins ara estan fent els nostres jugadors. Esperem doncs que aquesta derrota serveixi per fer-los veure que l'actitud en els entrenaments de la setmana ha de ser diferent a la que fins ara tenien; si això és així aquest resultat servirà sinó ..... anem malament!!

U.E.d'Horta 0 - C.N.Sant Feliu 17

Victoria del juvenil de waterpolo a Girona


Aquest migdia l'equip juvenil ha assolit la primera victòria del campionat en el partit disputat contra el GEiEG a Girona. Els nostres han jugat un partit força seriós, anant sempre per davant en el marcador fins al 6 a 10 final (1-3; 1-2; 3-2; 1-3).

dissabte, 25 d’octubre del 2008

Primera derrota de l'equip absolut de waterpolo


Sergi Ribas, capità.

En un partit molt disputat i amb un final molt emocionant, el nostre equip ha perdut davant el C.N. Helios de Saragossa per 11 a 12. Els nostres han anat guanyant durant tot el partit, però no han pogut "rematar" la feina desaprofitant diverses ocasions per anar-se'n en el marcador. Finalment la veterenia i encert en els moments finals dels de Saragossa els ha permès donar la volta al resultat en l'ultim quart.

El partit ha sigut força dur, amb moltes expulsions, encara que la pitjor part se l'endut en Carlos Roman, que té un trau al llavi i necessitarà alguns punts de sutura....

Estrena del equip benjamí de waterpolo

Aquesta tarda a la nostra piscina, l'equip benjamí de waterpolo ha jugat amb el C.E. Mediterrani, el primer partit de la lliga d'enguany. El nostre equip, que està integrat per nens i nenes nascuts els anys 1999 i 2000, és una barreja de jugadors "veterans" que ja havien jugat la temporada passada i altres "novells" que s'estrenaven avui. Tots plegats han jugat a un bon nivell i han guanyat 3 parts i empatat 1.

2a Jornada de Fons i Estils.

Ahir dissabte es va celebrar una nova jornada de fons i estils a la piscina del C.N.At.Barceloneta, on els joves alevins nadaven els 200 m. estils i la resta de nedadors 800 m. lliures per les noies i 1500 m. lliures els nois.
Encara que va ser una jornada una mica llarga en durada, cal destacar que les marques van estar molt bé i encara millor l'ambient entre tots els assistents, la qual cosa va fer que fos molt agradable estar a peu de piscina.
Hem de seguir entrenant amb ganes, com fins ara, perquè tot plegat es nota en els resultats.

divendres, 24 d’octubre del 2008

Cap de setmana amb molta activitat

Aquest cap de setmana tenim força activitat esportiva tant en l'àmbit del waterpolo com a la natació. Dissabte a la piscina de Sant Sebastià (C.N.Atl.Barceloneta) els nostres nedadors tenen una nova jornada de fons i estils, és una oportunitat per confirmar, millorant marques, els bons entrenaments que estan portant a terme.

Pel que fa al waterpolo dissabte a les nostres instal·lacions els més petits de la casa s'estrenen davant del C.E.Mediterrani, des d'aquí desitjar que tinguin molta sort.

Tot seguit l'equip absolut jugarà un partit molt complicat davant el C.N.Helios de Saragossa. L'equip aragonès és un dels favorits per l'ascens de categoria i a més a més de tenir un equip molt competitiu, el seu joc és força dur. Serà doncs un partit molt interesant de veure i una bona pedra de toc cara als nostres jugadors per veure quin nivell oferim davant un dels favorits a estar al capdamunt de la classificació final.

Diumenge i també a casa, l'equip infantil s'enfrontarà al C.N.Sant Feliu en el que serà el primer partit de lliga per a ells, esperem doncs que tinguin una bona estrena.
Els alevins i els juvenils tenen partit a terres gironines amb un doble enfrontament amb el GEEIG. Desitjem que els dos equips tinguin millor sort que en els partits anteriors.

dissabte, 18 d’octubre del 2008

Fons i estils

Aquesta tarda de dissabte i a la piscina del C.N.Barcelona s'ha disputat la primera jornada de fons i estils, des dels alevins fins els absoluts els nostres nedadors han lluitat al costat dels equips del C.N.Barcelona i del C.N.Atl.Barceloneta.
Els resultats han estat força bons i els més petits ens han mostrat molt bones actuacions; es pot dir que el futur el tenim garantit. La resta fins als més grans, també han tingut una bona actuació, cal dir que estem a principi de temporada i aquesta ha estat la primera competició oficial. La Kun com la Vero es mostren satisfetes per aquest inici, tant pel que fa a la competició d'avui com pels entrenaments fets fins ara.

Resultats

Segona victòria de l'absolut

Aquest migdia l'equip absolut ha sumat la segona victòria a la lliga, ha estat a la sempre complicada piscina del C.N.Manresa. Aquesta nova victòria ens mantindrà a la zona d'honor de la categoria.
En la línia de l'estrena de la setmana anterior, els nostres jugadors han fet un partit molt seriós i sense errades que ens ha permès sumar tres nous punts i una nova dosi de confiança, que de ben segur ens ajudarà a afrontar amb optimisme els propers compromisos.


C.N.Manresa 9 - U.E.d'Horta-AtlBarceloneta 11

Estrena del juvenil

El dimecres passat l'equip juvenil va estrenar-se a la lliga catalana i va ser a la piscina del C.N.Barcelona. Els nostres jugadors van aguantar força bé fins a la meitat del partit, desprès la millor forma física i tècnica del rival els va permetre guanyar el partit amb comoditat.
C.N.Barcelona 15 - U.E.d'Horta 7

dimarts, 14 d’octubre del 2008

REUNIONS INICI DE COMPETICIONS


Hola a tots,

Aquesta setmana farem les reunions d'inici de temporada per explicar-vos com serà el funcionament als entrenaments i a les competicions, oficials i amistoses.

Aquest és el calendari:

Dijous 16 d'octubre:

A les 18:30 waterpolo benjamí (1999 i 2000)

A les 19:00 Escola d'activitats aquàtiques (del 1999 al 2003)

Divendres 17 d'octubre:

A les 18:30 waterpolo aleví i infantil (1995 al 1998)

A les 19:00 natació aleví i infantil

A les 19:30 resta de esportistes ( waterpolo juvenil-cadet i natació abs.) i temes generals de junta de secció

Us esperem a tots, ens serà molt útil.
Moltes gràcies

dissabte, 11 d’octubre del 2008

Primera victòria de l'absolut

L'equip absolut ha iniciat aquesta lliga amb una important victòria en un partit molt intens i dur que s'ha jugat a les nostres instal.lacions aquesta tarda de dissabte.
Després d'un inici on les defenses s'han imposat als atacs, l'equip visitant s'ha avançat al marcador, però abans d'acabar el quart els nostres jugadors han capgirat el resultat.

La bona defensa mostrada pel nostre equip ha permès aconseguir avantatges d'un o dos gols. Els dos darrers quarts han estat d'un joc molt dur per part dels visitants, que han vist com un dels seus jugadors ha estat exclòs sense substitució per joc violent. Els quatre minuts de superioritat no han servit per sentenciar el partit, la qual cosa ens ha portat a un final molt intens on s'ha patit d'allò més.

En resum podem dir que en defensa i lluita ens posem una nota molt alta i en atac cal millorar i saber aprofitar sobretot en les accions de superioritat.




U.E.d'Horta-Atl.Barceloneta 7 - C.N.lHospitalet 5 (2-1/3-2/1-1/1-1)




dijous, 9 d’octubre del 2008

Inici de lliga per l'equip absolut

Aquest proper dissabte a les 18:30 hores i a les nostres instal·lacions, l'equip absolut comença a rodar en la Lliga Nacional de 1ª divisió.
El primer rival serà el C.N.l'Hospitalet que aquest any s'ha reforçat i de ben segur ens complicarà molt les coses. Seria bo començar amb victòria, la qual cosa ens donaria a l'equip la tranquil·litat necessària per afrontar una lliga que es presenta molt complicada, ja que la majoria d'equips s'han reforçat molt i es preveu màxima igualtat sense un favorit clar.
Tenim un equip ben diferent a l'any anterior i el nostre objectiu ha de ser el de rodar a la gent jove amb l'ajut dels més veterans. A més a més esperem comptar amb el recolzament de tots vosaltres, sobre tot en els partits de casa.

Fotos de la presentació del equip:

diumenge, 5 d’octubre del 2008

DARRER PARTIT DE LA LLIGA CATALANA


Ahir dissabte a les 18.30 h. en la nostra piscina, es va disputar l'últim partit de la LLiga Catalana davant del C.N.Molins de Rei. Després d'un partit molt disputat i amb un final molt emocionant, l'equip visitant se'n va emportar, amb justicia, la victòria per un resultat de 8 a 9.
Els nostres jugadors, encara que van anar durant tot el partir a remolc, no van tirar mai la tovallola i van tenir diverses oportunitats durant l'ultim minut per empatar el partit.
Davant la veterenia i millor qualitat tècnica dels visitants, el nostre equip amb jugadors molt joves, van demostrar ganes i actitud per mantenir-se dins del partit fins el final.