Bloc

diumenge, 30 de novembre del 2008

Els màsters triomfen a Sabadell

L'equip màster de natació segueix en línia ascendent. Ahir a Sabadell van tornar a demostrar que són uns "cracks" i amb onze nedadors inscrits que suposa estar entre els deu primers equips amb més participants, cinc medalles conquistades, Kun ( 2ª en 50 papallona), Carme (2ª en 50 lliures), Montse (3ª en 50 lliures), Loren (1º en 50 braça) i Carlos (2º en 100 lliures) i quinze mínimes obtingudes per els campionats d'Europa del proper mes de setembre. Només ens cal felicitar-los i a seguir amb la fita.
A la competició d'ahir hi van ser la Carme Ruiz, Marina Durán, Montse Casanovas, Kun Isaac, Joan Canteras, Sergi Montero, Loren Martin, Quim Canet, Albert Brias i Carlos Martin.

dissabte, 29 de novembre del 2008

Derrota de l'infantil

L'equip infantil ha caigut derrotat aquesta tarda a la piscina del Poble Nou en un partit amb dues cares ben diferents. Els dos primers quarts el joc del nostre equip ha estat com sempre amb moltes llacunes, tant en l'aspecte d'actitud com en aspectes més tècnics com l'atac estàtic. En aquesta part del partit els locals han estat clarament superiors, ara bé, els dos darrers quarts han estat ben diferents: l'actitud ha estat un altre, s'ha nedat al contraatac gràcies a una molt bona defensa amb moltes pilotes recuperades que permetien sortir a la contra i així s'ha pogut ajustar el marcador final. En resum, que si el joc i l'actitud fos la dels dos darrers quarts de ben segur que es podria haver lluitat per guanyar el partit. Cal que tots reflexionem, tècnic, jugadors i pares, només així podrem millorar en el futur.

C.N.Poble Nou 9 - U.E.d'Horta 5

Victòria de l'absolut

Ahir vespre l'equip absolut va guanyar tres importants punts en partit avançat a la jornada d'avui de la 1ª divisió nacional de waterpolo.
Com ja era esperat va ser un partit força igualat amb rendes d'un gol favorables al nostre equip en els dos primers quarts, al tercer es va igualar el partit i fins i tot l'equip local es va posar per sobre al marcador, a partir d'aquest moment els nostres jugadors van tornar a fer-se forts fins arribar al darrer minut amb dos gols de marge, una exclusió per part d'un jugador local als darrers segons va provocar incidents entre els jugadors, amb bon criteri el nostre entrenador va sol.licitar temps mort per calmar als ànims i poder preparar la jugada final en atac, cosa que no va entendre algun membre de l'equip local.

Destacar per part del nostre equip a l'Adrià Delgado autor de cinc gols, això juntament amb l'esforç de la resta ens va donar els tres punts en joc.


WUAB 10 - U.E.d'Horta-Atl.Bta 12

Assemblea


Ahir vespre es va celebrar, tal i com era previs, l'assemblea de la secció de natació i waterpolo corresponent a aquesta temporada 2008-2009. A més a més dels aspectes esportius i econòmics tractats, es va comunicar el tancament del procés electoral en el que es va presentar una única candidatura, de tal manera queda constituïda la nova junta que a continuació us detallem :

President : Jaume Calopa
Vice-President: David Morell
Tesorer : Albert Brias
Secretari : Daniel Miranda
Vocal informàtic : Marti Riera
Vocal waterpolo : David Morell
Vocal natació : Francesc Asensio
Vocal disciplinari : José Cuesta
Vocal social : Xavier Cardona
Vocal relacions institucionals : JosepCastellà
Col.laborador : Conxi Clemente (Secretaria Tècnica)
Col.laborador : Cristina Cartes (Material i tresoreria delegats)
Col.laborador : Pere Calopa (Màsters)
Cordinador Secció : Gustavo Marcos

divendres, 28 de novembre del 2008

Partit avançat wp absolut i agenda cap de setmana.

Avui es disputa el partit de lliga nacional de 1ª divisió que enfrontarà al nostre equip absolut amb el WPUAB (Autònoma), el partit ha estat avançat, en principi i com cada cap de setmana es tenia que jugar demà dissabte però l'equip local va demanar de jugar-lo avui divendres i em accedit a la seva petició.

Es troben dos equips de la zona alta de la classificació, amb els mateixos punts i per tant es preveu un partit igualat, el rival d'aquesta nit té en el seu equip jugadors experimentats que de ben segur ens posaran les coses ben difícils.

Demà a la tarda l'equip infantil visita la sempre complicada piscina del Poble Nou, encara que no serà gens fàcil esperem poder fer un bon partit que ens permeti tenir opcions a la victòria.

Així també, demà al matí es celebrarà a la piscina del C.N.Terrassa, la 1a jornada de lliga Comarcal, on a part dels juniors i absoluts també participaran alguns nedadors de la categoría infantil. Desitjem a tots unes bones marques.

Resultat waterpolo màster

En partit disputat ahir vespre l'equip màster es va imposar clarament al seu rival el Molins de Rei, el resultat final no deixa dubtes, U.E.d'Horta 13 - Molins 5 (2-3/3-1/4-1/4-0).

dimecres, 26 de novembre del 2008

Resultat waterpolo veterans



En partit jugat ahir vespre, l'equip de veterans de waterpolo va caure derrotat clarament davant la Guàrdia Urbana. El resultat 15-4 mostra clarament la diferència entre un i altre equip. Els urbans van mostrar una millor forma física, caldrà multar-los....... anaven a més de 80......

Fotos de l'equip absolut de waterpolo

S'han afegit algunes fotos a les noticies endarrerides de l'equip absolut de waterpolo al següents enllaços:

Inici de lliga per l'equip absolut

Primera victòria de l'absolut

Segona victòria de l'absolut

dimarts, 25 de novembre del 2008

Feliç Aniversari!!!


Avui dimarts és l'aniversari d'en SUSO. Com tots sabeu és l'entrenador del cap i de la cua dels nostres equips de waterpolo (absolut i benjamí) i ja fa un grapat d'anys que està entre nosaltres, com també són un bon grapat els anys que fa ......... QUARANTA !!!!.
Des d'aquí el volem felicitar en aquesta data tan especial i el volem animar a seguir molts més anys entre nosaltres.

MOLTES FELICITATS SUSO !!!!

Assemblea de la secció

El proper divendres 28 de novembre a les 19.00 hores en primera convocatòria i a les 19:30 hores en segona, tindrà lloc a la sala de ping-pong del club l'assemblea de la secció de natació i waterpolo de la U.E.d'Horta. Preguem a tots els integrants de la secció la seva assistència.

dilluns, 24 de novembre del 2008

Resultats competicions natació

S'han posat els enllaços dels resultats de les competicions de natació de:

1a Jornada de Lliga Benjamí, del 8 de novembre i de 1ª jornada lliga Alevi i 2ª jornada lliga Infantil, del 15 de novembre del 2008.

També s'ha afegit un enllaç al quadre de resultats, de la classificació general de les lligues de natació

Seguidors de la nostra web

S'ha afegit el quadre dels seguidors del nostre blog a la barra lateral.

El primer seguidor del nostre blog és la:
Web (no oficial) de la secció del waterpolo Manresa

diumenge, 23 de novembre del 2008

Derrota de l'equip juvenil

L'equip juvenil va patir una clara derrota a la piscina del C.N. Premià davant de l'equip local. Després d'una primera part força bona (3 a 2), els nostres van anar de més a menys i van tirar totes les possibilitats d'emportar-se un resultat possitu en un tercer temps molt fluix (0 a 4). El resultat final, 6 a 15, mostra la superioritat de l'equip del Maresme. El nostre entrenador David de la Rosa, considera que la baixa participació en els entrenaments durant les ultimes setmanes per part d'alguns components, ha estat clau per no poder aguantar el ritme en el partit. Per això, al final del partit, va demanar més dedicació i compromís als integrants de l'equip.

dissabte, 22 de novembre del 2008

Victória del benjamí


L'equip benjamí de waterpolo s'ha imposat aquesta tarda al C.N.Catalunya en partit de lliga catalana jugat a les nostres instal.lacions. Ha estat un partit força disputat, al darrer quart ha estat quant s'ha consolidat el nostre joc i ens ha permès guanyar el partit. Destacar també el molt bon ambient a la piscina on tenim una "claca" considerable que anima als jugadors, cada gol nostre era un festival i això als nens els motiva d'allò més. Així doncs felicitats a tots !!

divendres, 21 de novembre del 2008

Resultat waterpolo màster

L'equip màster de waterpolo va empatar ahir vespre en partit de lliga catalana el "match" disputat a la sempre difícil piscina del C.N.l'Hospitalet.

C.N.l'Hospitalet 7 - U.E.d'Horta 7 (1-3/1-1/0-2/5-1)

dimecres, 19 de novembre del 2008

Resultat waterpolo veterans

Ahir al vespre l'equip de waterpolo de veterans va debutar amb victòria a la lliga, va ser un partit igualat fins al darrer quart on gràcies a les rotacions va permetre matar el partit al contraatac.

U.E.d'Horta 8 - C.N.Barcelona 4 (0-1/2-1/3-2/3-0)

dimarts, 18 de novembre del 2008

Aniversari

Avui és l'aniversari d'en David, el nostre entrenador dels equips cadet i juvenil de waterpolo, des d'aquí el volem felicitar i no direm els anys que fa....... no sigui cas que s'enfadi!!!

PER MOLTS ANYS DAVID !!!

diumenge, 16 de novembre del 2008

Resultat partit cadet C.N.Olot - U.E.Horta

Avui a la piscina de l'Olot hem viscut un partit emocionant, tot i les baixes.
Els nostres jugadors ho han fet molt bé i amb un ajustat resultat de:

dissabte, 15 de novembre del 2008

Bones marques dels infantils i alevins

Aquesta tarda a la piscina del C.N.L'Hospitalet els nostres nedadors infantils i alevins han competit en una nova jornada de la lliga de clubs. Malgrat que la competició s'ha fet certament llarga, l'ambient reinant ha estat del tot positiu, a més a més la Kun està molt contenta amb l'actitud de tots, des de l'inici fins al final i també es mostra satisfeta per les marques, que demostren que fer bons entrenaments durant la setmana propicia bones marques als caps de setmana. Així doncs felicitar a tothom i animar-los perquè segueixin en la bona línia d'entrenaments que la majoria mostra fins ara.

Resultats de la competició Aleví
Resultats de la competició Infantil

Clar triomf de l'equip absolut

Aquesta tarda l'equip absolut a guanyat clarament en partit de lliga disputat a Horta. L'equip madrileny ha estat superat en totes les facetes del joc i no ha pogut fer res davant l'allau de joc i gols dels nostres jugadors.

U.E.d'Horta-Atl.Bta 23 - Ondarreta B 8 (5-0/5-2/7-1/6-5)

Previsió del cap de setmana

En natació els nostres nedadors infantils i alevins tenen jornada de lliga a la piscina del C.N.l'Hospitalet. En el cas dels alevins serà la primera jornada de lliga; en el cas dels infantils serà ja la segona jornada.
En waterpolo avui dissabte a les 18:30h l'equip absolut juga davant del C.N.Ondarreta B (Alcorcón), en partit de lliga nacional de 1ªdivisió. Després de patir dues derrotes consecutives en les darreres jornades serà un bon moment per trencar aquesta dinàmica, malgrat que el rival ocupa les darreres places de la classificació, caldrà no refiar-se.
Diumenge l'equip cadet es desplaça a Olot per jugar un partit que estarà marcat per les baixes i que ens deixa l'equip justet d'efectius. A la baixa per lesió de l'Alvaro, es suma la dels components infantils de l'equip que al tenir partit de la seva categoria no poden anar convocats. Ha estat imposible poder canviar la data dels partits.
L'infantil afrontarà un dels partits més difícils de la temporada, ja que ha de jugar davant el Mataró, un dels equips més potents de la categoria.
Finalment l'alevi juga a la piscina del Barcelona on intentarà seguir en la bona linia de joc mostrada la darrera jornada.
Molta sort a tots!!

Resultat waterpolo màster

Aquest darrer dijous l'equip màster va sumar la seva primera victória a la lliga en el partit jugat davant el Terrassa, un molt bon tercer quart va decantar el partit favorablement als nostres interesos, va ser un duel molt igualat.

U.E.d'Horta 12 - C.N.Terrassa 8 (2-2/4-4/3-0/3-2)

divendres, 14 de novembre del 2008

Fotos partit waterpolo cadet U.E.d'Horta - C.N.Manresa

Podeu veure les fotos del partit de cadet de waterpolo U.E.d'Horta - C.N.Manresa, del passat diumenge 8 de novembre, clicant al següent link.

Gentilesa del webmaster de la web (no oficial) de la secció de waterpolo del C.N.Manresa.

Gracies !!

diumenge, 9 de novembre del 2008

Resultats waterpolo del cap de setmana

Mals resultats pels nostres equips de waterpolo. Cap d'ells ha aconseguit guanyar en els partits jugats ahir i avui.
Ahir, l'equip cadet tot i fer un bon partit, no va poder guanyar al Manresa. Un darrer quart on no varem saber trencar la defensa en zona del rival i les exclusions en contra, van sentenciar-nos en el darrer instant. El més negatiu, però no va ser el resultat, cal lamentar la lesió de l'Alvaro que estarà algunes setmanes de baixa, des d'aquí animar-lo i esperar que es recuperi ràpid.
Mateixa sort va tenir l'equip absolut que va perdre per la mínima a la piscina del Molins, malgrat tenir una renda de tres gols a favor, es va perdre un partit marcat pels cinc penals en contra que varem patir.
Aquest matí l'equip infantil ha caigut derrotat a la piscina del Sabadell "B". L'equip ha mostrat una certa millora en el posicionament atacant, malgrat això l'equip segueix sense tenir el punt d'intensitat necessari per a ser competitius; caldrà millorar i molt aquest aspecte del joc, no podem anar a dues velocitats per sota del rival.
Els alevins també han jugat amb el Sabadell "B", però a la nostra piscina. Els nostres han perdut per la mínima (1 a 2) i han mostrat una gran millora respecte els partits precedents. La defensa ha funcionat molt bé, però ens ha faltat més encert en el xuts a porteria.
El partit més fluix l'ha fet l'equip juvenil que ha estat golejat pel C.N. Hospitalet. Els nostres no han sabut contrarestar el joc agressiu en defensa del nostre rival, que s'ha fet un tip de robar-nos pilotes que s'han convertit en contraatacs molt fàcils. Tampoc hem estat massa encertats en atac, on s'ha notat la absència d'en Sergio Garrido, que malauradament estarà unes setmanes sense poder jugar. Li desitgem una ràpida recuperació.

ÀNIMS ALVARO!!! ÀNIMS SERGIO!!!

Cadet: U.E. d'Horta 8 - C.N. Manresa 9
Absolut: C.N. Molins de Rei 11 - U.E. d'Horta-Atl.Bcta. 10
Infantil: C.N. Sabadell "B" 14 - U.E. d'Horta 5
Aleví: U.E.d'Horta 1 - C.N. Sabadell "B" 2
Juvenil: U.E.d'Horta 4 - C.N. Hospitalet 17

dissabte, 8 de novembre del 2008

1a Jornada de Lliga Benjamí

Bona actuació dels nostres petits nedadors aquest matí en la piscina del C.N.Sabadell, on es nedaven els estils de esquena i braça. En general tots els participants han rebaixat les seves marques i tots aquells que avui s'estrenaven com a nedadors, han demostrat que estan incorporant-se a un bon nivell.
Haurem de treballar una mica més en el tema dels viratges, de la qual cosa els nostres entrenadors ja han prés deguda nota, però també dir que tots s'ho han passat d'allò més bé.

Només destacarem com a nota negativa la alta falta de assistència d'alguns activistes, la qual cosa feia perillar la participació en els diferents relleus, que d'altra banda sempre és la part més divertida de les competicions, però al final ho hem arreglat i ningun nedador s'ha quedat sense nedar el seu relleu.


divendres, 7 de novembre del 2008

Agenda del cap de setmana

Aquest cap de setmana excepte l'equip benjamí, la resta d'equips de waterpolo juguen en les seves respectives lligues, dissabte al migdia l'equip cadet jugarà a casa davant el C.N.Manresa amb la moral alta després de la victória de la darrera setmana, a la tarda l'equip absolut es desplaçarà a Molins de Rei per jugar partit de Lliga Nacional de 1ªdivisió espanyola, una visita que es presenta complicada ja que l'equip local ha format un bon conjunt per aquesta temporada i de ben segur ens posarà les coses molt complicades.
Diumenge al matí tenim dos partits a casa, l'aleví que tindrà davant al C.N.Sabadell B i que intentarà sumar la primera victória a la lliga, després el juvenil s'enfrontarà al sempre complicat C.N.l'Hospitalet.
Finalment l'equip infantil visita la piscina del C.N.Sabadell B on intentarà lluitar per estar al partit i optar a guanyar-lo.
En natació els més petits, l'equip benjamí tenen la primera jornada de la lliga catalana a la piscina del C.N.Sabadell, on de ben segur tindran una bona actuació.

Resultat waterpolo màster


Ahir al vespre l'equip màster de waterpolo va iniciar la lliga d'enguany. El primer partit va suposar la primera derrota davant d' un dels equips més forts de la categoria, el C.N.Mataró i potser no era el millor equip per estrenar-se a la primera jornada, coses del calendari....

U.E.d'Horta 5 - C.N.Mataró 11 (0-4/2-3/1-1/2-3)

diumenge, 2 de novembre del 2008

Victòria del cadet

L'equip cadet ha començat amb victòria la lliga de la seva categoria en un partit igualat. El bon darrer quart ha fet que es guanyes sense patiments.

Cal millorar certs aspectes del joc de conjunt i saber que disposem d'una plantilla justa en efectius. En l'apartat positiu dir que s'han aprofitat molt bé les situacions de superioritat.



U.E.d'Horta 12 - C.N.Granollers 8 (1-0/3-4/2-1/6-3)

També s'ha inclòs la foto de l'equip a l'àlbum (el podeu veure al marge dret).

dissabte, 1 de novembre del 2008

Equip de waterpolo de l'any.......


Aquí tenim un document molt interessant per a tots. Es tracta d'una fotografia de l'equip de waterpolo de la U.E.d'Horta de l'any....., no ho sabem però ho esbrinarem. Aquest document ens ha estat facilitat per en David Santiago, pare del nostre jugador i nedador Marc. Segons ens comenta el seu tiet és a la fotografia.... segueix la "saga"...

Des d'aquí us animem a que ens feu arribar tota documentació gràfica que tingueu, a veure si podem construir un fitxer fotogràfic!!

Gràcies David!!

Llarga jornada del nedador complert

Avui s'ha disputat a la piscina del C.N.Barcelona una llarga jornada del nedador complert. Ha estat una competició marcada per uns horaris que molts no hem acabat d'entendre del tot, ja que entre la jornada de matí i la de la tarda hem tingut una pausa de cinc llargues hores, però malgrat això cal dir que l'ambient entre tots ha estat del tot positiu. Durant la pausa entre sessions els nostres han aprofitat per nedar, passejar, dinar i sobre tot fer pinya. Els pares han optat en alguns casos per fer un dinar reparador en algun lloc de la Barceloneta....

Resultats