Bloc

dissabte, 31 de gener del 2009

Dos medalles més per als màsters


En la jornada d'avui dissabte, els nostres nedadors màsters han sumat dues medalles més en els Campionats d'Espanya que es disputen a la ciutat asturiana de Gijon.

En Quim Canet s'ha endut el bronze en els 50 braça (36:42), en Carlos Martin ha sumat la seva segona medalla en els campionats, en aquest cas ha estat també de bronze als 100 lliures (1:08:39).


La resta de representants del nostre club han obtingut els següents resultats:
Carme Ruiz 7ª 50 braça (54:10)
Sergi Montero 16º 50 braça (39:68)
Nieves Pérez 13ª 100 lliures (1:20:82)
Xavier Bedia 8º 100 lliures (1:06:52)
Joan Canteras 27º 100 lliures (1:06:07)

Ajornament del partit de l'absolut

Degut als efectes del temporal de vent del cap de setmana pasat que van afectar greument les instal.lacions del C.N.l'Hospitalet, ha quedat ajornat el partit de lliga nacional de primera divisió que tenien que jugar l'Hospitalet i la U.E.Horta-Atl.Bta, si no hi ha acord entre els dos clubs, la federació dictarà el dia a disputar aquest partit.

divendres, 30 de gener del 2009

Dos medalles d'or per a la Kun

Avui divendres han començat a Gijon els Campionats d'Espanya de natació màster, el nostre club està representat per un bon grup de nedadors.
La jornada inaugural ha estat del tot positiva ja que hem guanyat un total de tres medalles, dues d'aquestes medalles han estat d'or i les ha guanyat la Kun, la primera en els 100 estils amb un temps de 1:12:85, la segona en els 50 papallona amb un temps de 31:25, que tremolin les rivals .... queden dues jornades més !!.
L'altre medalla ha estat de bronze i ha estat per en Carlos Martin als 200 esquena amb un temps de 3:00:44, en Carlos ja és un habitual dels podiums i de ben segur que tindrà més oportunitats de gauanyar-ne més.
La resta de participants en la jornada d'avui divendres també han estat molt bé i s'han quedat sense medalles per molt poc, els resultats han estat:
Nieves Perez 4ª 100 estils (1:32:53)
Quim Canet 6º 100 estils (1:14:88)
Quim Canet 5º 50 papallona (33:23)
Xavier Bedia 6º 50 papallona (33:78)

Derrota dels màsters

L'equip màster de waterpolo va perdre ahir vespre a la piscina del C.N.Mataró, malgrat tres quarts igualats, un mal tercer periode va decidir el partit a favor dels dels mataronins.
C.N.Mataró 13 - U.E.d'Horta 8 (3-2/3-2/4-1/3-3)

dimarts, 27 de gener del 2009

ENTRENAMENTS DIMARTS 27 A HORTA

El CE Mediterrani ens ha comunicat que avui dimarts la piscina encara romandrà tancada, per tant els entrenaments es faran a Horta com qualsevol dimarts normal.
El grup aleví de waterpolo no tindrà l'entrenament que s'havia previst en l'espai que s'alliberava per la sortida a fora dels nedadors més grans, llavors només faran el de natació de 17:30 a 19:00.
El grup de la Kun entrenarà a natació a les 19:00
Moltes gràcies i disculpeu les molèsties.

ENTRENAMENTS DIMARTS 27 DE GENER

Degut al temporal de vent que ens està afectant, l'entrenament previst al C.E.Mediterrani va quedar AHIR SUSPÈS degut a que per recomanació es va tancar la piscina, vam passar l'entrenament a Horta.
Cal dir que malgrat que altres clubs han patit els efectes del vent, afortunadament les nostres instal.lacions no han sofert desperfectes importants, de tota manera i per precaució, ahir a la tarda les activitats exteriors van quedar suspeses.
AVUI DIMARTS restem a l'espera de que s'obri la piscina del carrer Begur i continuar amb la planificació prevista. En el moment que rebem el vist-i-plau del Mediterrani penjarem en aquest blog els horaris i llocs d'entrenament definitius.
Si us plau demanem la màxima atenció.
Moltes gracies per la vostra col·laboració.

diumenge, 25 de gener del 2009

Victòria del juvenil i derrota del benjamí

Avui al matí s'han jugat dos partits de waterpolo. L'equip benjamí ha caigut derrotat a la piscina del Atl.Barceloneta per un clar 3 a 1, la manca d'efectius (només disposàvem de 8 jugadors) no ens ha permès tenir canvis per refrescar l'equip, malgrat això sempre s'ha donat la cara.

D'altra banda l'equip juvenil ha superat al Premià per 9 a 4 en un partit que malgrat el resultat final, ha estat tens sobretot a la part final , si bé hem fet una molt bona defensa, en atac hem estat molt precipitats i hem fallat moltes ocasions per incrementar el marcador.

Resultats lligues de natacio

Podeu veure els resultats clicant a l'enllaç de les noticies:

2a Jornada Lliga Comarcal.


4ª Jornada de lliga infantil a Sabadell

Campionat de Catalunya de relleus i fons

dissabte, 24 de gener del 2009

Campionat de Catalunya de relleus i fons

Avui dissabte s'ha disputat a Sabadell el campionat de Catalunya de relleus i fons en una llarga jornada. El nostre club ha estat representat per: en Marc Martí, Joan Riera, Xavier Miranda, Víctor Garro, Sergi Suay, Guillem Calopa, Carla Castellà, Carolina Valero, Marta Sánchez, Paula Garro, Andrea Garrido, Raquel Mues i Nicole Lapido. Cal dir que hem tingut la baixa d'última hora d'en Alvaro Sanchez per malaltia.


La Kun ens comenta que està molt contenta per com s'ha desenvolupat la competició, s'han baixat temps, s'ha nedat força bé, bona actitud, bon comportament de l'equip, o sigui que la valoració que fa és del tot positiva. Així doncs des d'aquí felicitar a tot el grup per l'esforç mostrat i al Alvaro desitjar-li una ràpida millora.

Podeu consultar els resultats als següent enllaç.

Nova jornada de benjamí i pre-benjamí

Aquesta tarda i a la piscina del C.E.Mediterrani, s'ha disputat una nova jornada de natació en categoria benjamí, i també els més petits, els pre-benjamins, han nedat la seva segona jornada.
Per els més petits era la seva segona competició, en aquest cas en la modalitat de braça i cal dir que ho han fet d'alló més bé, hem presentat un bon número de nedadors i la veritat és que en cap moment semblava que fos la segona competició que disputaven, hem presentat tres equips de relleus, on tots ho han fet molt bé. De fet un dels equips ha quedat en primer lloc.
Pel que fa els benjamins, també cal dir que ho han fet molt i molt bé, bones marques, bones classificacions i el que és més important, es neda d'alló més bé, de veritat que tenim un grup que de ben segur ens donarà moltes satisfaccions.
FELICITATS A TOTS !!

Fi de la ratxa del primer equip

Després d'una ratxa de sis victories consecutives, el primer equip de waterpolo ha caigut derrotat pel C.N. Catalunya, en partit que s'ha disputat aquest migdia a la piscina del C.N. Mediterrani al carrer Begur.
Els nostres no ha fet un bon partit i han perdut per un clar 12 a 8.
Tampoc els arbrits han ajudat gaire, ja que ens han "acribillat" a expulsions, fins el punt que 5 jugadors no han acabat el partit per tenir les 3 expulsions pertinents.

divendres, 23 de gener del 2009

Cara i creu en waterpolo màster i de veterans

Cara i creu en els partits d'aquesta setmana a la lliga màster i de veterans de waterpolo, els més "joves" van guanyar a la piscina del Premià per un ajustat 8 a 10, un mal inici de partit amb un 3 a 0 en contra va fer suar de valent als nostres jugadors per tal de remuntar el partit.
Els veterans van perdre 12 a 6 a la piscina del líder, el C.N.Mataró, malgrat mantenir el partit igualat durant els dos primers quarts, no van poder mantenir el ritme de joc dels jugadors locals, autèntics profesionals de la categoria.

dilluns, 19 de gener del 2009

Gran triomf dels alevins

Ahir diumenge l'equip aleví va guanyar clarament al Sabadell"B" i agafa una important dosi de moral per tal de seguir millorant. El resultat és important, però millor és la progresió de l'equip. Cal recordar que en la primera volta varem guanyar al mateix rival per la mínima, el resultat de 1 a 8 confirma la millora del grup i demostra la bona feina que s'està fent.
C.N.Sabadell "B" 1 - U.E.d'Horta 8 (0-0/1-1/0-3/0-4)

diumenge, 18 de gener del 2009

Racó de la memòria

Inaugurem un nou espai on anirem publicant les fotos del antics equips de natació i waterpolo de la U.E.d'Horta.

Aquestes fotos les teniu al quadre situat a la dreta de la web.

Si voleu col·laborar en aquest espai, només teniu que enviar-nos les fotos a mailto:

Clara derrota de l'equip juvenil

Aquest matí l'equip juvenil ha sofert una amplia derrota a la piscina del C.N. L'Hospitalet. El resultat final, 20 a 4, no deixa dubtes respecte a la clara superiotitat de l'equip local. Els nostres jugadors han estat força desafortunats en tots el aspectes del joc i han donat l'impressió de sortir ja derrotats abans de començar el partit.

Equip absolut de waterpolo de l'any 1974

En Lluís Ragàs ens ha fet arribar una fotografia de l'equip absolut de waterpolo de la U.E.d'Horta de l'any 1974. Molts dels que apareixen a la fotografia formen part de l'actual equip de veterans, en Lluís apareix a la part superior esquerra amb una imponent barba; també hi trobem al Carlos Martin, Loren Martin, Toni Soler, Albert Brias, Josep Mª Castellà, José Cuesta, Quim Canet, tots ells actuals jugadors de l'equip de veterans a més a més d'en Joan Mateu, Paco Maiz, Emilio Ragàs i en Nestor Ribera, tots ells entrenats per en Rafa de la Rosa.


Gràcies Lluís !!

dissabte, 17 de gener del 2009

Victoria de l'equip absolut waterpolo



Aquesta tarda el primer equip de waterpolo ha superat per un clar 16 a 10 a l'equip basc de l'Askartza. Els nostres han dominat el partit des del primer parcial. Tot i això les distancies en el marcador no s'han eixamplat fins l'últim quart. En l'aspecte golejador, cal destacar el gran encert d'en Raimon ("Rai") Santiveri que ha aconseguit sis gols. Amb aquesta victòria continuem mantenin la segona possició.

4ª Jornada de lliga infantil a Sabadell

Avui al matí i a la piscina de Can Llong a Sabadell s'ha disputat la 4ª jornada de la lliga infantil de natació. A banda dels nostres nedadors hi han participat els equips del C.N.Sabadell i del C.N. l'Hospitalet.
Encara que s'han fet bones marques i l'actitut ha estat bona, es poden millorar algunes coses. La Kun ens comenta que cal millorar la tècnica i també els viratges, encara que està contenta amb el rendiment dels nostres i amb ganes de seguir treballant.

Resultats

divendres, 16 de gener del 2009

Resultat waterpolo màster

En partit jugat ahir vespre l'equip màster es va imposar al Sabadell per un ajustat 10 a 8, va ser un partit molt igualat com ho demostren els parcials, (1-2/3-2/3-1/3-3).

dimecres, 14 de gener del 2009

Resultat waterpolo cadet Horta - Rubi

Ahir a la nit es va jugar a les nostres instal·lacions, el partit de waterpolo de categoria cadet entre l'U.E:d'Horta i el C.N. Rubí. En aquest encontre hem recuperat per l'equip a l'Alvaro, després d'una llarga baixa.
El nostre equip va fer un bon partit contra l' actual lider de la lliga, mantenint una curta diferència en el marcador fins l'ultim quart, però finalment les nostres errades en atac, ens varen fer perdre el partit. Tot i així, els nostres jugadors ho varen fer molt bé i esperem continuïn així .

El resultat fou de U.E. d'Horta 5 - C.N. Rubí 10 (1-0/1-4/3-3/0-3)

David Meca desitja sort als màsters de natació


En Sergi Montero, integrant del nostre equip màster de natació ens ha portat de Lanzarote un "souvenir" molt especial que volem compartir amb tots els lectors del blog: en David Meca ha tingut la deferència de desitjar-nos sort i des d'aquí li volem donar les gràcies.

Els veterans tornen a guanyar

L'equip de veterans de waterpolo no para de sumar victòries, amb un balanç de 4-1 (una única derrota), són tercers a la classificació, així doncs una trajectòria del tot positiva. Ahir al vespre van guanyar al Sabadell per 5-2, la propera setmana els espera el Mataró, l'actual líder de la classificació.

diumenge, 11 de gener del 2009

Resultats Natacio dels Masters a Terrassa

El primer bolo de l'any s'ha disputat avui a la piscina del CN Terrassa. Els nostres representants han tingut una molt bona actuació, el que fa pensar en que tots ells superaran les seves marques personals dins de tres setmanes al Campionat d'Espanya de Gijón.
Els resultats-oficiosos, ja que no han distribuït els oficials d'aquest matí, han estat els següents:

Carmen Ruiz: 25 papallona 24:30; 25 esquena 21:55; 25 braça 25.60; 25 lliures 17:55
Marina Durán: 25 esquena 28:60; 25 lliures 23:85
Montse Casanovas: 25 esquena 23:68; 25 braça 28:45; 25 lliures 19:71; 100 lliures 1:54:23
José Cuesta: 25 papallona 17:06; 25 esquena 20:90; 25 braça 19:59; 25 lliures 14:30; 100 lliures 1:11.10
Joan Canteras: 100 lliures 1:05:78
Carlos Martín: 100 esquena 1:21.33

Resultat partits waterpolo equips benjamí i juvenil

Aquest matí s'han disputat a les nostres instal.lacions dos partits de waterpolo. En el primer, l'equip benjamí no ha tingut opcions davant del C.N. Terrassa, que s'ha imposat en els quatre parcials. Els nostres jugadors han fet un bon partit i han mostrat un gran esperit de lluita, però no han pogut amb la millor tècnica i rapidesa de l'equip egarenc.
Fotos del partit del Benjamí


Més sort per l'equip juvenil que ha assolit una important victòria en el partit contra el GEiEG. El resultat final de 15 a 11 pot semblar enganyòs, ja que el match ha esta molt igualat i amb alternances en el marcador. Finalment a l'últim quart el nostres jugadors han tingut l'encert suficient per guanyar un partit que manté les nostres opcions d'aconseguir el sisè lloc del grup.

dissabte, 10 de gener del 2009

Victòria del primer equip a Canarias

Aquesta tarda el nostre equip absolut de waterpolo ha obtingut una brillant victòria a la piscina del C.N. Metropole. El partit ha estat molt igualat, com ho demostra el resultat final de 8 a 9. Els nostres jugadors han fet un partit molt seriòs i han sabut superar la pressió del públic i la actuació parcial dels dos arbitres locals.

2a Jornada Lliga Comarcal.

Aquesta tarda a la piscina del C.N.Sant Andreu s'ha celebrat la 2a jornada de natació de la Lliga Comarcal, amb la assistència dels nostres nedadors juniors i absoluts. En una jornada molt tranquil·la s'han aconseguit algunes mínimes pels propers campionats de Catalunya d'hivern, amb bones sensacions i sobretot s'han nedat algunes proves diferents per part dels nedadors, tal com indica la Kun, per aprendre a nedar de tot i a competir.

Resultats

divendres, 9 de gener del 2009

Resultat waterpolo màster

Després del parèntesi nadalenc ahir vespre l'equip màster va jugar partit de lliga catalana a la piscina del C.E.Mediterrani, els turrons van pasar factura i l'equip va caure derrotat...
C.E.Mediterrani 5 - U.E.d'Horta 2 (1-0/2-0/0-2/2-0)

dissabte, 3 de gener del 2009

La Copa Barcelona es queda a casa

El nostre equip absolut ha guanyat l'edició d'enguany de la Copa Barcelona de waterpolo. En una final força disputada ha assolit una victòria molt treballada enfront del jove equip del C.N. Atletic Barceloneta, amb un resultat final de 11 a 8.
En el partit de consolació el C.N. Catalunya s'ha impossat per un ajustat 8 a 7 al C.E. Mediterrani.
Dos dels nostres jugadors han estat escollits millor jugador, Sergi Ribas i millor porter, Aleix Badia.
També cal destacar que en aquest torneig han debutat a l'equip absolut quatre joves jugadors. A la foto amb el nostre entrenador Suso Cabrera (d'esquerra a dreta: Pau Riera, Victor Garro, Arnau Llobet i Pau Brias).

Semifinals Copa Barcelona de Waterpolo

Ahir a la tarda es varen disputar les semifinals de la Copa Barcelona de Waterpolo. El primer partit, jugat entre el C.N. Atletic Barceloneta i el C.N. Catalunya, va ser molt disputat i no es va decidir fins a l'última part. El resultat final va ser 9 a 8 a favor dels de la Barceloneta, que juga aquest torneig amb un equip molt jove.
L'altre finalista serà el nostre equip que va guanyar el C.N. Mediterrani per 10 a 5. Els nostres van tenir més dificultats de les previstes, ja que els de Sants, jugant amb el seu equip juvenil, van mostrar un gran esperit de lluita i la diferència en el marcador no es va materialitzar fins l'ultim parcial.
Aquesta tarda a les 19,30 h. es jugarà la final entre l'U.E. Horta i el C.N. Atl. Barceloneta, mentre que a partir de les 18 hores, C.N. Catalunya i C.E. Mediterrani jugaran la final de consolació.

divendres, 2 de gener del 2009

Copa Barcelona de waterpolo

Recordeu que avui i demà, 2 i 3 de gener ,tindrà lloc com cada any una nova edició de la Copa Barcelona de Waterpolo. Aquest any tenim un cartell força atractiu ja que podrem comptar amb la presència del C.N.Atl.Barceloneta, actual campió de lliga de divisió d'honor, el C.E.Mediterrani equip també de divisió d'honor, el C.N.Catalunya un altre dels histórics del nostre esport i que actualment milita a la nostra categoria i el nostre equip absolut. Així doncs no us podeu deixar perdre aquesta oportunitat de veure bons partits.
US ESPEREM A TOTS PER ANIMAR I GAUDIR UNA BONA ESTONA.