Bloc

dissabte, 28 de febrer del 2009

NOVA VICTÒRIA DE L'EQUIP ABSOLUT A MADRID


Aquest migdia l'equip absolut de waterpolo, en el seu desplaçament a la sempre difícil piscina del C.N.Ondarreta, ha obtingut una ajustada victòria davant de l'equip madrileny.
El nostre equip sempre ha anat per davant, però amb una diferència mínima de 1 o 2 gols. En el últim quart l'Ondarreta ha aconseguit empatar el matx a 8 gols.
Faltant 30 segons, en una jugada de contraatac, en Carlos Roman ha aconseguit el gol de la victòria amb un resultat final de :
C.N.Ondarreta 8 - AT.Barceloneta-Horta 9

dijous, 26 de febrer del 2009

REUNIÓ GRUP BENJAMÍ I PRE-BENJAMÍ NATACIÓ

El proper divendres 6 de març farem una reunió amb el grup benjamí i pre-benjamí de natació per valorar el que portem de temporada i posar-vos al dia del que resta.
El lloc serà a la sala de tennis taula a les 18:30.
Si us plau, demanem la màxima assistència.
Moltes gràcies.

Secció de Natació i Waterpolo
Unió Esportiva d'Horta

Nova victòria del benjamí de wp.


Divendres passat a la piscina del C.E.Mediterrani, va tenir lloc el partit de tornada entre els nostres poleros i els del Medi, el qual vam tornar a guanyar i de forma més clara que l'anterior.
Cal destacar que encara que només vam tenir dos canvis, els més petits de l'Horta van demostrar que cada dia en saben una miqueta més, i el més important, hi posen moltes ganes.En aquesta ocasió el Suso no va poder fer d'entrenador, però el Jahzeel, entrenador dels alevíns, el va substituir i estava molt content.

El resultat final: C.E.Mediterrani 1 - U.E.Horta 4.

Podeu veure fotos del partit al següent enllaç (Gracies Gemma !!)

dimecres, 25 de febrer del 2009

Canvi d'entrenadors de natacio

Per motius personals la Vero ens deixa com a entrenadora de natació dels més petits, en substitució d'ella a partir d'ara s'encarregarà d'aquesta tasca en Pau Garcés que molts de vosaltres ja coneixeu. Des d'aquí li volem desitjar molta sort en aquesta nova tasca a la secció.

Els veterans imparables

Ahir a la nit l'equip de waterpolo de veterans de l'U.E.d'Horta va guanyar al C.E. Mediterrani, per un clar 10-4.

L'equip de veterans continua imparable en aquesta lliga, a falta de dues jornades per a finalitzar es troben en la segona posició just darrere del tot poderós Mataró; per tant aquest resultat assegura la tercera plaça a la lliga.

dimarts, 24 de febrer del 2009

Nova jornada pre i benjamí de natació

Aquest dissabte i a la piscina de l'Atlètic-Barceloneta, es va celebrar una nova jornada de natació de les categories més petites.
Els resultats aconseguits es poden considerar satisfactoris, i més tenint en compte que es nedava l'estil de papallona el qual es força complexe, menys els pre-benjamins que nedaven l'estil de crol.
Els entrenadors es mostraven contents de com va anar la competició, només destacar com a negatiu l'alta falta d'assistència de molts nedadors, la qual cosa va complicar molt la composició dels diferents relleus, i en algún cas no es va poder realitzar.

Nous Enllaços de natació

S'han afegit nous enllaços a les webs de natació:

NotiNat: Noticies sobre el mon de la natació.
i-natacion: Web de temes generals sobre natació.

dilluns, 23 de febrer del 2009

Campionat de Catalunya Junior

Aquest cap de setmana s'ha celebrat a la piscina del C.N.Granollers el Campionat de Catalunya Junior amb la participació dels nostres nedadors: Maria Alejandre, Estefanía Arau, Meritxell Pagès, Marina Turró, Pau Brias, Pau Riera, Sergio Garrido i Daniel Yanes.
En general destacar la bona actuació de tots els participants, tant en les marques com en el bon ambient d'equip, i sobretot ressaltar el segon lloc aconseguit per la Maria en els 50 m. esquena, ja que aquesta medalla de plata li va donar també la mínima pel Campionat d'Espanya que es celebrarà el proper mes de març.

L'entrenadora, la Kun, ens ha dit que està molt contenta d'aquests campionats i es nota la feina ben feta per part de tots i les ganes de intentar fer-ho encara millor, la qual cosa ens anima a continuar en aquesta línia i millorar en tot allò que es pugui.

FELICITATS A TOTS !!!!!

Podeu veure algunes fotos a la web de Notinat

diumenge, 22 de febrer del 2009

L'equip absolut guanya al segon classificat

L'equip absolut va guanyar ahir a la tarda al segon classificat de la lliga, el C.N.Molins; va ser un bon partit on el nostre equip va començar molt bé amb un primer parcial de 4 a 1 que ens va permetre jugar amb més tranquil·litat. Després tal i com era de preveure, el partit es va igualar, a més a més el pes de les exclusions en contra ens va fer arribar a un final emocionant on un gol de vaselina va reafirmar el triomf final.

U.E.d'Horta-Atl.Bta 10 - C.N.Molins de Rei 8

divendres, 20 de febrer del 2009

Resultat de waterpolo màster

L'equip màster de waterpolo va guanyar ahir vespre en partit de lliga que va disputar a la piscina de Molins de Rei, el nostre equip sempre va anar per davant al marcador i es va imposar clarament al equip rival.

C.N.Molins de Rei 5 - U.E.d'Horta 11

dijous, 19 de febrer del 2009

Cuadre de cerca al blog

Durant els últims 17 mesos, que porta en funcionament el blog de les seccions de Natació i Waterpolo de l'Unió Esportiva d'Horta, ja hem publicat 368 noticies.
Per facilitar la cerca d'aquestes noticies, teniu les etiquetes. Ara s'ha afegit un quadre, a la dreta del blog, per poder buscar paraules dins el blog de la secció i també de la web de l'U.E. d'Horta.

També s'ha afegit una icona per veure quants usuaris hi han connectats al blog al mateix moment.

El cadet torna a guanyar

L'equip cadet va jugar ahir vespre a Granollers partit de lliga i va guanyar igual que va fer el diumenge anterior a base de lluita, malgrat tenir baixes, un horari força estrany i jugar fora de casa, els nostres jugadors van mostrar allò que els nostres equips sempre han tingut, lluita i garra, així doncs felicitar-los i animar-los a seguir en la bona línia que porten.
C.N.Granollers 8 - U.E.d'Horta 11 (2-3/2-2/1-2/3-4)

dimecres, 18 de febrer del 2009

Nova victoria del veterans

L'equip veterà de waterpolo continua amb la bona ratxa de resultats assolint ahir una nova victoria, aquest cop en front del C.N. Montjuic, un equip sempre complicat de guanyar. El partit va ser molt més disputat del que pot reflexar el resultat final , 9 a 6. De fet les diferències van ser mínimes i fins els últims dos minuts no varem respirar tranquils. Amb aquesta victoria els nostres veterans s'asseguren pràcticament la tercera posició en la classificació final.

diumenge, 15 de febrer del 2009

Bons resultats dels alevíns en el Campionat.

Aquesta tarda ha finalitzat el Campionat de Catalunya Aleví a Igualada. Els nostres representants han fet un molt bon paper, baixant les seves marques i quedant classificats en bones posicions.
Cal destacar a la Sara Mues, que ha quedat en quarta posició en els 100 m. papallona, a tocar de la medalla de bronze.
Només felicitar a tots els nois i noies i dir que seguexin treballant com fins ara, i ben segur que en els propers campionats d'estiu encara ho podran fer millor.

FELICITATS A TOTS !!!

Jornada Lliga Comarcal

Aquest matí a la piscina del C.E.Mediterrani, s'ha celebrat una nova jornada de lliga comarcal on han participat els nostres nedadors júniors.
En general s'han baixat marques, però cal seguir treballant cada dia amb la mateixa intensitat.
Aquests mateixos nedadors en la seva majoria participaran el proper cap de setmana en els Campionats Juniors que es celebraran a la piscina del C.N.Granollers, on esperem segueixin en la bona línia que la seva entrenadora la Kun els hi ha marcat.

Resultat U.E.d'Horta-GEiEC (Cadet)

Avui al migdia s'ha jugat a les nostres instal·lacions el partit de waterpolo de la categoria Cadet entre l'U.E.d'Horta i el GEiEG de Girona.

El nostre equip estava sota mínims, amb només 8 jugadors, ja que coincidia el partit amb els Campionats de Catalunya aleví de natació i l'Alvaro altre cop lesionat. Des d'aquí li desitgem una rapida i bona recuperació.

Tot i això el resultat ha estat favorable als nostres, en un partit que s'ha jugat al contraatac, recuperant moltes pilotes i fent una bona defensa, hem dominat tot el partit, tot i que el contrari ens ho ha posat difícil al principi de les dues primeres parts.

Resultat U.E.d'Horta 15 - GEiEC 6 (3-1/3-2/5-0/4-3)

dissabte, 14 de febrer del 2009

El primer equip de waterpolo no pot amb l'Helios

El primer equip de waterpolo no ha pogut treure profit de la seva visita a Saragossa. El C.N. Helios, lider destacat de la categoria, s'ha imposat per un clar 9 a 5.
Els nostres jugadors han aguantat fins a la segona part on han arribat a empatar (4 a 4). Però un pèssim tercer quart, on el nostres no han marcat cap gol, ha fet que els de Saragossa agafessin una renda de 4 gols, ja impossible de recuperar.

Campionat de Catalunya d'Aleví

Ahir divendres va començar el Campionat de Catalunya Aleví a Igualada. Els nostres representants en aquesta ocasió s'estrenaran avui i són els següents nedadors: Júlia Alejandre, Sara Mues, Mònica Cabal, Joana Calvo, Jordi Suay, Pol Jiménez, Isaac Giménez i Marc Zamora, acompanyats per la seva entrenadora la Vero.

Els hi desitgem molta sort a tots i que s'ho passin molt bé.

Estrena de la nova piscina del C.N.Catalunya

Aquest migdia s'ha inaugurat la nova piscina dels nostres veïns del C.N.Catalunya, amb unes instal·lacions totalment renovades i que de ben segur serviran per a que els integrants del club de Gràcia tornin a disposar dels mitjans necessaris per realitzar la seva activitat. Des d'aquí els volem felicitar tot esperant poder-los convidar a l'estrena de les nostres tan esperades reformes que començaran a fer-se a l'últim trimestre d'aquest any.

divendres, 13 de febrer del 2009

Canvi de partit dels veterans de waterpolo

Aquest és un avís important per l'equip de veterans, el proper dimarts es tenia que jugar el partit de lliga a la piscina del C.N.Montjuic, degut als efectes de les ventades de fa unes setmanes, la seva piscina no és operativa i s'ha acordat jugar el partit a HORTA a les 22 hores.

Els màsters guanyen a l'Hospitalet

En partit de lliga jugat ahir vespre a les nostres instal.lacions, l'equip màster de waterpolo es va imposar al C.N.l'Hospitalet per un ajustat 9 a 7, gràcies a un molt bó darrer quart on el parcial de 4 a 1 va ser definitiu.

dimecres, 11 de febrer del 2009

Els veterans donen la gran sorpresa de la jornada

Ahir al vespre l'equip de veterans de waterpolo va donar la gran sorpresa de la jornada al imposar-se contra pronòstic al segon classificat de la lliga , la Guàrdia Urbana, va ser un partit força intens on el nostre equip va arribar al darrer quart amb tres gols a favor, en aquest darrer quart van saber aguantar les escomeses del rival que només va poder ajustar el marcador final.
Amb aquesta victòria l'equip es consolida a la tercera plaça de la classificació just per darrera de la Guàrdia Urbana, el Mataró es queda com a lider en solitari.
U.E.d'Horta 9 - Guàrdia Urbana 8

Al acabar el match vem anar al local social on els nous inquilins ens van oferir un sopar d'alló més bo, vem poder pasar una bona estona i recuperar forces, desde aqui us volem animar a fer ús d'aquest espai que ha renovat el servei i té una carta prou interesant, d'aquesta manera de ben segur que farem club i donarem caliu a un espai que fins ara era prou trist.

WPA: La UE Horta se impone a la Guàrdia Urbana


dimarts, 10 de febrer del 2009

Actualitzacions del blog

S' han afegit mes fotos al Racó de la Memòria de l'U.E. d'Horta.

També s'afegit un nou quadre lateral amb les ultimes noticies publicades en altres blogs de Waterpolo.

diumenge, 8 de febrer del 2009

Balanç positiu dels infantils al Campionat de Catalunya

Avui s'han acabat els Campionats de Catalunya d'hivern en categoria infantil que s'han disputat a la piscina Sant Jordi durant aquest cap de setmana, hem parlat amb la Kun que ens comenta que malgrat les dificultats, els nostres nedadors s'han esforçat al màxim per tal d'obtenir bons resultats, la falta d'entrenaments en piscina de 50 metres s'ha notat i força, malgrat aixó s'han fet bones marques i els nedadors han donat el màxim de si mateixos, l'equip ha estat unit i el bon ambient ha reinat durant tot el cap de setmana, en resum la Kun està contenta amb tots malgrat les dificultats i valora positivament els resultats obtinguts, aixó si ens comenta que el nivell dels entrenaments pujarà d'intensitat amb l'objectiu d'arribar en forma als campionats d'estiu.

dissabte, 7 de febrer del 2009

Absolut i aleví guanyen i els benjamins perden

Aquesta tarda de dissabte l'equip absolut ha guanyat ajustadament al C.N.Manresa en partit de lliga nacional de primera divisió. Ha estat un partit força trabat i amb molta precipitació en atac sobretot en el tram final del partit, la qual cosa ha provocat tot un seguit de errades que afortunadament no han suposat la pèrdua del partit. A quatre minuts del final el resultat de 10 a 6 i pilota a favor, semblava que ens portaria a un final fàcil; en aquest tram la precipitació en atac ha fet que el rival s'acostés perillosament al marcador i encara gràcies que han errat els atacs de que han disposat per empatar el partit.
U.E.d'Horta 10 - C.N.Manresa 9 (3-2/3-2/2-2/2-3)

Prèviament els més petits han perdut el seu partit que han jugat davant el C.N.Rubí. Malgrat la derrota per 1 a 4, els nostres han lluitat fins al final.
Podeu veure fotos del partit en el següent enllaç.

L'altre duel amb el Rubí en categoria aleví i a la piscina rival, s'ha acabat amb una clara victòria del nostre equip que ha jugat força bé i segueix en clara linia ascendent.

divendres, 6 de febrer del 2009

Campionat de Catalunya infantil d'hivern


Avui han començat a la piscina Sant Jordi de Barcelona els Campionats de Catalunya d'hivern de natació en categoria infantil, la representació masculina del nostre club estarà a càrreg d'en Xavier Miranda, Alvaro Sánchez, Víctor Garro i Sergi Suay, en categoria femenina la representació la formen la Carolina Valero, Carla Castellà, Paula Garro, Mireia Maximiano, Andrea Garrido,Miriam Yanes i Raquel Mues.


MOLTA SORT A TOTS !!!!

dimecres, 4 de febrer del 2009

Antigues nedadores



La Conxi segueix recopilant fotografíes , en aquest cas d'antigues companyes de secció, a la fotografía de l'esquerra de peu i de dreta a esquerra Cristina Cartes, Mª Carmen Gómez i Laura Parra, a sota la Conxi, aquesta fotografia es va fer durant la travesa d'Olot (1975).

A la fotografía de la dreta tenim de peu a l'esquerra a la Nuri Clemente i al costat Montse Navarro, sota la Nuri a la Teresa Minguillón i al costat la Carmen Adalid (1968-70)

Racó de la memória




Seguim recollint fotografíes de fa anys, ara és la Conxi Clemente que recupera unes fotografíes corresponents a l'any 1965-70 (aproximadament), en la que veiem a l'esquerra podem veure la piscina sense la palanca de salts durant una competició de natació.
Al fons podem veure l'esglèsia de Sant Joan d'Horta del carrer Campoamor.

Fotografies de l'any 1959


Gràcies a la Montse Rodriguez, hem rescatat pel racó de la memória unes fotografies de la piscina de l'any 1959 (més o menys), com podeu observar també ens dedicavem a fer salts !!

Ànim i a veure si trobeu fotografies com aquestes per poder posar-les al blog, a veure si podem tenir-ne de diferents anys.

Gràcies Montse !!


dilluns, 2 de febrer del 2009

TORNADA AL PLA SETMANAL

Donat que ja s'ha tornat a la normalitat al CE Mediterrani, REACTIVAREM LA PLANIFICACIÓ que teníem prevista per aquesta setmana del 2 al 6 de febrer.
El grup de la Kun entrenarà dilluns, dimarts i dijous al carrer Begur a les 18:00 i posteriorment, allà mateix, es farà l'entrenament de waterpolo cadet i juvenil.
El grup infantil de waterpolo entrenarà dilluns al CE Mediterrani del carrer Regent Mendieta, a on es desplaçaran al finalitzar l'entrenament de natació. La resta de la setmana serà com sempre a Horta dimecres i divendres a les 19:00.
Degut a això s'alliberarà espai a la piscina de Horta, fet que aprofitarem per fer entrenaments dels alevins de waterpolo dilluns, dimarts, dijous i divendres a les 19:00. Si us plau demanem la màxima assistència.
Moltes gracies per la vostra col·laboració.

diumenge, 1 de febrer del 2009

Quatre medalles més per tancar els campionats

Avui diumenge han finalitzat els Campionats d'Espanya màster de natació que s'han disputat des de divendres a Gijón, on els nostres nedadors han acabat de forma fantàstica, ja que han sumat quatre medalles més, tres d'argent i una d'or.
En Quim Canet ha guanyat la d'or els 100 braça (1:21:90), la Kun ha estat segona els 50 lliures (29:10), la Carme Ruiz segona els 50 esquena (50:29) i en Carlos Martin segon els 50 esquena (36:67).

En Xavier Bedia s'ha quedat a unes dècimes de la medalla de bronze al quedar quart als 50 lliures (28:77), en Sergi Montero 22º els 50 lliures (32:33) i la Nieves Pérez 7ª els 50 lliures (35:96).


En resum FELICITATS CAMPIONS !!!!!

Doble victòria a Banyoles

Aquest matí de diumenge hem tingut doble confrontació a Banyoles, on els equips infantil i cadet s'han enfrontat als banyolins. En el primer partit els infantils han superat a l'equip local per 11 a 14, amb un joc en el que hem anat de menys a més.
En el segon partit l'equip cadet també ha guanyat al Banyoles per 10 a 13. A poc pel final el resultat era força clar a favor nostre, però una defensa molt agresiva del rival ha fet que el resultat s'ajustés fins als tres gols de diferència final.