Bloc

dijous, 30 d’abril del 2009

Derrota del juvenil contra el Rubí

Ahir a la nit, al partit disputat a les nostres instal·lacions, el juvenil no va poder amb un Rubí que tot i anar fort, va tenir feina per poder destacar-se en el marcador. Els nostres, tot i no estar encertats en tot moment, van donar molta guerra i van fer que el contrari no es pogués relaxar en cap moment, tal i com es pot veure en els parcials de 2-6/1-2/3-5/4-4.
U.E.d'Horta 10 - C.N.Rubí 17

dilluns, 27 d’abril del 2009

Primer triomf dels veterans a la lliga de primavera

Els veterans han començat la seva participació en la lliga de primavera, amb una contundent victòria davant el Barcelona, el partit ha estat avançat a la jornada de demà per tal de no coincidir amb el Barça-Chelsea de Champions i d'aquesta manera evitar "fugues" de jugadors....
L'equip ha pogut comptar amb tots els seus efectius cosa que ha permès moltes rotacions mantenint d'aquesta manera un alt ritme de joc que ha facilitat els contraatacs.
U.E.d'Horta 11 - C.N.Barcelona 3

diumenge, 26 d’abril del 2009

Ple de victóries aquest matí

Aquest matí de diumenge s'han disputat tres partits de waterpolo a Horta, i han estat tres victòries o sigui que hem fet el triplet.
El primer partit l'ha jugat l'equip aleví que ha derrotat per la mínima al Vallirana en el partit més disputat dels tres que s'han jugat, finalment els nostres han pogut sumar un triomf que premia el seu esforç.
U.E.d'Horta 6 - C.N.Vallirana 5

El segon partit de la jornada l'han jugat els infantils que no han tingut cap problema per superar al Sallent per un marcador força abultat.
U.E.d'Horta 34 - C.N.Sallent 3

El darrer partit ha estat el del cadet que també ha superat fàcilment al Banyoles, el joc del nostre equip ha estat força bo, de fet s'ha arribat als darrers minuts amb deu gols a favor, els banyolins han aprofitat els darrers minuts amb tot decidit per maquillar una mica el resultat.
U.E.d'Horta 15 - C.N.Banyoles 10

dissabte, 25 d’abril del 2009

L'absolut guanya el darrer partit de lliga

L'equip absolut ha sumat un altre triomf davant el C.N.Catalunya en l'últim partit de lliga jugat a Horta, no ha estat un partit brillant però si lluitat, cal destacar que el nostre equip tenia varies baixes i hem presentat un equip farcit de gent jove que ha donat la cara en tot moment, el segon parcial ha estat determinant per endur-nos els tres punts en joc, la classificació final (tercers o quarts) dependrà dels altres resultats de la jornada, si més no cal dir que sigui quin sigui el lloc final ocupat a la classificació, ha estat una temporada molt bona i des d'aquí volem felicitar a tots els membres de l'equip per l'esforç que han mostrat en tots els partits.

U.E.d'Horta-Atl.Bta 12 - C.N.Catalunya 10 (1-3/6-2/3-3/2-2)

Jornada de lliga aleví e infantil a Sabadell

Aquest matí de dissabte a la piscina de Can Llong a Sabadell s'ha disputat una nova jornada de la lliga aleví e infantil de natació, els alevins han nedat proves llargues no classificatòries però que han de fer, la veritat és que han salvat aquest escull força bé, en els relleus ho han fet molt bé i els entrenadors es mostren satisfets dels resultats.
Els infantils han fet bones marques (amb alguna excepció), malgrat això cal dir que la Kun no està satisfeta ja que amb el nivell d'entrenaments que porten, els resultats podrien ser encara millor, pot ser que la concentració no sigui la correcte, per tant tindrem que millorar aquest aspecte tant o més important que el físic.

dijous, 23 d’abril del 2009

CANVI DATES i HORARIS PARTITS JUVENILS, HORTA-RUBÍ i RUBÍ-HORTA

El partit a Horta es disputarà el dia 29 a les 20:45 perquè no hagueu de triar entre la Champions o el waterpolo.
El partit de Rubí, degut als problemes amb les seves instal·lacions a causa del temporal, han de posar el partit del mateix dia 6 de maig, però a les 22:00.
Som-hi nois!!!

diumenge, 19 d’abril del 2009

Resultats de waterpolo Aleví i Benjamí.

Avui diumenge a les nostres instal.lacions s'han celebrat els partits de waterpolo de les categories aleví i benjamí. Ambdós casos no hem pogut guanyar el partit, però anirem a pams.
El primer partit C.N.Catalunya - Horta, els nostres han perdut per un 9 a 3, amb una clara superioritat de l'equip de Gràcia.
Els benjamins també han perdut davant del C.N.Poble Nou, encara que aquest cop els nostres no els hi han possat fàcil, però la millor qualitat de l'equip rival ha estat clara. El resultat final ha estat de 0 a 4.

Fotos del partit de Benjamí

Bon partit de l'equip cadet

Malgrat la derrota l'equip cadet ha jugat un dels millors partits que li hem vist aquesta temporada, el Rubí que era el rival d'avui (i que actuava com a local) i que ha guanyat tots els partits de forma abultada, ha suat de valent per guanyar-nos, de fet fins al darrer minut no ha pogut respirar tranquil, la veritat és que el nostre equip ha tornat a demostrar un esperit de lluita notable, s'ha jugat molt bé i només la falta d'encert en algunes jugades d'atac clares ens ha privat de poder sumar algun punt que era més que just per el que s'ha vist a l'aigua.
C.N.Rubí 17 - U.E.d'Horta 13

De 20090419 WP Cadet Rubi-Horta (a Horta)

dissabte, 18 d’abril del 2009

Victòria del primer equip de waterpolo a Bilbao

Aquesta tarda s'ha jugat el partit de la primera divisió nacional entre l'Askartza i el nostre equip. El partit ha estat força disputat i ha finalitzat amb un marcador ajustat, 15 a 16, a favor dels nostres.
No ha sigut gens fàcil la victòria, ja que han hagut de remuntar dues situacions ben difícils: un primer parcial amb clara avantatge dels biscains per 7 a 4 i quatre minuts amb un jugador menys per l'expulsió del capità, Sergi Rivas.

Presentació del projecte de la nova instal.lació

Ahir vespre durant l'Assemblea General del club es va presentar el projecte de remodelació de les instal.lacions, si tot va bé el proper mes de novembre veurem com comencen les obres que en una primera fase (que inclou la nova piscina de 33x25) tindran una durada de 18 mesos, l'arquitecte guanyador del projecte ens va fer l'exposició on vam poder veure, amb imatges, el que segur serà una de les instal.lacions més modernes i funcionals de la ciutat de Barcelona, per fi el somni de tots serà realitat.

WP Askartza - U.E.d'Horta

Ens fem ressò de la noticia de la retirada de Gorka, capita de l'equip Askartaza i rival de l'Horta avui. Veieu la noticia complerta a "Waterpolo, el blog".

divendres, 17 d’abril del 2009

Avui al vespre Assemblea de socis

Avui a les 20:30 hores i al local social del club tindrà lloc l'Assemblea General de Socis de la U.E.d'Horta, un dels punts de l'ordre del dia és la presentació del projecte de remodelació de la nostra instal.lació per part de l'arquitecte.

Primera jornada torneig de primavera màster

Ahir va començar el torneig primavera màster de waterpolo, en aquesta primera jornada el nostre equip va superar al Premià per 13 a 7 (2-3/4-1/4-1/3-2).

dimarts, 14 d’abril del 2009

Aquacampus a BTV

Ahir a l'Infonit de Barcelona TV va sortir la noticia del aquacampus que s'ha realitzat durant la passada Setmana Santa a les nostres instal.lacions.
la noticia surt al minut 23:48

dimecres, 8 d’abril del 2009

Xavi García tanca el Campus de Setmana Santa

Punt i final al campus de natació i waterpolo de Setmana Santa amb la presència d'un jugador internacional de waterpolo, en Xavi García, un dels esportistes il·lustres que tenen els seus orígens al nostre club. Els nens i nenes s'han mullat amb aquest jugador esquerrà i han lluitat molt per prendre-li la pilota. Els hi ha costat, però al final tots contra ell han aconseguit fer-li un gol.
Són uns cracks!!!
Enhorabona a tots, i fins la propera, segur que n'hi haurà més.

dimarts, 7 d’abril del 2009

Erika Villaécija ens visita a l'Aquacampus

Avuí hem gaudit d'una altra esportista que va començar a fer esport a la Unió Esportiva d'Horta com en Gabi Hernández que ens va visitar ahir. La nedadora internacional ens ha mostrat el nivell de domini del medi aquàtic que es pot arribar a assolir amb l'esforç que ella sens dubte ha fet.
Avui també han estat veient alguns vídeos de natació, a més de les activitats que ahir ja van fer.

Demà llenties, auxili !!!!

dilluns, 6 d’abril del 2009

AQUACAMPUS

Avui dilluns, els i les esportistes de l'aquacampus han gaudit de la 1ª jornada, amb activitats diverses, on s'han fet jocs a primera hora del matí i s'ha jugat un partidet de futbito. Desprès de la sessió de natació han pres un bon dinar i hem estat xerrant de les propietats del aliments que normalment mengen abans d'una competició o d'un partit.
A la tarda, en la sessió de waterpolo, esportistes i entrenadors hem pogut veure jugar a waterpolo a en Gabi Hernández, olímpic i campió del món que va començar la seva carrera al nostre club.
Demà, molt més.

diumenge, 5 d’abril del 2009

El juvenil perd per la mínima

Molt bon partit el disputat aquest migdia a la piscina d'Horta. L'equip juvenil malgrat jugar un dels seus millors partits, ha perdut per la mínima davant el Poble Nou, el mateix que la setmana anterior ens havia guanyat clarament a casa seva. Ha estat un partit molt igualat on els nostres jugadors han estat molt concentrats durant tot el partit; en moltes fases de l'encontre hem estat per davant en el marcador. El rival dur i lluitador, ha igualat el partit i a poc per acabar s'ha posat per primera vegada per davant, llavors ha arribat la jugada clau, a falta de tres segons per acabar, un clar penalti a favor ens donava l'opció de poder empatar. No ha estat així i el porter visitant (el millor del seu equip) ha rebutjat el llançament d'en Sergio Garrido i ha donat els punts per al seu equip. Malgrat això cal felicitar a tot el grup per el bon partit i la actitut i lluita que han demostrat.

U.E.d'Horta 4 - C.N.Poble Nou 5

dissabte, 4 d’abril del 2009

L'equip absolut guanya al Metropole


Aquesta tarda l'equip absolut ha guanyat als canaris del Metropole. No ha estat un bon partit davant el sempre combatiu i dur equip canari, si bé s'ha estat correcte en defensa en atac ens hem mostrat molt trabats i amb moltes errades. Malgrat aixó els punts s'han quedat a casa;ara només resten dos partits per acabar aquesta lliga: el més proper d'aquí a dues setmanes a Bilbao davant l'Askartza i el darrer a casa davant el Catalunya.


U.E.d'Horta-Atl.Bta 6 - C.N.Metropole 4 (1-2/1-0/3-1/1-1)

Partit de tràmit dels cadets


L'equip cadet ha guanyat de forma molt clara en el partit jugat a casa aquest migdia i que tenia al Sallent com a rival. La veritat és que l'equip del Bages és el més fluix al que ens hem enfrontat fins ara, la qual cosa ha permès que els jugadors que habitualment tenen menys minuts avui han jugat força. El 27 a 2 no deixa lloc a dubtes.

divendres, 3 d’abril del 2009

Carla Castellà a la Selecció Catalana

Des d'ahir i fins diumenge es disputarà a Màlaga el Campionat d'Espanya infantil per federacions territorials de waterpolo. La bona noticia és que el nostre club estarà representat a la Selecció Catalana, ja que la nostra jugadora Carla Castellà ha estat cridada per formar part de l'esmentada Selecció. Així doncs des d'aquí la volem felicitar i desitjar-li molta sort i que tingui molts minuts de joc.

Felicitats Carla !!

dimecres, 1 d’abril del 2009

Resultats Trofeu d'hivern d'Horta de Natació

S'han penjat els resultats del Trofeu d'hivern d'Horta de natació disputat el passat 14 de març a les instal·lacions de l'U.E.d'Horta.


Resultats Lliga a Terrassa
També podeu veure els resultats la jornada de lliga dels pre-benjamins i benjamins, disputada a C.N.Terrassa el passat cap setmana.

Cliqueu aquí per anar a la noticia.