Bloc

diumenge, 31 de maig del 2009

Ultima jornada 25é Campionat Catalunya Natació Màster

Aquest matí s'ha disputat la segona i última jornada dels Campionats de Catalunya de Natació Màster, on els nostres nedadors han assolit 8 noves medalles (7 individuals i 1 en relleus). Els nostres medallistes d'avui han estat:
. Montse Casanovas (+55): bronze a 100 braça.
. Jose Cuesta (+55): or a 100 lliures.
. Loren Martín (+55): or a 100 braça.
. Carlos Martin (+55): or a 100 esquena.
. Xavier Bedia (+50): or a 100 lliures.
. Quim Canet (+50): or a 100 braça.
. Albert Brias (+45): or a 100 esquena.
Per últim, plata de l'equip de 4x50 estils (+200) amb A.Brias, Q.Canet, X.Bedia i J.Cuesta.
Així en el global del campionat s'han aconseguit un total de 24 medalles (11 d'or, 6 de plata i 7 de bronze)
En la classificació per equips el nostre club ha obtingut una meritòria dècima posició.

dissabte, 30 de maig del 2009

25é Campionat de Catalunya Natació Màster

Aquesta tarda s'ha disputat a les instal.lacions del C.N. Sabadell, la primera jornada del 25é Campionat de Catalunya de Natació Màster, amb la participació record de 14 nedadors del nostre club.
Èxit de medalles en aquesta primera jornada, 16 en total (15 individuals i 1 relleu). Els nostes medallistes han estat:
. Montse Casanovas (+55): plata en els 50 esquena.
. Carme Ruiz (+50): or en els 50 esquena.
. Nieves Pérez (+40): bronze en els 100 estils.
. Natalia León (+30): plata a 50 papallona i bronze en els 200 lliures.
. Jose Cuesta (+55): or a 100 estils i bronze en els 50 lliures.
. Loren Martín (+55): or a 50 i 200 braça.
. Carlos Martin (+55): plata en els 50 esquena.
. Xavier Bedia (+50): or en els 200 lliures.
. Quim Canet (+50): plata en els 50 braça.
. Albert Brias (+45): plata a 100 estils i bronze en els 50 esquena.
. Sergio Montero (+40): bronze en els 50 braça
Per últim, bronze de l'equip de 4x50 lliures (+200) amb X.Bedia, J.Cuesta, A.Brias i Q.Canet.
També cal destacar que quatre dels nostres nedadors en rebut un emotiu reconeixement per haver participat en el primer Campionat celebrat l'any 1985. Aquests nedadors són la Carme Ruiz, en Quique Sagàs i en Loren i Carlos Martin, en la foto els podem veure amb la resta dels premiats.
Demà al matí es celebrarà la segona i última jornada on esperem que segueixen "caient" unes quantes medalles més.

JOVES PROMESES


Aquesta tarda, a les nostres instal.lacions, s'ha celebrat una nova jornada de les Joves Promeses, és a dir els nens i nenes nascuts l'any 1998, 99, 00 i 01, amb la participació també del C.N.Barcelona i el C.N.Santa Perpètua.
La falta d'assistència de nombrosos nedadors, tant per part del nostre club com dels altres, ha deslluit una mica la intenció de la competició, la qual era agafar rodatge cara el Campionat de Relleus a Reus i la Final Territorial que es duran a terme durant el mes de juny.
N'obstant, els joves nedadors qu'han participat, s'ho han passat d'allò més bé, i al final han obtingut la seva medalla de participació i algún regalet extra.
Gràcies a tots per la vostra assistència i compromís.

divendres, 29 de maig del 2009

Resultat waterpolo màster

Malgrat tenir els efectius justos per poder jugar, l'equip màster va guanyar en un gran partit a la sempre complicada piscina del Mediterrani amb un marcador final de 7 a 12 (1-5/3-3/2-2/1-2)

diumenge, 24 de maig del 2009

COPA BASE ALEVÍ - GRUP C.

Aquest matí a les nostres instal·lacions s'ha celebrat la Copa Base Aleví del grup C. Hi han participat onze clubs, inclòs el nostre, amb unes bones marques per part dels hortencs, demostrant la seva bona progresió.
Ara caldrà esperar la puntuació final per saber en quin lloc ha quedat classificat el nostre club.
Volem agrair a tots els pares dels participants que el fet de no poder asistir a la competició per falta d'espai, en cap moment ha suposat un problema.
28-5-2009.
Avui s'ha sabut el resultat final de la competició: la U.E.d'Horta ha quedat 1r.classificat del grup C.
Moltes Felicitats !!!

Derrota dels infantils

Ahir a la tarda l'equip infantil va perdre davant del Premià en partit jugat a casa. Excepte el primer quart (0-4), va ser un partit igualat on cal destacar la duresa del rival davant la permisivitat arbitral que no va saber tallar el joc dur d'alguns jugadors de l'equip del Maresme.
U.E.d'Horta 8 - C.N.Premià 12

dissabte, 23 de maig del 2009

Partit de wp benjamí.

Avui s'ha celebrat un nou partit de la categoria benjamí de waterpolo a les nostres instal.lacions davant del C.N.At.Barceloneta.
Ha estat un partit molt igualat on els nostres jugadors han aconseguit guanyar les dues primeres parts, demostrant que cada dia en saben una miqueta més, però el cansament s'ha notat a partir de la tercera part degut a la falta de canvis a la nostra banqueta.
Finalment el resultat ha estat de :
U.E.Horta 2 - C.N.At.Barceloneta 2

LLIGA COMARCAL

Aquesta tarda i a la piscina del C.N.Terrassa, s'ha celebrat una nova jornada de lliga comarcal de natació de les categories junior i absolut.
Els nedadors han probat un altre cop d'aconseguir millorar marques de cara als pròxims campionats de Catalunya. Caldrà, n'obstant, seguir treballant de valent.

LLIGA INFANTIL

Avui al matí i a les instal.lacions de Can Llong a Sabadell, s'ha disputat la setena jornada de la lliga infantil de natació, una nova oportunitat d'aconseguir mínimes pels campionats de Catalunya d'estiu.
Cada vegada tenim menys oportunitats, cal aprofitar-les !!!

dimarts, 19 de maig del 2009

diumenge, 17 de maig del 2009

ULTIM PARTIT DEL JUVENIL

Avui diumenge s'ha disputat l'últim partit de l'equip juvenil a la nostra piscina i davant del C.N.Mataró.
El resultat final ha estat de U.E.Horta 1 - C.N.Mataró 15, el qual reflexa la clara superioritat de l'equip rival.

TROFEU BARCELONETA DE NATACIÓ


Ahir dissabte a les instal.lacions del C.N.At.Barceloneta, es va celebrar el trofeu de natació que porta el seu nom. Hi van participar diversos clubs i per part nostre hi van acudir els nedadors i nedadores de les categoríes infantil, junior i absolut.
Era una bona oportunitat per aconseguir mínimes pels campionats de Catalunya d'estiu, i així va ser per alguns participants.
També destacar que una bona part dels nostres nedadors van obtenir medalla en les proves on van participar.

dissabte, 16 de maig del 2009

Ànims Dani !!

Com molts de vosaltres ja sabeu en Dani Miranda, pare del nostre esportista Xavi i company de Junta, fa uns dies que està ingresat en un centre hospitalari, ja que va patir un ensurt al cor. Us volem informar que està be i fent-li les proves pertinents per tal de recuperar-se totalment.
Des d'aquí volem desitjar-li una ràpida recuperació i veure'l pel club ben aviat fent les seves habituals bromes tant necesàries en certs moments.

Força Dani !!!

Partit WP Infantil C.N.Manresa - U.E.d'Horta

Ahir al vespre es va jugar a la capital del Bages el partit de waterpolo en categoria infantil entre l'equip local i la U.E.d'Horta. Malgrat la derrota final cal dir que el nostre equip va jugar el millor partit de la temporada, la defensa va ser molt bona i en atac, el punt feble del nostre equip, vam estar força millor, es van donar forces pilotes al boia, tothom va dibuixar be l'arc d'atac i es va xutar més sovint. Va ser un partit lluitat fins al darrer moment i on només ens va faltar una mica de sort cara a porta i en determinades jugades una mica més de picardia. Destacar també que tots els integrants de l'equip van jugar forces minuts, cosa molt important en aquesta categoria. Així doncs felicitar a tot l'equip pel partit d'ahir i animar-los a seguir en aquesta bona linia de joc a la resta de partits que falten per acabar la temporada.
C.N.Manresa 10 - U.E.d'Horta 8

Per a veure fotos del partit clic-eu ací

dissabte, 9 de maig del 2009

Darrera jornada benjamí i pre-benjamí.

Avui s'ha disputat la darrera jornada de lliga de clubs de natació en categoria benjamí i pre-benjamí. Aquesta jornada s'ha celebrat a la piscina del Sant Andreu i les proves no eren puntuables. Cal destacar que avui els nostres joves nedadors tenien que nadar les proves més llargues fetes fins ara, en el cas dels més petits els 50 lliures i en el cas dels benjamins, els 100, 200 i els sempre temuts 400 lliures; tots han superat amb nota l'examen.
Cal dir que un altre cop hi ha membres del grup, sobretot dels més petits, que no han assistit ni assisteixen habitualment a les competicions, la qual cosa fa que els companys d'equip que si assisteixen no puguin nedar els sempre motivants relleus. Ja varem avisar que aquestes absències sense motiu podrien comportar la no continuïtat del nedador o nedadora a la secció. Haurem doncs de pendre mesures al respecte.

Nova jornada de lliga comarcal.


Avui dissabte i a la piscina del C.N. Sant Andreu (50 mts), s'ha celebrat una nova jornada de lliga comarcal pels nostres nedadors juniors i uns quants infantils, amb la intenció d'aconseguir realitzar marques per poder assistir als Campionats d'Estiu corresponents, ja que a aquestes dates de temporada les oportunitats s'acaban.

Tenint en compte que la competició s'ha realitzat en piscina de 50 mts., i no tothom entrena amb les mateixes ganes, els resultats han estat desiguals, però ha estat un toc d'atenció per aquells que realment volen i intenten fer-ho el millor possible.

Fàcil triomf del cadet

L'equip cadet ha jugat aquest matí de dissabte el darrer partit d'aquesta temporada i ha guanyat clarament al rival, el GEIEG de Girona a la seva piscina.
La veritat és que de bon principi la superioritat del nostre equip ha estat ben evident i els gols han anat entrant un darrere l'altre, la qual cosa ha permès, un altre vegada, que tots els components de l'equip tinguessin minuts de joc.
GEIEG 5 - U.E.d'Horta 18

Àlbum de fotos del partit

dijous, 7 de maig del 2009

Resultat waterpolo Rubi - Horta (Juvenil)

Ahir a les 22:00h es va jugar el partit del juvenil entre el C.N.Rubí i la U.E.d'Horta. El resultat va ser clarament a favor dels locals, tot i que els nostres jugadors no varen fer un mal paper i la diferència de gols va ser de les més curtes.
També es va notar que al mateix temps es jugava la semifinal de la Champions entre el Chelsea i el Barça, cosa que feia que part dels assistents estiguessin més per la radio que pel que passava a l'aigua.

Comentar que algunes actituds incíviques, protagonitzades per persones concretes del public i d'algun dels nostres jugadors, ens ha de fer reflexionar sobre les mateixes, ja que no aporten res a l'equip i fan més mal que be a la imatge de la U.E.d'Horta, que som tots.

C.N. Rubí 13 - U.E.d'Horta 8 (3-0/2-2/6-1/2-5)

dilluns, 4 de maig del 2009

JORNADA BENJAMÍ I PRE-BENJAMÍ 9 DE MAIG



La competició que s'havia de fer al C.N. l'Hospitalet es farà finalment, degut als problemes amb la instal·lació, al C.N. Sant Andreu, a la piscina de 25 m.
Cliqueu al títol per veure la informació de la piscina

El partit aleví a Santa Eulàlia previst pel mateix dia es va canviar al dia 16 a la mateixa hora.

diumenge, 3 de maig del 2009

Quart lloc final al torneig de Santa Eulàlia


Avui al matí s'ha jugat el partit pel tercer i quart lloc del torneig de Santa Eulàlia que ens ha enfrontat al C.E.Mediterrani. No ha estat un bon partit dels nostres i hem perdut clarament, malgrat que defensivament es juga bé, en atac no tenim les coses molt clares, la qual cosa complica i molt optar a guanyar partits.

Volem destacar també la molt bona organització del torneig per part del Santa Eulàlia. Tant de bó puguin fer-ho durant molts anys i des d'aquí enviar-los la nostra més sincera felicitació.

dissabte, 2 de maig del 2009

Torneig Santa Eulàlia

Avui s'ha disputat la segona jornada del torneig de Santa Eulàlia. El nostre equip ha perdut els dos partits del matí i ha guanyat el que ha jugat a la tarda; demà jugarem per el tercer i quart lloc davant el Mediterrani o el Turia (segons el resultat que facin els dos equips aquesta tarda).
Al matí hem perdut davant el Mediterrani per 3 a 9, malgrat el resultat el partit ha estat més igualat del que sembla. Després hem jugat contra els valencians del Turia i hem tornat a perdre per 5 a 0, en un partit on els xuts des de fora del rival ens han fet molt de mal.
A la tarda en el partit que decidia qui jugaria pel tercer o quart lloc, ens hem imposat a l'Hospitalet per 3 a 0. Sense cap mena de dubte ha estat el millor partit de tots, des d'el porter fins el darrer jugador han jugat molt bé i s'han guanyat l'aplaudiment de la graderia.

divendres, 1 de maig del 2009

Jordi Suay convocat al CAR de Sant Cugat


El jugadorCursiva del nostre equip infantil Jordi Suay ha estat convocat per la Federació Catalana per a participar durant els dies 1-2 i 3 de Maig en un stage al CAR de Sant Cugat dins el seguiment que fan els tècnics de la federació de les joves promeses, en aquest cas dels waterpolistes en categoria infantil.


Moltes felicitats Jordi !!

Resultats torneig de Santa Eulàlia


Aquesta tarda s'ha disputat la primera jornada del Torneig de Santa Eulàlia on el nostre equip format per jugadors infantils i alevins ha debutat amb victória davant l'equip anfitrió. Malgrat agafar una bona renda de gols al final ha tocat patir.

En el segon partit de la jornada jugat davant el Sant Feliu, no hem tingut cap opció, perdent clarament davant l'equip favorit a guanyar el torneig.


A.E.Sta.Eulàlia 3 - U.E.d'Horta 4

U.E.d'Horta 3 - C.N.Sant Feliu 9




Torneig aleví-infantil de Santa Eulàlia

Aquest llarg cap de setmana es disputa a les instal.lacions del Santa Eulàlia un torneig de waterpolo de categoria infantil i aleví, desde aquesta tarda i fins diumenge al migdia els diferents equips participants lluitaran per guanyar el trofeu en un format de dues parts en els partits de la lligueta previa i en format normal de quatre parts en els creuaments per determinar la classificació final, a banda del nostre equip hi participen l'equip organitzador Santa Eulàlia, Sant Feliu, Mediterrani, Turia (València) i Hospitalet.
El nostre equip estarà format per els següents jugadors:
Guillem Calopa, Andrea Garrido, Carla Castellà, Carolina Valero, Paula Garro, Claudia Calvo, Marta Sánchez, Pol Jiménez, Mireia Maximiano, Marc Zamora, Jordi Giménez, Isaac Giménez, Oriol Torrens, Daniel Lugosi, Adrià España, Nicole Lapido i Andrea Pino.

Derrota dels màsters

Els màsters de waterpolo van perdre ahir vespre davant l'Hospitalet, per un error aquest matí haviem informat de que el nostre equip havia guanyat i no era així, malgrat que es va jugar a Horta, nosaltres actuavem com a visitant ja que l'equip rival encara no disposa de piscina (amb desperfectes pel famós temporal de vent).
C.N.l`Hospitalet 10 - U.E.d'Horta 8