Bloc

diumenge, 30 d’agost del 2009

Tret de sortida

Un cop acabades les vacances d'estiu, donem inici a una nova temporada que ha de ser molt especial per a tots els que formem part de la secció i és que començaran les tant esperades obres de remodelació del nostre club i encara que aixó comportarà molts sacrificis per part de tots, el resultat final de ben segur ens compensarà.
Amb renovades ilusions l'activitat tornarà a la piscina, aquesta primera setmana l'equip absolut de waterpolo dona el tret de sortida juntament amb els equips cadet i juvenil, la natació ho farà el dia 7 amb el stage a Banyoles, el dia 14 tornarà la normalitat amb la resta de components.
Us esperem a tots amb les bateries ben carregades i amb ganes de fer una bona temporada tant esportivament com socialment.
Benvinguts !!

divendres, 28 d’agost del 2009

Inici temporada natació 2009-2010

Després de carregar les piles durant les vacances s'apropa l'inici de la propera temporada.

Tots aquells que vagin a Banyoles començaran, amb aquest "stage", el dia 7 de setembre.

La resta d'esportistes començaran el dia 14 de setembre, amb els horaris habituals de la temporada passada.

Us fem un recordatori:
  • Anys 95 i més grans de 18:30 a 20:00h.
  • Anys 96 i 97 de 17:30 a 19:00h.
  • Anys 98 i 99 de 17:30 a 19:00h.
A l'escola d'activitats aquàtiques es farà la següent distribució, és imprescindible que respecteu els dies marcats per cada edat:
  • Anys 2000 i 2001 de 17:30 a 18:30h (dimarts, dijous i divendres)
  • Anys 2002 i 2003 de 17:30 a 18:30h (dilluns i dimecres)

Si us plau porteu roba d'aigua i també de gimnàs per poder fer activitat en cas de que no hi hagi tota la disponibilitat habituals d'espais durant el més de setembre.

dilluns, 3 d’agost del 2009

Xavier Garcia medalla de plata a Roma


En Xavier Garcia, jugador format a les categories inferiors del nostre club i que molt sovint ens visita per veure els partits del nostre equip absolut, va guanyar la medalla de plata formant part de la selecció espanyola de waterpolo als Campionats del món disputats a Roma.

En Xavier va destacar durant tot el campionat en la seva millor faceta, la de fer gols on finalment va quedar segon màxim golejador del campionat, llàstima que a la final el cara o creu dels penals va ser creu i en Xavier i els seus companys d'equip van tenir que conformar-se amb la medalla de plata, ara bé va ser el jugador determinant de la final on va lluir tota la qualitat que porta dins.


MOLTES FELICITATS XAVIER !!!!