Bloc

diumenge, 31 de gener del 2010

Última jornada Campionat d'Espanya Natacició Màsters

Aquest matí s'ha celebrat a Castelló l'última jornada dels campionats d'Espanya Màsters de natació. Els nostres nadadors han continuat amb la bona línia mostrada en les jornades anteriors obtenin 3 noves medalles:
  • Jose Cuesta (+60): plata en els 50 lliures (29,88)
  • Kun Isaac (+30): plata en els 50 lliures (28,91)
  • Carlos Martín (+55): bronze en els 50 esquena (38,16)
Amb aquestes tres últimes, s'han assolit un total de tretze medalles al llarg dels campionats.
Moltes felicitats als vuit nedadors i nedadores que han participat: Jose Cuesta, Loren i Carlos Martin, Xavier Bedia, Quim Canet, Albert Brias, Carmé Ruiz i Kun Isaac.

dissabte, 30 de gener del 2010

Derrota agra-dolça de l'absolut

Avui, amb la visita del líder, hem vist el millor partit de la temporada. S'han juntat tots els ingredients necessàris per veure un bon partit de waterpolo: igualtat, bona defensa, intensitat, tensió, polèmica arbitral i piscina plena.
Cal dir que el resultat més just hauria d'haver estat l'empat, ja que el nostre equip ha jugat al límit i ha merescut millor sort davant un Catalunya molt tensionat que ha sortit conscient de que no els hi seria fàcil guanyar el partit. Dir també que l'actuació arbitral ha beneficiat clarament als graciencs (11 exclusions en contra per 6 a favor). El millor del nostre equip ha estat que malgrat les dificultats mai ha perdut la cara durant el partit i  l'ha igualat en dues ocasions quant semblava que el rival havia de marxar en el marcador. Partit dur i tens, d'aquells que valen la pena de veure'l. Avui s'ha demostrat que amb una bona concentració, defensa, la piscina plena i amb força ambient, és molt difícil de que ens guanyin.

U.E.d'Horta-Atl.Bta 5 - C.N.Catalunya 7 (1-2/0-0/3-3/1-2)

Segona jornada Campionat Espanya Màsters

Avui s'ha disputat a Castelló la segona jornada del campionat d'Espanya Màsters. El nostres nedadors han tornat a tenir una destacada participació amb un total de cinc noves medalles :
  • Carlos Martin (+55): plata en els 100 esquena (1.20,09)
  • Albert Brias (+50): plata en els 200 estils (2.42,57) i bronze en els 100 esquena (1.14,66)
  • Consol Isaac (+30): bronze en els 200 estils (2.40,76)
  • Jose Cuesta (+60): bronze en els 200 lliures (2.46,10)
També cal destacar el dos cinqués  llocs dels nostres dos relleus (+200) de 4x50 estils masculins (2.12,55) i 4x50 lliures mixtes (2.11,35) que a més a més  han significat nous records del club.
A part de la competició els nostres nedadors s'ho estant passant molt bé com ho demostra la foto on es pot veure "l'avi" del equip en Jose Cuesta "lluint" el seu nou Fastskin en el Centre Comercial que hi ha al costat de la piscina.

divendres, 29 de gener del 2010

Primeres medalles dels nostres Màsters

Després d'haver-se disputat la primera jornada del Campionat d'Espanya Màsters a Castelló, els nostres representants  ja han aconsseguit 5 medalles:
  • Kun Isaac (+30): or en els 50 papallona (31,08)
  • Loren Martin (+55): or en els 200 braça (3.10,38)
  • Jose Cuesta (+60): plata en els 100 lliures (1.11,06)
  • Albert Brias (+50): plata en els 200 esquena (2.42,75)
  • Carlos Martin (+55): bronze en els 200 esquena (3.05,36)
També cal destacar els meritoris quarts llocs d'en Quim Canet (+50) i Kun Isaac (+30), ambdós en els 100 mts. estils. Per ultim resaltar la magnifica marca personal d'en Xavier Bedia (+50) els 50 papallona (31,96) amb un  6è. lloc.
Esperem que durant la jornada de demà continuïn les bones marques i "caiguin" noves medalles.

dijous, 28 de gener del 2010

Els màsters cap a Castelló

Els components de l'equip màster de natació viatjen avui cap a Castelló on es disputen a partir de demà i durant tot el cap de setmana els Campionats d'Espanya de natació d'hivern. No cal dir que esperem moltes medalles, ja que ens tenen molt ben acostumats. Entre els integrants de l'expedició hortenca destaquem a la nostra primera entrenadora la Kun. Per tant seguirem la seva actuació amb molt d'interès, oi nois?...
Us anirem informant dels resultats tant bon punt els nostres corresponsals ens ho facin arribar.

MOLTA SORT !!

diumenge, 24 de gener del 2010

Jornada benjamí de natació.

Ahir dissabte a la piscina del At.Barceloneta, es va celebrar una nova jornada de natació dels més petits de la secció, els pre-benjamins i benjamins.
La nombrosa representació hortenca no va defraudar, i dia a dia ens demostren que les coses funcionen,  els nostres petits aprenen i com a resultat rebaixen les seves marques, això sí gaudint de l'esport que practiquen.
Felicitats i fins la propera jornada.

Resultats cap de setmana

Dijous l'equip màster va superar sense problemes al Premià per 11 a 4. Dissabte l'equip absolut va viatjar a Madrid on va perdre per dos gols de diferència davant l'Alcorcón en un partit on es van errar moltes ocasions de gol. Aquest matí l'equip cadet ha perdut davant del líder del grup, el Sant Feliu per un clar 16 a 6.També aquest matí l'equip juvenil ha jugat davant del C.N.Sallent el seu partit de lliga,el resultat final de 0 a 26 ho diu tot, destacant que la superioritat dels nostres ha permès que aquells jugadors que habitualment no tenen tants minuts, avui poguessin jugar molt més.

Campionat de Catalunya de fons i relleus a Sabadell



El dissabte es va disputar a Sabadell el Campionat de Catalunya de fons i relleus a les instal.lacions de Can Llong de Sabadell.
Cal dir que el nostre club va estar representat en tots el relleus disputats exceptuant el femení de 50 esquena, primer éxit. Desprès els nostres nedadors van rebaixar els temps en tots els relleus disputats i no per poc marge, segon éxit. Per últim la nostra entrenadora va sortir de la piscina amb la satisfacció de veure com els seus esportistes van respondre a allò que els hi va demanar, tercer éxit. Així doncs, només ens resta que felicitar als nostres esportistes que tant bé ens han representat, Andrea Garrido, Paula Garro, Mireia Maximiniano, Claudia Calvo, Raquel Mues, Nicole Lapido, Angelina Blasco, Xavier Miranda, Joan Riera, Guillem Calopa, Marc Zamora, Daniel Lugosi i Alvaro Sánchez.

MOLTES FELICITATS !!

diumenge, 17 de gener del 2010

Resultats waterpolo del cap de setmana.

Aquest matí s'han jugat tres partits de waterpolo de diverses categories. El juvenils han perdut per un ajustat 11 a 13 enfront el C.N. Martorell. Encara que no han jugat al millor nivell, el nostres han tingut opcions fins al final, on han tingut varies oportunitat d'empatar, però no han tingut l'encert suficient.
L'equip aleví ha assolit una treballada victòria a la piscina del C.N. Poble Nou. El resultat final, 6 a 7 reflexa la igualtat que hi ha hagut durant tot el partit.
Per últim l'equip infantil no ha tingut opcions enfront el C.N. Hospitalet on ha perdut per 16 a 4, tot i això l'equip segueix en línia positiva de joc i actitud.

Nova jornada natació


Dissabte per la tarda a la piscina del C.N.Hospitalet, va tenir lloc una nova jornada de natació de la categoria aleví i infantil.
En el cas dels alevins es tractava de Fons i Estils, és a dir 200 mts. estils i 400 mts. lliures.El resultat va ser força positiu, ja que els nedadors van rebaixar les seves marques.
Els infantils buscaven  millorar els seus cronos ja cara als campionats d'estiu, amb uns resultats bastant satisfactoris.

dissabte, 16 de gener del 2010

Els absoluts derroten al Sevilla



Aquesta tarda s'ha jugat (en horari poc habitual) el partit de lliga nacional entre el nostre equip absolut i el Waterpolo Sevilla. No ha estat un bon partit dels nostres que han fallat moltes ocasions d'home de més, cosa que juntament amb la lluita del rival, ha derivat en un marcador final força ajustat. Aquesta és la primera victòria del 2010 dels homes que entrena en Suso.

U.E.d'Horta-Atl.Bta  10 - Sevilla 8   (2-1/3-2/2-3/3-2)

Fotografies de les obres al club


Per tal d'anar seguint el desenvolupament de les obres del club, em pensat obrir un àlbum amb fotografies on poguem veure l'evolució de les obres des de l'inici fins al final, cada mes farem tres o quatre fotografies generals per tal de que poguem veure com dia a dia canvia la fisonomia del nostre club, esperem que us agradi, aqui tenim les del mes de gener.


divendres, 15 de gener del 2010

Resultat waterpolo màster

Els màsters no van tenir problemes per superar al Sabadell en partit de lliga catalana, el resultat va ser:

C.N.Sabadell 4 - U.E.d'Horta 14  (0-3/2-3/1-5/1-3)

Butlletins antics Secció Natació i Waterpolo (5)

Cinquena entrega dels butlletins antics de la secció de natació i waterpolo de l'U.E.d'Horta.


Recordeu que per facilitar la recerca d'aquests butlletins s'ha creat un nou quadre sota del Racó de la Memòria.

dissabte, 9 de gener del 2010

Torna l'activitat després de les festes

Ja s'han acabat les festes i la normalitat torna a totes les cases i tambè a la secció, de fet dijous els màsters de waterpolo van jugar derrotant clarament al Martorell (10 a 4 ).
Avui dissabte l'equip absolut juga a Madrid davant el Concepción, un equip que aquest any ha pujat de categoria, però que està demostrant ser un dels equips revelació de la lliga,  ja que està al grup capdavanter de la lliga, per tant no serà un partit fàcil i més després de l'aturada nadalenca.
Demà diumenge els més petits tenen jornada de lliga al C.N.Catalunya, segur que ens ho passarem d'alló més bé ja que dia a dia els nostres nois i noies van millorant  i això es veu dins de la piscina.
També demà diumenge els juvenils es desplacen a terres gironines per jugar davant el GEIEG, equip amb un joc sempre dur i que farà que els nostres jugadors tinguin que estar alerta i no confiar-se.

Un altre fet important que es fa evident quan entrem al club és l'inici de les obres, ja patim les restriccions d'espai normals en aquest cas i és el moment d'apretar-nos el cinturó i intentar passar aquest periode de la millor forma possible.

Així doncs, benvinguts altre cop i Bon Any !!!

dimecres, 6 de gener del 2010

Regal de reis



Els Reis han vingut aquesta nit i ens han portat un gran regal: Han començat les obres de les noves instal.lacions. Esperem fruir-les el més aviat possible.