Bloc

diumenge, 28 de març del 2010

Derrota del primer equip de waterpolo

Ahir a la tarda es va jugar a les nostres instal·laciones el partit de waterpolo absolut  entre la U.E.Horta-At. Barceloneta i el C.N. Metropole. El resultat final de 9 a 14 indica la superioritat de l'equip Canari que va saber aprofitar el fluix partit de l'equip local. Encara i això, els nostres jugadors van estar dins del  partit fins a un fatídic tercer quart on els illencs van afagar un avantatge de 5 cinc gols.

Com aspecte possitiu d'ahir a la tarda, cal destacar que els nens i nenes de l'equip benjamí de waterpolo van tornar a fer un nou partit d'entrenament que va ser molt útil per continuar progressant en l'aprenantatge d'aquest esport.

divendres, 26 de març del 2010

Acte de col·locació primera pedra

Aquesta tarda ha tingut lloc l'acte protocol·lari de col·locació de la primera pedra de les noves instal·lacions del nou Centre Esportiu Municipal de l'Unió Esportiva d'Horta, amb l'assistència de l'alcalde de Barcelona el sr. Jordi Hereu, la regidora del districte d'Horta la sra. Elsa Blasco i el president de l'Unió Esportiva d'Horta el sr. Francisco Carmona, aixi com d'altres personalitats.
També hi havia un nombrós public tant de socis, activistes, esportistes o simpatitzants com empleats i veïns. Amenitzant l'acte hi teníem uns pallassos amb xancles i una banda de musica americana. 
S'ha fet la presentació de les noves instal·lacions, a continuació s'ha col·locat la primera pedra i finalment s'han fet els parlaments a càrrec de les autoritats assistents. Un cop acabat l'acte protocol·lari el public ha pogut fruir d'uns sucs i unes pastes.

dijous, 25 de març del 2010

Resultat partit cadet C.Granollers - U.E.d'Horta/Poble Nou

Ahir, a les 21:15h de la nit, es va jugar el partit de Cadet entre el C.N.Granollers y el U.E.d'Horta/Poble Nou.

Fou un partit molt emocionant, El primer quart els locals ens treien un parcial de 4-1. Al segon quart els nostres jugadors es varen reaccionar i al fi de la mitja part quedàvem 5-4.
Els últims dos quarts varen esser molt igualats, encara que el Granollers anava un punt per davant en el marcador, fins a les jugades finals, on el nostre equip va aconseguir empatar el resultat amb un marcador final de 9-9.

dimecres, 24 de març del 2010

ACTE DE COL.LOCACIÓ DE LA PRIMERA PEDRA


El proper divendres día 26 a les 18 hores, tindrà lloc l'acte de col.locació de la primera pedra de les obres de la nova instal.lació del club. Entre d'altres podrem comptar amb la presència de l'Alcalde de Barcelona, Sr.Jordi Hereu.
A aquest acte hi esteu TOTS convidats, així que us esperem per tal de donar caliu a un acte tant i tant important per a tots nosaltres.

Us esperem, hi haurà xocolatada i animació !!

diumenge, 21 de març del 2010

Resultats waterpolo del cap de setmana

Ahir dissabte a les nostres instal.laciones es va disputar el partit de l'equip aleví davant del C.N.Poble Nou.
Va ser un partit molt intens i amb una piscina plena fins a la bandera on els nostres van guanyar per un clar U.E.Horta  10  -- C.N.Poble Nou  5.
Avui diumenge l'equip juvenil no ha tingut tanta sort i ha perdut davant del C.N.Barcelona a les instal.lacions del Catalunya, amb un resultat final de U.E.Horta  9  --  C.N.Barcelona  16.
El resultat de l'equip infantil que s'enfrontat al C.N.Hospitalet. ha estat de U.E.Horta 6  -  C.N.Hospitalet 19.

TRIOMF DE L'ABSOLUT


Ahir dissabte l'equip absolut va guanyar el partit jugat a Can Llong davant l'Autónoma. El partit es va disputar a les instal.lacions del C.N.Sabadell per necessitat de l'equip universitari; el primer quart va ser igualat (3-3), a partir d'aquí les dimensions de la piscina van fer que fos un partit molt físic, cosa que ens era favorable, així vam arribar al darrer quart amb cinc gols d'avantatge i per tant amb el partit decidit. El relaxament va fer que el resultat final fos més ajustat del que podriem pensar al final del tercer quart.

WP Universitat Autónoma 9 - U.E.d'Horta-Atl.Bta 12

JORNADA PREBENJAMÍ I BENJAMÍ A SABADELL

Ahir dissabte a les instal.lacions de Can Llong (Sabadell) es va disputar una nova jornada de la lliga de prebenjamins i benjamins. Els més petits (any 2002) van tenir que esforçar-se d'alló més doncs van nadar els 25 mts papallona, tranquils.... ho van fer molt bé. Els nedadors del 2001 també tenien que salvar un escull complicat com és el nedar els 100 estils, doncs bé van demostrar-nos que anem per un molt bon camí. Finalment els més grans (anys 99 i 2000) van nedar en aquest cas els 200 estils amb bons registres.
En resum, molt bona jornada per a tots i plena satisfacció dels tècnics (ahir van fer ple), tant la Nadia, en Pau, com la Kun, estaven molt i molt contents.

Felicitats a tots !!!

dijous, 18 de març del 2010

Resultat partit Poble Nou - U.E.d'Horta (juvenil)

Aquest nit s'ha disputat el partit aplaçat de juvenil, entre el Poble Nou i l'U.E.d'Horta.

Tot el partit ha estat molt igualat tot i que l'Horta ha anat per davant en el marcador fins el tercer quart, on els del Poble Nou (on jugaven cedits  2 jugadors de l'Horta) han aconseguit empatar el partit.

El resultat final ha estat Poble Nou 7 - U.E.d'Horta 7

Per cert si us fixeu a la foto veureu l'equip de caiac-waterpolo a la piscina d'escalfament.

dimarts, 16 de març del 2010

Resultat partit cadet Mataro - U.E.d'Horta/P.Nou


Aquest dissabte passat es va jugar el partit, de la categoria cadet, entre el C.N.Mataró i l'U.E.d'Horta/P.Nou. Tot i que els locals sortien com favorits els nostres jugadors varen defensar molt be i poguérem aguantar el tipus davant d'un dels equips davanters en la classificació del nostre grup.
El resultat final fou de 7 a 2 a favor dels locals.

dimecres, 10 de març del 2010

Butlletins antics Secció Natació i Waterpolo (7)

Setena entrega dels butlletins antics de la secció de natació i waterpolo de l'U.E.d'Horta.

dimarts, 9 de març del 2010

Glup News Febrer

Per si no podeu anar a entrenar us passem el Glup News 3 del mes de febrer, així aprofitem el temps entre bola i bola de neu.
 També podeu baixar-vos el Calendari d'activitats, del mes de març ,per als més menuts :

dilluns, 8 de març del 2010

ENTRENAMENTS ALS SALESIANS SUSPESOS

DEGUT AL ESTAT DEL TEMPS, ELS ENTRENAMENTS D'AVUI DILLUNS A LA PISCINA DELS SALESIANS QUEDEN SUSPESOS.
ESTEM INTENTANT ENVIAR SMS A TOTS, ESPEREM  ENTENEU LA DIFICULTAT DAVANT AQUEST IMPREVIST.

SI VEIEU EL MISSATGE, SI US PLAU AVISEU ALS VOSTRES COMPANYS, D'AQUESTA MANERA FAREM UNA CADENA I TOTS ESTARAN AVISATS.

GRÀCIES !!!

diumenge, 7 de març del 2010

Resultats de waterpolo

Aquest cap de setmana els equips inferiors han disputat partits de lliga. Ahir dissabte els infantils van guanyar clarament (12 a 5) davant el Sallent en partit jugat a Horta abans de disputar-se la Copa Barcelona. Avui diumenge els més petits han tingut jornada i com de costum s'han enfrontat al Catalunya, Terrassa C i Mediterrani. Malgrat que no hem guanyat cap partit, cal dir que tots els convocats han jugat i els més novells també han disposat de molts minuts, cosa que fa que evolucionin cada dia més. La veritat és que han lluitat molt i ens ho hem passat molt i molt bé. Pel que fa als alevins sabem que han guanyat el seu partit a Rubí (4 a 6), no així els juvenils que han perdut davant de l'Hospitalet (7 a 16).

Àlbum fotos partit Benjamí

dissabte, 6 de març del 2010

El C.N.Atl.Barceloneta guanya la 45ª Copa Barcelona

Aquesta tarda s'ha disputat la 45ª Copa Barcelona de waterpolo, aquest any el format ha estat el d'un triangular, partits de dues parts on en cas d'empat (com a passat en el primer partit), el guanyador era l'equip més encertat des del punt de penal.
Guanyador 45a. Copa Barcelona
(clica a la foto per veure l'àlbum)
El primer partit jugat entre el Barceloneta i l'Hospitalet ha acabat en empat, els mariners han estat més encertats en els penals i han guanyat, el segon partit entre l'Hospitalet i l'Horta ha acabat amb la victòria dels riberencs, al darrer partit la Barceloneta s'ha imposat no sense problemes davant els hortencs.
Cal dir que hem jugat amb un equip força jove, des de el porter (Maxi), que ha estat molt bé, amb aturades de mèrit, fins al darrer jugador de la banqueta, ha estat l'estrena per a molts dels nostres jugadors juvenils amb el primer equip i cal dir que ho han fet molt bé.
Ara, fins la propera edició.

dijous, 4 de març del 2010

45ª Copa Barcelona de Waterpolo

Aquest dissabte es disputarà la tradicional Copa Barcelona, que arriba ja a la seva 45a edició. Participaran els següents equips:
  • Atlètic Barceloneta
  • C.N. L'Hospitalet
  • U.E.d'Horta
1r partit:  Atlètic Barceloneta - C.N. L'Hospitalet
2n partit: perdedor 1r partit - U.E.d'Horta
3r partit: guanyador 1r partit - U.E.d'Horta

El primer partit començarà a les 17.00 hores.
Us esperem a tots per passar una estona emocionant i per animar al nostre equip !!

dimarts, 2 de març del 2010

Resultats de les proves de natació


Resultats de les proves de natació del passat dissabte:

També les podeu trobar al al quadre Resultats de Natació, a la dreta del blog.
 
Les fotos de la competició de Sabadell les trobareu clicant aquí.