Bloc

diumenge, 25 d’abril del 2010

ULTIMA JORNADA DE LLIGA DELS PRE I BENJAMINS.

Ahir dissabte a la piscina del C.N.Sabadell es va dur a terme l'última jornada de lliga de natació dels pre-benjamins i benjamins.
Va estar una jornada de fons, ja que els més petits van haver de nedar per primera vegada  els 50 mts.lliures, i els benjamins els 100 mts.,200 mts. i 400 mts. lliures.
Tot i ser proves llargues, hem de dir que els nostres petits ho van realitzar força bé, i els entrenadors estaven  contents gairebé amb tots els participants.
Ara només queda seguir entrenant per preparar-se pels propers campionats de relleus i individuals que es portaran a terme en els pròxims mesos.
Felicitats !!

També ahir per la tarda el nostre equip júnior de natació va participar en el Trofeu Esteban Gratacós, celebrat a la piscina del Júpiter, per tal  de seguir competint per aconseguir mínimes pels propers campionats d'estiu.
Enllaç als resultats del Trofeu Esteban Gratacós.

dijous, 22 d’abril del 2010

Mor Juan Antonio Samaranch

Ens fem ressó en aquest blog de la mort, ahir, de Juan Antonio Samaranch, President d'Honor del COI.
En totes les competicions de la Federació Catalana de Natació, des d'avui i fins diumenge, es farà un minut de silenci en memòria a Juan Antonio Samaranch.

dilluns, 19 d’abril del 2010

Anuari del waterpolo catala 2009/2010

Anuari del waterpolo català 2009/2010

 Ja esta disponible l'Anuari del waterpolo Català 2009/2010, amb l'informació de 35 clubs de natació de Catalunya, 93 equips, 1.400 jugadors i jugadores, 100 àrbitres i prop de 200 tècnics i directius.

Mes informació al següent enllaç.

diumenge, 18 d’abril del 2010

Derrota de l'equip juvenil

En el partit disputat aquest matí a la piscina del C.N. Montjuic, l'equip juvenil ha perdut per un marcador final de 10 a 14. Els nostres jugadors han aguantat força bé els dos primers quarts, però un molt fluix tercer quart (parcial de 1 a 6) ha fet perdre totes les opcions de treure un bon resultat. Cal dir que les dimensions de la piscina (30 x 20 m.) han deixat en evidencia la falta de fons dels nostres jugadors, molt més habituats a mides més reduides (25 x 12 m.).

Penúltim partit de lliga per l'absolut

Ahir dissabte l'equip absolut va jugar el darrer partit de la temporada a casa i va caure (7 a 10) amb el Concepción madrileny. Va ser un partit jugat en la linia general de la temporada , sense res en joc per part dels dos equips. Es va poder veure un partit entretingut, però sense tensió. Ara toca pensar ja en la propera temporada i més enllà de tot això destacar que va ser el darrer partit del nostre capità, en Sergi Ribas el quel ha decidit penjar el banyador després de vint anys entre nosaltres. Li ha arribat el moment de deixar-ho. Des d'aquí volem tributar-li aquest modest homenatge i desitjar-li molta sort en el futur, encara que esperem poder comptar amb ell per desenvolupar altres tasques dins la secció.


MOLTES GRÀCIES CHECHU !!

Excel.lents resultats dels infantils i alevins

Ahir dissabte i a la piscina del C.N.Catalunya es va disputar una nova jornada de lliga catalana de natació i cal dir que va anar d'allò més bé. TOTS els nostres nedadors van rebaixar les seves marques i van assolir en alguns casos noves mínimes, a més cal afegir que els entrenadors a banda dels cronos, estaven molt contents per com van nedar tots i això és senyal de que s'està entrenant bé.

Per la tarda i a la piscina Sant Jordi, benjamins i pre-benjamins van participar en una nova jornada del Tecnonat juntament amb altres joves nedadors de diferents clubs catalans. Els estils que es van treballar van ser el crol i l'esquena amb bon ambient i bones sensacions per a les nostres joves promeses.

Enllaç als resultats de la 6a. Jornada Aleví-Infantil

dimecres, 14 d’abril del 2010

Butlletins antics Secció Natació i Waterpolo (8)

Vuitena entrega dels butlletins antics de la secció de natació i waterpolo de l'U.E.d'Horta.

dilluns, 12 d’abril del 2010

Gran victòria dels veterans davant la Guardia Urbana

En partit jugat aquesta nit, l'equip de waterpolo dels veterans ha guanyat amb molta claretat el sempre difícil equip de la Guardia Urbana. El resultat final, 12 a 2, mostra la clara superioritat dels nostres jugadors. Tot l'equip ha estat a un gran nivell, encara que cal destacar la gran actuació del nostre porter, Xavi Paredes i la decisiva aportació d'en Jordi Grau i Pere Calopa, dos jugadors "masters" no habituals amb els veterans.

Nova jornada del torneig benjamí de WP.

Ahir diumenge a les instal.lacions del C.N.Catalunya es va disputar una nova jornada del torneig benjamí de waterpolo.
A banda dels resultats, cal destacar la important millora que les nostres joves promeses han aconseguit en quant a nivell de joc.
Per tant i com sempre, felicitar-los, i animar-los a seguir per aquest camí.

diumenge, 11 d’abril del 2010

Resultats waterpolo d'ahir dissabte

Ahir dissabte es van disputar dos partits de waterpolo amb resultats ben diferents. L'equip cadet va guanyar amb mes problemes dels previstos davant l'Anglès; va estar un partit molt fluix dels nostres jugadors que preveien guanyar fàcilment i no van estar a l'alçada. Tots els partits cal jugar-los amb la màxima concentració i amb el màxim esforç i això ahir no es va donar, malgrat  tot es va guanyar el partit.
L'altre enfrontament era el de l'equip absolut amb els valencians del Túria. A falta de tres jornades per acabar la lliga i sense opcions de millorar la classificació, el nostre equip es presentava davant els valencians amb l'únic objectiu de plantar cara a un equip que es jugava moltes de les seves opcions de quedar en segona posició i jugar d'aquesta manera la promoció d'ascens a la màxima categoria del waterpolo estatal. Els visitants van mostrar-se molt superiors i van guanyar el partit amb comoditat.

CADET            U.E.Horta/PNou  15 - WPAnglès 11
ABSOLUT        U.E.Horta-AtlBta  6  - WPTuria   11

divendres, 9 d’abril del 2010