Bloc

diumenge, 30 de maig del 2010

Campionat de Catalunya de Natació Màsters

Aquest matí s'ha disputat la segona i última jornada dels Campionat, n s'han assolit 3 medalles individuals de plata i dues en els relleus: plata en els 4x50 estils femenins (+120) i una  d'or en els 4x50 estils masculins (+200).
Avui també s'han fet entrega del premis als millors nedadors dels campionats per a cada una de les categories segons puntuació de la taula FINA (puntuació en funció del temps de la prova). Cal destacar que tres de les nostres nedadores han estat premiades:

  • Millor nedadora +20 anys: Nadia Cobo

  • Millor nedadora +25 anys: Diana Comas

  • Millor nedadora +30 anys: Kun Isaac
D'altra banda,  Diana Comas ha estat premiada com a millor nedadora absoluta de totes les categories, premi obtingut gràcies a la seva magnifica marca en els 50 esquena (32,87) que a més a més va ser record d'Espanya.
També s'han premiat els clubs amb més participació de nedadors. Aquí també hem estat premiats al assolir un meritori 8è lloc, amb 17 nedadors i nedadores.

Tots aquests resultats s'han actualitzat a la Taula de Records Masters U.E.d'Horta (podeu trobar l'enllaç al quadre de Resultats de Natació)

dissabte, 29 de maig del 2010

Campionat de Catalunya de Natació Màsters

Aquesta tarda s'ha celebrat a la piscina Sant Jordi la primera jornada dels Campionat de Catalunya de Natació Màsters amb una participació record dels nostres, un total de 17 nedadors. A part dels ja habituals hem de destacar les noves incorporacíons de ex-nedadors: Nadia Cobo, Diana Comas, Minerva Pujol, Sónia Fernández, Pedro i Jose Luis Bago, Lluis Ragas, així com la entusiasta participació també de dos pares de nedadores, Manel Mues i Ferran Calvo.


La jornada ha sigut molt profitosa, s'han assolit un total de 20 medalles individuals: 10 d'or, 5 de plata i 5 de bronze, a les que cal afegir 2 més dels relleus, 1 d'or en els 4x50 lliures femení (+120) i 1 de bronze en els 4x50 lliures masculins (+200).
A més a més,hem de remarcar els dos records aconseguits, un de Catalunya per la Kun Isaac (+30) en els 50 papallona (31,23) i l'altre d'Espanya  per la Diana Comas (+25) a 50 esquena (32,87).

Esperem que la jornada de demà sigui tan positiva com la d'avui i s'aconsegueixin més medalles i més records.

Triomf dels infantils a Poble Nou

Ja estem arribant al final de les diferents lligues de waterpolo d'aquesta temporada i avui els infantils s'han acomiadat amb una soferta victòria davant del C.N.Poble Nou (4 a 6).
Ha estat un partit força igualat, així ho demostren els parcials (2-3/0-0/1-1/1-2), destacar el bon joc i la millora ben evident que els nois i noies del nostre equip han fet durant aquesta temporada. A més a més, dos penals aturats pel nostre porter han ajudat i de quina manera a guanyar el partit. Al final tant l'entrenador com el delegat han acabat remullats dins la piscina, alegria doncs al acabar aquesta temporada.

Moltes felicitats a tot l'equip !!!!

Victòria de l'equp aleví de water-polo

Ahir es va disputar a les nostres instalacions, el partit de l'equip aleví enfront el C.N. Sant Feliu B. La victoria va ser força treballada encara que el resultat final de 9 a 3 pugui semblar lo contrari.
Amb aquest resultat l'equip d'en Javi Ribas continua a la primera possició del seu grup. El dissabte vinent jugan l'ultim partit amb el C.N.Rubi B i en cas de victoria confirmarian aquesta meritoria possició.

Rivals fase final C.Catalunya waterpolo benjamí

El proper dissabte dia 5 de juny es disputarà a Girona la fase final del Campionat de Catalunya de waterpolo benjamí. Cal dir que estarem molt ben representats amb dos equips inscrits. Ja coneixem els rivals que tindrem en la primera fase d'aquesta final, el primer equip tindrà com a rivals el C.N.Premià i el C.N.Granollers, el segon equip tindrà en el seu grup els equips del C.N.Molins de Rei, C.N.Sabadell i C.N.Terrassa B.
Esperem poder gaudir d'una jornada fantàstica en companyia de tots, pares i jugadors en un dia que serveix per  concloure la temporada.

Molta sort !!

dimarts, 25 de maig del 2010

Entrenament a la platja.....


Aprofitant el bon temps i que ahir va ser festiu a Barcelona, la Kun va decidir fer un entrenament mot especial per als seus nedadors..... dia de platja !!.
Segons tots els comentaris va ser una jornada rodona on tots s'ho van passar d'alló més bé i que va servir per fer terapia de grup cara als propers campionats d'estiu.
Ara amb les piles carregades a per totes !!

diumenge, 23 de maig del 2010

Butlletins antics Secció Natació i Waterpolo (9)

Novena entrega dels butlletins antics de la secció de natació i waterpolo de l'U.E.d'Horta.

divendres, 21 de maig del 2010

Benvinguda Sarah

Us volem informar del neixament de la Sarah, filla del nostre nedador i tècnic Cristian Caparrós i de la seva parella, des d'aquí volem felicitar als pares i donar-li la benvinguda a la que segur serà nova incorporació dins la nostre secció en els propers anys.

Moltes felicitats !!!!

diumenge, 16 de maig del 2010

Excel.lent darrera jornada dels benjamins de waterpolo

Aquest matí s'ha jugat la darrera jornada benjamí de waterpolo d'aquesta temporada i la veritat és que el nostre equip ho ha fet de forma brillant,i no tan sols pels resultats, cal dir que el joc mostrat avui ha estat una clara demostració de la millora respecte al inici de temporada.
El primer partit davant del C.N.Catalunya s'ha decantat al nostre favor de forma molt clara, amb un joc molt ben trenat i amb aturades de mèrit dels dos porters que han defensat de forma magistral la porteria; el segon partit davant del C.N.Terrassa ha començat de forma molt especial, tot l'equip excepte el porter el formaven les noies que han demostrat malgrat perdre el partit un esperit de lluita molt alt, el joc altre cop molt bo, i per acabar el rival més dur, el Mediterrani, ha estat el millor partit de la temporada, lluitat fins al darrer moment, igualat i amb bon joc. Finalment s'ha empatat encara que amb el regust de victòria ja que al darrer moment s'ha marcat el gol que ens donava els tres punts però que l'àrbitre per desgràcia no ha vist.
El proper 5 de juny i a Girona es durà a terme la jornada final on hi participaran tots els clubs catalans i on estarem ben representats ja que participarem amb dos equips, així doncs us esperem a Girona !!
Felicitats nois i noies !!!!

dimecres, 12 de maig del 2010

Taula de Records dels Masters de l'U.E.d'Horta

La Carme Ruiz ens ha facilitat una taula amb els records dels nostres nedadors Masters, que tant bon paper estant fent.

Us poso un enllaç a quadre de Resultats de Natació.

Esperem anar-la actualitzant sovint, Ànims !!