Bloc

diumenge, 31 d’octubre del 2010

Primera jornada benjamí i primera jornada lliga comarcal

L'activitat de la secció durant el dia d'ahir es va centrar completament en la natació. Pel matí els nostres nedadors més joves es van desplaçar fins a Sabadell on van disputar la primera jornada de la lliga benjamí, els anys 2001 i 2002 masculins i femenins a més a més dels nois del 2000 i van fer-ho molt bé. Els més joves malgrat els nervis inicials (per molts d'ells era la primera competició oficial), dins l'aigua van demostrar un bon nivell, els nostres 2001 ja amb certa experiència van rebaixar marques i els nois grans del grup, per no quedar-se enrere, també ho van fer d'allò més bé; bon ambient, bona pinya i.... tots contents, moltes felicitats a tots i a seguir en aquesta línia de treball i resultats.

A la tarda els més grans van disputar la primera jornada de la lliga comarcal, en aquest cas la competició es va dur a terme a les nostres instal.lacions a "porta tancada"; la gran quantitat de nedadors participants i les limitacions d'espai que tenim, van fer que entre els clubs acordéssim que només els nedadors podrien entrar a la piscina, per tant us podem dir al respecte que la competició es va desenvolupar de forma normal i sense incidències. Pel que fa els resultats dels nostres nedadors, la Kun ens ha explicat que està contenta dels resultats d'ahir, més pel que fa als conceptes que estan entrenant, que per les marques que ja vindran més endavant; on si que vol millorar i molt és en l'aspecte de mentalitat, seguim sense tenir una mentalitat prou competitiva, som millors del que pensem i cal demostrar-ho a l'aigua, segons la Kun cal que ens proposem tots plegats objectius més ambiciosos i per sobre de tot creure que ho podem fer.

Ja podeu consultar els resultats a la Pagina Resultats de Natació.

dimarts, 26 d’octubre del 2010

Obres al club

Mica en mica la nova piscina ja va prenent forma.

diumenge, 24 d’octubre del 2010

Els infantils cauen a Montjuic

L'equip infantil ha debutat amb derrota al camp del Montjuic. El resultat final (12-5) no reflexa el que ha estat el partit en condicions d'igualtat numérica. Mentre els equips han estat en igualtat de condicions el partit ha estat igualat, després les moltes exclusions i penals en contra soferts (11) han decantat el partit favorablement als locals. N'obstant felicitar a tot el grup per l'esforç fet malgrat les dificultats, tot esperant tenir més sort en futurs partits per poder lluitar en igualtat de condicions.

Primer "bolo" dels màsters de natació

Ahir dissabte els nostres components de l'equip màster de natació, van disputar la primera competició o "bolo" com ells anomenen a la piscina del Atl.Barceloneta.
Destacar l'estrena de quatre noves incorporacions femenines (a la fotografia de la dreta), Sílvia Palau, Anna Fontanet, Isabel Olivera i Maria Gas ho van fer molt bé superant els nervis inicials.
Pel que fa a la resta bona actuació tot esperant més participació en futures competicions consolidant així la gran família que formen i que cada dia creix més.
El resum dels resultats dels nostres representants han estat :
  • Carme Ruíz                2ª en 50 braça
  • Montse Casanovas          3ª en 50 esquena i 2ª en 50 lliures
  • Kun Isaac                 1ª en 50 esquena i 2ª en 100 estils
  • Marta Quintana            4ª en 50 papallona
  • Silvia Palau              3ª en 50 lliures
  • Anna Fontanet             4ª en 50 lliures
  • Maria Gas                 3ª en 50 lliures
  • Isabel Olivera            4ª en 50 esquena
  • Carlos Martin             1º en 50 esquena
  • José Cuesta               1º en 50 papallona
  • Manel Mues                6º en 50 papallona
  • Lluís Ragàs               5º en 50 lliures
Tant l'equip masculí com el femení van participar als relleus 4x50 lliures.

dissabte, 23 d’octubre del 2010

Petits i grans gaudeixen d'un dissabte de waterpolo

Aquesta tarda de dissabte em viscut una jornada rodona de waterpolo, primer els més petits (anys 2001 i 2002) han jugat mini-partits entre ells en el que ha estat un primer assaig cara a la lliga que han de començar durant el mes de novembre, la veritat és que ens ho em passat molt bé amb les nostres joves promeses, els més grans ens han demostrat que van per molt bon camí ja que ho han fet molt i molt bé, els més petits malgrat ser la primera vegada que jugaven un partit, ens han fet passar una estona realment divertida i a més ho han fet d'allò més bé, és força estimulant veure la piscina plena amb aquestes joves promeses, felicitats a tots i esperem poder repetir això un altre cop.
Al acabar l'equip absolut ha jugat el segon partit d'aquesta lliga davant el C.N.Vallirana, la superioritat tant física com tècnica ha fet que el partit fos clarament favorable als nostres interessos, molts minuts pels més joves i dos punts més al sac.

U.E.d'Horta 21 - C.N.Vallirana 7  (6-3/4-2/4-1/7-1)

dimecres, 20 d’octubre del 2010

Partit d'entrenament benjamí

Aquest dissabte dia 23 a les 17.00 hores, els nostres jugadors benjamins (anys 2001 i 2002) jugaran un partit d'entrenament per tal d'anar agafant ritme cara a la lliga que començarà a mitjans del mes de novembre. Per molts d'ells serà la primera exteriència, per tant és important  que agafin confiança i a més a més que s'ho passin d'allò més bé (molt important). A l'acabar,  l'equip absolut jugarà partit de lliga, per la qual cosa seria interesant poder veure el partit i animar als nostres jugadors,ja que veure un partit en primera línia és molt bo i els nois poden observar i aprendre força dels més grans.
Us esperem a tots !!!

dissabte, 16 d’octubre del 2010

Debut amb victòria

Aquesta tarda l'equip absolut ha debutat amb victòria a la piscina de l'Hospitalet B, com ja sabíem no ha estat fàcil i l'equip ha treballat força per tal d'endur-se els dos punts en joc, els dos primers quarts han estat igualats i no ha estat fins al tercer quart on hem pogut marxar clarament al marcador i acabar amb tranquilitat el partit, la principal conclusió que podem treure és que encara tenim que adaptar-nos a la nova categoria i que no serà fàcil, i tenim que conjuntar més l'equip per tal de que els més novells es sentin més còmodes i sense por d'aportar coses al grup, un detall molt positiu, tot l'equip ha estat unit i amb ganes de tirar endavant ajudant al company, és un molt bon principi.

C.N.Hospitalet B 9 - U.E.d'Horta 15

Avui estrena del cadet femení i de l'absolut de waterpolo

Avui dissabte ja tenim els primers partits oficials d'aquesta temporada 2010-11. Les més matineres han estat les nostres noies del cadet que com ja sabeu formen equip juntament amb el C.N.Sant Andreu. Han jugat a la piscina del Sant Feliu i el resultat ha estat de 13 a 7 favorable a les locals. Malgrat la joventut del nostre equip (amb moltes infantils) cal dir que han jugat força bé i a més a més  recordar que és un equip nou,  on els mecanismes del joc encara cal millorar-los una mica, cosa que a mida que passi la temporada segur que millorarà. Al final del partit totes les nostres, Paula, Claudia, Andrea i Mireia, s'han mostrat molt contentes de poder jugar minuts en una lliga femenina. Moltes felicitats a tot l'equip i molta sort per als propers partits.

Aquesta tarda l'equip absolut juga a partir de les 16h a la piscina de l'Hospitalet B en el que serà el primer partit de lliga en la nova categoria que aquest any ens toca jugar. Malgrat començar de zero, animem a tota la gent del nostre club a donar suport durant tota la temporada a l'equip per tal de que poc a poc i temporada a temporada, poguem retornar  l'equip a la categoria que per història i tradició mereixem i que per motius estrictament econòmics ens hem vist obligats ha deixar. L'objectiu és anar pas a pas amb l'ajuda dels més veterans de l'equip que majoritàriament han optat per seguir al club i a la vegada amb l'aportació dels més joves que tenen l'oportunitat d'agafar l'experiència necessària per ser la base de l'equip en futures temporades, molta sort nois i ànim !!!!

dimecres, 13 d’octubre del 2010

Reunions informatives d'inici temporada 2010-11

Us comuniquem que les dates de les reunions informatives dels diferents grups de natació i waterpolo seran les següents:
  • Dilluns 18 d'octubre a les 20.00 h. en el Bar del club:  Grup de la Kun (anys 93-94-95-96).
  • Dimarts 19 d'octubre a les 20.00 h. en el Bar del club : Grup de la Sónia i el David (anys 99-2000)
  • Dimecres 20 d'octubre a les 20.00 h. en el Bar del club: Grup de la Kun i el Javi (anys 97-98).
  • Divendres 22 d'octubre a les 20.00 h. en el Bar del club: Grup de la Nàdia i el Pau i el Suso i el David (anys 2001-02-03).
Per la importància dels temes a tractar i per solucionar qualsevol dubte al respecte, preguem la vostra assistència.
En el cas de no poder assistir, heu de comunicar-ho a l'entrenador corresponent o per correu electrònic.

Loteria de Nadal


Un any més us demanem la vostra col.laboració a l'hora de vendre la loteria de Nadal.
Podeu passar a recollir els talonaris, fins el dia 29 d'octubre del 2010, a la recepció del club, preguntant per la Conxi,  en el horari següent:

De dilluns a divendres
De 9.00 h. a 11.00 h.  o   de 17.30 h.  a 19.00 h.

La data per liquidar els talonaris serà el proper 10 de desembre del 2010.

MOLTA SORT A TOTS !!!


Calendaris activitats Benjamí 2010

Clicant a cada mes, podeu baixar-vos els frigo-calendari d'octubre, novembre i desembre de les activitats dels nostres benjamins. Si els imprimiu els podreu penjar a la nevera i així tenir present les properes activitats i aprofitar per anotar-hi altres esdeveniments.

dimarts, 12 d’octubre del 2010

Butlletins antics Secció Natació i Waterpolo (13)

Tretzena entrega dels butlletins antics de la secció de natació i waterpolo de l'U.E.d'Horta.

diumenge, 3 d’octubre del 2010

Actualitzats POIs per navegador TomTom

Hem actualitzat l'arxiu de POIs per al navegador TomTom (i compatibles).
Nomes heu de clicar a aquest enllaç per baixar-vos l'arxiu comprimit "Piscines.zip" i seguiu les instruccions del fitxer "Llegeix-me.txt".
D'aquest manera podeu tenir l'ubicació de les piscines mes habituals, per als nostres nedadors i waterpolistes, al vostre navegador.
Per descomprimir el fitxer zip podeu utilitzar el programa WinRar.
Si voleu que afegim o modifiquem alguna adreça només cal que envieu un correu electrònic a l'adreça:
També podeu utilitzar el programa Tyre per editar el POIs, per afegir mes ubicacions o canviar-les.

I Marnaton eDreams Garraf-Sitges 2010

Ahir dissabte, 2 d'octubre, es va disputar la I Marnaton eDreams Garraf-Sitges amb una distancia de 10 Qm. a aigües obertes.
La sortida va esser a les 8 del matí, a la platja de la Ginesta de Castelldefels, passant pels ports de Garraf, Vallcarca i Aiguadolç, fins arribar a la platja de la Fragata, a la bonica població de Sitges.
Perfecte l'organització de la Marnaton, que va tindre marcat tot el recorregut amb boies cada quilometre, i essent els nadadors acompanyats en tot moment per caiacs i embarcacions de suport.
Els germans Bago, en Pedro i en Jose Luis de l'UEHorta, hi varen participar amb una brillant actuació aconseguint tots dos el podi a la categoria de més de 50 anys.
Una espectacular travessia en la que el bon temps ens va acompanyar.

Enllaç als resultats oficials de la prova:
- Pedro Bago López:
   Temps: 03:22:04.
   Class.General 56e., Class. Cat. > 50 anys 1r.
- JOSÉ LUIS BAGO LÓPEZ
   Temps: 03:41:08.
   Class.General 68e., Class. Cat. > 50 anys 2n.

Des d'aquestes línies, volem animar a tota la família master, que amb la seva il·lusió i esperit competitiu, a la participació a totes les activitats esportives que ens proposem realitzar, les finalitzem amb èxit.
FORÇA MASTERS!!

dissabte, 2 d’octubre del 2010

Amistós a Sant Feliu

Avui dissabte s'ha disputat un doble enfrontament amistós a Sant Feliu, primer ha jugat el nostre equip infantil que ha empatat (10-10) davant l'equip local en el que ha estat el primer partit jugat aquesta temporada, els jugadors d'en Xavi Ribas han jugat un bon partit, ben colocats i amb molt bona predisposició malgrat algunes baixes.

Després ha estat l'estrena aquesta temporada de l'equip absolut que s'ha imposat (9-11) als locals, equip que jugarà aquesta temporada a la segona divisió estatal, el nostre equip sempre ha anat per davant al marcador i s'ha mostrat superior al rival, no obstant, aixó no és més que un entrenament i cal estar preparats per partits força difícils en piscines prou complicades en la lliga que ens toca jugar.

divendres, 1 d’octubre del 2010

Resultats enquesta "Que us sembla el nou Bloc"

Durant el passat mes de setembre es va dur a terme una enquesta per valorar el canvi al disseny del bloc.
Els resultats varen esser:
Al 88% dels votants els hi agrada el nou disseny. A un 8% no els hi agrada, i a l'1% els hi es indiferent.
25 usuaris ha estat el total de participants a l'enquesta, d'un total de 50 usuaris que ens han visitat cada dia (de mitja).

A les estadístiques del bloc, podem observar que el nostre bloc a tingut 2.524 visites l'ultim mes, la majoria d'usuaris connectats des de la península Ibèrica.
La noticia mes consultada ha estat la de la Travessa al Llac de Banyoles, i el dia amb mes visites (165) va esser el dilluns 20 de setembre (l'endemà de Banyoles).