Bloc

diumenge, 27 de febrer del 2011

Jornada PreBenjamí i Benjamí

Com molt bé sabeu tots els assistents ahir a la jornada de natació dels més petits del nostre club, la competició es va haver de suspendre per la falta de llum en les instal.lacions del At.Barceloneta.
Com a club participant, estem a la espera de que la Federació Catalana de Natació es posi en contacte amb nosaltres per indicar-nos la nova data per poder finalitzar la participació de tots els nostres nois i noies. Us ho comunicarem el més aviat possible tant punt ens ho facin saber.

Resultats waterpolo del cap de setmana

Avui diumenge a la piscina del C.N.Catalunya, el nostre equip infantil jugava com a local en front del C.N.Poble Nou.
Durant les dues primeres parts els nostres han aguantat el resultat, però a partir d'aquí la superioritat del rival ha fet que el marcador final fos de:
U.E.HORTA  5 -  C.N.POBLE NOU 11

Campionat d'Espanya categoria Joves

Del 25 al 27 de febrer, a la piscina de Son Hugo a Palma de Mallorca, s'està celebrant el Campionat d'Espanya de natació categoria joves.
La nostra representant la Maria Alejandre ja ha completat la seva participació amb el següents resultats:  9a. en els 100 mts. esquena i 6a. en els 50 mts. esquena.

MOLTES FELICITATS !!!

dijous, 24 de febrer del 2011

Resultat de l'infantil.

Ahir per la nit l'equip infantil de waterpolo va anar fins a Premià per jugar el seu partit.
El resultat final de C.N.Premià  8  -  U.E. Horta 7, no reflexa el desenvolupament de com va anar el partit, ja que fins a la cinquena part perdíem per 8 a 2 i una remuntada important amb un parcial de 0 a 5 ens va deixar a les portes d'un empat. Caldrà ser més regulars durant tot el partit i no patir fins a última hora.

dimecres, 23 de febrer del 2011

Els veterans perden a Mataró

Ahir dimarts el nostre equip de veterans va caure derrotat a la piscina del Mataró per 9 a 3. El resultat és del tot enganyós per tal i com es va desenvolupar el partit: els mataronins van disposar de tots els seus efectius, cosa que demostra que ens tenien ganes després de la contundent victòria per part del nostre equip a la primera volta.
Alguna baixa important, els pals i un arbitratge no molt encertat ens va portar al resultat final. Malgrat la derrota, una cosa positiva, l'average està al nostre favor  en cas d'empat. Ara som segons a dos punts del Mataró i amb un partit menys...... tot obert !!

diumenge, 20 de febrer del 2011

Campionat de Catalunya Aleví

Aquesta tarda ha finalitzat a Olot el Campionat de Catalunya Aleví de natació. Els nostres nedadors han fet un bon paper, han rebaixat les seves marques personals i han tingut bona actitud, però han de seguir entrenant de valent, ja que han pogut comprovar que el nivell en general d'aquesta categoria és força alt.
Cal destacar la medalla de bronze de la Silvia Morell aconseguida en els 100 mts. esquena.

MOLTES FELICITATS A TOTS !!!

Els resultats han estat els següents:
Aliona Blasco : 23a. 400 lliures, 35a. 200 estils, 18a.  100 esquena.
Laia Martí: 13a. 400 lliures, 17a. 100 lliures, 10a. 200 lliures.
Silvia Morell: 30a. 100 braça, 25a. 200 estils, 3a. 100 esquena.
Clara Navarro: 41a. 200 estils, 27a. 100 papallona, 30a. 200 lliures.
Héctor Garrido: 25è. 400 lliures, 39è. 200 estils, 36è. 100 esquena.
Jordi Giménez: 24è. 200 lliures, 34è. 100 esquena, 22è. 100 lliures.
Marc Santiago: 39è. 200 estils, 17è. 100 papallona, 48è. 200 lliures, 5è. 200 papallona.
8 x 50 estils mixte (Aliona,Laia,Silvia,Clara, Héctor, Jordi, Marc, Pau Gómez) : 21è. i en el 8 x 50 lliures mixte: 22è.






dissabte, 19 de febrer del 2011

Resultats waterpolo del cap de setmana.

Avui dissabte l'equip absolut hortenc s'ha desplaçat fins a Banyoles per disputar l'últim partit de la primera fase.
Ha estat un partit bo en defensa, però molt irregular en atac. S'han fallat dos penaltys i desaprofitat fins a més de quinze jugades d'home de més.
El resultat final  ho diu tot:  C.N.BANYOLES  5  - U.E.HORTA  7.
Caldrà esperar ara el nou calendari de la següent fase.

Pel que fa als partits dels nostres jugadors cedits, els resultats obtinguts aquest cap de setmana són :  
  • (Xavier Miranda i Joan Riera) Juvenil  Poble Nou 4 - Granollers 6
  • (Guillem Calopa i Dani Lugosi) Cadet  Poble Nou 5 - Molins 20
  • (Claudia Calvo, Mireia Maximiano, Paula Garro i Andrea Garrido) Cadet fem S.Andreu 10 - Terrassa 5

dimecres, 16 de febrer del 2011

Campionat de Catalunya Aleví

Aquest divendres comença a Olot el Campionat de Catalunya Aleví de natació i que durant tot el cap de setmana es celebrarà en les seves instal.lacions.
En aquesta ocasió els nostres nedadors participants seran: Aliona Blasco, Laia Martí, Silvia Morell, Clara Navarro, Héctor Garrido, Jordi Gimenez, Pau Gómez i Marc Santiago.
Esperem que tinguin molta sort, competeixin molt bé i gaudeixin d'aquesta experiència.

diumenge, 13 de febrer del 2011

Resultats Campionats de Catalunya d'Hivern Infantil


Avui diumenge ha finalitzat el Campionat de Catalunya d'Hivern Infantil que s'ha celebrat a la piscina del C.N.Barcelona.
Els resultats han estat magnífics per els nostres representants. S'han aconseguit mínimes per els campionats d'Espanya i s'han rebaixat les marques personals. I tot això per una raó, s'ha entrenat bé i s'ha competit millor, doncs no és d'estranyar que la Kun estigués tant contenta i satisfeta pel treball ben fet.
A continuació relacionem els resultats obtinguts.

Mónica Cabal
8a.  100 esquena, 5a. 200 esquena, 5a. 200 lliures i 6a. 100 lliures.
Sara Mues
8a. 100 papallona, 12a. 200 estils, 11a. 200 papallona, 8a. 100 lliures.
Júlia Alejandre
6a. 200 braça, 15a. 200 estils, 6a. 100 estils, 7a. 100 braça.
Joana Calvo
12a. 200 braça, 22a. 100 estils, 12a. 100 braça.
Guillem Calopa
12è. 100 estils, 9è. 100 braça, 14è. 200 estils, 7è. 200 braça.
Marc Zamora
9è. 100 esquena, 11è 200 esquena, 29è. 200 lliures, 21è. 200 estils.
Isaac Giménez
12è. 100 braça, 16è. 200 braça.

MOLTES FELICITATS !!!

Resultats waterpolo del cap de setmana

Ahir dissabte l'equip aleví va jugar a la nostra piscina davant del C.N.Mataró.
Va ser un bon partit, molt igualat fins a la quarta part, però el resultat final no ens va ser favorable: U.E.HORTA  6 - C.N.MATARÓ 10.
Tot i això cal destacar la bona progressió que està tenint l'equip.
D'altra banda l'equip Benjamí-B (any 2002) s'ha desplaçat avui diumenge  fins a la piscina del C.N.Terrassa per jugar els seus dos partits amb diferent resultat: Victòria davant del C.N.Terrassa i derrota amb el At.Barceloneta. N'obstant felicitar a tots els assistents pel compromís que suposa formar part i participar en aquest torneig. 

divendres, 11 de febrer del 2011

Campionats de Catalunya d'hivern infantil

Avui divendres han començat a la piscina del C.N.Barcelona (Nova Escullera), els Campionats de Catalunya d'hivern en categoria infantil. Un total de set nedadors (tres nois i quatre noies) del nostre club hi participen. La preparació ha estat bona i per tant esperem uns bons resultats. La representació hortenca està formada pels següents nedadors:
Julia Alejandre, Sara Mues, Joana Calvo, Mónica Cabal, Guillem Calopa, Isaac Jimenez i Marc Zamora.

MOLTA SORT !!

Els màsters i veterans no afluixen

Tant l'equip màster com el de veterans de waterpolo no afluixen, tots dos han tornat a guanyar aquesta setmana i van....
Dilluns l'equip de veterans es va desfer del Sabadell per un contundent 11 a 2, els sabadellencs van donar guerra les dues primeres parts, després el nostre equip va accelerar el ritme del partit i es va endur la victòria que fa que una setmana més continuin líders en solitari de la classificació. El proper partit (d'aquí a dues setmanes) a la piscina del Mataró serà clau per confirmar les aspiracions de quedar campions.
Els màsters van suar de valent per derrotar al Molins de Rei per 8 a 11, el tercer quart va ser clau per sumar la victòria (0-3), ja que la resta de quarts van ser tots empatats, l'equip es manté en els llocs de privilegi de la classificació.

dimarts, 8 de febrer del 2011

Crit de guerra del Benjamí

Els nostres benjamins estan que es surten, ara ja tenen un crit de guerra d'acord als temps que corren, cliqueu l'imatge per veure'l.
Video del crit de guerra del Benjamí

diumenge, 6 de febrer del 2011

Resultats waterpolo del cap de setmana.

Ahir dissabte molts dels nostres equips de waterpolo van disputar partit de lliga. Els absoluts van guanyar de forma contundent al cuer de la categoria, el Vic, el qual  no va ser rival pel nostre equip que va jugar amb els components més joves del grup i que d'aquesta manera van agafant protagonisme. El resultat final ho diu tot (25 a 0).
L'equip aleví va perdre davant el Sant Feliu per la mínima, malgrat que al principi vem anar per davant (2 a 1), però finalment vem caure derrotats.
D'altra banda els dos equips benjamins van jugar i tots dos van guanyar els seus partits, cosa que demostra la bona evolució dels nostres jugadors. L'equip B (any 2002) va guanyar clarament davant el Terrassa i en un partit força emocionant es va imposar a la Barceloneta per la mínima; l'equip segueix en linia ascendent.
L'equip A (any 2001) va jugar a casa davant el Catalunya i Poble Nou. En el primer partit els nostres jugadors van tenir que suar per guanyar al Catalunya (7 a 5), malgrat que en la primera jornada els vem superar ampliament, ahir va estar més igualat i ens vam tenir que esforçar, cosa que demostra que cal millorar cada dia, ja que els rivals també ho fan. Davant del Poble Nou no vam tenir problemes per guanyar (15 a 0), cal dir que l'equip rival era format per jugadors del 2002 i 2003, equip per tant molt jove. Des d'aquí els volem animar i felicitar pel seu esforç.
Bon ambient a la piscina on la "taca blava" segueix agafant força....
Avui diumenge l'equip infantil s'ha desplaçat fins a la piscina del C.N. Mataró. El resultat final ha estat  C.N.Mataró 11 - U.E.Horta 8. L'equip ha jugat bé, hem anat per davant fins a la quarta part, però a continuació els parcials han estat en contra, perdent el partit.

divendres, 4 de febrer del 2011

Els veterans i màsters continuen en bona dinàmica

Després de jugar-se la jornada de lliga d'aquesta setmana, tan l'equip màster com el de veterans continuen en la bona dinàmica de joc i resultats, els veterans tot i cedir els primers punts de la temporada davant "els urbanos" (van empatar a vuit gols), mantenen la primera posició de la classificació (a quatre punts del segon) i es proclamen campions d'hivern, caldrà defensar aquesta posició en una segona volta que de ben segur serà molt competida.
Els màsters van guanyar clarament al Martorell (14 a 4) i es mantenen als llocs d'honor de la classificació (tercers a un punt dels líders).

dimecres, 2 de febrer del 2011

Les obres del nou U.E.Horta dins del termini.

Durant els ultims dies s'ha omplert d'aigua la nova piscina per realitzar les proves d'estanqüeitat del vas.
Esperem amb impaciencia el poder fruir d'aquestes noves instal·lacions :o)

dimarts, 1 de febrer del 2011

AQUEST MES FAN ANYS ...


JÚLIA ALEJANDRE VALERO
ÓSCAR ASENSIO SURRIBAS
MÓNICA CABAL PALAU
CLAÚDIA CALVO FÁBREGUES
MARTINA CARDONA COS
VÍCTOR GARRO OLIVERA
ISAAC GIMENEZ GUERRA
LAIA GRAU RUÍZ
ILENIA PEDRAZAS CABALLERO
ANDREA PINO GARCÍA
CAROLINA VALERO RAMOS

PER MOLTS ANYS !!!