Bloc

divendres, 29 d’abril del 2011

Un cop d'ull a les noves instal·lacions

Per als que no heu pogut anar a les jornades de portes obertes aquí teniu unes quantes fotos de com han quedat les noves instal·lacions.



També podem fer una mirada al proces de la nova construcció:

dimecres, 27 d’abril del 2011

INAUGURACIÓ NOVA PISCINA

Des de aquí volem convidar a tots els integrants de la secció de natació i waterpolo (esportistes, tècnics, pares, col·laboradors, màsters i junta directiva) a la tallada de la cinta i posterior capbussada a la piscina, que tindrà lloc aquest proper divendres a les 20:30 hores, volem que sigui un acte on tots els membres que formem part de la secció hi participem, volem que sigui breu però intens aixi que us esperem a tots a les 20:30 hores a la recepció de la nova instal.lació, no oblideu de portar el banyador, la tovallola i el casquet de bany !!

NOTA IMPORTANT : Acte restringit als integrants de la secció (acompanyats per pares i germans).

Jornades de portes obertes

Avui dimecres i demà dijous es faran les jornades de portes obertes per tal de que tots tinguem l'oportunitat de visitar la nova instal.lació tot just uns dies abans de la posada en marxa.
A partir de les 10h d'aquest matí tots els que vulgueu visitar el que serà la nostra nova casa, podeu anar al club on en una visita guiada podreu comprovar el que dia a dia us hem anat explicant i que ara ja és una realitat.
En breu us comunicarem els horaris (amb petits canvis) d'entrenament dels diferents grups de natació i equips de waterpolo un cop s'ha configurat la graella d'ús de la nova instal.lació, esperem poder començar a finals de la propera setmana els entrenaments al club.

Us esperem !!

Els veterans guanyen altre cop al Mataró...... a casa seva!!

L'equip de veterans, recent campió de la Lliga Catalana, va tornar a guanyar al Mataró, aquest cop en camp contrari, fet que mai havia passat.
Partit intens guanyat des de la defensa, menció especial pel nostre porter en Xavi Paredes, que amb les seves aturades va mantenir l'equip dins el partit, arribant al tercer quart amb empat a cinc al marcador, al darrer quart estratosfèric parcial de 1 a 4 que va deixar el resultat final en un 6 a 9 inapel·lable.

Felicitats campions !!

Crónica de Sergi Montero

dimarts, 19 d’abril del 2011

12 Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona de Waterpolo femení a Horta

Tenim el plaer d'anunciar-vos que els propers dies 13, 14 i 15 de maig, es disputarà a la nostra piscina el
12è Trofeu Internacional de Waterpolo femení Ciutat de Barcelona. Durant aquest dies els equips nacionals de Gran Bretanya, Grècia, Hongria i Espanya jugaran la primera preliminar de la zona europea corresponent a la World League 2011. Aquest trofeu, que organitza la Federació Catalana de Natació, s'enmarca dins dels actes de celebració del 90è aniversari d'aquesta federació, animem doncs a tota la gent que forma part de la secció a participar activament d'aquest esdeveniment tant important per a nosaltres, us anirem informant.

dilluns, 18 d’abril del 2011

Resultats waterpolo del cap de setmana.

Aquest cap de setmana l'equip absolut s'ha traslladat fins a la ciutat de Figueres per portar a terme el seu partit.
Ha estat una victòria treballada, de minut a minut,  amb un resultat final de :

C.N.FIGUERES 8  -  U.E.HORTA  13

Esperem poder continuar en aquesta línia de treball i esforç en els següents encontres.


dissabte, 16 d’abril del 2011

Actualitzacio POIs per navegador TomTom

Hem actualitzat l'arxiu de POIs per al navegador TomTom (i compatibles).
Nomes heu de clicar a aquest enllaç per baixar-vos l'arxiu comprimit "Piscines.zip" i seguiu les instruccions del fitxer "Llegeix-me.txt".
D'aquest manera podeu tenir l'ubicació de les piscines mes habituals, per als nostres nedadors i waterpolistes, al vostre navegador.
Per descomprimir el fitxer zip podeu utilitzar el programa WinRar.
També podeu utilitzar el programa Tyre per editar el POIs, per afegir mes ubicacions o canviar-les.

divendres, 15 d’abril del 2011

Compte enrere a la nova piscina



Cada dia que passa queda menys per estrenar la nova piscina. Ja estem en la fase més crítica i de més volum de feina on ja comptem per dies el que resta per estrenar la instal.lació. Les ganes i la impaciència ara es noten més que mai, però per sobre de tot ..... tranquil.litat.

dimecres, 13 d’abril del 2011

Resultats partits cap de setmana

Encara que amb molt retard us informem dels resultats dels partits de waterpolo jugats pels nostres equips El darrer cap de setmana. Destacar la mala actuació del nostre equip absolut que de forma inesperada va caure derrotat a la piscina del Molins. Ja fa uns quants partits que anem tenint petits avisos; dissabte va arribar la patacada i vam perdre amb justcia, actituts de certs jugadors de l'equip no ajuden al grup i ens ha de fer reflexionar cara al futur; MOLINS 9 - UE.HORTA 7
Els alevins tampoc van tenir un dia especialment bo i van caure derrotats a la sempre complicada visita a Mataró, equip que ens va passar per sobre; MATARÓ 9 - UE.HORTA 1.
Diumenge els benjamins si es van endur la victòria en els dos enfrontaments jugats a la piscina del Sta.Eulàlia. En el primer partit vam començar força adormits i fins a la meitat del partit es pot dir que no ens vem posar les piles, el rival, el Premià només va poder presentar a 10 jugadors i per tant segons la normativa, malgrat jugar el partit, els punts eren nostres, passés el que passés.
El segon partit va ser molt més tranquil i ben jugat i ens vam quedar amb els punts en joc sense problemes. Amb els resultats obtinguts i a falta de la darrera jornada, ens assegurem el primer lloc;
UE.HORTA 5 - PREMIÀ 0
UE.HORTA 11 - SANTA EULÀLIA 4

Els màsters a Mataró



Aquest diumenge a la piscina del C.N.Mataró, els nostres màsters Minerva Pujol, Kun Isaac, Jose Cuesta, Marta Quintana i Pedro Bago, van participar en un nou trofeu de natació. En aquesta ocasió es tractava de fons i velocitat. En els 1.500 mts lliures la Minerva Pujol  va aconseguir RECORD D'ESPANYA +30, i en Pedro Bago i la Marta Quintana van realitzar unes bones marques, sobretot tenint en compte la duresa de la prova.
En les proves de velocitat el Jose Cuesta es va llençar en els 50 mts. papallona i 50 mts. lliures i la Kun Isaac va aconseguir també RECORD D'ESPANYA +30 en els 50 mts. papallona.

Moltes felicitats a tots i en particular a la Minerva i la Kun per aquests nous records.


diumenge, 3 d’abril del 2011

Resultats waterpolo del cap de setmana.


Ahir dissabte en la nostra piscina es van disputar dos partits, amb els següents resultats:
Aleví
U.E.HORTA 5 - C.N.ST.FELIU 6.
Absolut
U.E.HORTA 12 - C.N.BADIA 7
Avui diumenge a la piscina de Can Toda, l'equip Infantil ha jugat el seu últim partit de la temporada amb el resultat positiu de: 
 U.E.HORTA 9 - C.N.PREMIÀ 7

L'equip benjamí B (any 2002) va jugar la primera jornada de la 3ª fase (última) i es va desplaçar fins a la piscina de Can Llong a Sabadell on va jugar davant l'equip local i el Mataró B. Davant el Sabadell B els nostres  van jugar molt bé i amb seguretat, la qual  cosa  va donar-li la victòria. Davant els mataronins la cosa no va anar tant bé, ja que vam errar moltes passades i el cansament també es va fer evident,  motiu que ens va portar a perdre el partit clarament.

Rotund èxit a Sallent

Un altre gran èxit de l'equip Màster del club en el bolo de Sallent d'ahir dissabte 2 d'abril, on s'han guanyat, entre altres proves, el relleu 4x50 lliures mixt, sense inscripció previa!! i el 8x25 lliures mixt.

Els resultats són tots oficiosos a excepció dels 50 braça de Sergio Montero, que és oficial i ben oficial.

50 papallona:
Minerva Pujol, 33.47
Manel Mues, 39.25
Jose Cuesta, 38.10

50 esquena:
Ana Maria Fontanet, 45.24
Teresa León, 51.99
Carlos Martín, 37.76

50 braça:
Carmen Ruiz, 55.54
María Gas, 1.11.51
Sergio Montero, 38.99
Gustavo Gotera, 40.32

50 lliures:
Silvia Palau, 36.22
Marta Quintana, 36.39
Jose Cuesta, 31.69
Gustavo Gotera, 32.43
Sergio Montero, 33.34
Lluís Ragàs, 37.21

100 esquena:
Teresa León, 1.49.32

100 lliures:
Minerva Pujol, 1.07.58,
Carlos Martín, 1.12.19

4x50 lliures mixt: 2.11.63
(Sergio 32.24, Marta 37.31, Minerva 30.47, Carlos 31.61)

8x25 lliures mixt: 2:15.00
(Gustavo 14.88, Teresa 19.54, Manel 15.52, Ana 17.08, Silvia 16,47, María 18.74, Marta 17.04, Lluís 16.22)

En quant siguin oficials penjarem l'enllaç en aquesta noticia i la Carmen ens podrà actualitzar els récords dels màsters de l'U.E.Horta que s'han batut i que no han estat pocs !!
ACTUALITZACIÓ: Resultats oficials en aquest enllaç.
Esperem que l'equip de Màsters actual es quedi petit a les properes convocatòries, en especial en el Campionat de Catalunya, que es cel.lebrará els díes 21 i 22 de maig a la piscina del C.N. Sant Andreu (Psg. Fabra i Puig).
Proper bolo: Mataró el diumenge 10 d'abril pel matí en piscina a l'aire lliure climatitzada. 

Jornades de benjamí i pre-benjamí

Ahir dissabte es va disputar a la piscina del C.N.Hospitalet, la 4a jornada pre-benjamí i la 5a benjamí de natació. Era una jornada complicada per a tots per les proves que els nostres nois i noies tenien que disputar, els més petits feien els 25 papallona, modalitat sempre díficil i més en aquesta edat, doncs bé ..... excel.lent paper de tots els nostres nedadors que ens van demostrar que no hi ha res impossible per a ells.
Els benjamins tampoc ho tenien gens fàcil, ja que els 200 estils són sempre complicats de nedar. Nota també ben alta, ja que tots els nostres nedadors van rebaixar els seus temps i de forma clara, evidenciant que cada jornada que passa la millora es clara.
Els sempre interesants i competitius relleus van completar una jornada marcada per la calor dins i fora la piscina i pel bon ambient a les graderies.

dissabte, 2 d’abril del 2011

AQUEST MES FAN ANYS ...


GERARD ALVAREZ SOLER
PAU ESLAVA IVERN
ANDREA GARRIDO CUESTA
ROGER GARRIDO VENTURA
MIREIA JIMENEZ LÓPEZ
ARNAU LLOBET GARCÍA
EDUARD LÓPEZ GONZALVEZ
ÓSCAR MARTINEZ SAMPIETRO
SILVIA MORELL ESPINAGOSA
VÍCTOR PINO GARCÍA
SERGI PINO GARCÍA
PAU ROIG SOLÉ
ARIANNE RUBIO BARROS
ALVARO SÁNCHEZ ZÚÑIGA
 
PER MOLTS ANYS !!!

divendres, 1 d’abril del 2011

Waterpolo: Un sport complet

Interessant article de la revista Eroski sobre el waterpolo