Bloc

dimarts, 31 de maig del 2011

SOCIALS 2011

Aquest proper divendres a partir de les 19 hores recuperem el tradicional campionat social de natació. Degut a les obres de la nova instal.lació, l'any passat no va ser possible poder celebrar el que cada any marca la recta final de la temporada.
Els més petits nedaran 25 mts de cada estil i a partir dels benjamins cap amunt 50 mts de cada estil, agrupats en categories. Tots els participants tindran premi, per tant esperem una gran participació en la competició de casa on gaudirem entre companys de la nova piscina.
El repartiment de premis es farà el dissabte dia 4 a partir de les 18:45 hores aproximadament, un cop acabada la competició de les Joves Promeses i just abans del darrer partit de waterpolo de l'equip absolut, el qual ja ha assolit l'ascens de categoria. És una bona oportunitat per premiar a l'equip per l'ascens amb les graderies ben plenes.
US ESPEREM A TOTS !!!

diumenge, 29 de maig del 2011

Resultat partit Absolut

Aquest dissabte a la tarda s'ha disputat el partit de l'equip absolut amb el C.N.Badia a les seves instal·lacions a Badia del Vallés. L'encontre a estat molt disputat doncs s'estaven jugant les primeres posicions de la classificació de 2ª fase de la lliga de 3ª divisió del nostre grup.
Els dos primers quarts han estan molt renyits, tal com demostren els parcials de 3-4 i 3-5, però el nostre equip ha estat molt solvent, tot i la baixa del nostre porter titular, en Sergi Maxi, substituït encertadament per en Pablo Garrido, i han pogut aguantar la pressió en els dos quarts finals amb parcials de 2-1 i 0-1.

Els resultat final ha estat de C.N. Badia 8 - U.E.d'Horta 11 assegurant-nos la primera posició del grup i classificats matemàticament per pujar de categoria la propera temporada a falta de disputar el proper partit dissabte vinent a les nostres instalacions.
Felicitats !!

TROFEU INAGURACIÓ DE NATACIÓ

Aquest dissabte es va celebrar a la nova piscina del club, el primer Trofeu Inauguració de natació.
Hi van participar els clubs  
C.E.Mediterrani,  
C.N.Barcelona,  
C.N. Joan Pelegrí i la  
U.E.d'Horta com amfitrions de l'esdeveniment.
Els nois i noies de les categories aleví, infantil, junior i absolut que hi van nedar estaven molt contents d'haver estat els primers en competir en la nova instal.lació i les sensacions que tenien en l'aigua eren força bones.
A banda, les marques aconseguides en la majoria dels casos van estar a un bon nivell, encara que la nostra participació en alguna categoria va ser força baixa.

dimarts, 24 de maig del 2011

Stage pre-temporada 2011-12

Com cada temporada ja estem organitzant l'stage que com l'any passat es farà a Puigcerdà, en principi tenim previst que es porti a terme del 3 al 5 de setembre, per tal de fer la reserva oportuna i el pagament tant bon punt tinguem tota la informació us la farem arribar per fer les inscripcions, de moment us avancem que intentarem que el cost no superi el de l'any anterior.

Properes competicions de natació

Us informem de les competicions més properes a disputar a les nostres instal.lacions, en primer lloc aquest proper dissabte dia 28  a partir de les 17 hores organitzem el Trofeu Inauguració, on els alevins, infantils i joves-absoluts estrenaran en competició la nova piscina, els clubs convidats són el Mediterrani, Joan Pelegrí i Barcelona.
El dia 3 de juny (divendres) a partir de les 19 hores es disputaran els socials de natació, recuperem aquesta competició després d'un any a causa de les obres, esperem que tots els activistes de la secció hi participin activament.
Dissabte dia 4 a les 17:00hores els més joves (pre-benjamí, benjamí i 2004) disputaran el Trofeu Joves Promeses on en principi tindrem a dos clubs convidats (Mediterrani i Gramenet), al finalitzar aquesta competició farem l'acte de lliurament de premis dels socials disputats el dia anterior. 

diumenge, 22 de maig del 2011

Gran exit dels nostres màsters en els C.Catalunya natació

Aquest matí s'ha celebrat la segona i última jornada dels Campionats de Catalunya Màsters de natació. Després de la magnífica jornada d'ahir, avui han tornat a mostrar un excel·lent nivell de competició, arribant fins a un total de 45 medalles (23 d'or, 11 d'argent i 11 de bronze).
En el total dels clubs participants (70) hem estat els quarts en nombre de nedadors (26) i tercers en el ranking de medalles.

De la jornada d'aquest matí, cal destacar les sis medalles aconseguides en els relleus disputats:
  • Or en el 4x50 estils femenins (+120): Minerva Pujol, Kun Isaac, Sonia Fernàndez i Marta Quintana
  • Bronze en el 4x50 estils femenins (+200) :Teresa Leon, Carme Ruiz, Isabel Olivera i Visi Lázaro
  • Or en el 4x50 estils masculins (+200): Albert Brias, Quim Canet, Xavier Bedia i Gustavo Gil
  • Or en el 4x50 estils masculins (+240): Carlos Martín, Loren Martín, José Cuesta i Lluis Ragas
  • Or en el 4x100 lliures mixtes (+100): Oriol Rabell, Minerva Pujol, Pau Garces i Kun Isaac
  • Or en el 4x100 lliures mixtes (+200): Albert Brias, Anna Fontanet, Silvia Palau i José Cuesta
En aquests dos últims relleus també s'ha batut el record d'Espanya, amb uns temps de: 4:13.67 i 5:03.62 respectivament.

També cal fer menció especial per en Loren Martín que ha obtingut el premi al millor nedador de la seva categoria (+60).

Cliqueu l'imatge per accedir a l'àlbum de fotos

Els resultats de la segona jornada els teniu al següent enllaç:
http://www.natacio.cat/cat/arxiu/veure/1106

dissabte, 21 de maig del 2011

Record participació i pluja de medalles a la 1ª jornada dels C.Catalunya Màsters

Aquesta tarda s'ha celebrat. a la piscina del C.N. Sant Andreu, la primera jornada dels Campionats de Catalunya Màsters amb una participació rècord dels nostres nedadors, 26 en total.

Pel que fa a la competició encara ha anat millor, ja que s'han aconseguit 29 medalles (12 d'or, 9 d'argent i 8 de bronze). En el ranking de medalles, l'U.E. Horta està en un excel·lent quart lloc d'un total de 70 equips participants.

També cal destacar els dos nous rècords que ha establert la Kun, rècord d'Espanya en els 50 papallona (30.11) i rècord de Catalunya en els 100 esquena (1:15.87).

En aquest enllaç podreu veure tots els resultats d'avui: http://www.natacio.cat/cat/arxiu/veure/1153

Demà al matí tindrà lloc la segona i última jornada, on segur que els nostres màsters continuaran fen un magnífic paper.

L'absolut a un pas de l'ascens

L'equip absolut es troba a un pas de l'ascens de categoria, a falta de dues jornades per acabar només ens fan falta dos punts més per arribar a l'objectiu marcat per aquesta temporada.
Avui l'equip ha fet el primer pas guanyant clarament al Banyoles en el partit disputat a la piscina vella del club, ha estat un partit ben jugat des del principi on la superioritat el nostre equip ha estat total durant tot el partit i on no s'ha patit en cap moment, el resultat final U.E.Horta 14 - C.N.Banyoles 4.

Abans d'aquest partit els benjamins (any 2001) han jugat la darrera jornada de lliga d'aquesta temporada, han estrenat piscina en competició oficial, primer han guanyat al Santa Eulàlia amb solvència, després hem perdut amb el Premià, malgrat aquesta derrota hem acabat primers de grup en aquesta tercera fase, bon balanç final i ara a acabar la temporada en la fase final de Girona al proper 13 de juny.

Pel que fa als equips màster i de veterans els resultats d'aquesta setmana han estat positius, dijous els màsters van guanyar per la mínima al Catalunya, els veterans van empatar amb els "urbanos", a falta de dos partits per acabar tenen totes les opcions de repetir el títol aconseguit a la lliga catalana, en cas de guanyar els dos partits que resten...... campions.

dimecres, 18 de maig del 2011

L'absolut a 4 punts per pujar de categoria

El nostre equip absolut està a només 4 punts per assegurar la pujada de categoria. Per tant us convoquem a TOTS (seguidors, pares, familiars, amics,...) a vindre a animar el nostre equip en els propers encontres: 



Dissabte 21-maig, 19h: U.E.d'Horta -  C.N.Banyoles
Dissabte 28-maig, 19:30h: C.N.Badia - U.E.d'Horta
Dissabte 4-juny, 19h: U.E.d'Horta -  C.N.Molins

Entre tots ho aconseguirem !!

dilluns, 16 de maig del 2011

Excel.lent balanç final del Trofeu Ciutat de Barcelona

Avui dilluns, després de dies atrafegats i amb nervis, toca passar balanç del que ha estat el Trofeu Ciutat de Barcelona, en primer lloc dir que amb l'organització d'aquesta competició del més alt nivell, hem situat al nostre club dins el mapa internacional del waterpolo, tots els equips, àrbitres, federacions i dirigents hens han felicitat per poder fruir d'una instal.lació i en particular d'una piscina com aquesta, és per nosaltres un orgull poder sentir aquestes paraules en boca de persones tant importants del nostre esport.
Es just felicitar a tots els que han participat d'aquest gran esdeveniment, tothom ha fet un gran esforç perquè durant els tres dies de competició tot sortís a la perfecció, sempre es poden millorar coses que l'experiència segur que ens donarà, però la veritat és que tot ha sortit molt i molt bé, volem donar les gràcies a tot el personal de la instal.lació que, literalment s'ha deixat la pell fent hores i hores de feina, als nostres entrenadors que han patit la manca d'espai i s'han adaptat al que en tot moment els hi hem demanat, als nostres esportistes, als voluntaris que ha peu de piscina ens han ajudat en tot el que era necessari, a les jugadores i entrenadors de la selecció espanyola que ens han donat totes les facilitats del món per poder fer les activitats que els hi demanàvem, a la Federació Catalana per confiar en nosaltres i així  un munt de persones que sense cap interès més enllà que el d'estimar al nostre esport i al nostre club, han fet possible fer realitat aquesta gran fita.....
MIL GRÀCIES A TOTS !!!

Els benjamins amb la selecció espanyola

El matí de dissabte i un cop finalitzat l'entrenament de la selecció espanyola, els nostres jugadors benjamins van tenir l'oportunitat d'estar una estona amb les jugadores i cos tècnic de la selecció espanyola, gràcies a les facilitats donades pel seleccionador Miki Oca i a la colaboració de la totalitat de les jugadores, els més joves del nostre club van poder fer-se una fotografia amb l'equip i amb algunes jugadores dins l'aigua fer un petit entrenament que va acabar amb un enfrontament (amb clara superioritat numèrica) on els nostres esportistes van jugar el partit més dificil de la temporada, aixó si amb el suport incondicional a fora de la resta de jugadores de la selecció que no van dubtar ni un moment en animar als nostres.

Agrair una vegada més la col.laboració de tot l'equip que es va implicar des de el primer moment que van entrar a la piscina i dir que vist des de fora, s'ho van passar d'alló més bé i més d'una es va quedar amb ganes de participar-hi més activament, no calia oblidar que estaven en competició....

Gràcies noies i molta sort de cara al futur!!

diumenge, 15 de maig del 2011

Final 12e. Trofeu Barcelona - Women World League

Els resultats de la 3a. jornada del 12è. Trofeu Internacional ciutat de Barcelona - Women World League han estat els següents:
Hongria 14 - Grècia 13
Amb els resultats dels encontres disputats la selecció d'Espanya ha quedat primera de grup i per tant s'endú la dotzena edició del Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona.
Enhorabona !!

dissabte, 14 de maig del 2011

Resultats 2a jornada 12e. Trofeu Barcelona

Els resultats de la 2a. jornada del 12è. Trofeu Barcelona - World League femenina han estat els següents:

divendres, 13 de maig del 2011

Éxit de públic a la primera jornada del Ciutat de Barcelona

La primera jornada del Ciutat de Barcelona de waterpolo femení disputada ahir a les nostres instal.lacions, va ser un èxit de públic, podem dir que vam tenir el primer ple de la nova piscina amb un gran ambient i amb la presència de moltes cares conegudes del món del waterpolo femení tant estatal com català, en el tema purament esportiu gran partit de la selecció espanyola que va guanyar de forma treballada a la sempre difícil selecció d'Hongria, en el primer partit sorpresa ja que la selecció de Gran Bretanya (en principi la més dèbil de les quatre participants) va guanyar per la mínima a Grècia.
Avui dissabte a les 16:30h Gran Bretanya - Hongria i a les 18:30h el segon partit Espanya - Grècia, en aquesta jornada esperem la visita del Secretari d'Estat per l'esport Sr. Albert Soler.


Campionat de Catalunya Absolut Open

Aquest cap de setmana es celebra a les instal·lacions del Club Natació Terrassa, el Campionat de Catalunya Absolut Open de natació, el nostre club tindrà representació ja que em classificat a tres nedadores, Maria Alejandre, Mónica Cabal i Meritxell Pagès, és una molt bona oportunitat de fruir d'un campionat d'aquestes característiques i agafar experiència, de moment ja és un èxit poder arribar fins on ho han fet les nostres representants i és per aquest motiu que les volem felicitar i animar perquè els resultats les acompanyin, tant mateix fem extensiva aquesta felicitació a la nostra entrenadora, la Kun que a peu de piscina dia a dia es deixa la pell.

Molta sort noies !!!! 

dijous, 12 de maig del 2011

Els partits de demà s'adelanten

ATENCIÓ

Els partits de demà, corresponents a la primera jornada del Trofeu Ciutat de Barcelona, s'han avançat mitja hora i per tant es disputaran en el següent horari:



17:30 hores  Gran Bretanya - Grècia
19:30 hores  Espanya - Hongria

Avui presentació a la premsa del 12e Trofeu Ciutat de Barcelona

Aquest matí a partir de les 12.00 hores, tindrà lloc a les nostres instal·lacions i amb presència dels mitjans de comunicació, la presentació del 12è Trofeu Ciutat de Barcelona de waterpolo femení que dins de la World League es jugarà a partir de demà divendres a la tarda amb la participació de les seleccions nacionals de Hongría, Grècia, Gran Bretanya i Espanya.
Noticies relacionades:
Real Federación Española de Natación: La selección femenina ya entrena en Horta.

 

divendres, 6 de maig del 2011

Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona

Com ja sabeu la propera setmana es disputarà a les nostres instal.lacions el 12è Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona de waterpolo femení corresponent a la World League 2011 (grup preliminar europeu). Amb aquest esdeveniment tant important posicionem el nostre club dins de l'àmbit internacional d'aquest esport i a la vegada donem el tret de sortida amb una competició del més alt nivell. Tot seguit us detallem el calendari de partits.

Divendres 13 de maig    18:00h  Grècia - Gran Bretanya
                                           20:00h  Espanya - Hungría
Dissabte 14 de maig       16:30h  Gran Bretanya - Hungria
                                            18:30h  Espanya - Grècia
Diumenge 15 de maig     11:00h  Hungría - Grècia
                                            13:00h  Espanya - Gran Bretanya

Us esperem a tots !!

dimecres, 4 de maig del 2011

AQUEST MES FAN ANYS ...

JORDI GIMENEZ GUERRA
JAN GRAU DE LOS SANTOS
NOA GRAU DE LOS SANTOS
ALEX LOPEZ ARGILES
XAVIER MIRANDA FERNANDEZ
GUILLEM PEREZ PETREÑAS
ANDREA PEREZ RASO

MOLTES FELICITATS !!!

dilluns, 2 de maig del 2011

Moltes medalles dels màsters a Mallorca

Els nostres màsters de natació es van desplaçar aquest darrer cap de setmana a Mallorca per participar al Mallorca Open Màster de natació.
Com ja ens tenen acostumats l'actuació va ser molt bona, obtenint un munt de medalles i també dos trofeus (Kun i José Cuesta) com a campions de la seva categoria, molt bon ambient (com no podia ser d'altre manera), la veritat és que aquest grup està molt unit i amb moltes ganes de fer coses, ens ho vam passar d'allò més bé, els nostres cracks van estar acompanyats per un grup de supporters (fotografía), que van patir molt per trobar la piscina....
Els nostres representants en aquesta competició van ser, Albert Brias, Minerva Pujol, Manel Mues, José Cuesta, Sonia Fernández, Anna Mª Fontanet, Kun Isaac, Visi Lázaro, Isabel Olivera, Silvia Palau, Maria Cid, Maria Gas i Carlos Martin.

Enllaç a l'àlbum de fotos.
Enllaç a la pagina de resultats.

Ja hi som !!

Inaugurada!!
Divendres tots els membres de la secció de natació i waterpolo vam tenir l'oportunitat d'estrenar la nova piscina, malgrat les limitacions logístiques que teniem (encara faltaven cosetes), ens ho vam passar molt bé, gran assistència (la pràctica totalitat d'activistes i pares), moltes ganes d'entrar a l'aigua i sobre tot molta il.lusió pel moment, van ser les notes predominants durant l'estona que vam compartir plegats, des de aqui volem donar-vos a tots les gràcies per compartir aquest moment tant especial i per entendre que un acte com aquest amb els mitjans que teniem divendres, era complicat de dur a terme.

FELICITATS A TOTS !!