Bloc

dilluns, 27 de juny del 2011

Sortida a Marineland

Els nostres entrenadors, Sònia, Nàdia i Pau han preparat una sortida a Marineland per tal de posar punt i final a la temporada, aquesta sortida per els nedadors dels anys 2000(només nois),2001,2002, 2003 i 2004, es a dir el grup pre-benjami i benjami de natació, tindrà lloc el proper dia 6 de juliol, ja us hem passat un mail amb l'informació, el cost és de 22€ (inclou entrada al parc i autocar), teniu temps fins el divendres dia 1 per donar els diners als entrenadors, apunteu-vos que ens ho passarem molt bé !!!

Dos medalles més a la segona jornada dels benjamins

Ahir diumenge es va disputar la segona i última jornada de la final territorial benjamina, si dissabte vem tornar amb una medalla de plata, ahir van caure dues medalles més, va ser a la prova dels 50 braça femeni any 2002 on les nostres representants van pujar als dos primers llocs del calaix, un gran resultat, tant la Martina Cardona (or) com la Mireia Jimenez (plata) van fer una carrera francament excel.lent i van fer que el podi fos majoritariament hortenc.
Com va passar també a la jornada de dissabte vem fer dos quarts llocs, a un pas de la medalla, per unes poques dècimes no portem més metalls, a banda d'aixó, tres diplomes més dels nostres representants fan que en el global del campionat poguem dir que l'acuació dels nostres nedadors ha estat molt bona, en un campionat on el nivell ha estat força elevat, tot seguit us detallem els resultats d'ahir diumenge.

400 lliures (any 2000)
25e Guillem Cardona
50 papallona (any 2002)
31e Pau España
50 papallona (any 2001)
8e Eduard Lopez    DIPLOMA
34e Oscar Asensio
35e Albert Valdes
51e Sergi Calopa
100 papallona (any 2000)
8e Roger Brias    DIPLOMA
200 estils (any 2001)
27ena Berta Mues
100 esquena (any 2001)
4art Jordi Morales   DIPLOMA
20e Albert Valdes
31e Eduard Lopez
100 esquena (any 2000)
10e Roger Brias
15e Guillem Cardona
29e Pau Borras
50 braça (any 2002)
1a Martina Cardona   MEDALLA D'OR
2a Mireia Jimenez      MEDALLA PLATA
50 esquena (any 2002)
32e Jordi Rubio
100 braça (any 2001)
36ena Paula Lopez
200 lliures (any 2001)
10e Oscar Asensio

MOLTES FELICITATS A TOTS I...... BONES VACANCES !!!!!

dissabte, 25 de juny del 2011

Una medalla de plata a la primera jornada

Avui dissabte s'ha disputat la primera jornada del Campionat de Catalunya d'estiu benjamí, ha estat una bona jornada pels nostres nedadors i on la Martina Cardona s'ha proclamat sots-campiona de Catalunya als 50 papallona (any 2002), hem estat a tocar de dues medalles més (2 quarts llocs), una llàstima que per unes poques dècimes no tornem a casa amb tres medalles al coll, la resta de la participació hortenca també ha estat a un bon nivell i s'ho han deixat tot a l'aigua, demà un altre oportunitat per obtenir més metalls, tot seguit us detallem els resultats dels nostres nedadors a la jornada d'avui.

100 lliures (any 2000)
39 è Guillem Cardona
100 lliures (any 2001)
20 è Jordi Morales
50 papallona (any 2002)
2 a Martina Cardona  MEDALLA PLATA
50 lliures (any 2002)
43 è Jordi Rubio
100 papallona (any 2001)
27 ena Berta Mues
38 ena Paula Lopez
200 estils (any 2000)
4 art Roger Brias DIPLOMA
200 estils (any 2001)
14 e Eduard Lopez
16 e Jordi Morales
25 e Albert Valdes
35 e Sergi Calopa
100 esquena (any 2001)
41 ena Berta Mues
50 braça (any 2002)
23 e Pau España
50 esquena (any 2002)
29 ena Mireia Jimenez
100 braça (any 2000)
27 ete Pau Borras
50 braça (any 2001)
4 art Oscar Asensio DIPLOMA
38 e Sergi Calopa
400 lliures (any 2001)
30 ena Paula Lopez


Avui arranca el Campionat de Catalunya benjamí

Avui dissabte i demà diumenge tindrà lloc a la piscina Sant Jordi de Barcelona, el Campionat de Catalunya benjamí, el nostre club estarà ben representat amb un total de 14 nedadors preparats per lluitar i aconsseguir el millor resultat possible, el recent precedent del Campionat de Catalunya de relleus on l'actuació va ser excel.lent amb un total de cinc medalles, ens fa ser optimistes i de ben segur que els nostres nois i noies ho fan d'alló més bé, us anirem informant dels resultats.

Molta sort !!!

dimarts, 21 de juny del 2011

STAGE DE PUIGCERDÀ

Us recordem que resten pocs dies per fer les inscripcions al stage de Puigcerdà que tindrà lloc del 3 al 5 de setembre, teniu temps fins el 27 de juny per apuntar-vos, més tard no serà possible tenir plaça.

dissabte, 18 de juny del 2011

Els infantils segons a la Copa Catalana de natació

Aquesta tarda el nostre equip infantil s'ha classificat en segona posició empatat a punts amb el C.N.Parets a la Copa Catalana Base, la primera posició final ha estat pel anfitrió, el C.N.Manresa.
Aquesta segona posició de grup és un excel.lent resultat ja que inicialment partiem en la darrera plaça de tots els participants, hem superat a clubs del nivell del Mediterrani, Hospitalet, Badia, Vic, Banyoles, Premià, etc, els nostres nedadors s'han deixat la pell a totes les proves i han registrat molt bones marques, el premi final ha estat aquesta segona posició compartida amb el Parets, ja es casual que en una competició tant llarga com aquesta, dos equips empatin a punts, aixó és esport.
Des de aqui volem felicitar a tot l'equip i els animem perque preparin bé els propers Campionats de Catalunya d'estiu que es disputaran a Lleida.

MOLTES FELICITATS EQUIP !!!

Els nostres Màsters també destaquen en Aigües Obertes

Aquest cap de setmana es celebra en el Canal Olimpic de Castelldefels, el Campionat de Catalunya i d'Espanya d'Aigües Obertes en totes les categories (Infantil, Junior, Absolut i Màster).
Cinc dels nostres Màsters s'han atrevit a fer la cursa de 3 kms que s'ha disputat aquesta tarda. El resultat ha estat excelent, ja que s'han assolit 5 medalles (4 d'or i 1 de plata):
  • Jose Cuesta: amb un temps de 50'48", ha guanyat dues medalles d'or a la categoria de +60, 1r en el Campionat de Catalunya i també 1r del Campionat d'Espanya.
  • Albert Brias: amb un temps de 46'04", ha guanyat dues medalles d'or a la categoria de +50, 1r en el Campionat de Catalunya i també 1r  del Campionat d'Espanya.
  • Minerva Pujol: amb un temps de 43'55", ha guanyat la medalla de plata a la categoria de +30 en el Campionat de Catalunya. El or s'ha quedat a tant sols 2 segons i a més a més ha estat la tercera classificada femenina de totes les categoríes.
  • Molt meritoria quarta possició per els dos nostres especialistes "traga-milles" de llarga distància, els dos germans Bago: Pedro (+55) amb un temps de 57'15" i Jose Luis (+50) amb un temps de 62'18".
UNA VEGADA MÉS MOLTES FELICITATS ALS NOSTRES NEDADORS MÀSTERS!!!

dilluns, 13 de juny del 2011

Gran resultat del benjamí a Girona

Ahir diumenge es va disputar a Girona la fase final del Campionat de Catalunya de waterpolo benjamí, com ja sabeu hi varem participar amb dos equips, el benjamí A (any 2001) i el benjamí B (any 2002).
Els més petits no van tenir molta sort al sorteig ja que en el seu grup tenien dos equips molt complicats i de l'edat gran, malgrat la dificultat el nostre equip mai va perdre la cara als partits i van lluitar fins al final, malgrat això van perdre tots dos partits i per tant van quedar eliminats a la fase de grups.
L'equip gran va tenir més sort i en el seu grup tenia dos equips ben diferents, un fort (com després es va veure) i un més assequible que malgrat tot ens va plantar cara, amb un partit guanyat i un perdut varem passar ronda i ens varem plantar als 1/8 de final on ens esperava el C.N.Sant Andreu, un repte difícil i complicat de superar però...... es va guanyar un partit que recordarem per molt de temps tots els que varem tenir el plaer de veure, el nostre equip va jugar el millor partit de la seva curta vida esportiva, bon joc, lluita, defensa, sacrifici etc..., el nostre públic fantàstic cridant de valent a favor dels nostres jugadors, crits que es feien sentir a tota la piscina i que feia que molta gent estès pendent del que passava en aquell racó, es va arribar als darrers segons de partit amb un gol a favor i amb una clara ocasió de sentenciar el partit, varem fallar i al contraatac ens van empatar de forma injusta, als penals la sort ens va tornar el que ens havia tret anteriorment i varem passar a jugar els 1/4 de final davant el C.N.Terrassa que al matí ja ens havia guanyat, partit molt tens tant a l'aigua com a les graderies, varem donar la cara i de quina manera, però les forces i alguna coseta més van decantar el partit a favor dels egarencs, llavors ja varem passar a jugar pels llocs del cinquè al vuitè on varem guanyar al Sant Feliu i varem perdre amb el Premià, finalment un fantàstic sisè lloc que ens fa estar entre els millor clubs de Catalunya en aquesta categoria.
Resultats:
BENJAMI B
C.N.Granollers 8 - U.E.Horta 2 (fase grups)
U.E.Horta 2 - C.N.Sabadell 15 (fase grups)
BENJAMI A
U.E.Horta 5 - C.N.Barcelona B 0 (fase grups)
C.N.Terrassa 5 - U.E.Horta 2 (fase grups)
C.N.Sant Andreu 5 - U.E.Horta 6 (1/8 final)
U.E.Horta 2 - C.N.Terrassa 5 (1/4 final)
U.E.Horta 6 - C.N.Sant Feliu 2 (llocs 5 a 8)
C.N.Premià 9 - U.E.Horta 6 (llocs 5 a 6)

Classificació final
1. C.N.Martorell
2. C.N.Montjuic
3. C.N.Atl.Barceloneta
4. C.N.Terrassa
5. C.N.Premià
6. U.E.Horta
7. C.N.Sabadell
8. C.N.Sant Feliu

Des de aqui volem felicitar a tots els nostres jugadors, tant de l'equip A com del B, han lluitat com mai i ens han fet gaudir d'una jornada inolvidable, i a més podem dir amb orgull que estem dins els millors clubs de Catalunya.

FELICITATS CAMPIONS !!!

Fantàstic campionat de relleus a Reus

Com ja us varem avançar el mateix dissabte, els resultats obtinguts pels nostres nedadors al Campionat de Catalunya de relleus disputat a Reus, han estat realment espectaculars, va ser una jornada marcada per grans emocions i on el temps ens va acompanyar, els resultats demostren que amb treball i sacrifici tot és possible i afortunadament varem tenir una més que merescuda recompensa amb cinc medalles (tres d'or i dos de bronze) que amb una miqueta de sort podien haver estat més ja que tenim alguns quarts llocs, cinquens i sisens, en resum un deu per tots els nostres nedadors, tècnics i pares que van fer la de dissabte una jornada que no oblidarem en molt de temps, tot seguit us detallem tots els resultats obtinguts pels nostres nedadors:

4x50 lliures mixtes 2003   (19è lloc)
B.Asensio-E.Li Calvo-Y.Pedrazas-S.Hayas
4x50 estils mixtes 2003    (13è lloc)
J.Grau-P.Blasco-L.Grau-A.López
4x50 papall fem 2001      (13è lloc) 
P.Lopez-M.Redón-M.Rey-B.Mues
4x50 papall masc 2000    (5è lloc)  
P.Eslava-G.Perez-P.Borras-R.Brias
4x50 lliures fem 2000       (5è lloc) 
S.Morell-C.Navarro-A.Blasco-L.Marti
4x50 esque masc 2001    (1er lloc) CAMPIONS CATALUNYA
E.Lopez-O.Asensio-A.Valdes-J.Morales
4x50 esque masc 2000    (3er lloc) MEDALLA BRONZE
G.Cardona-G.Perez-P.Eslava-R.Brias
8x50 estils mixte 99/00    (DSA)  
A.Cabal-H.Garrido-L.Marti-O.Martinez-C.Navarro-
V.Serrano-A.Rubio-D.Alfonso
4x50 braça mixte 2002  (1er lloc) CAMPIONS DE CATALUNYA
M.Jimenez-P.España-M.Cardona-A.Villamayor
4x50 braça masc 2001  (3er lloc) MEDALLA BRONZE
J.Morales-E.Lopez-S.Calopa-O.Asensio
4x50 braça masc 2000  (6è lloc) 
G.Perez-P.Eslava-P.Borras-R. Brias
4x50 estils fem 2000     (1er lloc) CAMPIONS DE CATALUNYA
S.Morell-L.Marti-C.Navarro-A.Blasco
4x50 estils masc 99      (13è lloc) 
H.Garrido-O.Martinez-V.Serrano-D.Alfonso
4x50 lliures masc 2001 (4art lloc)
E.Lopez-A.Valdes-M.Valero-J.Morales
4x50 lliures masc 2000 (14è lloc)
G.Cardona-P.Borras-R.Becerra-M.Perez
8x50 lliures mixtes 99/00 (14è lloc)
S.Morell-V.Serrano-A.Blasco-O.
A.Cabal-D.Alfonso-A.Rubio-H.Garrido

MOLTES FELICITATS A TOTS !!!!! 

I Volta nedant a Sa Dragonera (Mallorca)

Sa Dragonera es una illa situada a ponent e Mallorca, davant del municipi d'Andratx. La separa de l'illa un canal de 800 m d'ample i poca profunditat. Es una illa de 4Qm. de llarg per 1Qm. d'amplada, amb una superfície de 280Ha i 352m d'alçada al seu punt culminant.

Neda el Mon, que es una entitat que organitza travesses d'aigües obertes en tipus no competitiu, ha organitzat aquest passat diumenge (12 de juny), aquesta espectacular travessa en que el repte consistia a donar una volta complerta a l'illa, d'una distancia de 9.500m.

Els masters de l'U.E.d'Horta, En Pedro i en Jose Luis Bago, han participat a aquest a durissima prova, culminant-la amb èxit. La sortida fou a les 10h del matí, amb un total de 66 participants. La duresa de la prova es va poder veurà als dos girs dels on es troben els fars de de Llebeig i Tramuntana, dons les forts corrents en aquest punts feien molt difícil avançar; a mes al últims 2.000m han estat molt durs degut al vent que afavoria l'onatge i feia mes difícil les braçades. Peró finalment els nostre nedadors han aconseguit finalitzar la prova amb els següents temps: 
Pedro Bago Lopez: 03:41:07
Jose Luis Bago Lopez: 03:54:18 

Gran Proesa a la Piscina de Badia del Vallès

Ahir al matí es va dur a terme el III Màsters Llarga Distància 3.000 m a la piscina descoberta (50m) del CN Badia del Vallès. L'U.E.d'Horta ha estat representada per Minerva Pujol i Marta Quintana.
Una matinal plena de sorpreses, que al final ha resultat molt exitosa. Tot i que la previsió horària que teníem era començar a les 11 h la competició, un cop allà ens hem assabentat que l'inici era a les 10 h. Així que a córrer!

A l' "escalfament" hem tingut la gran sorpresa del dia: l'aigua de la piscina era anormalment freda, a uns 16 graus!!! Aquest ha estat el gran rival de la jornada, de fet algun nedador ha abandonat per fred, transcorreguts els primers 1.000 m de competició.

Malgrat tot, s'ha aconseguit acabar amb uns temps meritoris, nedant molt bé i controlant en tot moment la prova. Esperem els resultats oficials i els seus parcials, però els temps oscil·laran cap els 41 minuts de la Minerva i els 51 per la Marta.

La propera cita, per alguns, és els 3.000 m que es disputaran al Canal Olímpic de Castelldefels i els altres poden anar pensant en la participació al Ciutat de Manresa Màsters que es farà el 9 de juliol.

dissabte, 11 de juny del 2011

Resultats Campionat de Catalunya de Relleus


Resultats :

Nedadors any 2001 masculí 4x50 esquena:
CAMPIONS de CATALUNYA !!!

Nedadors any 2000 masculí 4x50 esquena:
MEDALLA DE BRONZE !!

Nedadors any 2000 masculí 4x50 papallona:
5ens. classificats

Nedadores any 2000 femení 4x50 lliures:
5ens. classificats

 Nedadors any 2002 4X50 mixtes braça:
 CAMPIONS DE CATALUNYA !!!

 Nedadores any 2000 femení 4x50 estils:
 CAMPIONS DE CATALUNYA !!!
                        
 Nedadors any 2001 masculí 4x50 braça:
 MEDALLA DE BRONZE !!

 Nedadors any 2001 masculí 4x50 lliures:
 4arts classificats

 Nedadors any 2000 masculí 4x50 braça:
 6ens classificats

No tenim paraules per descriure el que avui ha passat a Reus, amb més calma us farem la crónica més extensa per tal de valorar en justa mesura el que els nostres nois i noies han fet avui, menció especial també pels nostres "Guardiola's" particulars, Sònia, Nàdia i Pau, de tot cor moltes felicitats !!!

divendres, 10 de juny del 2011

CCRelleus i CCWaterpolo benjamí

Com ja sabeu aquest cap de setmana tenim doble activitat i anem d'una punta a un altre fent un munt de km..., com ja sabeu en tots dos casos el desplaçament es fa en autocar.
Dissabte a Reus tenim el Campionat de Catalunya de relleus (categories pre-benjamí i benjamí), en uns quants relleus estem molt ben posicionats, per tant esperem una bona actuació dels nostres nedadors que han entrenat dur per arribar a punt a aquesta cita.
Diumenge anem cap a terres gironines per jugar la fase final del Campionat de Catalunya de waterpolo benjamí, hi participarem amb els dos equips que han disputat les diferents fases de lliga, el primer partit serà a les 9:00h on el nostre equip del any 2002 s'estrena davant el Granollers dins el grup C on també estarà el Sabadell.
L'equip del 2001 començarà a jugar a les 9:40h davant el Barcelona B dins el grup F, l'altre rival serà el Terrassa, us recordem que es classifiquen per la següent ronda els dos primers classificats de grup.
Tot seguit us detallem les direccions tant de Reus com de Girona per tots aquells acompanyants que no es desplacin amb l'autocar del club, per l'autocar de Girona encara disposem de places lliures.


C.N.Reus Ploms                                   GEIEG
Avda.Maria Fortuny, 5                         C/ de l'Esport, 16
43204 Reus (Tarragona)                       17007 Girona

dilluns, 6 de juny del 2011

Reus i Girona

Aquest cap de setmana el tenim ben ple d'activitat pel que fa a les categories més petites. Dissabte es disputa a Reus la final de relleus del Campionat de Catalunya i diumenge a Girona es disputa la fase final del Campionat de Catalunya de waterpolo benjamí, on hi participarem amb els dos equips que han jugat la lliga catalana (anys 2001 i 2002).
Us recordem que tots dos desplaçaments es fan en autocar i que els esportistes han d'anar obligatòriament amb l'equip (el club paga la plaça d'autocar). Els acompanyants poden anar també amb l'autocar (al preu de 10€) sempre que disposem de places lliures; cal reservar per e-mail la plaça i el pagament es farà en el mateix autocar. De moment disposem de places per a tots dos desplaçaments, peró no us descuideu.

ATENCIÓ !!!!   PER A REUS QUEDEN POQUES PLACES LLIURES.

diumenge, 5 de juny del 2011

AQUEST MES FAN ANYS ...


HUGO BALLESTEROS MOLINA
TANIA BLASCO MANERO
GUILLEM CALOPA CLEMENTE
CARLA CASTELLÀ COLL
CAMILO COLORADO ESCOBAR
EMMA HEREDIA ESCUDÉ
PAULA LÓPEZ MAURI
MIREIA MAXIMIANO GONZÁLEZ
BERTA MUES FONTANET
SARA MUES FONTANET
MARINA TURRÓ PUJOL
MOLTES FELICITATS !!!

Joves Promeses i Socials

Ahir dissabte es va disputar el trofeu Joves Promeses que servia per inaugurar la piscina amb els nostres nedadors més joves, molt bon ambient a les graderies plenes del tot i bona resposta també dels nostres nedadors dins l'aigua.
Al acabar i al local social es van entregar els premis corresponents als Socials 2011 que es van nedar divendres, tothom va rebre el seu premi per participar i els tres millors de cada categoria a més van ser premiats amb un trofeu, moltes felicitats a tots.

L'equip absolut guanya i puja de categoria

Ahir dissabte l'equip absolut va jugar el darrer partit d'aquesta temporada, partit on el resultat no era decisiu ja que la setmana anterior el nostre equip ja havia assegurat la primera posició de la classificació final, partit sense problemes i victória que serveix per acabar la temporada i donar el primer pas per tal d'arribar a la categoria que el club mereix i que per motius económics ens va dur a perdre, no ha estat gens fàcil com ja sabiem, cada partit ha estat força dur de jugar i en cap moment s'ha pogut baixar la guàrdia, ara toca fer balanç i planificar la propera temporada per tal d'intentar donar el segon pas, de moment felicitar a tot l'equip per la lluita i l'esforç demostrat.


MOLTES FELICITATS !!!

dissabte, 4 de juny del 2011

Gran ambient als socials

Ahir a la tarda es van disputar els socials de natació 2011, una jornada marcada per la gran participació i on es va fer difícil controlar als nostres esportistes que van gaudir d'una jornada festiva, des dels més petits fins als de més experiència o sigui els màsters, van nedar per arribar el més amunt possible a la classificació, ja disposem dels resultats peró no serà fins aquesta tarda que farem l'entrega de premis quan sabrem els guanyadors per categories, recordem que tots els participants tenen premi, l'entrega de premis es farà aquesta tarda un cop finalitzada la competició de Joves Promeses, serà als voltants de les 19 hores aproximadament, NO FALTEU !!!

Campionats Socials U.E.d'Horta 2011

dijous, 2 de juny del 2011

Campions !!

Era difícil però una vegada més ho han fet..... CAMPIONS !!!, el nostre equip de veterans després de guanyar la lliga catalana, s'ha tornat a proclamar campió del torneig de primavera sense perdre cap partit, una temporada brillant ens ha dut a guanyar les dues lligues disputades.

FELICITATS CAMPIONS !!

Oberta la inscripció al stage de Puigcerdà

Ja està oberta la inscripció pel "stage" de pre-temporada que farem del 3 al 5 de setembre a Puigcerdà, ahir es van enviar els "emails" amb la fulla d'inscripció que tindreu que signar i deixar a la recepció del club, aquest any tots els nedadors nascuts a partir del 2003 cap endavant poden participar d'aquesta activitat, recordeu que teniu temps fins el 27 de juny per fer la reserva.

No us oblideu!!