Bloc

dilluns, 31 d’octubre del 2011

España se estrenará en la Liga Mundial en Horta

Noticia publicada a la web Real Federación Española de Natación:
España se estrenará en la Liga Mundial en Horta
31/10/2011 - La piscina de la Unió Esportiva d´Horta, en Barcelona, será la sede escogida para la celebración del encuentro que inaugura la Liga Mundial 2011—2012 entre España y Grecia. El partido comenzará a las 20.30 horas del próximo 15 de noviembre.

Primera jornada benjami

Dissabte a la tarda i a la piscina del Atl.Barceloneta, es va diputar la primera jornada de la lliga benjami de natació, els nostres nedadors i nedadores van tenir una bona actuació, com sempre l'objectiu primer dels nostres entrenadors és que la técnica sigui la correcte, després ja cauran les marques.
En aquesta jornada es van nedar els 50 i 100 esquena i els 50 braça (any 2002 nens i 2003 nens i nenes), a més dels relleus d'esquena.

Resultats del cap de setmana

Aquests han estat els resultats dels nostres equips de waterpolo que han jugat el passat cap de setmana:
Partit del Cadet: C.N.Premia 11 - U.E.d'Horta 5:
Dissabte es va jugar el partit dels cadets. Tot i el resultat, bon partit dels nostres. 
Parcials: 3-0, 3-2, 3-2, 2-1.
Partit del Aleví: C.N.Montjuïc 5 - U.E.d'Horta 1
Bon partit dels nostres nois, amb l'actual Sots-campió de Catalunya Benjamí, malgrat que hauran de millorar els inicis dels partits.
Els parcials han estat: 3-0, 0-0, 1-0, 0-0, 0-1, 1-0.

Partit Alevi: C.N.Barcelona B 12 - U.E.d'Horta B 1
Malgrat el resultat cal dir que el nostre equip, tret de la primera part ha jugat força bé, els dos primers parcials han estat definitius pel resultat final, ja que a partir d'aquí el partit ha estat igualat. Excel.lent actuació del nostre porter i bones maneres de les noies.
Parcials: 4-0,2-0,0-0,1-0,1-1,4-0

divendres, 28 d’octubre del 2011

Espanya-Grècia a Horta

El proper 15 de novembre la nostra piscina serà escenari d'un partit internacional de waterpolo, si el passat mes de maig van ser les noies de la selecció estatal les que van estrenar la piscina, ara seran els nois que jugaran a les nostres instal.lacions, serà contra Grècia en partit corresponent a una jornada de la World League (lliga mundial), el partit es jugarà a les 20:30 hores, és una oportunitat excel.lent de veure els millors jugadors estatals i on hi trobarem al jugador format al nostre club Xavi Garcia.
Us anirem informant a mesura que tinguem més detalls al respecte d'aquest partit, altre cop situarem al nostre club dins el panorama internacional del nostre esport.

Aquest cap de setmana alevins i cadet s'estrenen

Aquest cap de setmana tenim tres partits de waterpolo, dissabte serà el torn de l'equip cadet que comença la lliga a la piscina del Premià, un partit que es presenta complicat però amb moltes ganes de fer-ho bé.
Diumenge serà el torn dels dos equips alevins que també comencen fora de casa, en el cas de l'equip A jugarà a la piscina del Montjuïc, difícil partit però amb ganes de guanyar, l'equip B es desplaça a la piscina del Barcelona també amb l'objectiu de sumar els primers punts de la temporada.

Molta sort a tots tres equips !!

Recordeu el canvi d'horari diumenge caldrà endarrerir el rellotge 1 hora, a les 3h de la matinada de diumenge.

Veterans i màsters comencen amb èxit

Els nostres equips de veterans i màsters han començat la lliga de forma excel.lent, davant dos dels rivals més forts i que de ben segur estaran per la lluita dels primers llocs, van obtenir els tres primers punts de la temporada i que per a la lluita final creiem seran molt importants.

Veterans   Guàrdia Urbana 7 - U.E.Horta 11(1-5/1-2/2-3/3-1)
Màsters    U.E.Horta  9 - C.N.Mataró 5    (1-1/4-2/1-1/3-1)

dimarts, 25 d’octubre del 2011

Travessa Cap Norfeu

De nou els màsters, de l'U.E.d'Horta, van participar diumenge passat en la travessa no competitiva que organitza "Neda el Mon", aquesta vegada al Cap Norfeu. En aquesta ocasió el dia va resultar deslluït per l'estat de la mar amb un fort onatge que va impedir realitzar el recorregut previst per garantir la seguretat dels nedadors i embarcacions de suport. Al final es va realitzar una mini-travessa una mica més de 2000 m. a l'interior de la cala Juncols.
Va servir per practicar amb el vestit de neoprè que alguns estrenaven.
Els nostres nedadors van ser:
- Tomás Valdés (29:27)
- JL. Bago (33:22)
Manuel Mues (35:01).




Pròxima cita 6 de novembre a Estartit-Illes Medes.
(cronica M.Mues)

dilluns, 24 d’octubre del 2011

VI Trofeu Master C.N.At.Barceloneta

Excelents resultats al bolo del Trofeu Master At. Barceloneta amb sis records del club i debut del nostre nou company en Jordi Ribas.



Resultats oficials per categoríes:
 












(Crònica C.Martín)

diumenge, 23 d’octubre del 2011

Derrota dels absoluts i dels infantils

Ahir dissabte l'equip asolut va caure derrotat a casa davant el Martorell, va ser un partit on sempre vem anar per darrere al marcador i a remolc del rival, la reacció va arribar tard i no vem poder sumar davant un rival que de ben segur estarà a la part alta de la classificació on nosaltres tambè aspirem a ser-hi, malgrat la derrota cal seguir treballant fort ja que cada partit serà díficil i cal no perdre la confiança en les nostres possibilitats.

U.E.Horta 12 - C.N.Martorell 14  (2-2/5-6/3-5/2-1)

Per la seva part l'equip infantil a debutat amb derrota a la piscina del Atl.Barceloneta en un partit que ja preveiem complicat, l'equip ha donat la cara i ha estat dins el partit durant les tres primeres parts, després els mariners s'han escapat definitivament, gràcies en gran part a que no hem pogut aturar al seu millor jugador, malgrat la derrota bona nota i a seguir endavant.

C.N.Atl.Barceloneta 17 - U.E.Horta 10

dissabte, 22 d’octubre del 2011

NATACIÓ A HORTA

Aquest dissabte s'ha celebrat a la nostra piscina la primera jornada de fons i estils aleví i segona lliga infantil de natació.
En el cas dels alevins ha estat  la seva primera competició de la temporada, nedant els 400 mts. lliures i 200 mts. estils.
Tot ha anat molt bé i un altre cop hem pogut gaudir de les nostres ´magnífiques instal.lacions.

dilluns, 17 d’octubre del 2011

Primer triomf de l'absolut i bona estrena de l'aleví

L'equip absolut va debutar amb victòria aquest dissabte a la piscina del Premià. Era un partit complicat i més fora de casa, però el nostre equip ho va fer fàcil i jugant un bon partit i força seriós es va imposar sense patiments per així sumar els primers punts en aquesta lliga 2011-12. 
C.N.Premià 7 U.E.Horta 11


Els alevins també van jugar, en aquest cas dos partits amistosos, per tal de preparar la propera estrena a la lliga. L'aleví B va jugar un partit d'entrenament a casa davant del Santa Eulàlia, on es va notar que era el primer partit. Bona posta a punt .


L'aleví A va jugar a la piscina del Catalunya un partit amistós. La superioritat del nostre equip va quedar reflexada a la piscina on ens vam imposar clarament. També ens va servir per veure com era un rival que tindrem en el mateix grup de lliga.


C.N.Catalunya 2 - U.E.Horta 16

divendres, 14 d’octubre del 2011

L'absolut inicia la lliga

L'equip absolut de waterpolo comença aquest dissabte la lliga de 3a divisió a la piscina del Premià, equip que l'any passat va estar a segona divisió, per tant un desplaçament difícil per començar, malgrat la dificultat els ànims estan a tope i esperem poder esgarrapar un bon resultat i així començar amb bon peu aquesta temporada que es presenta dura i complicada.
El nostre equip alevi també te partit, en aquest cas no oficial, diumenge juga un partit amistós a la piscina del Catalunya corresponent al trofeu que conmemora el 80 aniverssari del club de Gràcia.

dilluns, 10 d’octubre del 2011

Travessa Garraf-Sitges

Dissabte 8 d'octubre els masters de l'U.E.d'Horta (en Pedro i en Jose Luis Bago) participaren a la 2a. Travessa Garraf-Sitges organitzada per Marnaton, des de platja Ginesta (Castelldefels) fins plata Fragata (Sitges) amb una distancia d'uns 10 Qm.
Els participants varen enfrontar-se a un banc de meduses als 200m de la sortida i on fort onatge, que va fer abandonar a varis del nedadors degut a la seva duresa. No obstant els nostres varen poder acabar la prova amb èxit.
Classificacions del nostres nedadors:
Pedro Bago López: 4t. classificat cat. > 50anys amb 3:01:30
Jose Luis Bago López: 5e. classificat cat. > 50anys amb 3:05:42.


Proper repte: Cap Norfeu (Organitza NedaelMon) el 23 d'octubre, on ja hi han varis masters de l'U.E.d'Horta apuntats.

Fons i estils

Aquest darrer cap de setmana els nostres nedadors i nedadores infantils i absoluts han participat en les dues jornades de fons i estils, dissabte a la piscina del Atl.Barceloneta els nois van nedar els 400 metres estils i les noies els 800 metres lliures, diumenge a la nostra piscina va ser el torn dels 400 estils per les noies i els 1500 lliures pels nois, en general cal parlar d'uns bons resultats, és principi de temporada i sempre costa agafar el ritme necessàri, no obstant els entrenadors estaven força satisfets.

divendres, 7 d’octubre del 2011

Travessia Calella de Palafrugell a Llafranc

Els masters de l'U.E.d'Horta han participat el passat diumenge (2-oct) a la travessa de Calella de Palafrugell a Llafranc, passant per les illes Formigues amb una distancia de 7.000 metres.
Esplèndid dia i un paisatge espectacular durant tot el recorregut.
Els nostres representants han acomplert amb les expectatives previstes, destacant de manera important la nostra nedadora Minerva Pujol.
Resultats:
Minerva Pujol Ulied, 2a Classificada Femenina > 30 anys: 1:34:59
Pedro Bago López, 6e Classificat Masculí > 50 anys: 2:00:40
Jose Bago López, 15e Classificat Masculí > 50 anys: 2:15:35
Recorregut de la Travessa
Propers reptes: Travessa Garraf-Sitges de 10Qm el 8 d'octubre.

dijous, 6 d’octubre del 2011

Fotos acte presentació equips 2011-2012

Fotos de l'acte de presentació del equips de Natació i Waterpolo de la temporada 2011-2012

dimecres, 5 d’octubre del 2011

Reunions inici temporada

Us informem que la reunió de pares de principi de temporada del grup de la Kun prevista inicialment pel dia 10, finalment es farà el dia 14 a les 20 hores, la raó és que per motius personals la Kun no hi serà el dilluns 10, en canvi mantenim per aquest dia 10 la reunió de pares dels equips infantil i cadet de waterpolo.

diumenge, 2 d’octubre del 2011

Triomf dels veterans

El nostre equip de veterans ha començat la temporada tal i com va acabar l'anterior... guanyant.
Ha estat en un torneig organitzat per la Guàrdia Urbana a la piscina del C.N.Barcelona- A les semifinals disputades ahir vespre, el nostre equip es va desfer del WP Navarra per un global de 12 a 7; aquest matí s'ha jugat la final davant els anfitrions que ahir van guanyar al C.E.Mediterrani, malgrat no poder disposar del nostre porter, en Xavi Paredes, hem superat als "urbanos" per 12 a 6. En aquesta ocasió a la porteria ha jugat en Sergio Montero que ha tingut una destacada actuació malgrat no ser porter.

Moltes felicitats!!

Presentats els equips d'aquesta temporada

Els equips d'aquesta temporada 2011-2012 es van presentar divendres davant una nombrosa assistència de pares i familiars. Era la primera vegada que es feia un acte com aquest i com sempre passa en les primeres ocasions, es va produir alguna errada. Des d'aquí volem demanar disculpes. De cara a properes presentacions farem alguns retocs per tal d'evitar aquestes errades, per tant, gràcies per la vostra comprensió.
Tanmateix estem preparant un àlbum de fotos d'aquesta jornada, tant bon punt el tinguem disponible us ho farem saber perquè pogueu accedir-hi.

Moltes gràcies a tots !!