Bloc

dilluns, 27 de febrer del 2012

Els més petits es posen a punt

Divendres passat els nostres membres més petits van tenir una nova jornada de l'anomenada "competició interna", on l'objectiu és que s'acostumin a agafar els hàbits competitius a banda de passar-ho francament bé en companyia dels pares. Aquí us adjuntem un parell de fotografíes dels nostres futurs "cracks".

diumenge, 26 de febrer del 2012

IM - PRESIONANTE !!!

Darrera jornada dels nostres alevins als Campionats de Catalunya a Banyoles i altre cop ens hem de treure el barret davant els nostres  nois i noies i com no davant les seves entrenadores la Sònia i la Nàdia que han recollit alló que durant el dia a dia han treballat durament, amb il.lusió, patiments, emprenyades.... etc, en definitiva han recollit allò que dona sentit a la feina que fan durant mesos i que ara surt a la llum, noies...... "chapeau".
Aquest matí ha caigut un altre medalla, la Silvia Morell s'ha penjat la plata en els 100 esquena, destacar la vuitena possició de la Clara Navarro als 200 papallona i per tant diploma, excel.lent notícia, altres bones classificacions del Roger Brias (9e als 100 papallona), Paula López (11ena als 200 lliures) i el relleu mixte dels 8x50 lliures (10ens classificats).
Els resultats del matí han estat :


200 papallona
Clara Navarro   8ena classificada i diploma
200 lliures
Paula López   11ena classificada
100 esquena
Sílvia Morell   2a classificada sots-campiona Catalunya i medalla de plata
Aliona Blasco  17ena classificada
Arianne Rubio  27ena classificada
100 papallona
Roger Brias   9e classificat
Pau Borrás    20e classificat
Pau Eslava     22e classificat
100 esquena
Berta Mues   43ena classificada
400 lliures
Anna Cabal  16ena classificada
8x50 lliures mixtes
U.E.Horta (Clara Navarro,Roger Brias,Laia Marti,Pau Eslava,Arianne Rubio,Pau Borrás,
                   Sílvia Morell i Guillem Pérez)  10e classificat

A la tarda i per tancar els campionats de la mateixa manera que els vem començar, ha caigut la darrera medalla, ha estat als 200 braça on la Laia Martí s'ha penjat la medalla de bronze, però aquí no ha estat tot, ja que el relleu de 8x50 estils mixtes ha assolit una excel.lent 7a possició, tots ja eren a punt de marxar amb l'enorme satisfacció de les 7 medalles obtingudes, més els 4 diplomes i les bones marques obtingudes per tots quant......... surt la classificació general per clubs i....... 6ens de Catalunya i copa !!!!
Aquesta classificació premia no tant sols als medallistes sinó que també ho fa a la resta de l'equip que ha estat a un gran nivell i que es mereixia un reconeixement com aquest.
Els resultats de la sessió de tarda han estat :

100 lliures
Silvia Morell     12ena classificada
Arianne Rubio  28ena classificada
100 papallona
Berta Mues   14ena classificada
100 esquena
Pau Eslava  21e classificat
Pau Borràs   23è classificat
200 braça
Laia Martí          3a classificada i medalla de bronze
Clara Navarro  14ena classificada
8x50 estils mixtes
U.E.Horta (Silvia Morell,Pau Borrás,Laia Martí,Guillem Pérez,Clara Navarro,Pau Eslava,Aliona Blasco,
                 Roger Brias)   7ens classificats

CLASSIFICACIÓ GENERAL PER CLUBS    6è U.E.HORTA

Per tancar aquesta crónica només podem dir que estem molt contents per com han anat els campionats, en primer lloc pels nostres esportistes que han rebut una dosi d'autoestima molt important i que ara caldrà gestionar molt bé perque sigui bona i aixó és feina de les nostres entrenadores que per suposat són les culpables dels resultats obtinguts, per a elles aquest reconeixement i per suposat pels pares que són part important d'aquesta história, aixó si sempre des de la grada..... i el menjador !!!

FELICTATS A TOTS I FORÇA HORTA  !!!!

Fotos de la competició:

Resultats waterpolo benjamí

Aquest matí de diumenge l'equip benjamí A ha jugat a Sant Feliu jornada de lliga. Com ha passat en els darrers enfrontaments, un triomf i una derrota.
El primer partit davant del Sabadell  ha estat força igualat i no s'ha decidit fins al final; en el segon davant dels locals la superioritat (tret de les dues primeres parts) ha estat evident. Cada jornada que passa és més clar que el grup va millorant i el més important, gaudint dins de l'aigua.

U.E.Horta 4 - C.N.Sabadell 6
C.N.Sant Feliu 5 - U.E.Horta 13

dissabte, 25 de febrer del 2012

Triomf amb patiment

Aquesta tarda l'equip absolut de waterpolo ha sumat una victòria molt important davant del C.N.Granollers. Ha estat un partit molt tens per molts motius: els dos equips es jugaven molt, nosaltres per mantenir com a minim l'avantatge amb el segon classificat i apropar-nos més al objectiu final que no és altre que arribar primers al final de la lliga i poder jugar així la fase d'ascens a segona a casa nostra; els vallesans volien el triomf per mantenir-se a la lluita per les places que donen opció a jugar l'esmentada fase. El rival d'avui ha jugat amb totes les seves armes, duresa, protestes continuades i perquè no un equip compensat amb una nova incorporació que els hi dona moltes opcions en atac.
La primera meitat de partit hem estat més encertats que el rival i hem pogut marxar comodament en el marcador. A la segona part el rival (que mai s'ha donat per vençut) ha endurit més el joc i ha estat més encertat cara al gol, això ha fet que el marcador s'ajustés molt, s'ha arribat als darrers segons amb la pilota en mans dels vallesans que han tingut l'opció d'empatar en el darrer segon amb un xut del millor jugador del seu equip,. El nostre porter en Aleix (que ha fet un gran partit) ha aturat la pilota i ens ha permés sumar una nova victòria que ens apropa a l'objectiu.

U.E.Horta 9 - C.N.Granollers 8

MOLTES FELICITATS A TOT L'EQUIP I FOOOOORÇA HORTAAAAA !!

Excel.lent jornada a Banyoles

Avui ha estat una excel.lent jornada pels nostres nedadors alevins que participen a Banyoles, al matí tal i com us avançavem hem coronat dos nous campions de Catalunya, han estat la Silvia Morell als 200 esquena i en Guillem Pérez als 100 braça els que s'han penjat l'or i han pujat al lloc més alt del podi, tot un éxit al que també hem sumat un nou diploma, l'Aliona Blasco als 200 esquena ha obtingut una excel.lent vuitena possició, la resta de participants del nostre club, igual que va passar ahir han obtingut bons resultats i en la majoria de casos han rebaixat les seves marques personals, destacar també la novena possició del nostre relleu femení en els 4x(100+75+50+25) lliures.
Els resultats del matí dels nostres nedadors han estat els següents:
200 esquena femení  
Silvia Morell    1a classificada Campiona Catalunya i medalla d'or
Aliona Blasco  8ena classificada i diploma
Arianne Rubio 25ena classificada
Anna Cabal      31ena classificada

100 braça masculí
Guillem Pérez   1er classificat Campió de Catalunya i medalla d'or
Pau Borrás         17è classificat

100 papallona femení
Clara Navarro   22ena classificada

200 estils femení
Paula López   16ena classificada
Berta Mues    28ena classificada

Relleus 4x(100+75+50+25) lliures femení
U.E.Horta (Laia Marti, Silvia Morell, Clara Navarro, Arianne Rubio) 9es classificades 

A la tarda els nostres no han afluixat i han continuat en un gran nivell, el balanç dues medalles més, en aquest cas de bronze, en Guillem Pérez (200 estils) ha sumat la seva segona medalla en els campionats i la Laia Marti no ha volgut ser menys i ho ha fet en els 400 estils, a banda dels metalls destacar els diplomes de la Laia Marti (per dècimes no agafa medalla) i Roger Brias (setè als 200 estils), destacada actuació també de l'Aliona Blasco (13ena als 200 estils) i en Guillem Pérez 12e als 100 lliures, la resta com al matí rebaixant marques.
Els resultats a la tarda han estat :

200 lliures femení
Arianne Rubio   40ena classificada
Anna Cabal        43ena classificada

100 lliures masculí
Guillem Pérez  12e classificat

100 braça femení
Laia Martí        5ena classificada i diploma
Clara Navarro  18ena classificada

200 estils masculí
Guillem Pérez   3er classificat i medalla de bronze
Roger Brias       7e classificat i diploma
Pau Eslava        14e classificat

400 estils femení
Laia Martí        3a classificada i medalla de bronze
Aliona Blasco  13ena classificada

4x(100+75+50+25) lliures masculi
U.E.Horta (Roger Brias,Guillem Pérez,Pau Eslava,Pau Borrás) 23ens classificats

Així doncs una jornada per enmarcar i no tant sols pels medallistes (enormes !!!!), ni pels que han fet diploma (també enormes), la resta de nedadors estan ratllan a un gran nivell i també mereixen la nostra felicitació, de les entrenadores...... parlarem a la darrera crónica que farem demà (aqui ni ha per tothom !!!).
Demà darrera jornada.... i en volem més !!!! només una cosa negativa, ens han fotut la torre (si algú la troba si us plau que ens la retorni).





La claca hortenca no perd ocasió per gaudir de la gastronomia local.........
  
                                

ÚLTIMA HORA DOS MEDALLES D'OR !!!

Us avancem que tenim dos nous Campions de Catalunya a Banyoles, la Silvia Morell (200 esquena) i en Guillem Pérez (100 braça) es penjaran la medalla d'or....


FELICITATS CAMPIONS !!

divendres, 24 de febrer del 2012

Primera medalla a Banyoles

Avui han començat a Banyoles els Campionats de Catalunya (aleví), en aquesta primera jornada de competició ja hem pogut sumar la primera medalla al nostre compte, ha estat la Laia Martí que a la prova dels 800 lliures s'ha proclamat sots-campiona de Catalunya i per tant medalla de plata, a més d'aquest gran resultat també hem recollit un diploma, ha estat la Paula Lopez que en els 400 lliures s'ha classificat en el vuité lloc, la resta de participants hortencs en la jornada d'avui també ha fet una molt bona actuació millorant tots les seves marques personals, per tant excel.lent inici per part dels nostres nedadors, demà segona jornada on esperem seguir en aquest bon camí.


Laia Martí            2a 800 lliures medalla plata
Aliona Blasco    13a 800 lliures
Anna Cabal       15a 800 lliures
Roger Brias       12e 400 lliures
Paula López        8a 400 lliures diploma
Silvia Morell     11a 200 estils


Felicitats a tots i FORÇA HORTA !!!

CAMPIONAT DE CATALUNYA ALEVÍ

Aquest proper cap de setmana, 24-25-26 de febrer,  es celebrarà el Campionat de Catalunya Aleví de Natació.
En aquesta ocasió la piscina on es portaran a terme les tres jornades serà la del C.N.Banyoles.
El nostre club serà un dels més nombrosos en nois i noies classificats, un total de 12. A continuació detallem els noms:

Aliona Blasco, Anna Cabal, Paula López, Laia Martí, Silvia Morell, Berta Mues, Clara Navarro, Arianne Rubio, Pau Borràs, Roger Brias, Pau Eslava i Guillem Pérez.


Moltes felicitats per classificar-se, i ànims per poder fer-ho el millor possible!!!


dijous, 23 de febrer del 2012

Adrià Carabí premiat com a jugador revelació

Des de aquí volem felicitar a l'Adrià Carabí, jugador del C.N.Sabadell i format als equips inferiors del nostre club ja que va ser premiat com a millor jugador revelació de la darrera Copa del Rei de waterpolo dispudada el cap de setmana passat a Barcelona.
És un plaer poder veure a jugadors formats al nostre club, com trionfen en el complicat mon del waterpolo, aquesta felicitació també la fem extensiva a en Gabi Hernández, el seu entrenador i que també va ser jugador del nostre club format des de molt petit a la nostra piscina, així doncs aqui tenim dos excel.lents exemples de la feina que anem desenvolupant durant anys i que és evident que dona els seus fruits.

Adrià i Gabi, moltes felicitats !!!

dimecres, 22 de febrer del 2012

Campions !!!!

L'equip de veterans de waterpolo del nostre club es va proclamar ahir campió  de lliga després de guanyar el darrer partit davant el C.N.Barcelona, el resultat d'ahir no era decissiu ja que la distància amb el segon classificat (la Guàrdia Urbana) ja era definitiu, malgrat algunes baixes l'equip va guanyar i es va proclamar CAMPIÓ, el dijous al nostre local social tindrà lloc el sopar de celebració.

FELICITATS CAMPIONS !!!!!

diumenge, 19 de febrer del 2012

Resultats partits cap de setmana

Tot seguit us detallem els resultats dels partits de waterpolo d'aquest cap de setmana, recordem als delegats dels equips que ens han de fer arribar els resultats i comentaris dels partits, ja que si no ho fan no podem reflexar-ho al blog.

L'equip benjamí A va disputar jornada, ho va fer amb una victòria davant del San Feliu en un partit controlat en tot moment pels nostres jugadors que van jugar un partit molt seriós i amb una bona actuació global. El segon partit davant del Sabadell es va perdre, bàsicament pel cansament acumulat en el partit anterior i have de jugar el segon tot seguit, la qual cosa va fer que  es decantés del costat sabadellenc.

U.E.Horta 9 - C.N.Sant Feliu 3
C.N.Sabadell 7 - U.E.Horta 4

A la tarda l'equip aleví A va jugar a casa davant del Premià. Derrota del nostre equip en un partit on el desencert davant la porteria rival va ser determinant. Cal millorar molt aquest aspecte tant important del joc, ja que no podem donar tantes facilitats als rivals. Era un partit que en condicions normals hauríem de guanyar per una àmplia diferència i que finalment vam perdre de forma inesperada. Dir també que els partits els guanyen i perden tots els jugadors, per tant quan felicitem per un bon partit ho fem a tothom, igual que ens enfadem quan les coses no surten bé i ho fem amb tot l'equip per igual.

U.E.Horta 5 - C.N.Premià 6

L'equip absolut es va desplaçar a terres olotines per jugar partit de lliga amb l'objectiu clar de mantenir el liderat de la lliga en una piscina tradicionalment complicada. Encara que al principi del partit van sortit una mica adormits, a partir de la tercera part van agafar un bon avantatge que els va permetre encarar l'ultima part sense patiments, amb resultat final de:
C.N.Olot 7 - U.E.Horta 10

Aquest triomf, combinat amb l'empat del Martorell amb el Sabadell C (Autonoma), fa que ens consolidem a la primera possició amb 4 punts de diferència, fet que ens acosta cada vegada més a poder organitzar a la nostra piscina la fase d'ascens a segona.

Aquest matí de diumenge els alevins B han jugat a la piscina del Barceloneta. En un gran partit de tot l'equip, s'ha guanyat amb solvència i claretat, durant el qual la defensa s'ha mostrat molt sòlida robant un munt de pilotes i en atac hem pogut aprofitar les nostres oportunitats, de manera que merescudament hem sumat el primer triomf d'aquest equip.

C.N.Atl.Barceloneta 1 - U.E.Horta 5

També aquest matí, ha jugat l'equip infantil a Sant Feliu. Els jugadors d'en Javi Ribas han fet un partit molt seriós, sobretot en defensa amb un marcatge molt efectiu sobre el jugador més destacat del C.N. Sant Feliu. Això ha permès als nostres portar l'iniciativa al marcador des del primer quart, arribant a un avantatge màxim de 5 gols. A l'últim quart hem patit una mica, quan la reacció dels santfeliuencs els ha permès acostar-se fins a dos gols. N'obstant els nostres waterpolistes han mantigut la calma i han acabat guanyat:

C.N. Sant Feliu 8 - U.E.Horta 11





diumenge, 12 de febrer del 2012

Resultats WP Cap de setmana

Els resultats dels equips del nostre club que han jugat aquest cap de setmana han estat molt positius. A continuació els detallem:
ABSOLUT :    U.E.HORTA  17  -  GEiEG  7
INFANTIL:   U.E.HORTA 10  -  C.N.CATALUNYA  5
ALEVÍ-A:  C.N.OLOT  4  -  U.E.HORTA  7
Tot i els cinc sota zero que hi teníem a Olot a l'arribada, els nostres alevins han entrat força endollats al partit. A més, també hem pogut veure el debut de tres nous jugadors a l'equip A, que juntament amb els seus companys, ens han fet gaudir d'un bon matí de waterpolo. Els parcials han estat 0-2, 0-0, 1-2, 1-0, 1-2 i 1-1 (total de 4-7).
Crònica de Jose Antonio López Arboles

dissabte, 11 de febrer del 2012

Jornada de Natació Aleví - Infantil i Comarcal.

Aquesta tarda a la piscina del C.N.Sant Andreu s'ha celebrat una nova jornada de natació de les categories aleví i infantil.
Els resultats han estat bons en general, aconseguint baixar les marques personals.
A partir d'ara s'han de preparar els campionats que venen amb moltes ganes i esforç.
També a la piscina del C.N.Sabadell, s'ha celebrat una nova jornada de lliga comarcal dels nostres nedadors més grans.
Tot i valorar positivament la seva actuació, cal que apretin una mica més en intensitat i esforç en els entrenaments. 

diumenge, 5 de febrer del 2012

Resultats del Benjamí B

Avui diumenge l'equip Benjamí B ha jugat jornada de lliga, en la matinal d'avui a la piscina del Santa Eulàlia amb un balanç d'un empat i una derrota.
El primer partit ha estat contra els gironins del GEiEG, ha estat un partit força igualat on els dos equips han lluitat de valent per sumar els dos punts en joc, fins al darrer moment tots dos equips han pogut guanyar, al final repartiment de punts.
El segon partit davant l'equip local, el Santa Eulàlia ha seguit el mateix guió que l'anterior, igualtat dels dos equips, un parell de jugades al cinquè període on no hem estat atents han fet que els locals agafessin un avantatge que no hem pogut igualar.

GEIEG 7 
U.E.Horta 7

 -----
U.E.Horta 7
Santa Eulàlia 10

Resultats WP del cap de setmana


Ahir divendres l'equip Infantil de wp es va desplaçar fins a Mataró per jugar el seu partit.Els nostres van ser superiors en tot moment, amb una bona defensa i algunes errades amb atac.Tot i així el resultat final va ser: 
C.N.Mataró  8  -  U.E.Horta  12

Aquest matí l'equip absolut davant del C.N.Martorell en la seva piscina, ha aconseguit un bon resultat. L'empat ha estat  just, ja que en tot moment hem anat per darrera en el resultat i ens deixa en una bona situació de cara a arribar en primera posició al final de la lliga.
C.N.Martorell  13  -  U.E.Horta  13

A la tarda l'equip Aleví B ha empatat davant el C.N.Rubí en partit jugat a casa, el partit ha estat igualat, les defenses s'han imposat als atacs, malgrat anar bona part del partit davant en el marcador finalment ens han empatat tot i tenir el darrer atac per poder guanyar el partit.
U.E.Horta 4 - C.N.Rubí 4

dissabte, 4 de febrer del 2012

Trofeu Febrer de Natació

Avui s'ha celebrat en les nostres instal·lacions el Trofeu Febrer de Natació, competició concebuda per a aconseguir mínimes per els propers campionats d'Espanya Infantil i Aleví, així com millorar marques pròpies de tots els participants.
Els resultats obtinguts segons les nostres entrenadores, la Kun, Sònia i Nàdia, han estat bons.
Com sempre, hi ha que seguir treballant força, però anem per bon camí.

dimecres, 1 de febrer del 2012

AQUEST MES FAN ANYS!!!

PER MOLTS ANYS !!!
JULIA ALEJANDRE VALERO
OSCAR ASENSIO SURRIBAS
MONICA CABAL PALAU
CLAUDIA CALVO FABREGUES
MARTINA CARDONA COS
JULIA CEREIJO GASSOL
RAUL DOLZ DEL PERAL
VICTOR GARRO OLIVERA
ISAAC GIMENEZ GUERRA
LAIA GRAU RUIZ
ILENIA PEDRAZAS CABALLERO
ANDREA PINO GARCIA
MARIA PIA VIDELA CASTRO