Bloc

diumenge, 25 de març del 2012

El benjamí "A" guanya els dos partits

Aquest matí de diumenge l'equip benjamí "A" ha jugat a casa jornada de lliga catalana i ha guanyat tots dos partits que disputaven davant el GEiEG i el Poble Nou.
Davant els gironins el nostre equip ha jugat molt bé en defensa i també en atac on ens hem mostrat molt efectius davant la porteria rival.
El segon partit jugat davant el Poble Nou (millor equip que els gironins) ens ha deixat encara més bon gust de boca ja que hem repetit bona defensa i molt bon atac amb alguna jugada que ja ens mostra una confiança força evident dels nostres joves jugadors.

U.E.Horta 14 - GEiEG 4
U.E.Horta 12 - Poble Nou 3

Exitazo master en Vilafranca !!!

Resum de la jornada d'ahir a Vilafranca del Penedès: 
Coca, cava, medalles i cap a casa.
Resultats provisionals, a falta dels oficials (resultats oficial en aquest enllaç):
Tomás "Tomi Orca" Valdés:
               800 lliures: 11:14,80
Minerva Pujol: 800 lliures: 10:45,37
Jordi Ribas:    50 braça: 47:87
Manuel Mues:    50 braça: 41:34
Mercedes Mora:  50 braça: 47:41

Albert Brias:  100 esquena: 1:14
Jose Cuesta:    50 papallona 37:71
Oriol Rabell:   50 papallona: 28:98
Manel Mues:    100 lliures: 1:19,94
Jose Cuesta:   100 lliures: 1:10
Albert Brias:  100 lliures: 1:06,70
Minerva Pujol: 200 estils: 2:40,75
Jordi Ribas:   200 lliures: 3:26,71
Tomás Valdés:  200 lliures: 2:28,15
Angel Flores:   50 esquena: 31:55
Visi Lázaro:    50 esquena: 1:15,16
Ana Fontanet:   50 esquena: 45:08
Oriol Rabell:   50 lliures: 26:85
Visi Lázaro:    50 lliures: 1:03
Mercedes Mora:  50 lliures: 35:86
Xavi Bedia:    100 estils 1:16,83
Tomás Valdes:  100 estils: 1:20,50

Medalles per a cada categoria d'edat (normas FINA):
Minerva Pujol: or
Tomás Valdés:  argent
Oriol Rabell:  argent
Jordi Ribas:   bronze
Albert Brias:  argent
Jose Cuesta:   argent


UE UE UE !!

dissabte, 24 de març del 2012

L'alevi B guanya al Mataró

El nostre equip aleví B ha superat aquesta tarda al C.N.Mataró en partit de lliga jugat a la piscina de 25mt, el nostre equip ha estat superior durant tot el partit i aixó ho reflexa el marcador final.
U.E.Horta 8 - C.N.Mataró 3
Per altra banda l'absolut va perdre un fluix partit amb l'Hospitalet, que semblava que anàvem a remuntar en un tercer quart agònic.
L'Hospitalet 12 - U.E.Horta 9

dijous, 22 de març del 2012

Anuari del Waterpolo Català

Benvolguts activistes i familiars,

Us informem que el proper dilluns 26 de març a les 20:30 hores, el Sr. Daniel Pajuelo, vindrà a les nostres instal·lacions per fer una presentació del seu nou llibre "Anuari del Waterpolo Català", on es documenta mitjançant informació i fotografies la participació en totes les competicions oficials de tots els equips de Catalunya.

Ens agradaria que ens acompanyéssiu en aquesta presentació i mirar una miqueta el llibre, i si algú de vosaltres estigues interessat, tindria la possibilitat d'adquirir-lo. El lloc sera a les grades de la piscina de 25m.

dimecres, 21 de març del 2012

Visita sorpresa

Dilluns a la tarda vem tenir una visita sorpresa a les nostres instal.lacions, vem tenir el plaer de poder comptar una estona amb la presència d'en Xavi Garcia, jugador internacional de waterpolo format al nostre club i actualment militant en un equip a Croàcia.

Ja quan la selecció espanyola ens va visitar per jugar davant Grècia teniem el seu compromís de que ens visitaria i xerraria una estona amb els nostres esportistes, una inoportuna lesió va fer que finalment no poguès venir, ara aprofitant que aquesta setmana estarà concentrat amb la selecció a Barcelona, ens va trucar i va tenir el detall de desplaçar-se directament de l'aeroport cap al nostre club on va poder estar una estona amb els nostres joves esportistes, durant la xerrada els hi va explicar la seva experiència com a nedador i waterpolista, els va recordar que no fa pas molt temps ell estava on eren ells asseguts i feia el mateix, per tant perquè no en un futur un dels nostres esportistes pot arribar on ara és ell ???
En Xavi els hi va insistir en la importància de fer les dues disciplines fins que els hi sigui possible ja que una complenta l'altre, aquesta afirmació la feia sota la seva experiència personal que afortunadament tants éxits li ha donat.
MOLTES GRÀCIES XAVI I MOLTA SORT !!!

diumenge, 18 de març del 2012

5a jornada benjami i 4a prebenjami a Sant Andreu

Ahir a la tarda i a la piscina del Sant Andreu els nostres nedadors benjamins i prebejamins van disputar una nova jornada de lliga (5a benjamí i 4a prebenjamí), les marques assolides pels nostres nedadors van ser força bones ja que en la majoria de casos van ser rebaixades i no per poc temps, es a dir que la feina s'està fent bé, novament lamentar les baixes que per diferents motius fan que alguns nedadors no participin de les competicions programades des de principi de temporada, com hi han casos molt reiterats a final de temporada tindrem que mesurar si realment paga la pena que tots plegats fem un sacrifici per no res.

Resultats molt positius aquest diumenge

Aquest matí de diumenge hem tingut una marató de partits de waterpolo en diferents categories molt intensa i amb uns resultats força positius, en primer lloc els cadets han empatat davant el GEiEG gironí en un partit igualat, després l'equip infantil ha jugat davant el Premià i ha guanyat de forma clara i amb un molt bon joc d'equip, els nois d'en Xavi Ribas estan millorant a mida que avança la temporada, finalment l'alevi A ha jugat davant el Mataró (primer classificat) i ha guanyat per la mínima en un partit molt intens i molt ben jugat, emoció fins la darrera jugada i finalment els dos punts que merescudament es queden a casa.

U.E.Horta   9 - GEiEG 9         (cadet)
 U.E.Horta 15 - C.N.Premià 7 (infantil)
U.E.Horta  4  - C.N.Mataró 3 (alevi)

dissabte, 17 de març del 2012

Objectius assolits !!!!

Aquesta tarda l'equip absolut del nostre club ha guanyat el partit de lliga davant el Santa Eulàlia cosa que significa assolir de forma matemàtica la primera possició de la classificació a falta de tres partits per acabar aquesta lliga, d'aquesta manera el nostre equip jugarà la fase d'ascens a segona divisió estatal el proper mes de maig i si no hi han sorpreses ho podrà fer a casa.
Destacar que l'objectiu d'omplir la piscina podem dir que també s'ha pogut dur a terme, excel.lent entrada a les graderies que han animat als nostres jugadors, sobre tot en el tram inicial on la igualtat ha estat la tónica general.
El partit en un principi ha estat igualat, inclús els visitants s'han adelantat al marcador cosa que ha creat uns minuts d'incertesa dels nostres jugadors que poc a poc han anat agafant el to i han deixat sentenciat el partit al tercer quart.
Des de aqui volem felicitar a tot l'equip i al seu entrenador en Suso que com és habitual en ell ha patit (encara que poquet), ara toca preparar bé la fase d'ascens i d'aquesta manera intentar l'ascens de categoria... tot un repte.

U.E.Horta 21 - Santa Eulàlia 12
FELICITATS NOIS I FORÇA HORTA !!!!!

Sopar de campions

Ahir al vespre els nostres nedadors participants en els darrers Campionats de Catalunya i d'Espanya d'hivern van celebrar els éxits assolits i plegats van sopar al local social del club, la junta del club va voler recompensar l'esforç de tots els classificats i també les medalles i diplomes guanyats en uns campionats que han estat els millors des de fa molts anys.

Enhorabona a tots !!!

dimarts, 13 de març del 2012

OBJECTIU : OMPLIR LA PISCINA

Aquest proper dissabte 17 de març a les 19:00 hores l'equip absolut del nostre club tindrà l'oportunitat d'assolir el primer lloc de la classificació de forma definitiva si guanya el partit que l'enfrontarà al Santa Eulàlia, per tant és molt important que els nostres jugadors tinguin el major suport possible des de les graderies de la nostra piscina i és per aixó que ens proposem omplir la piscina per tal de crear el millor ambient possible i portar al nostre equip a guanyar i d'aquesta manera deixar sense cap trascendència la resta de partits pendents, recordeu :

OBJECTIU PISCINA PLENA NO FALTEU !!!!

DISSABTE 17 DE MARÇ 19:00H  U.E.HORTA - SANTA EULÀLIA

US ESPEREM  FORÇA HORTA !!!!!!!!!!!

dilluns, 12 de març del 2012

Excel.lent actuació de les nostres noies a Palma

Aquest darrer cap de setmana s'han disputat a Palma els Campionats d'Espanya Infantil de natació, com ja us vem informar el nostre club va estar representat per quatre de les nostres noies que han deixat el nom del nostre club molt ben situat dins l'àmbit de la natació estatal, els resultats han estat molt bons i en especial l'actuació en el relleu dels 4x100 estils on vem classificar en una excel.lent 11ena possició, a continuació us detallem els resultats:
Mónica Cabal
17ena classificada 100 lliures  1.01.48
16ena classificada 50 lliures    0.28.57
15ena classificada 200 lliures  2.12.89
17ena classificada 400 lliures  4.38.77
Júlia Alejandre
17ena classificada 200 braça 2.47.79
14ena classificada 100 braça 1.18.19
Sara Mues
16ena classificada 100 papallona 1.08.88
14ena classificada 200 papallona 2.31.71
U.E.Horta
12è 4x100 lliures  Mónica Cabal-Sara Mues-Joana Calvo-Júlia Alejandre  4.14.21
18è 4x200 lliures  Mónica Cabal-Júlia Alejandre-Joana Calvo-Sara Mues  9.19.04
11è 4x100 estils    Mónica Cabal-Júlia Alejandre-Sara Mues-Joana Calvo  4.44.09
Cansades peró amb la recompensa de la seva bona actuació les nostres noies van tornar a última hora del vespre d'ahir, des de aqui les volem felicitar, un altre éxit pel nostre club.
FELICITATS NOIES !!!!!

diumenge, 11 de març del 2012

Resultats waterpolo

Ahir dissabte l'equip absolut va patir una inesperada ensopegada davant el Montjuïc i no va passar de l'empat. El partit jugat a la piscina vella va ser força complicat pels nostres interessos i on els visitants van arribar a dominar per dos gols d'avantatge. Amb no poques dificultats vam poder empatar el partit; al final qualsevol dels dos equips va poder guanyar. Caldrà esforçar-nos molt en els pocs partits que resten per acabar la lliga regular per tal de mantenir el primer lloc de la classificació.
U.E.Horta 10 - C.N.Montjuïc 10

Aquest matí de diumenge l'equip aleví A s'ha imposat a la piscina del Sant Feliu amb un marcador que ha estat més propi d'un partit de futbol que de waterpolo. El nostre equip ha jugat perfecte en defensa, però les dificultats les hem patit en atac, on seguim errant molts un contra un. Destacar també l'actuació del nostre porter, en Guillem Pérez que ha fet aturades de molt mèrit.
C.N.Sant Feliu 1 - U.E.Horta 2

Aquest migdia, l'equip infantil ha jugat a la piscina de la Trinitat en front del C.N. Sant Andreu B. Ha estat un partit força estrany i molt emocionant que no s'ha resolt fins els últims segons. 
El partit ha tingut dues parts molt diferenciades: les tres primeres parts de clar domini dels nostres amb un parcial a la mitja part de 3 a 9, però a la segona part del partit i especialment en el 5è i 6è període, els del Sant Andreu han donat la volta al marcador fins a arribar a empatar a 10, ja que els nostres han patit l'exclusió definitiva de 5 jugadors, quedant-nos sense canvis a la banqueta. Finalment un penal a 18 segons del final ens ha donat la justa victòria.
C.N. Sant Andreu 10 - U.E. Horta 11

dijous, 8 de març del 2012

Campionat d'Espanya Infantil a Palma

Demà començaran a Palma de Mallorca els Campionats d'Espanya Infantil de natació, el nostre club estarà representat per quatre de les nostres nedadores, Mónica Cabal, Sara Mues, Julia Alejandre i Joana Calvo seran les encarregades de deixar el nom del nostre club el més amunt possible, aquesta mateixa tarda l'expedició hortenca s'ha desplaçat a l'illa balear ja que demà al matí ja entra en competició.

Molta sort noies !!!!

diumenge, 4 de març del 2012

L'absolut amb pas ferm

Malgrat patir fins al final, l'equip absolut es va endur ahir vespre els tres punts de la piscina del Rubí i continua amb pas ferm cap al final de lliga en la primera possició de la classificació i amb un marge important respecte al segon i tercer classificats, com ja venim informant cada setmana l'objectiu de jugar la fase d'ascens a segona divisió és més a prop, des de aqui us animem a donar suport al nostre equip en els partits que juguem a casa, resten pocs partits i ens cal tota l'ajuda possible per tal d'assolir el nostre objectiu, el proper partit dissabte vinent a les 19 hores, us esperem no hi falteu !!

C.N.Rubí 11 - U.E.Horta 12

Benjamíns i pre-benjamins a Terrassa

Ahir dissabte es va disputar a la piscina del C.N.Terrassa la 3a jornada pre-benjamí i la 4a jornada benjamí, destacar la bona actuació dels nostres nedadors que cada dia milloren una mica més, els banjamins van passar amb nota la difícil prova dels 100 papallona, tant mateix el relleu masculí dels 4x50 papallona va estar a punt de guanyar en un emocionant final amb l'equip del Terrassa.
Només una nota negativa en la jornada d'ahir, les absències d'alguns dels nostres nedadors que han de ser conscients de que no tant sols es perjudiquen a ells mateixos si no que ho fan també a la resta de companys que en alguns casos no poden nedar els relleus.

dijous, 1 de març del 2012

AQUEST MES FAN ANYS ...

MARIA BARRIO DEL PINO
ROBERT BECERRA LOPEZ
PABLO BLASCO BRAVO
JOANA CALVO FABREGUES
PAU ESPAÑA HERRERA
AINA GARCES MULA
PAU GOMEZ TEJADA
SERGI HAYAS RUIZ
NURIA MONTESINOS FERRERI
CLARA NAVARRO CHECA
ARITZ ORMAZA ASIENDOA
SANDRA ORTIZ LISBONA
ITZIAR RABAL SANCLEMENTE
PAU RIERA LAZARO
DIDAC ROSA FEMINIAS
VICTOR SERRANO GOMEZ
NIL SUEIRO VELA
CARLA TRILLO FRAGA
TERESA VALLS SOUTO
MARC ZAMORA CASANOVA


PER MOLTS ANYS !!!