Bloc

diumenge, 29 d’abril del 2012

45ena Copa Barcelona

Us hi esperem, no hi falteu !!
Disseny Dani Manrubia

Resultats WP Cap de setmana

Ahir dissabte els nostres equips alevins van jugar partits de lliga amb un balanç d'una derrota i un empat. L'equip B va jugar a casa davant de l'Atl.Barceloneta, el partit va estar més igualat del que demostra el resultat final, n'obstant res a dir de la superioritat dels mariners.
L'equip A va desplaçar-se fins a Premià on van jugar un partit molt igualat, camp estret i porteries petites van ajudar a igualar el partit, ja que el nostre equip va nedar molt més que el rival. El problema va ser la multitud de males passades fetes, no podem perdre tantes oportunitats al contraatac per culpa de no esperar a que ens mirin per rebre la passada o a no saber on està la pilota.


U.E.Horta B 2 - Atl.Barceloneta 8
C.N.Premià 3 - U.E.Horta A 3
Fotos del Partit de Premia


Avui diumenge els infantils han guanyat amb clara superioritat el seu partit a casa, donant més minuts als jugadors més petits de l'equip. El resultat final ho deixa clar:
U.E.Horta  19  -  C.E.Mataró  8

Resultats del bolo a Caldes de Montbui

El passat dissabte 28 d'abril, es cel·lebrá el bolo IV Torneig de Natació Masters a Caldes de Montbui, on va participar en Jordi Ribas.


Enllaç als resultats de la competició.

dissabte, 28 d’abril del 2012

Torneig WP a Santa Eulàlia

El proper dimarts dia 1 de maig hem estat convidats a disputar un trofeu de waterpolo que organitza el Santa Eulàlia, els nostres alevins intentaran quedar el millor possible davant equips d'aquí i també de fora de Catalunya.
Des de les deu del matí i fins a darrera hora de la tarda viurem tota una jornada plena de partits on esperem gaudir d'uns bons enfrontaments i compartir estones amb altres equips.
Com sempre agrair al Santa Eulàlia la invitació i felicitar-lo per l'organització d'un trofeu que promociona el nostre esport.

Lliga comarcal a Sabadell

Aquesta tarda s'ha disputat a Sabadell la 5a jornada de la lliga comarcal (absoluts joves, júniors i alguns infantils).
Els resultats han  estat ben diferents segons els casos, de tota manera i segons comenta la Kun els entrenaments de les darreres setmanes no estaven destinats a la jornada d'avui per tant avui tampoc esperava cap resultat en especial, si és cert que a partir d'ara cal augmentar els entrenaments i millorar aspectes com l'auto estima d'alguns dels nostres nedadors que no passen pel seu millor moment o sigui que toca posar-se les piles i tirar endavant amb molta més força.

diumenge, 22 d’abril del 2012

RESULTATS WP. DEL CAP DE SETMANA

Ahir dissabte el nostre equip absolut va desplaçar-se fins a Sallent per celebrar el seu últim partit de lliga, abans de jugar la fase d'ascens a segona divisió nacional els propers dies 11-12-13 de maig en les nostres instal·lacions.
El partit  va ser de tràmit, aprofitant, l'entrenador, l'ocasió per fer  jugar durant més minuts als més joves i menys habituals. El resultat final:
C.N.SALLENT  15  -  U.E.HORTA  9
Avui l'equip infantil ha jugat el seu partit a la sempre complicada piscina del CN Montjuic. Ha estat un partit bastant igualat, però petits detalls han fet que la victòria hagi estat per els locals.
C.N.MONTJUIC  11  -  U.E.HORTA  8
Aquest matí de diumenge l'equip benjamí s'ha desplaçat fins a Girona per jugar una nova jornada de lliga, el primer partit davant l'equip local ha estat dominat clarament pels nostres jugadors que encara podrien haver ampliat més el marcador final si haguessin aprofitat totes les ocasions generades.
El segon partit jugat davant el Poble Nou ha estat molt igualat, la tercera part ha decidit el partit a favor del nostre rival segurament pel cansament  acumulat i per la falta d'encert davant de porteria, malgrat marxar amb quatre gols de desavantatge, els nostres jugadors han seguit lluitant i amb el suport incondicional dels pares des de fora l'aigua s'han acostat a un únic gol de diferència, finalment no ha estat possible igualar el partit.
G.E.i.E.G 1 - U.E.HORTA 11
U.E.HORTA 5 - C.N.POBLE NOU 7

dissabte, 21 d’abril del 2012

Un únic encertant a la porra

Un únic encertant de la porra s'emportarà la bossa de viatge de la secció, vist el resultat final del partit tenia que ser un "merengue" declarat. El guanyador del premi és:  l'Aitor García San Juan, felicitats i a gaudir...... de la bossa.

JORNADA DE NATACIO A HORTA

Aquesta tarda s'ha celebrat a la nostra piscina una nova jornada de natació aleví més repesca benjamí.
En el cas dels alevins han nedat la prova dels 800 mts. lliures,  en la majoria dels casos, per primera vegada
La sessió ha funcionat molt bé a nivell de resultats, ja que els nostres nedadors han demostrat que segueixen en una bona línia ascendent.
Com sempre, a seguir treballant.

Jornada de dol

Avui dissabte els nostres nedadors alevins tenen jornada de lliga al nostre club. La junta directiva de la secció ha decidit que abans de l'inici de la competició es guardi un minut de silenci per la mort aquesta setmana d'en Sergi Valle, pare de l'Urko nedador del nostre club. Des d'aquí volem donar el condol a tota la seva família i en especial a la seva dona Susana i a l'Urko el seu fill. Un petó molt fort de part de tots els membres d'aquesta gran familia que som la secció de natació i waterpolo.
Descansi en pau.

dimarts, 17 d’abril del 2012

Porra Barça-Madrid tancada

La porra del Barça-Madrid ja està tancada, podeu consultar la llista definitiva en l'enllaç d'aqui sota, si observeu algún error en el vostre pronóstic o bé no esteu a la llista podeu passar-nos un mail, comprobarem els mails i en cas d'error ho modificarem.

MOLTA SORT A TOTS !!!

Podeu consultar els pronostics detallats clicant l'icona.

diumenge, 15 d’abril del 2012

Porra del Barça-Madrid

Des de la secció volem obrir un nou front de participació entre tots els integrants de la mateixa, per aquest motiu us animem a participar en la porra del Barça-Madrid del proper dissabte, entre tots els encertants sortejarem una bossa de la secció, si voleu participar només cal que envieu un mail al correu de la secció on teniu que posar el vostre nom complert i el resultat, aquesta porra està oberta a tots els activistes i pares dels mateixos (en aquest cas especifiqueu de qui sou pare o mare), teniu temps fins el proper divendres al vespre, dissabte al matí penjarem al blog el llistat final de participants.



 SOM-HI !!!!!

Resultats de diumenge

Avui diumenge el nostre equip benjamí B ha jugat jornada de lliga,  ho ha fet a la piscina del Poble Nou, el primer partit ha estat davant el Sabadell i l'equip ha estat format per nois amb el reforç femení de la Maria Barrio (autora d'un dels gols), des de un bon principi el nostre equip s'ha mostrat superior al rival el que ha suposat un resultat final prou clar.
El segon partit davant els locals ha estat molt igualat, l'equip (en aquest cas format per noies amb un parell de reforços de nois) ha lluitat fins al final, la tercera part ha estat clau ja que la igualtat la desfet un jugador rival que ha fet cinc gols, després malgrat estar en disposició de com a mínim empatar, ens ha faltat una mica de sort i forces per fer-ho.
En resum, bona matinal de waterpolo on tothom ha pogut gaudir dels seus fills/es que és el que veritablement s'ha de fer en aquesta categoria.

C.N.Sabadell 2 - U.E.Horta 10
C.N.Poble Nou 9 - U.E.Horta 7

També avui diumenge ha jugat l'equip infantil davant del GEiEG-BANYOLES.
La superioritat dels nostres ha estat evident durant tot el partit, la qual cosa ha permès que els jugadors més petits de l'equip poguèssin gaudir de més minuts de joc.
El resultat final ha estat :

U.E.HORTA  15  -  GEiEG-BANYOLES  2

dissabte, 14 d’abril del 2012

Resultats de dissabte

Avui dissabte els dos equips alevins han jugat amb resultats ben diferents però amb bones sensacions en tots dos casos, l'aleví B  ha jugat a Rubí on ha perdut davant els locals en un bon partit dels nostres jugadors que han arribat al darrer quart de partit amb empat al marcador, finalment la superioritat física dels locals ha estat definitiva.
L'aleví A ha jugat a casa davant l'Olot, la superioritat del nostre equip  ha estat ben evident durant tot el partit, la bona defensa i un excel.lent contraatac ha decidit ben aviat el partit a favor dels nostres interessos.
El darrer partit de la jornada la jugat l'equip absolut que en un partit sense res important en joc (ja fa molts partits que tenim el primer lloc garantit), ha guanyat per la mínima al Sabadell C, bon entrenament de cara a la preparació que el nostre equip està realitzant de cara a la propera fase d'ascens on l'objectiu és pujar de categoria.

C.N.Rubí 3 - U.E.Horta 1               ALEVÍ B
U.E.Horta 14 - C.N.Olot 3             ALEVÍ A
U.E.Horta 8 - C.N.Sabadell C 7    ABSOLUT



dimarts, 3 d’abril del 2012

Resultats waterpolo aleví

Aquest darrer cap de setmana els dos equips alevins han jugat jornada de lliga amb un denominador comú..... la manca d'alguns efectius en cada equip, cosa que ha condicionat i molt el resultat final dels dos partits. De cara a futures convocatòries caldrà mesurar molt bé amb qui es pot comptar de veritat.

C.N.Sabadell 7 - U.E.Horta "A" 7
C.N.Granollers 8 - U.E.Horta "B" 4