Bloc

dilluns, 28 de maig del 2012

2a. Travessia a Sa Dragonera (Mallorca)

Els germans Pedro i Jose Luis Bago, actius Masters de l'U.E.d'Horta, han participat el passat diumenge 27 de maig, a la 2a. Volta a l'illa de Sa Dragonera.
Organitzada per Neda el Món, es una travessa no competitiva de 9500m que consisteix a donar la volta complerta a aquesta espectacular illa. Durant el recorregut, de mes de 3 hores de nedar intensament, poguérem apreciar l'impressionant paisatge del fons marí amb diversos bancs de peixos, praderies de Posidònia i zones de penya-segats de més de 80m. Una experiència que recomanem a tots viure-la.

diumenge, 27 de maig del 2012

Trofeo Rafael Feliz a Saragossa

El nostre equip aleví ha jugat aquest cap de setmana el Trofeu Rafael Feliz de waterpolo a la ciutat de Saragossa, esportivament parlant no ha estat un bon trofeu pel nostre equip ja que tant sols hem pogut guanyar dos partits d'un total de sis disputats, la primera fase la vem jugar sense poder guanyar cap dels tres partits jugats davant el Caballa (Ceuta), Helios (Saragossa) i Montvedre (València), la veritat és que no vem estar a l'alçada i els nostres rivals en la fase de grups ens van passar per sobre, el darrer partit de la jornada de dissabte i primer dels encreuaments per evitar la darrera plaça el vem guanyar davant l'Askartza (Leioa), avui diumenge en el segon partit del encreuament hem superat al Maristes (Bilbao) i finalment hem caigut davant el Castelló.
Si esportivament les coses no han estat òptimes si que hem de valorar molt positivament els dos dies de convivència del grup i la bona sintonia amb en Quim, el seu entrenador que ha patit molts intents de "novatades" sobre tot`per part dels grup femení de l'equip que finalment no ha pogut dur a terme les seves malvades idees....
Els pares han suportat molt bé el bon temps regnant durant els dos dies i han aprofitat per gaudir plegats d'estones de pícnic, xerrades, partits etc..
Molt bona organització del trofeu per part de EWZaragoza, des de aquí els volem felicitar i animar-los a que per molts anys puguin seguir organitzant aquest molt bon trofeu.

diumenge, 20 de maig del 2012

Els dos equips alevins a Mataró

Aquest matí de diumenge els dos equips alevins han jugat partit de lliga davant l'equip local, primer ha estat el torn de l'equip b que ha jugat un molt bon partit malgrat la derrota, destacar la bona actuació de les noies de l'equip, que jugant molts minuts juntes han estat molt i molt bé.
L'equip A ha guanyat per la mínima un partit que ha començat malament amb dos gols en contra, a mesura que ha avançat el partit els nostres jugadors s'han anat imposant i finalment hem pogut guanyar , més lluita que joc seria el millor resum del partit.
C.N.Mataró B 7 - U.E.Horta B 2
C.N.Mataró A 2 - U.E.Horta A 3

dissabte, 19 de maig del 2012

Doble triomf del benjamí B

Aquest matí l'equip benjamí b ha guanyat els dos partits jugats davant Poble Nou i Sabadell, davant els primers el resultat ha estat curt malgrat disposar de moltes ocasions per marcar, els dos primers períodes han estat a favor dels visitants, els dos següents els hem dominat i ens hem posat per davant en el marcador, els dos períodes finals hem pogut mantenir la porteria a zero i per tant ens hem endut els dos punts.
En l'altre partit davant el Sabadell el resultat final ho diu tot, clara superioritat del nostre equip que ha guanyat sense problemes.

U.E.Horta 3 - C.N.Poble Nou 2
U.E.Horta 10 - C.N.Sabadell 2

divendres, 18 de maig del 2012

Ja tenim Facebook !!

Ja podeu compatir les vostres vivències al nou Facebook 
de la secció de Natació i Waterpolo 
de l'Unió Esportiva d'Horta.
Us hi esperem !!

El nostre club premiat per la Federació Catalana de Natació

El proper 31 de maig i dins la Diada de la Natació Catalana que cada any organitza la Federació Catalana de Natació, el nostre club ha estat guardonat amb la Placa al Mèrit per la seva trajèctoria esportiva durant l'any 2011, és un reconeixement al esforç fet durant molts anys i en situacions molt limitades i que ara es veu recompensat en aquest acte que tindrà lloc al Palau Nacional de Montjuïc, això ens anima a seguir lluitant pels dos esports que tant estimem, la natació i el waterpolo.
Des de aquí volem compartir aquest premi amb tots vosaltres.
FELICITATS !!

dijous, 17 de maig del 2012

Entrenament amb convidada de luxe

Els nostres nedadors van poder gaudir d'una visita de luxe a l'entrenament, la Marina García nedadora del Mediterrani i de la selecció espanyola va compartir una estona de piscina amb els nostres nedadors que de ben segur van pendre bona nota dels consells que aquesta jove nedadora i amb un gran futur per endavant els hi va donar.
Moltes gràcies Marina i molta sort!!

dilluns, 14 de maig del 2012

65 medallas!!!!!

L'enhorabona mès potent per l'actuació global del equip al Campionat de Catalunya Master.

S'han superat totes les expectatives:

- Segons a la classificació de nedadors (43), igualats amb el Terrassa, i en molt bona posició al medaller, encara que no tenim la classificació per punts.
- 65 medalles, cinc per sobre de l'esperat, tot i una desqualificació quant ja s'havia guanyat la prova, i la baixa,  diumenge, per malaltia, de Minerva.

L'equip femení ha aportat 25 medalles: 6 d'or, 11 d'argent i 8 de bronze.

I el masculí 40 medalles: 17 d'or, 13 d'argent i 10 de bronze.
Felicitats a tots per aquest exitás descomunal que converteix al club en una potencia indiscutible al terreny dels masters.
Pròxim objectiu: Els Socials del club al mes de juny.
I per als més ambiciosos, el Campionat d'Espanya que se disputarà a Valencia del 12 al 15 del proper juliol.
Àlbums web de Picasa.

diumenge, 13 de maig del 2012

L'U.E.d'Horta a 2a. !!!

L'equip absolut de l'Unió Esportiva d'Horta s'ha proclamat vencedor del campionat de la fase zonal d'ascens a 2a. divisió nacional, en un emocionant partit contra el C.N.Martorell.
Felicitats per la victòria i merescut ascens !!

En un partit no apte per a cardíacs el nostre equip s'ha proclamat campió d'aquesta fase i per tant la propera temporada jugarà a la segona divisió estatal.

No ha estat gens fàcil doblegar al Martorell, després dels dos primers quarts on l'equip ha jugat de manera espectacular i amb el suport d'una piscina completament plena i entregada als nostres jugadors, semblava que la distància al marcador de tres gols seria suficient, però els dos darrers quarts el rival, els nervis i la tensió han igualat el partit, s'ha arribat a la darrera jugada un gol a sobre però amb possessió del Martorell, afortunadament una falta en atac del rival ens ha donat la pilota a falta de vint segons que s'han fet eterns, finalment l'eufòria s'ha desfermat tant a peu de piscina com a la graderia, ens ho hem merescut !!

Àlbum Partits Fase Zonal Ascens a 2a. Divisió Nacional
Des de aquí volem agrair a tothom el suport que durant tota la temporada han donat a l'equip i especialment durant els tres dies que ha durat aquesta fase tant dura, avui a la piscina erem unes 500 persones i un ambient espectacular, feia temps que ens mereixíem una cosa així, felicitar als jugadors que ho han donat tot i més per guanyar, al seu entrenador el sempre patidor Suso (avui amb raó), es mereix aquest èxit, als treballadors de la instal.lació que ho han deixat tot perfecte per poder jugar els tres dies i als companys de junta i voluntaris que han fet que l'organització fos perfecte.

Gràcies a tots i ara a disfrutar de l'éxit !!


Resultats fase ascens a 2a. (diumenge tarda)

Resultats dels partits de waterpolo disputats aquesta tarda de diumenge, corresponents a la fase zonal d'ascens a 2a. Divisió Nacional.
C.N.Ciutat de Mallorca 6 - C.N.G Granollers 8
Parcials: 1-2/1-2/2-3/2-1

C.N. Las Palmas 10 - Mallorca WPC 3
Parcials: 2-2/1-0/4-0/3-1


U.E.d'Horta 9 - C.N. Martorell 8
Parcials: 4-1/3-2/2-3/0-2


Entrenadors del Watepolo WPC (2 esq.), C.N.Ciutat de Palma, C.N. Las Palmas. 

Resultats partits Infantil i Aleví

Aquest diumenge, a part de la fase zonal d'ascens a 2a divisió, s'han jugats els següents partits de waterpolo:
Els Infantils de l'U.E.d'Horta contra el Sant Andreu amb el resultat de 8 a 7 a favor dels nostre equip.


L'Alevi "A" de l'U.E.d'Horta contra el Sant Feliu amb el resultat de 10 a 0 del nostre equip.

FINALISSIMA

Aquesta tarda a les 19 hores ens juguem amb el Martorell l'ascens de categoria, no hi ha marge d'error, l'equip que guanyi aquest partit assolira l'ascens, aixi doncs no queda un altre que animar als nostres jugadors, hem de marcar el primer gol del partit !!
SOM-HI NOIS !!!!
NO FALTEU I NO PAREU D'ANIMAR US ESPEREM UNA MIQUETA ABANS DE LES 19 HORES

Resultats fase ascens a 2a. (diumenge mati)

Resultats dels partits de waterpolo disputats aquest mati de diumenge, corresponents a la fase zonal d'ascens a 2a. Divisió Nacional.
Mallorca WPC 4 - C.N.Martorell 12
Parcials: 1-5/1-3/1-1/1-3
C.N. Las Palmas 10 - C.N. Granollers 6
Parcials: 3-0/2-2/2-1/3-3
U.E.d'Horta 12 - C.N. Ciutat 5
Parcials: 2-2/5-0/3-2/2-1

37 medalles per començar

Campionat de Catalunya Masters, Sant Andreu 12 de maig del 2012, data a recordar.

Equipàs de l'Unió Esportiva d'Horta que ha presentat l'increïble xifra de 44 nedadors masters.
Al medaller estem ja amb 37 medalles, 14 d'or, 12 d'argent  i 11 de bronze.
Cal estar atents a la millorà d'aquests resultats, dels nostres nedadors, a la jornada d'avui al mati.
Albùm de fotos del C.N.Sant Andreu (1a jornada)

dissabte, 12 de maig del 2012

ARRIBA EL GRAN MOMENT

Demà és el gran dia, després dels resultats d'aquesta tarda i si a la jornada del matí no es produeix cap sorpresa, a la tarda es decidirà l'equip que pujarà de categoria en el partit que tenim que jugar davant el Martorell, així doncs i com diu el mestre Guardiola, ens despertarem ben d'hora ben d'hora i jugarem davant el Ciutat de Mallorca, intentarem sumar els tres punts i a la tarda ens apretarem els cinturons i a jugar la nostra final de champions particular, així doncs......
Enllaç a la noticia a La RFEN:
Zona Cataluña: Horta y Martorell, en cabeza
ARA NO PODEM PARAR-NOS AQUI, HEM D'ARRIBAR FINS AL FINAL, TOTS JUNTS PODEM FER-HO !!!!!
FORÇA HORTA !! NO FALTIS !!
12 hores  U.E.Horta - C.N.Ciutat
19 hores  U.E.Horta - C.N.Martorell

Resultats fase ascens a 2a. (dissabte tarda)

Resultats dels partits de waterpolo disputats aquesta tarda, corresponents a la fase zonal d'ascens a 2a. Divisió Nacional.
C.N. Las Palmas 10 - C.N. Ciutat 8
Parcials: 3-3/2-0/2-3/3-2
C.N.Granollers 4 - C.N.Martorell 9
Parcials: 1-3/1-1/0-3/2-2
U.E.d'Horta 17 - Mallorca WPC 4
Parcials: 3-0/2-1/7-2/5-1

Entrenadors del C.N.Martorell, U.E.d'Horta i C.N.Granollers

Partit sense problemes el jugat aquesta tarda, el nostre equip ha superat amb claredat al rival mallorquí i ha pogut moure la banqueta amb els jugadors menys habituals dins l'aigua, a banda de sumar els tres punts en joc calia estalviar forces per la jornada de demà que promet ser no apta per als que pateixen dels nervis.

Mega mascota

Aqui teniu la "mega mascota" dels nostres equips de waterpolo que en Paco Asensio s'ha treballat i de quina manera ......

Gràcies Paco ets un crack !!!

Resultats Fase d'ascens a 2a (dissabte mati)

Resultats del partits de dissabte al mati de la fase zonal d'ascens a 2a. divisió nacional.
C.N.Martorell 14 - C.N.Ciutat 6
Parcials: 4-1/2-1/5-2/3-2
C.N.Granollers 17 - Mallorca WPC 6
Parcials: 6-0/6-0/4-1/1-5
U.E.d'Horta 8 - C.N.Las Palmas 7
Parcials: 2-1/2-2/2-2/2-2


Patiment fins la darrera jugada, aquest és el millor resum que podem fer del partit d'aquest matí del nostre equip, els canaris del Las Palmas ens han dificultat i molt el partit, han lluitat fins al final i aixó ha fet que no poguessim respirar tranquils fins la xiulada final dels àrbitres, aquesta tarda esperem poder tenir un partit més tranquil davant el Mallorca Waterpolo, ha priori i amb els resultats a la mà, el rival més feble d'aquesta fase.
Com ja vem dir ahir el recolzament del nostre públic és bàsic per ajudar al nostre equip a assolir l'ascens, no ens falleu ara, aquesta tarda és un bon test per preparar la traca final de demà diumenge.

FORÇA HORTA !!!!!

divendres, 11 de maig del 2012

Fase ascens a 2a. (divendres)

Resultats dels partits de la fase zonal d'ascens a 2a. Divisió Nacional jugats avui divendres.
C.N.Martorell 15 - C.N.Las Palmas 12
Parcials: 3-2/3-2/4-1/5-7
C.N.Ciutat 9 - Mallorca WPC 4
Parcials: 3-0/4-2/2-1/0-1
U.E.d'Horta 12 - C.N.Granollers 7
Parcials: 1-1/3-0/3-1/5-5

El nostre equip absolut a debutat amb un gran resultat i el més important amb un excel·lent joc de conjunt, des del porter l'Aleix passant pel nostre màxim realitzador del partit d'avui en Pablo Garrido i fins el darrer jugador (han jugat tots els components de l'equip), han fet un gran partit i han donat un pas molt important per tal d'assolir el primer lloc d'aquesta fase que dona el bitllet per jugar la propera temporada a la segona divisió estatal i davant d'un rival que és també ferm candidat a ocupar aquest lloc.

Destacar també el gran ambient a les graderies, que han registrat una entrada espectacular i que no han parat d'animar al nostre equip que s'ha sentit molt recolzat, demà més NO FALLEM ARA !!!

SOM-HI HOOOOORTA !!, DEMÀ US ESPEREM A LES 12 hores del matí, el rival serà el C.N. Las Palmas) i a LA TARDA A LES 19 hores amb el Mallorca WPC.
Enllaç a fotos del partit (gentilesa d'en Jaume Teixidó) 


Enllaç a la noticia de FCN:

dimarts, 8 de maig del 2012

SOM-HI !!!!

Arriba el moment de donar suport al nostre equip !!
Aquí teniu el cartell amb el calendari complert dels partits de la fase d'ascens que a partir de divendres es disputarà a la nostra piscina.


El NOSTRE EQUIP et NECESSITA, NO FALLEU i SIGUEM el JUGADOR NÚMERO 8 !!!!!!!

dilluns, 7 de maig del 2012

Campionat Catalunya Màsters 2012

El proper cap de setmana, durant els dies 11-12 i13-maig, es disputarà el Campionat de Catalunya per nedadors de la categoria Màsters d'aquest any, a les instal·lacions del C.N.Sant Andreu, amb una nutrida representació de nedadors de l'U.E.d'Horta.
Els hi desitgem molta sort i esperem que deixin ben alts els colors del nostre club.

diumenge, 6 de maig del 2012

Campions de la 45ena Copa Barcelona

L'equip absolut del nostre club s'ha proclamat aquest migdia, campió de la 45ena Copa Barcelona de Waterpolo que des de ahir s'ha disputat a les nostres instal.lacions i ha demostrat que arriba ben preparat pel gran repte que és la fase d'ascens a segona divisió que també organitzarem el proper cap de setmana.
El rival de la final ha estat el C.N.Sant Feliu, equip de superior categoria i que ens ha posat les coses molt difícils, bon partit de tot l'equip i bona injecció de moral de cara al proper cap de setmana.
En el partit pel tercer i quart lloc el Sant Andreu ha superat a un limitat C.N.Manresa que tot i així ha plantat cara al jove equip del barri de Sant Andreu.
3er i 4art lloc    C.N.Manresa 8 - C.N.Sant Andreu 10
Final                 U.E.Horta 11 - C.N.Sant Feliu 8
CLASSIFICACIÓ FINAL 45ena COPA BARCELONA
U.E.HORTA
C.N.SANT FELIU
C.N.SANT ANDREU
C.N.MANRESA
La ceremònia d'entrega de premis ha estat presidida per la Sra. Francina Vila, Regidora del districte d'Horta-Guinardó, la Sra. Lídia Flaqué, Vocal i Presidenta de Waterpolo de la Junta de la Federació Catalana de Natació, el Sr. Jaume Fibla, Conseller del districte d'Horta-Guinardó, i pel Sr. Jaume Calopa president de la Secció de Natació i Waterpolo de l'Unió Esportiva d'Horta.

Àlbum de fotos

Resultats primera jornada 45 Copa Barcelona

Ahir es va disputar els dos partits de la primera jornada de la 45ena. Copa Barcelona, organitzada per l'U.E.d'Horta amb els següents resultats:
C.N.Manresa 11 - C.N.Sant Feliu 13
U.E.d'Horta 13 - C.N.Sant Andreu B 8
Per tant aquest matí es disputará a les 11:00h el partit per el tercer i quart lloc entre:
C.N.Manresa i el C.N.Sant Andreu B
I la final de la 45ena. Copa Barcelona a les 12:30h entre:
l'U.E.d'Horta i el C.N.Sant Feliu

dissabte, 5 de maig del 2012

5a jornada Pre-Benjamí i 6a benjamí a Sabadell

La piscina de Can Llong a Sabadell ha estat l'escenari de la 5a jornada dels Pre-Benjamins i la 6a dels Benjamins.
Tots els nostres nedadors ho van fer molt bé, l'any gran dels benjamins van superar amb nota els difícils i temuts 400 lliures, es nota el bon entrenament que porten a sobre.



Moltes felicitats a tots !!

La UE Horta organiza la 45ª Copa Barcelona

Nota de premsa de la RFEN:

05/05/2012 - A una semana de luchar por el ascenso a Segunda División Nacional, la Unió Esportiva Horta ha organizado este fin de semana la 45ª edición de la Copa Barcelona, que se disputará en las instalaciones del conjunto barcelonés en la calle Feliu y Codina. Al margen del conjunto anfitrión participarán el CN Manresa, el CN Sant Feliu y el CN Sant Andreu B.
La UE Horta disputará a partir de esta tarde la 45ª edición de la Copa Barcelona, aperitivo de las fases de ascenso a Segunda División Masculina del próximo fin de semana. Las semifinales se abrirán esta tarde a partir de las 17:30 con el encuentro entre CN Manresa y CN Sant Feliu, al que seguirán el duelo entre el cuadro local y el filial del CN Sant Andreu (19h). El domingo por la mañana se celebrarán el choque por el tercer y cuarto puesto (11h) y la final (12:30).

dimarts, 1 de maig del 2012

Els alevins segons al Trofeu AESE

L'equip aleví del nostre club ha disputat avui dimarts el Trofeu AESE de waterpolo que en la cinquena edició organitza (i molt bé) el Santa Eulàlia, aquesta edició ha comptat amb la participació, a banda de l'equip local i del nostre al Sant Feliu, Sant Andreu, EWZaragoza i Mediterrani.
El nostre equip ha jugat molt bé tots els partits i mostra d'aixó és que el balanç ha estat de quatre victòries i una sola derrota (davant el guanyador final), així doncs el nostre equip ha quedat classificat en segona posició darrera el Mediterrani que s'ha proclamat campió guanyant tots els seus partits, on ha patit més ha estat davant els nostres jugadors que els hi han posat les coses força complicades.
Des d'aquí volem felicitar als nois i noies que avui han estat guiats pel Floren i que ho han fet realment bé, també volem felicitar al Santa Eulàlia per la gran organització d'aquest trofeu, cosa gens fàcil de dur a terme amb l'eficàcia demostrada.

CLASSIFICACIÓ FINAL
  1. C.E.Mediterrani
  2. U.E.Horta
  3. C.N.Sant Feliu
  4. C.N.Sant Andreu
  5. EWZaragoza
  6. AESE

AQUEST MES FAN ANYS...!!!







POL GALOFRE PEÑA
JORDI GIMENEZ GUERRA
ESTEFANIA GOMEZ CABANACH
JAN GRAU DE LOS SANTOS
NOA GRAU DE LOS SANTOS
ALEX LOPEZ ARGILES
XAVIER MIRANDA FERNANDEZ
GUILLEM PEREZ PETREÑAS
ANDREA PEREZ RASO
NATALIA RIBAS MIÑANO


PER MOLTS ANYS !!!