Bloc

dissabte, 30 de juny del 2012

ÉXIT TOTAL A MANRESA

Espectacular, brillant, emocionant, podriem definir de moltes maneres el que els nostres nois i noies han fet avui a Manresa durant el Campionat de Catalunya de relleus, ha estat una gran jornada pels nostres equips de relleus que s'han emportat un total de 6 medalles, 2 ors, 2 plates i 2 bronzes a més de qualificar en moltes places capdavanteres, simplement és el resultat del treball de tota la temporada i no seria just no nombrar als responsables tècnics, Xuso, Hugo, Nàdia i Sònia, com l'any anterior ho han tornat a conseguir, moltes felicitats, el sacrifici sempre surt i té recompensa.
Als pares i mares moltes felicitats per colaborar i també pel sacrifici que suposa estar tota la temporada de piscina en piscina, avui una vegada més ho heu demostrat.
Tot seguit us detallem els nostres resultats:

4x50 lliures mixtes 8 anys   
19ens- Joel Calopa-Teresa Valls-Iker Montiel-Pol Galofre
4x50 estils mixtes 8 anys      
9ens- Bruno Asensio-Mireia Rico-Dídac Rosa-Nuria Montesinos
4x50 papallona 11 anys         
1ers- Albert Valdés-Edu lópez-Sergi Calopa-Jordi Morales CAMPIONS CATALUNYA
4x50 lliures 12 anys              
2ons- Guillem Pérez-Raúl Dolz-Pau Eslava-Roger Brias SOTS CAMPIONS CATALUNYA
4x50 esquena 9 anys             
10ns- Laia Grau-Jan grau-Alex López-Pablo Blasco
4x50 esquena 10 anys            
6ens- Martina Cardona-Mireia Jiménez-Maria Barrio-Paula Domínguez
4x50 esquena 11 anys            
1ers- Jordi Morales-Oscar Asensio-Albert Valdés-Edu López CAMPIONS CATALUNYA
8x50 estils mixtes aleví          
8ens- Mireia Rey-Pau Borras-Paula López-Guillem Pérez-Berta Mues-
          Roger Brias-Noa Grau-Xavi Sanz
4x50 braça 9 anys                 
12ens- Jan Grau-Alex López-Laia Grau-Pablo Blasco
4x50 braça 10 anys                
8ens- Alex Villamayor-Pau España-Jordi Rubio-Pol Boren
4x50 braça 10 anys                
7ens- Martina Cardona-Mireia Jiménez-Maria Barrio-Amanda Vázquez
4x50 braça 11 anys                 
2ons- Robert Becerra-Edu López-Sergi Calopa-Oscar Asensio SOTS CAMPIONS CATALUNYA
4x50 estils 12 anys                 
3ers- Pau Borras-Guillem Pérez-Pau Eslava-Roger Brias MEDALLA BRONZE
4x50 lliures 11 anys                
3ers- Mikel Valero-Jordi Morales-Robert Becerra-Albert Valdés MEDALLA BRONZE
8x50 lliures mix alevi            
10ns-Paula López-Xavi Sanz-Sandra Ortiz-Pau Eslava-Berta Mues-
         Pau Borras-Noa Grau-Raúl Dolz







FELICITATS CRACKS !!!!!

dimecres, 27 de juny del 2012

Final de relleus a Manresa

Aquest proper dissabte i com cada any es disputarà la final de relleus del Campionat de Catalunya, aquesta edició tindrà com escenari la piscina del C.N.Manresa, el nostre club estarà molt ben representat, un total de 40 nedadors i nedadores defensaran els nostres interesos, tenim bones sensacions i esperem un bon campionat.

MOLTA SORT A TOTS I FORÇA HORTA !!!

Campionat de Catalunya Júnior a Mataró

A partir de divendres i a les instal.lacions del C.N.Mataró, tindrà lloc el Campionat de Catalunya Júnior-Absolut de natació, el nostre club estarà representat per un total de sis nedadors, Marc Martí, Guillem Calopa, Raquel Mues, Emma Heredia, Angelina Blasco i Anna d'Amatto.

MOLTA SORT A TOTS !!

dissabte, 23 de juny del 2012

Campionats Socials Natació U.E.d'Horta 2012

Socials UEH 2012
Ahir es varen dur a terme els Campionats Socials de Natació de l'U.E.d'Horta, amb una gran participació de petits i grans.














Accés a l'àlbum de fotos del campionat

dilluns, 18 de juny del 2012

Divendres .... ELS SOCIALS !!!

AQUEST PROPER DIVENDRES A PARTIR DE LES 19:30 HORES CELEBRAREM ELS SOCIALS 2012
NO HI FALTEU !!!

Minerva, 4ª al Mundial de Riccione!


La nostra felicitació a Minerva Pujol per la seva participació i bons resultats al Campionat del Mon Master que s'ha celebrat, aquest passat cap de setmana, a Riccione (Itàlia).

Ha nedat dos proves al mateix dia amb aquest resultats:
-  4ª a Aigues Obertes (3qm), a 1 segon de la medalla de bronze: 40:16:60
- 15ª a 400 lliures amb un temps de 5:06.11.


diumenge, 17 de juny del 2012

I ....... Copa !!!!!

A Lleida a banda dels resultats obtinguts cal destacar que ens han fet entrega de la copa com a sisens classificats de la Lliga Benjamina, fet que és molt important ja que és un premi per tot el grup.


FELICITATS I ...... FORÇA HORTA !!!!

Els benjamins treuen nota alta a Lleida

Aquest cap de setmana s'han disputat a Lleida els Campionats de Catalunya en categoria benjamina, el nostre club ha estat representat per un total de 17 nedadors i que ens han deixat ben amunt.
Si bé el començament no va ser del tot bo, després tot va cambiar i tots van treure el millor se si mateixos i la veritat és que ho reafirmen les bones marques assolides que en la majoria de casos han estat rebaixades amb l'afegit de nedar en piscina de 50 metres, pel que fa als resultats destaquem la medalla d'or d'en Jordi Morales als 100 esquena en una gran carrera, poc temps després na Martina Cardona en una emocionant carrera ha guanyat la medalla de plata als 100 braça, a més dels dos metalls hem pogut agafar diplomes en les figures de l'Edu López als 100 braça (6e) i als 100 esquena (7e), Martina Cardona als 200 estils (6ena) i Mireia Jiménez als 100 braça (6ena).
Els entrenadors als que volem felicitar pels bons resultats i per viure "a tope" els campionats i que una vegada més veuen com la seva feina es reflexa a l'aigua i de quina manera, ens han transmés la seva satisfacció tant pels resultats com per l'actitut i comportament de tot el grup, han estat dos dies intensos on la Nàdia, Sònia i l'Hugo han pogut veure com els seus nedadors han complert i amb nota alta.
Els campionats ens deixan un munt d'anècdotes i totes positives, calor molta calor els dos dies, trobada inesperada a l'hotel amb un crack com en Carlos Latre, pares amunt i a vall, sopars i dinars plegats, etc etc en resum TOT POSITIU.


FELICITATS A TOTS !!!!!

Els infantils primers classificats a Badia

Si ara fa una setmana l'equip aleví de natació es va proclamar campió de la Copa Catalana de Base a Horta, avui els infantils no han estat menys i amb una excel.lent actuació s'han proclamat també guanyadors del grup B d'aquesta Copa Catalana que s'ha disputat a Badia.
MOLTES FELICITATS !!!!!!

Pascal Hanrion imagenes

divendres, 15 de juny del 2012

L'absolut campió de copa

L'equip absolut de waterpolo es va proclamar ahir vespre campió de la Copa Catalana de 3a divisió al guanyar la final davant el Martorell, d'aquesta manera es tanca una excel.lent temporada on hem pogut assolir l'ascens a la categoria nacional i ara aquest títol, el rival d'ahir era el mateix que ens varem trobar en el partit decisiu de la fase d'ascens, com ha passat en tots els partits d'aquesta copa en Suso ha fet jugar als jugadors que han tingut menys minuts al llarg de la temporada i als més joves, és el premi que mereixen per la seva important aportació durant molts mesos, el fet de no jugar tant no significa que no tinguin importància, és tot l'equip el que guanya i el que perd, a més durant tots els partits de copa disputats l'equip ha estat molt seriós i ha pogut guanyar tots els partits, per tant balanç molt positiu i ara..... a pensar en la propera temporada on ens esperen moltes emocions.
U.E.HORTA 12 - C.N.MARTORELL 9
FELICITATS CAMPIONS !!!

dijous, 14 de juny del 2012

Campionat de Catalunya Benjamí a Lleida

Aquest cap de setmana obrim el tram final de la temporada amb els Campionats de Catalunya en categoria benjamí que es disputaran a la ciutat de Lleida.
El nostre club comptarà amb un total de 17 nedadors que de ben segur es deixaran l'ànima dins l'aigua i ho faran d'alló més bé ja que porten una excel.lent preparació, preveiem dos dies intensos amb molt bon temps i per tant molta calor, així que tenim que anar ben preparats tant esportistes, entrenadors com pares i acompanyants, cal hidratar-se bé, vestit fresc i una bona ombra, no patiu que les instal.lacions del C.N.Lleida disposen de força espai amb arbres (pels pares), els esportistes també quedaran resguardats del sol sota una magnífica carpa que estrenarem aquí a Lleida.
Els esportistes que es desplacen a Lleida juntament amb els seus entrenadors, Hugo, Nàdia i Sònia son:
Robert Becerra, Mikel Valero, Oscar Asensio, Pau España, Alex Villamayor, Jordi Rubio, Laia Grau, Jan Grau, Alex López, Martina Cardona, Edu López, Jordi Morales, Albert Valdes, Sergi Calopa, Mireia Jiménez, Pablo Blasco i Roc Barceló.

MOLTA SORT A TOTS I........    FORÇA HORTA !!!!

dissabte, 9 de juny del 2012

Els alevins primers a la Copa disputada a Horta

Amb una gran actuació de tot l'equip, els nostres nedadors alevins han quedat primers del grup B d'aquesta Copa Alevina de natació que aquesta tarda s'ha disputat a la nostra piscina.
Ambient de gala a les graderies plenes de públic i nedadors, esportivament tot perfecte pels nostres interessos, els nostres s'ho han deixat tot dins l'aigua i el resultat ha estat aquest magnífic primer lloc que és el premi als bons entrenaments que fan durant mesos de feina, excel.lent organització i finalment tots a l'aigua per celebrar aquest primer lloc assolit.
Felicitar a tots els membres de l'equip, esportistes i entrenadores (Sònia i Nàdia), als voluntaris que ens han ajudat en l'organització i que ha permès que tot sortís perfecte i als pares pel suport donat.

Enhorabona campions !!

Bona actuació dels benjamins a Molins sense premi final

Bona actuació del nostre equip benjamí a la fase de grups de la final del Campionat de Catalunya de waterpolo, només la mala sort ens ha privat el passar a les rondes eliminatòries de demà diumenge, en el darrer partit de la jornada davant el Terrassa una victòria ens donava la classificació, a falta de dos minuts per acabar i guanyant d'un gol hem disposat d'un penal a favor que no hem pogut aprofitar i a la següent jugada ens han empatat el partit.
El resum que podem fer és que s'ha jugat molt bé i s'han creat moltes ocasions de gol que no hem pogut materialitzar cosa que al final ens ha passat factura.

Des de aqui felicitar a tot l'equip no tan sols per aquesta final, també pel global de la temporada, aquest reconeixement el fem extensiu als membres del grup que avui no han estat convocats peró que han participat a la resta de partits.


ENHORABONA !!!

Final Campionat Catalunya benjamí waterpolo

Aquesta tarda comença la fase final del Campionat de Catalunya benjamí de waterpolo, a les instal.lacions del C.N.Molins de Rei els equips es repartiran en diferents grups, els dos primers de cada grup passaran a les eliminatòries que decidiran els guanyadors, el nostre equip compartirà grup amb Terrassa, Sant Feliu i Granollers, aquesta fase de grups es jugarà avui i en cas de passar demà diumenge  disputaríem les eliminatòries.

FORÇA HORTA !!!

Albúm del XVI Open Natació a Gandia

XVI Open Natació i Esports a Gandia (Valencia)
02-juny-2012

divendres, 8 de juny del 2012

Copa Catalana alevina a Horta

Demà dissabte, a partir de les 16:30 hores, es disputarà a la nostra piscina, la Copa Catalana Alevina de Natació (Grup B).
Un total de 12 equips, entre els que estarà el nostre, nedaran per obtenir la millor classificació possible; per tant és molt important que tots ens esforcem al màxim pel bé de l'equip.
Aquest grup B està format pels següents equips (ordenats per puntuació):
C.N.Calella, C.N.Catalunya, C.N.Olot, U.E.d'Horta, C.N.Badalona, C.E.Mediterrani, C.N.Vallirana, C.N.Banyoles, C.N.Cervera, C.N.Sant Boi, Torelló C.N i C.N.Badia.

Molta sort !!

L'absolut a la final de la Copa Catalana 3a divisió

L'equip absolut va superar ahir vespre al Sabadell C-Autònoma per dos gols de diferència i es va classificar per la final de la Copa Catalana de 3a divisió, el partit jugat a la nostra piscina va ser dominat durant els tres primers quarts per l'equip visitant que va fer valer la seva major veterania davant el nostre equip que va jugar amb els més joves del grup, al darrer quart els nostres jugadors es van imposar físicament i van poder donar la volta al marcador i d'aquesta manera classificar-se per la final on trobarem al guanyador del partit Granollers-Martorell, sigui quin sigui el rival el partit el jugarem a casa.

dimecres, 6 de juny del 2012

Socials 2012

Ja tenim data per celebrar els socials d'aquest any, serà el divendres 22 de juny a partir de les 19:30h a la piscina de 33mt, hi esteu tots convidats, nedadors, waterpolistes, màsters, pares i abonats, els que no volgueu nedar ja ho sabeu.... a la graderia a animar !!
Aquest any es nedarà una única prova, els 100 estils (excepte els més petits que faran 25 mt de cada estil), les categories queden establertes de la següent manera:
  • Joves promeses 2005 (masculí i femení)
  • Prebenjamí 2004(masculí i femení) 2003 (masculí)
  • Benjamí 2002-2001(masculí) 2002-2003 (femení)
  • Aleví 2000-1999 (masculí 2001-2000 (femení)
  • Infantil 1998-1997 (masculí) 1999-1998 (femení)
  • Júnior/Absolut  1994 i més grans (masculí) 1997 i més grans (femení)
  • Màsters
Després de la competició es durà a terme l'entrega de medalles i trofeus i tots els participants tindran un entrepà i una beguda.
US ESPEREM !!!

Activistes :                         Cal confirmar assistència als entrenadors.
Màsters i pares :                Confirmar participació a la Kun.
Abonats Horta Esportiva:  Inscripcions a recepció.

XXV Nedador Complet Vetera al CNB

Enllaç als resultats oficials del bolo del XXVè. Nedador Complet Vetera, del pasat dissabte al C.N.Barcelona.
 Foto de familia d'alguns dels participants

diumenge, 3 de juny del 2012

Última hora retorn de Gandia

A aquesta hora (21h) l'autocar es troba a l'alçada de Tarragona, on farà una parada de 30' per sopar alguna cosa i seguir fins a casa on segurament arribaran abans de l'horari inicialment previst.

Els nostres nedadors tornen de Gandia

L'autocar amb l'expedició hortenca ha sortit de Gandia a les 17 hores, per tant és previst que arribi a Barcelona als voltants de les 23 hores (al mateix lloc de la sortida, Fabra i Puig/Mestre Dalmau).
Destacar l'excel.lent actuació dels nostres esportistes que com va passar a la jornada d'ahir, han sumat un munt de medalles amb uns cronos molt i molt bons, també s'han aconseguit més mínimes per anar als Campionats d'Espanya, els més petits han pogut gaudir d'una nova experiència i s'ho han passat d'alló més bé, així doncs tot ha anat molt bé.

dissabte, 2 de juny del 2012

Gandia: Medalles a dojo

A falta de que els nostres corresponsals ens confirmin exactament el número, el cert és que tindrem que enviar un camió per recollir totes les medalles que els nostres nedadors estan aconseguint a Gandia, a hores d'ara s'estan entregant les darreres medalles de la jornada i toca tornar a l'hotel, sopar i descansar d'un dia ple d'emocions sobre tot pels més petits del grup.

L'absolut guanya al Rubí a la Copa

L'equip absolut ha superat la primera eliminatoria de la Copa Catalunya de 3a divisió, el partit jugat aquesta tarda a la piscina vella davant el Rubí B ha servit per donar molts minuts als jugadors més joves de l'equip i premiar-los d'aquesta manera per la seva important aportació al grup, la propera setmana partit de quarts de final.



U.E.Horta 11 - C.N.Rubí B 8

Excel.lents resultats a Gandia

A la jornada matinal d'avui dissabte a Gandia (encara per acabar) excel.lents resultats dels nostres nedadors, un munt de medalles, mínimes pels d'Espanya, excel.lents cronos dels nostres nedadors i nedadores i molt bon ambient en general, tot plegat explicat pels nostres enviats especials que fan del móvil un degoteig constant d'excel.lents notícies.

FORÇA HORTA !!

divendres, 1 de juny del 2012

Cap a Gandia !!!

Aquesta tarda ha sortit cap a Gandia (València) una representació del nostre club amb nedadors i nedadores de totes les categories per participar a la ciutat valenciana de un trofeu de natació, la sortida ha estat aquesta tarda als voltants de 1/4 de set de la tarda i a aquesta hora l'expedició hortenca és a punt d'arribar a l'hotel on descansaran per demà entrar en acció, a la fotografia els més petits en la primera aturada que han fet durant el viatge.

Bona sort a tots !!!

Diada de la natació catalana


Ahir al vespre es va celebrar la Diada de la Natació Catalana, acte organitzat per la Federació Catalana de Natació on s'otorguen diferents distincions tant a esportistes com a clubs catalans, en aquesta edició i tal i com us vem informar el nostre club va estar guardonat amb la placa al mèrit per la seva trajectòria durant l'any 2011, a la fotografia el vice-president del club, Josep Maria Castellà va ser l'encarregat de rebre aquesta distinció.

BTVNOTÍCIES: UE d’Horta waterpolo torna a 2a. Divisió 

Noticia apareguda ahir a BarcelonaTV
La UE d’Horta de waterpolo tornarà a competir a Segona Divisió - BTVNOTÍCIES.cat