Bloc

dilluns, 30 de juliol del 2012

Nutrida representació hortenca a Calella

Aquest darrer diumenge una bona representació del nostre club va participar a la Travessia de Calella, en un magnífic dia de platja els nostres nedadors van tenir una destacada actuació ja que vem agafar un munt de trofeus, en Guillem Pérez, Roger Brias, Tomàs Valdès, Albert Brias i José Cuesta van "sucar" trofeu, també hi van participar i amb bones classificacions en Sergi Calopa, Oscar Asensio, Albert Valdès, Ricard Fernàndez, Paco Asensio i......... Suso Cabrera !!!



Després de l'esforç i una remullada.... un bon dinar !!

XX Clasica Penyiscola - Benicarló

Els germans "tot terreny" Jose Luis i Pedro Bagó, masters de l'U.E.d'Horta, han participat el passat diumenge 29-juliol, a la clàssica travessa Penyiscola-Benidorm, de 7.500m de distancia, i que enguany fa la XX edició.
El dia fou assolejat i amb la mar en calma, es dona la sortida als 77 nedadors, a les 9h a la platja Nord de Penyiscola fins la platja Morongo a Benicarló.
Els temps dels nostres masters foren:
Pedro Bago: 02h29m.
Jose Luis Bago: 02h48m.

divendres, 27 de juliol del 2012

XI Baixada del riu Ebre


Els masters de l'U.E.d'Horta participaren, el passat 21 de juliol, a la XI Baixada del riu Ebre des de la població de Xerta fins a Tortosa fent una distancia de 15.700m.
Sensacionals els resultats de Minerva Pujol Ulied que aconseguia la 2a posició absoluta i la 1a de la seva categoria.
Els germans Jose Luis i Pedro Bago Lopez, estigueren dins es seu rendiment habitual, obtenint la 8a i 9a plaça de la seva categoria, respectivament.
La anècdota de la cursa fou la gran quantitat d'algues (especies potamogéton o també coneguda com espiga de mar) que trobarem per tot el recorregut i amb les que ens enredàvem contínuament.










Els temps obtinguts foren:
Minerva Pujol: 02:04:44
Jose Luis Bago: 02:45:47
Pedro Bago: 02:47:22

dimarts, 24 de juliol del 2012

TANCAT PER VACANCES

Una temporada més marxem de vacances i van...... tots plegats ens ho mereixem, esportistes, tècnics, colaboradors, junta, pares, fent una ràpida repassada podem dir amb orgull que ha estat una de les millors temporades en anys (i ja en tenim uns quants), a waterpolo hem pujat a la segona divisió estatal categoria que per història ens mereixem i més després d'una molt bona fase regular i una excel.lent fase final (que trigarem a oblidar), els nostres equips inferiors han evolucionat força i han acabat la temporada de forma brillant, en natació hem arribat a un nivell molt alt en totes les categories, hem classificat el número més alt de nedadors per a Campionats de Catalunya en anys i a més amb moltes medalles i diplomes (més que mai), també ha estat l'any on hem classificat més nedadors per a uns Campionats d'Espanya (alevins, infantils i júniors) i amb resultats espectaculars (només cal veure els acabats fa dos dies), en resum, igualar els resultats d'aquesta temporada serà difícil però a la vegada un repte molt bonic de viure.

Ara toca carregar les energies perdudes durant la llarga temporada que ara acabem i tornar al setembre amb les màximes aspiracions per tal de seguir evolucionant i poder estar (comencem a sonar molt i a fer soroll) al nivell més alt possible i per això us demanem que no afluixeu.



BONES VACANCES A TOTS I FINS SETEMBRE !!!!!

diumenge, 22 de juliol del 2012

Final de festa fantàstic !!

Aquesta tarda de diumenge ha finalitzat el Campionat d'Espanya infantil de natació, les piscines Picornell han vist la millor versió del nostre equip que ha acabat un campionat de traca i mocador.
A la jornada d'avui una Final B a càrrec de la Sara Mues que ha nedat els 100 papallona amb un temps de 1.08.54 i ha finalitzat en la 16ena posició.
La Mònica Cabal ha tancat la seva participació individual amb els 400 lliures, amb un crono de 4.41.18 ha finalitzat en una excel.lent 13ena posició final.
La Júlia Alejandre ha nedat pel matí els 200 estils que amb un temps de 2.36.01 ha acabat en la 29ena posició.
Per acabar el campionat el nostre relleu femení dels 4x100 estils (Joana, Júlia,Sara i Mònica) ha fet que estiguéssim aixecats del seient durant tota la prova, malgrat no disposar del marcador electronic (la llum ha marxat o això ens han dit) hem estat pendents dels temps dels nostres rivals a la sèrie posterior (a la nostra hem guanyat amb claredat), finalment ...... 6 enes d'Espanya !!!!!
La classificació final en categoria femenina ha estat el 11è lloc final ... estem entre els millors a nivell estatal tot una fita en aquest competitiu esport.
No voldríem acabar sense destacar la feina feta per la Kun, cansada per tots aquest dies de tantes emocions però contenta s'agafarà unes més que merescudes vacances.

Última jornada dels Infantils a la Picornell

Avui darrera jornada del Campionat d'Espanya Infantil de natació a les piscines Picornell de Barcelona, ahir dissabte les nostres nedadores van continuar en l'excel.lent línia de resultats de tota la setmana de competició, la veritat és que no sabem com explicar el que estan fent aquestes noies ja que no hi ha dia que no entrem en finals, cosa realment molt difícil d'assolir en uns campionats d'Espanya, la millor prova dels resultats obtinguts la tenim en el fet de que a la classificació femenina ocupem al tancament de la jornada d'ahir en una ............. (poseu vosaltres l'adjectiu) 13ena posició.
Ahir dissabte la Mònica Cabal va entrar a la Final B dels 100 lliures on va acabar en la 13ena posició amb un temps de 1.02.09 (rebaixant la marca obtinguda al matí).
La Júlia Alejandre es va classificar per un altre Final A als 200 braça on finalment va acabar 8ena amb un temps de 2.47.34 tot rebaixant i de molt el temps del matí.
Pel que fa als relleus, el nostre equip va finalitzar en la 19ena posició al relleu dels 200 lliures, Sara, Mònica, Joana i Júlia van lluitar de valent en uns relleus molt exigents.

Aquesta tarda es tanquen els campionats i estem convençuts que estarem presents en alguna de les finals que es nedaran, aquestes noies s'han guanyat la nostra confiança d'una forma il·limitada.

No podem acabar aquesta crònica sense anomenar el nostre pal de paller fora la piscina, la Kun ens està demostrant que amb uns mitjans que son els que son (anem millorant però encara ens queda molt camí a recórrer en aquest sentit) i amb treball diari, els resultats surten... i de quina manera !!

SORT PER AVUI DIUMENGE !!

divendres, 20 de juliol del 2012

Campionat d'Espanya .... continuem amunt !!

La jornada d'avui ha transcorregut amb el mateix guió que els dos dies anteriors, és a dir amb uns molt bons resultats.
Avui les nostres nedadores han estat en dues finals, la Mònica Cabal ha nedat la Final B dels 200 lliures i ha acabat en la 14ena posició, el crono d'aquesta tarda ha estat millor que el de la prèvia del matí i l'ha deixat en 2.12.65, excel.lent cursa Moni !!
La Sara Mues aquest matí ha entrat a la Final A dels 200 papallona, tot un èxit, a la tarda en una molt bona cursa ha acabat en una excel.lent 9ena posició amb un temps de 2.29.10, fantàstica !!
La representació femenina l'ha tancat la Júlia Alejandre que ha acabat en 25ena posició als 400 estils amb un temps de 5.26.11, molt meritòria classificació de la nostra medallista.
L'únic representant masculí del nostre equip, l'Isaac Giménez s'ha classificat en 62ena posició als 100 braça, el temps molt bo, 1.13.70 per tant objectiu assolit per l'Isaac.

Demà més, no deixeu de consultar el blog perquè de ben segur les bones notícies no s'acabaran aquí.

dijous, 19 de juliol del 2012

Júlia Alejandre bronze al Campionat d'Espanya !!!!

Excel.lent notícia des de la Picornell, la nostra nedadora Júlia Alejandre ha guanyat la medalla de bronze en la prova dels 100 braça amb un temps de 1.15.68 als Campionats d'Espanya, com ja vam dir a l'anterior crònica esperàvem poder tancar l'excel.lent temporada amb bons resultats en aquest campionat i la veritat és que aquesta medalla (a unes poques dècimes de la plata) posa el llistó final molt alt, des de aquí volem felicitar a la Júlia per l'excel.lent carrera que ha fet aquesta tarda.

Però si aquesta tarda ha caigut una medalla en uns d'Espanya, ahir la Mònica Cabal es va classificar per la final B dels 50 lliures, amb un temps de 29.04 es va classificar en la 18ena posició final, "chapó" per la Mònica.

I tornem a informar d'un altre bon resultat, en aquest cas el relleu 4x100 lliures (Mònica, Júlia, Joana i Sara) amb un temps de 4.19.26 s'ha classificat en un excel.lent 16è lloc.

A la  nostra entrenadora la Kun la tindrem que castigar.... ens està acostumant molt malament !!

MOLTA SORT A TOTS PER ALS PROPERS DIES I MOOOOOLTES FELICITATS A LA NOSTRA MEDALLISTA LA JÚLIA ALEJANDRE !!!

FORÇA HORTA !!!!

dimecres, 18 de juliol del 2012

WATERPOLO - Els campions olímpics aquesta nit al SENSE FICCIÓ de TV3

El programa de TV3 SENSE FICCIÓ, emet aquesta nit a les 22.00 h el reportatge "Aigua, infern, cel" . Un documental que narra l’esforç i la transformació d’un grup d’esportistes d’elit que van passar de ser un equip sense gaires èxits internacionals a convertir-se en campions olímpics. L’equip és la selecció espanyola de waterpolo, capitanejada per Manel Estiarte. Una selecció formada per catalans i madrilenys que van haver d’adaptar els seus caràcters i formes de jugar per convertint-se en imbatibles dins de la piscina i en germans fora d'ella. 

El documental "Aigua, infern, cel" ens fa reviure l’esforç, el patiment, el moments de tensió, de ràbia, de plors, de rancúnia, de tristor i de soledat d’aquest grup excepcional de waterpolistes, així com l’alegria d’assolir el seu gran somni: la glòria de ser campions Olímpics. Una història explicada des de la perspectiva dels seus protagonistes. 

Noticia publicada a la fcn: http://www.natacio.cat/cat/noticia/veure/4752

dimarts, 17 de juliol del 2012

Campionat d'Espanya Infantil

A partir de demà dimecres i fins diumenge es disputarà a les piscines Bernat Picornell de Barcelona el Campionat d'Espanya infantil de natació, es la darerra cita de la temporada i per tant hem de fer l'últim esforç per tancar-la d'una manera positiva i arodonir d'aquesta manera els excel.lents resultats obtinguts en totes les categories, per aquesta cita estatal el nostre club estarà representat per un total de cinc nedadors (quatre noies i un noi) que tot seguit us detallem:

Sara Mues (100 i 200 papallona)
Mònica Cabal (50,100,200,400 i 800 lliures)
Júlia Alejandre (50,100,200 braça, 400 estils)
Isaac Giménez (100 braça)
Joana Calvo (relleus)






MOLTA SORT A TOTS !!!

diumenge, 15 de juliol del 2012

5ens de Catalunya !!!!!!


Molt contents i eufòrics us avancem que hem assolit el cinquè lloc final per clubs en el Campionat de Catalunya aleví disputat a Sabadell aquest cap de setmana. És una excel.lent notícia que completem unes ratlles més a baix de la darrera jornada disputada avui diumenge. És un nou éxit de la natació del nostre club que a manca del Campionat d'Espanya infantil que comença dimecres completa un final de temporada EXCEL.LENT en TOTES  les categories de la nostra secció.


MOLTES FELICITATS A TOTS !!!!!!

FORÇA HORTA !!!!!!!!!

Resultats obtinguts en el dia d'avui:

100 esquena : Berta Mues, 34a, Anna Cabal 31a, Arianne Rubio 19a i Silvia Morell medalla de plata.
100 papallona: Roger Brias, 13è, Pau Eslava 15è i Pau Borràs 18è.
400 estils: Aliona Blasco, 8a.
Relleu 4 x 200 lliures mixtes, format per Silvia Morellll, Raul Dolz, Laia Martí i Guillem Pérez, 7a posició.
200 lliures: Laia Martí, medalla de bronze, Silvia Morell, 9a, Anna Cabal, 50a.
100 esquena: Pau Eslava, 10è i Pau Borràs 18è.
100 papallona: Berta Mues, 19a, Arianne Rubio 32a i Clara Navarro 22a.
Relleu 8 x 50 lliures mitxes, format per : Silvia Morell, Guillem Pérez, Laia Martí, Raul Dolz, Arianne Rubio, Pau Eslava, Aliona Blasco i Roger Brias , també en 7a posició.

Segona jornada a Sevilla

Ahir dissabte es va disputar la segona jornada dels Campionats d'Espanya Júnior que avui acaben a Sevilla, el nostre representant en Guillem Calopa va nedar els 100 braça i si a la jornada inaugural els nervis el van trair, ahir ja va estar més entonat i gairebé va igualar la seva millor marca personal, amb un temps de 1.11.73 es va classificar en la 37ena posició final (22ena de la seva edat), la Kun es va mostrar molt satisfeta per la prova d'ahir ja que va nedar molt millor i molt a prop de la seva millor forma, la Kun ens ha comentat que ara en Guillem ha acumulat experiència en els que han estat els seus primers campionats d'Espanya, ara de tornada a casa i a descansar per la propera temporada.

MOLTES FELICITATS A EN GUILLEM I A LA KUN


També vam tenir l'oportunitat d'estar una estona amb un vell conegut nostre, en Kiko Porcar el que va ser el nostre primer entrenador durant dos anys i que ara es troba a Sevilla com a primer entrenador d'un club d'aquesta ciutat ens va donar molts records per a tots, durant la xerrada recordava amb el seu característic bon humor les bones estones que va passar entre nosaltres, des de aquí li donem una abraçada molt forta.



dissabte, 14 de juliol del 2012

2a JORNADA CTS. CATALUNYA ALEVÍ

Tres medalles més ens han aportat avui els nostres nedadors alevins. 
La Laia Martí de bon matí ha guanyat la medalla d'or en els 200 braça, i desprès el Guillem Pérez també la d'or en el 100 braça. Per acabar el matí les noies del 4 x 100 lliures : Silvia Morelll, Laia Martí, Arianne Rubio i Aliona Blasco han guanyat la medalla de plata.
Bons resultats són també la de la resta dels nostres representants:
200 braça, Clara Navarro 24a, 200 lliures en Raul Dolz 10è, 200 estils Paula López 16a i la Berta Mues 33a.
En els 400 lliures l'Aliona Blasco 14a, 100 braça 12è. 
200 estils, 6è el Guillem Pérez, 11è el Roger Brias i 19è el Pau Eslava.
En els 200 papallona la Laia Martí 4a, i la Clara Navarro 22a. 
En els 100 braça la Paula López  18a.
Per últim en els 4 x 100 lliures el Guillem Pérez, Raúl Dolz, Pau Eslava i Roger Brias han quedat en 17a posició.

Ànims i fins demà !!!

Nou Subcampio d'Espanya Masters: Tomas Valdes !!

Tomy "ORCA" Valdes es consagra a nivell nacional, a València, en la seva primera participació a un campionat d'Espanya en 200m lliures.
Com va dir Juli Cesar: Veni, Vidi, Vinci !!

Quin mes de juliol que portem. Dels alevins fins als Màsters, passant pels Infantils, Júniors i Absoluts i rematant amb els Veterans, l'Horta s'ha surt en totes les categories. No hi ha campionat on no fem soroll.

Felicitats activistes, entrenadors, directius i treballadors de la Secció !!.

UE, UE, EU !!

divendres, 13 de juliol del 2012

Primera jornada a Sevilla

En Guillem Calopa ha debutat en uns campionats d'Espanya avui divendres en la prova  dels 200 braça, malgrat fer uns bons primers 150 metres els nervis i la tensió han passat factura en els darrers 50, no obstant això la Kun valora positivament l'experiencia i espera que demà les coses puguin sortir millor tot aprofitant l'experiencia acumulada avui.


Finalment en Guillem s'ha classificat en 37ena posició de 54 classificats amb un temps de 2.37.19 .

CTS.CATALUNYA ALEVÍ


Bons resultats els obtinguts en la primera jornada a la piscina del CN Sabadell.

Els nostres alevins han aconseguit 3 medalles i rebaixar les seves marques personals.
A continuació relacionem les mateixes:
Aliona Blasco 11a en els 200 estils, Paula López 18a. en els 400 mts. lliures, en els 200 esquena, la Silvia Morell medalla de bronze, l'Aliona Blasco 8a i l'Arianne Rubio 18a.
També en els 100 lliures el Guillem Pérez 7è, i el Raúl Dolz 13è. La Laia Martí ha aconseguit medalla de plata en els 800 lliures i l'Anna Cabal la 13a posició. 
El relleu masculí de 4 x 100 estils, els nostres representants En Pau Borràs, Guillem Pérez. Pau Eslava i Roger Brias, han quedat en la 12a. posició.
Per la tarda en els 400 lliures el Raúl Dolz 8è i el Roger Brias 9è. En els 100 lliures la Silvia Morell 7a, l'Arianne Rubio 41a i l'Anna Cabal 54a.
En els 100 braça la Clara Navarro ha obtingut la 24a posició. 
Merescut 3r. lloc i medalla de bronze del relleu femení del 4 x 100 estils format per la Silvia Morell, la Laia Martí, Clara Navarro i Aliona Blasco.

Felicitats i demà més.

Nou record de Minerva al Open d'Espanya

La nostra nedadora Minerva Pujol ha batut el seu propi record d'Espanya als 1.500m lliures al XVIII Campionat d'Espanya Open Master d'estiu, que s'esta cel·lebrant a València. 
L'ha rebaixat en 26" deixant-lo en 20:21:80.
Felicitats !!
Noticia a la RFEN: http://www.rfen.es/publicacion/noticias.asp?n=8659

dimecres, 11 de juliol del 2012

Campionat de Catalunya aleví a Sabadell

Entrem a la recta final de la temporada, ens queden tres campionats per acabar, els d'Espanya Júnior (Sevilla), d'Espanya Infantil (Barcelona) i els de Catalunya aleví a Sabadell.
Aquest cap de setmana els nostres alevins nedaran a Sabadell el seu Campionat de Catalunya i on esperem una bona actuació dels nostres representants que han preparat molt bé la darrera cita de la temporada, els nois i noies de la Sònia i la Nàdia lluitaran per demostrar dins l'aigua el que han estat treballant durant els darrers mesos, segur que tindrem les recompenses adients !
Els nostres representants seran:
Aliona Blasco, Paula López, Sílvia Morell, Arianne Rubio, Guillem Pérez, Pau Borras, Pau Eslava, Raúl Dolz, Laia Martí, Anna Cabal, Roger Brias, Clara Navarro i Berta Mues.
MOLTA SORT !!

dimarts, 10 de juliol del 2012

Campionat d'Espanya Júnior a Sevilla amb en Guillem Calopa

Els propers dies 13, 14 i 15 de Juliol es disputaran a Sevilla els Campionats d'Espanya Júnior de natació, el nostre club hi estarà present en la figura d'en Guillem Calopa que participarà en les proves dels 100 i 200 braça, des de aqui desitjar-li tota la sort possible.
SOM-HI GUILLEM !!

Travessa Tabarca-Santa Pola (Alacant)


Els masters de l'U.E.d'Horta, Pedro i Jose Luis Bago, el passat diumenge 8-juliol, varen participar a la XVII Travessa nedant de l'illa de Tabarca a Santa Pola (Alacant) amb una distancia de 5.900m.
Els 900 participants embarcaren al port de Santa Pola fins l'illa de Tabarca, on es va donar la sortida a les 7:30h.
La travessa fou un èxit, tant d'organització com per als nostres participants, tot i el vent en contra que va bufar durant tot el recorregut i enlenti l'avanç de tots els nedadors.

Les classificacions obtingudes pels nostres nedadors foren:

Pedro Bago: 02:01:54 - General: 270, Veterans > 55 anys: 3r (Trofeu).
Jose Luis Bago: 02:15:03 - General: 506, Veterans > 50 anys: 17e.

dilluns, 9 de juliol del 2012

Nous albums de fotos

Pujats dos àlbums dels passats Campionat de Catalunya Benjamí (17-juny-12) a LLeida Campionat de Catalunya de Relleus (30-juny-12) a Manresa.
Campionat de catalunya benjamí Lleida 2012
Campionat de Catalunya de relleus Manresa 2012

diumenge, 8 de juliol del 2012

Algunes fotos més....





Aqui us penjem algunes fotos més d'aquesta tarda, pares, mares i entrenadora poden presumir de medalles...... ben guanyat !!

Balanç molt positiu dels infantils

Aquesta tarda s'ha posat punt i final al Campionat de Catalunya infantil de natació, al llarg del cap de setmana us hem anat informant dels excel.lents resultats dels nostres nedadors, en la darrera jornada d'aquesta tarda dos resultats destacats més a afegir als que ja teníem, la Júlia Alejandre ha tancat la seva excel.lent participació amb un 4art lloc als 400 estils, també ha tancat la seva participació la Sara Mues amb un meritori 7è lloc als 100 papallona, dir per acabar que l'actuació global dels nostres representants ha estat a un gran nivell, per tant segur que tenim a la Kun molt i molt satisfeta.


Equip infantil de la U.E.Horta participant al Campionat de Catalunya d'estiu, a la foto juntament amb integrants del Joan Pelegrí.


FELICITATS A TOTS !!!!

Tornada a casa

Les nostres representants a Cadis, Sílvia, Laia i Aliona ja estan de tornada del Campionat d'Espanya escolar, com ja hem informat excel.lent aportació de les nostres nedadores a la Selecció Catalana que finalment s'ha classificat en tercera posició a la classificació conjunta per darrere d'Andalusia i la campiona Madrid, en la classificació femenina hem estat segones per darrere de Madrid.

Moltes felicitats a les tres representants hortenques i a la seva entrenadora la Sònia que ha format part del staff tècnic de la Federació Catalana.

Els màsters a Eivissa


L'equip màster tercer al tradicional trofeu d'estiu a Eivissa, quin grupet........

Dues medalles més !!!!

No ens cansem, aquest matí dues medalles més, la primera i més que merescuda per la seva perseverància, ha estat de bronze i  per la Mònica Cabal als 200 lliures, la segona per l'equip de relleus dels 4x100 estils i també de bronze, Joana, Júlia, Sara i Mònica ens han regalat aquest magnífic tercer lloc, aquesta tarda punt i final als campionats amb un Horta ON FIRE !!

Excel.lents notícies des de Cadis



Les nostres representats al Campionat d'Espanya escolar que s'està disputant a Cadis estan ratllant a un grandísim nivell, destaquem el 3er lloc de la Sílvia Morell als 100 esquena i el 5è lloc als 200 esquena, la Laia Martí també ha classificat en un excel.lent 4art lloc als 200 braça i un 5è lloc als 400 estils, aquest matí darrera jornada dels campionats.

Segona medalla i.... OR de la Júlia Alejandre



Seguim amb bones notícies des de la Sant Jordi, tenim una nova Campiona de Catalunya entre nosaltres, la Júlia Alejandre es va penjar l'or als 100 braça nedats ahir, aqui no acaben les excel.lents notícies, la Mónica Cabal va acabar en quart lloc als 400 lliures a unes poques décimes de la medalla, els darrers metres han tornat a estar decisius, la Sara Mues cinquena als 200 papallona en un  altre bona actuació i l'Isaac Giménez 10è classificat als 100 braça son els fets més destacats de la jornada d'ahir dissabte on la resta dels nostres nedadors també van complir i amb nota alta, avui darrera jornada.

divendres, 6 de juliol del 2012

Júlia Alejandre plata als 200 braça

Bones notícies ens arriban de la Sant Jordi, la nostra nedadora Júlia Alejandre ha guanyat la medalla de plata als 200 braça aquesta tarda, destacar també la cinquena posició de la Mònica Cabal als 100 lliures on ha estat a punt d'obtenir la medalla en un final molt igualat, bones actuacions també de la Sara Mues als 100 lliures, Joana Calvo als 200 braça i l'Isaac Giménez als 200 estils.

dijous, 5 de juliol del 2012

Campionat de Catalunya Infantil

Aquest cap de setmana es disputarà a la piscina Sant Jordi de Barcelona el Campionat de Catalunya Infantil de natació, el nostre club estarà representat per un total de 10 nedadors (6 nois i 4 noies), la bona preparació dels nostres esportistes ens fa ser optimistes de cara a aquesta cita, Aitor García, Jordi Giménez, Mónica Cabal, Joana Calvo, Isaac Giménez, Júlia Alejandre, Sara Mues, Marc Zamora, Pau Gómez i Marc Santiago forman part de la nostra representació.

MOLTA SORT A TOTS !!

dilluns, 2 de juliol del 2012

Campionat d'Espanya Escolar a Cadis

Els propers dies 6, 7 i 8 de juliol es disputaran a la ciutat de Cadis, els Campionats d'Espanya Escolars per autonomies, tres nedadores del nostre club han estat seleccionades per la Federació Catalana per participar en els campionats, Silvia Morell, Laia Martí i Aliona Blasco juntament amb la nostra entrenadora Sònia Fernández, que també formarà part de l'expedició catalana i que intentarà arribar al cap d'amunt de la classificació final.



FELICITATS A LES QUATRE I MOLTA SORT !!!!

diumenge, 1 de juliol del 2012

Excel.lents resultats dels júniors a Mataró

Aquest cap de setmana els nostres júniors han disputat el seu Campionat de Catalunya a Mataró, els resultats han estat excel.lents i la Kun marxa del tot satisfeta amb els seus nedadors.
Destacar tant al Guillem Calopa com a la Raquel Mues, en Guillem s'ha classificat en dues finals A (100 i 200 braça) i una semi-final (50 braça), en tots els casos baixant marques personals i en un excel.lent 5è lloc júnior en les tres distàncies, la Raquel s'ha classificat en una final B (200 papallona) i a un pas de la mínima pels d'Espanya a Sevilla, una llàstima tot i nedar molt bé.
Tambè hem de destacar a l'Emma Heredia que a darrera hora es va classificar en els 50 lliures i que s'ha guanyat el premi de poder gaudir d'un campionat com aquest.
Els resultats han estat:

Guillem Calopa
5è classificat júnior 100 braça FINAL A 6è classificat 1.10.61
5è classificat júnior 200 braça FINAL A 10è classificat 2.33.92
5è classificat júnior  50 braça  SEMIFINAL 8è classificat 0.33.35

Raquel Mues
37ena classificada 50 papallona 0.33.00
9ena classificada júnior 100 papallona 25ena classificada 1.11.96
6ena classificada júnior 200 papallona 14ena classificada 2.34.10

Emma Heredia
77ena classificada 50 lliures 0.32.44

Marc Martí
18è classificat 1500 lliures 18.57.62

4x100 lliures  DSI  Emma Heredia-Raquel Mues-Angelina Blasco-Pia Videla
4x100 estils  Anna d'Amatto-Natalia Ribas-Pia Videla-Emma Heredia


MOLTES FELICITATS A TOTS I TOTES !!!

AQUEST MES FAN ANYS...!!!







SERGI CALOPA CLEMENTE
GUILLEM CARDONA COS
ADRIÀ ESPAÑA HERRERA
RICARDO FERNANDEZ LOPEZ
PABLO GARRIDO CUESTA
SERGIO GARRIDO CUESTA
JONATHAN JIMENEZ GARRETA
DIEGO OSPINO DE AVILA
DAVID SANCHEZ MENDEZ
PAULA VEGA CRUZ