Bloc

dijous, 27 de setembre del 2012

L'Erika signa autografs als nostres nedadors

Ahir dimecres l'Erika Villaécija ens va visitar tal i com ens havia promès al dia del Club per tal de veure en acció als nostres nedadors, aprofitant l'ocasió va portar fotografies seves i les va signar a tots aquells que van voler, durant una estona ens va explicar quant temps entrenava cada dia, on, de quina manera etc i va animar als nostres nedadors per tal de que algun dia puguin arribar on és ella en l'actualitat, com diu l'anunci .... "Nothing it's impossible" (res és impossible), si clickeu al enllaç de sota la crónica podreu veure les fotos fetes ahir.
 
 
 
 

dimarts, 25 de setembre del 2012

Partit Pares vs Fills 7-7

Sense lesionats varem aguantar el tipus ... Casi guanyem !! 
Gracies al porter (Ramon), al físic del Cuesta, del pare Santiago i del Marc (de la Kun). Encert dels petits de cara a barraca i la resta varem fer el que varem poder.

diumenge, 23 de setembre del 2012

Bona representació a la Travessía del Port

Aquest matí de diumenge i dins el marc de les festes de la Mercè a la ciutat de Barcelona s'ha celebrat la tradicional Travessia al Port que organitza el C.N.Atl.Barceloneta, una bona representació dels nostres nedadors han participat en l'edició d'aquest any amb bones classificacions, a peu de crònica teniu la fotografia amb tots els nostres nedadors participants.
Alguns dels nostres nadadors amb la nedadora hortenca Erika Villaecija.

CAMPIONS DEL TROFEU DE LA MERCÈ

Avui els nostres nedadors dels anys 2004-03-02-01 i 2000 han participat com ja és tradicional en el Trofeu de la Mercè que per les festes de Barcelona organitza el C.N.Atl. Barceloneta, a nivell individual ha estat tot un èxit ja que hem sumat un munt de medalles en les diferents categories, pel que fa als relleus hem classificat en segona posició i a nivell de club hem quedat CAMPIONS per davant de Barceloneta (segon) i Mediterrani (tercer), així doncs primer èxit de la temporada.
 FELICITATS A TOTS !!!! 
Àlbum de fotos del Trofeu

divendres, 21 de setembre del 2012

Casament de l'Héctor Ballesteros

Demà dissabte el nostre jugador absolut Héctor Ballesteros jugarà un partit molt especial, s'ens casa !!!
 
Des de aqui volem desitjar a la parella de nuvis una excel.lent jornada, segur que demà els tres punts es quedaran a casa.
 
FELICITATS HÉCTOR !!

diumenge, 16 de setembre del 2012

Banyoles 2012



Avui diumenge s'ha disputat la tradicional travessia a l'estany de Banyoles, en una jornada amb molt bon temps els nostres nedadors han pogut gaudir d'una jornada festiva i que a més a servit per seguir amb la preparació física i esportiva d'aquesta temporada, per a uns quants ha estat la seva primera travessia (a tots els hi ha encantat) i a més han pogut disfrutar de jocs i estones d'esbarjo amb els companys.

OBJECTIU ASSOLIT !!! GIBRALTAR ÉS HORTENCA!!!

Avui ha estat per fi el gran dia i el nostre nedador màster José Luis Bago ha completat després de varis intents avortats pel mal temps, la travessia a l'estret de Gibraltar, una gesta que quedarà a la història del nostre club ja que ningú fins ara ho havia fet, avui si que les condicions del temps eren òptimes i en 4 hores i 32 minuts en José Luis ha completat el recorregut, tot un èxit sense precedents al nostre club.
Moooooooltes felicitats José Luis, ni el temps ha pogut amb tu, ETS UN  CRACK !!!!!!

dissabte, 15 de setembre del 2012

Imatges del dia del club

Aquí teniu algunes imatges de la jornada d'avui, podem veure a les nostres convidades juntament amb els nostres activistes, també els nostres joves jugadors de futbol 6 que han estat els millors del torneig jugat aquest matí.
Si clickeu al enllaç d'aquí sota veureu la informació donada a BTV

Dues cracks a la nostra celebració

Durant tot el dia d'avui hem celebrat la Diada del Club, durant els actes de la tarda hem pogut comptar amb la participació de dues cracks dels nostres esports, l'Erika Villaècija diploma olímpic en aigües obertes a Londres i Jenifer Pareja subcampiona olímpica i medalla de plata en waterpolo , han estat repartint els premis a la constància i l'esportivitat als nostres esportistes, també han estat al costat d'ells demostrant una proximitat digne d'agrair, no tots els dies podem estar al costat de dues figures de la talla d'elles.
MOLTES GRÀCIES PER SER AIXÍ I MOLTS ÈXITS !!!

El Cor d'Horta

La publicació de la Federació de Comerços d'Horta "El Cor d'Horta" es fa esment al nostre club i a les seves activitats al seu butlletí de setembre/octubre 2012.
Publicació Setembre - Octubre 2012
09_08_2012
Programa de la Festa Major d'Horta i les nostres properes activitats
{ descarregar }
Veure els reportatges:
- Entrevista a un altre hortenc.
- Història, Fonaments i Valors.

divendres, 14 de setembre del 2012

Diada U.E.d'Horta

Us recordem les activitats que es duran a terme aquest dissabte, 15 de setembre, a la Diada U.E.Horta

dijous, 13 de setembre del 2012

Nou equip de waterpolo femení

Tenim el plaer d'informar-vos que ahir, a les ordres d'en Floren, van iniciar els entrenaments les components del nou equip de waterpolo femení que en categoria absoluta s'han incorporat a la nostra secció, en futures informacions us donarem més detalls, des de aquí els hi donem la benvinguda, Força Noies !!!

dimarts, 11 de setembre del 2012

Travessa de l'estret de Gibraltar


ULTIMA HORA  13/09/2012  12:45 h
Degut al mal temps la Comandancia de Marina ha suspés la tentativa després d'una hora de cursa, caldrà esperar a que millori el temps per intentar una nova vegada fer la travessia.

13/09/2012 11:00h
En Jose Luis malgrat que les condicions no són les óptimes està nedant altre cop cap el seu objectiu, SOM-HI !!!!!!!!!!
Segons noticies que ens arriben el nedador master Jose Luis Bago ha començat la gesta de la travessa del l'estret de Gibraltar (de 18 a 22Km). Així doncs, en aquest moments esta nedant per aconseguir-ho i si ho fes seria el primer hortenc en completar aquesta dura travessa.

12/09/2012 11:00h ULTIMES NOTÍCIES:
L'organització s'ha vist obligada a suspendre la travessa, desprès de 2 hores, degut al fort onatge i la boira impedien la visibilitat. Demà o tornaran a intentar si les condicions meteorològiques ho permeten.
FORÇA Jose Luis, FORÇA MASTERS HORTA !!!!!!!!!!!
Hi ha penjat algun vídeo on es veu els participants nedant al Facebook de Neda el Món.

Travessia NedaMarcelona

Els Masters de l'U.E.d'Horta: Tomás, Pedro i Jose Luis, participaren, el diumenge passat, 9 de setembre, a la 2a. Travessia Neda Marcelona, organitzada per Neda el Món
La travessa de 5.700 m consistia a recorrer nedant el litoral de la Ciuta de Barcelona, des l'Hotel Vela fins el Forúm, essent una curiosa manera de veure el paisatge de la ciutat des del mar. 
Els temps obtinguts per el nostres representants foren:
TOMÁS VALDÉS: 01:36:03
PEDRO BAGO: 01:46:04
JOSE LUIS BAGO: 01:46:06



Des aquestes línies us animem a tots a participar en aquestes travesses d'aigües obertes.

dissabte, 8 de setembre del 2012

Gran festa de disfresses a Puigcerdà


Aquesta nit a Puigcerdà tots els nostres nedadors s'han de disfressar per participar a la festa que els entrenadors han organitzat i com cal donar exemple aqui els teniu amb una disfressa ben original i ben treballada, senyores i senyors en Xop (mascota dels Mundials de Barcelona 2013) ha tingut descendència.......
 Gran treball FELICITATS !!!

divendres, 7 de setembre del 2012

Cap a Puigcerdà !!

Els nostres esportistes ja estan camí a Puigcerdà, de fet esperem que hi arribin en poca estona ja que han sortit a quarts de vuit del matí sense més novetat i amb cares ben rialleres malgrat que han matinat una miqueta, hem pogut constatar que tothom ha tornat amb moltes ganes de retrobar-se amb els companys i entrenadors.

dijous, 6 de setembre del 2012

69ena Travessia Estany de Banyoles

El diumenge 16 de setembre tindrà lloc la tradicional Travessia a l'Estany de Banyoles, aquest any en la 69ena edició, com ja és tradicional és el tret de sortida oficial de l'activitat dels nostres nedadors i és un dia on, si el temps acompanya, podem gaudir plegats d'una jornada envoltada de natura i esport, binomi sempre exitós, com ja és norma dels nostres entrenadors aquesta activitat forma part de la preparació de principis de temporada i per tant tots els que per edat hi poden participar hi estan convocats.

dimarts, 4 de setembre del 2012

DIADA DEL CLUB 2012

El dissabte 15 de setembre tindrà lloc a les nostres instal.lacions la DIADA DEL CLUB, recuperem doncs aquest acte que tradicionalment es feia cada temporada i on es reconeixien els èxits esportius de les diferents seccions del club, amb aires renovats i amb una nova instal.lació és moment de PARTICIPAR I GAUDIR de tots els actes previstos durant tota la jornada, pel matí amb activitats de caire social on poden participar-hi esportistes, pares, tècnics etc... i per la tarda amb els actes més institucionals on destaquen per sobre de tots la presentació dels diferents equips de les seccions i l'entrega de distincions als esportistes més destacats de la temporada anterior, de ben segur que gaudirem d'una gran jornada.

dilluns, 3 de setembre del 2012

BENVINGUTS !!!!

Avui arranca la nova temporada amb objectius renovats, moltes ganes de retrobar-nos tots plegats i començar amb força la preparació per fer-ho d'alló més bé.
BENVINGUTS !!!!!

dissabte, 1 de setembre del 2012

AQUEST MES FAN ANYS...!!!





DAVID ALFONSO RUE
POL BOREN MEDINA
PABLO CALVO ROBLES
JORDI OLLERO CENTENO
GERARD PLA OTERO
MARC SERRA CRUZ