Bloc

dilluns, 17 de desembre del 2007

Resum del cap de setmana

Podriem dir que aquest cap de setmana ha estat molt positiu per el waterpolo del nostre club on l'equip absolut segueix ferm al cap de la classificació; l'equip cadet en un partit sense història va guanyar el seu partit davant un rival molt inferior per un marge molt ampli de gols; l'equip juvenil havia de guanyar el seu partit i ho va fer en un encontre seriós on no es va patir per guanyar els tres punts en joc.

L'equip aleví, en un gran partit, va guanyar. Emoció fins els segons finals on es va decidir el partit. Destacar l'esforç, constància i ganes de guanyar dels nostres jugadors, que en cap moment van donar per perdut el partit tot i estar molta estona per sota el marcador. Espectacular tercer quart amb un parcial demolidor (6-1) que va obrir la porta de la victòria encara que el rival ens va fer patir fins al final.

L'infantil no volia ser menys i va decidir el seu partit en un final d'infart. Tot i anar guanyant durant tota l'estona, mai es va poder desenganxar en el marcador. En una polèmica decisió, l'àrbitre va expulsar el nostre entrenador i va complicar molt el final de partit. Malgrat això i a que el rival va tenir oportunitats per empatar el partit, finalment es va fer justícia i els tres punts es van quedar a casa en un partit ben jugat i amb accions de mèrit dels nostres jugadors.
L'equip benjamí va perdre el seu partit jugat a la piscina d'un dels equips amb més potencial del waterpolo estatal, el C.N.At.Barceloneta. Malgrat això, seguim en el procés d'aprenentatge dels nois i noies del nostre equip; cal recordar que aquest és el seu primer contacte amb el nostre esport i la majoria de rivals ja fa un any que competeixen, per tant molts ànims !!.