Bloc

dissabte, 19 de gener del 2008

Derrotes de l'absolut i el benjamí

Mala jornada per els nostres equips absolut i benjamí que han perdut els respectius partits jugats a les nostres instal.lacions.
Primer els nostres jugadors més joves no han pogut guanyar el partit que tenia al C.N.Martorell com a rival. El resultat final, U.E.d'Horta 0 - C.N.Martorell 4.

Després ha estat el torn de l'absolut que ha perdut clarament davant el WP Navarra. Un mal inici dels nostres (0-4), ha marcat el desenvolupament del partit, ja que sempre anavem per sota el marcador i cada vegada que ens acostavem, el rival de seguida es tornava a distanciar. Defensivament no ha estat el nostre millor partit i en atac la bona defensa navarra sobre el nostre màxim golejador l'Alejandro, que s'ha quedat sense anotar, ha fet imposible optar a guanyar el partit.
Bon ambient a la piscina que s'ha omplert de gom a gom per presenciar un partit que decidia qui seria el líder en solitari d'aquesta lliga. Emoció, bon partit i cap incident, només una cosa negativa, el resultat, malgrat això cal dir que som segons a gran distància del tercer i per tant la temporada és del tot positiva.
U.E.d'Horta 11 - WP Navarra 15 (2-5/4-5/2-1/3-4)