Bloc

dissabte, 26 d’abril del 2008

PROMOCIÓ ASSEGURADA

L'equip absolut del nostre club ha guanyat aquesta tarda el partit que assegura de forma matemàtica l'opció de jugar la promoció d'ascens a la màxima categoria del waterpolo estatal.
En un partit més fàcil del que en principi ens podíem esperar, l'equip ha jugat de forma excel.lent en defensa, sobretot durant la primera meitat del partit. A més a més, el nostre porter l'Alvaro ha estat força encertat i això a fet que el marcador fos de 6-1, la qual cosa ha marcat la resta del partit.
A partir d'aquí el rival ha endurit el joc i s'ha entrat en una fase d'un constant anar i venir fins al final, U.E.d'Horta 13 - C.N.Metropole 7 (3-1/3-0/3-2/4-4).
A falta de quatre partits, la segona posició ja està assegurada i ara cal pensar en fer un bon paper en els dos partits de la promoció que tindrà com a rival el Plaza de Saragossa. En principi, i si no hi ha canvis, el 7 de juny el partit d'anada a Horta i el 14 del mateix mes a Saragossa. Al final del partit el nostre entrenador en Suso, ha estat llençat a l'aigua per part dels seus jugadors, com és preceptiu en les celebracions de les victòries.
Desde aquí volem felicitar a tot l'equip per l'excel.lent temporada que ens estan oferint. FELICITATS A TOT EL GRUP !!!