Bloc

dilluns, 8 de setembre del 2008

Primera competició, travessa a Banyoles

Avui han iniciat els seus entrenaments els components de la secció de natació a excepció dels nois i noies de l'escola que ho faran el proper dilluns 15 de setembre.
Tant el grup de la Kun com el del Bernat han fet les primeres suades de la temporada, es nota que tots han disfrutat d'unes bones vacances, molt bon ambient en aquest primer dia de feina, demà mès.
Tambè us volem informar de les primeres activitats que durem a terme i la primera com cada any és la trevessa a Banyoles, aquest any la travessa tindrà lloc el diumenge 21 de setembre, en el transcurs d'aquesta setmana us informarem del timing i preus de l'autocar per anar a Banyoles, com sempre us demanem que els acompanyants que vulguin fer ús de l'autocar s'apuntin quant abans millor.
Cara al cap de setmana del 4 d'octubre tenim la possibilitat de fer un petit stage de pretemporada a Andorra, estem calculant el cost total d'aquesta sortida que en principi està oberta a tots els components nedadors i nedadores dels grups de la Kun i en Bernat així com als mès petits (escola) que van amb la Vero.
En principi està previst sortir el divendres 3 d'octubre a la tarda per arribar a sopar, dissabte i diumenge matí disposariem tant de piscina com d'instal.lacions esportives per fer la preparació i activitats que els tècnics vulguin i la tornada seria diumenge desprès de dinar per arribar a casa a última hora de la tarda.
Un cop tinguem tots els detalls i preus us informarem degudament per tal de que pogueu inscriure als nois i noies.