Bloc

divendres, 24 d’octubre del 2008

Cap de setmana amb molta activitat

Aquest cap de setmana tenim força activitat esportiva tant en l'àmbit del waterpolo com a la natació. Dissabte a la piscina de Sant Sebastià (C.N.Atl.Barceloneta) els nostres nedadors tenen una nova jornada de fons i estils, és una oportunitat per confirmar, millorant marques, els bons entrenaments que estan portant a terme.

Pel que fa al waterpolo dissabte a les nostres instal·lacions els més petits de la casa s'estrenen davant del C.E.Mediterrani, des d'aquí desitjar que tinguin molta sort.

Tot seguit l'equip absolut jugarà un partit molt complicat davant el C.N.Helios de Saragossa. L'equip aragonès és un dels favorits per l'ascens de categoria i a més a més de tenir un equip molt competitiu, el seu joc és força dur. Serà doncs un partit molt interesant de veure i una bona pedra de toc cara als nostres jugadors per veure quin nivell oferim davant un dels favorits a estar al capdamunt de la classificació final.

Diumenge i també a casa, l'equip infantil s'enfrontarà al C.N.Sant Feliu en el que serà el primer partit de lliga per a ells, esperem doncs que tinguin una bona estrena.
Els alevins i els juvenils tenen partit a terres gironines amb un doble enfrontament amb el GEEIG. Desitjem que els dos equips tinguin millor sort que en els partits anteriors.