Bloc

dissabte, 2 de maig del 2009

Torneig Santa Eulàlia

Avui s'ha disputat la segona jornada del torneig de Santa Eulàlia. El nostre equip ha perdut els dos partits del matí i ha guanyat el que ha jugat a la tarda; demà jugarem per el tercer i quart lloc davant el Mediterrani o el Turia (segons el resultat que facin els dos equips aquesta tarda).
Al matí hem perdut davant el Mediterrani per 3 a 9, malgrat el resultat el partit ha estat més igualat del que sembla. Després hem jugat contra els valencians del Turia i hem tornat a perdre per 5 a 0, en un partit on els xuts des de fora del rival ens han fet molt de mal.
A la tarda en el partit que decidia qui jugaria pel tercer o quart lloc, ens hem imposat a l'Hospitalet per 3 a 0. Sense cap mena de dubte ha estat el millor partit de tots, des d'el porter fins el darrer jugador han jugat molt bé i s'han guanyat l'aplaudiment de la graderia.