Bloc

dilluns, 20 de juliol del 2009

Bona actuació de la Maria a Ourense


Us volem informar de la bona actuació que la Maria Alejandre va tenir durant els Campionats d'Espanya categoria júnior disputats a Ourense.
Cal dir que tot va anar molt bé i que la Maria es va adaptar força bé a la dinàmica que comporta un campionat d'Espanya, viatge, piscina, menjar... etc

La primera jornada va nedar els 100 esquena on va fer una marca de 1.12.28 i que està força bé, cal tenir en compte que era l'estrena i els nervis potser li van afectar una mica, no obstant aixó la marca va ser bona, a la segona jornada li tocava els 50 esquena, en les series classificatóries del matí va marcar un registre de 0.32.48 que li va permetre classificarse per a la final B de la tarda on va millorar la marca, amb un crono final de 0.32.22 va quedar tercera d'aquesta final B a la vegada que tercera de la seva edat, així doncs un resultat fantàstic.

Des de aqui volem felicitar a la Maria per aquest excel.lent campionat aixi com a la Kun que amb la seva tasca a fet possible que s'arribés tant lluny.

MOLTES FELICITATS MARIA !!