Bloc

diumenge, 18 d’octubre del 2009

RESULTATS WATERPOLO DEL CAP DE SETMANA

L'equip absolut amb un resultat final de At.Barceloneta-U.E.Horta : 16 -- Ondarreta-Arena de Madrid 8, ahir dissabte va tenir un partit fàcil davant un rival fluixet i molt jove. Encara que no va se un bon partit el resultat final reflexa la superioritat dels nostres, tenint en compte que els contraris van plantar cara fins al final.
També ahir dissabte l'equip aleví va jugar a la sempre difícil piscina del At.Barceloneta, amb un resultat de At.Barceloneta 12 -- U.E.Horta 2.
L'equip benjamí en la seva estrena, tant en jugadors com en el format del campionat (torneig entre quatre clubs) on tots jugan contra tots, és a dir tres partits, ha resultat d'allò més emocionant. El nostre grup està format per el C.N.Catalunya, C.N.Terrassa, C.E.Mediterrani i la U.E.Horta. El resultat ha estat: una victòria i dues derrotes, però cal destacar que han jugat tots els components de l'equip i ha estat prou bé per ser el primer contacte amb la competició i el més importat: tots, pares i jugadors s'ho han passat molt bé.
Avui diumenge també ha jugat l'equip juvenil a casa nostra davant del C.N.Granollers, el resultat final ho diu tot U.E.Horta : 17 -- C.N.Granollers : 2.