Bloc

dissabte, 19 de desembre del 2009

Resultats de waterpolo.

Avui dissabte l'equip absolut ha viatjat fins a València per jugar davant d'un dels aspirants a l'ascens de categoria, el WP Túria, el qual s'ha mostrat superior i ens ha guanyat per un clar 16 a 10.
L'equip cadet ha tingut una jornada maratoniana, ja que ha jugat dos partits seguits, el primer a casa davant del C.N.Granollers. El resultat enganyós (8-14) no reflexa la igualtat del partit; els visitants fent gala d'una alarmant agressivitat (han arribat a mossegar a un jugador) i amb la permissivitat de l'àrbitre, han guanyat el partit gràcies a que han jugat els darrers quatre minuts amb un home de més a resultes de les inexplicables exclusions locals. Mentre hem estat amb igualtat de condicions, el resultat era d'empat a vuit.
Després de la batalla, autocar i cap a terres gironines on s'ha jugat a la piscina de l'Anglès. Després d'un primer quart on hem estat un pèl descentrats (producte del viatge), la diferència de joc entre un i altre equip ens ha permès guanyar el partit clarament (5 a 17).
També l'equip aleví ha jugat el seu partit contra el C.N.Sant Andreu. Ha estat molt igualat i de fet fins l'últim minut el resultat era d'empat. Al final U.E.Horta 1 -- C.N.Sant Andreu 2.