Bloc

dissabte, 9 de gener del 2010

Torna l'activitat després de les festes

Ja s'han acabat les festes i la normalitat torna a totes les cases i tambè a la secció, de fet dijous els màsters de waterpolo van jugar derrotant clarament al Martorell (10 a 4 ).
Avui dissabte l'equip absolut juga a Madrid davant el Concepción, un equip que aquest any ha pujat de categoria, però que està demostrant ser un dels equips revelació de la lliga,  ja que està al grup capdavanter de la lliga, per tant no serà un partit fàcil i més després de l'aturada nadalenca.
Demà diumenge els més petits tenen jornada de lliga al C.N.Catalunya, segur que ens ho passarem d'alló més bé ja que dia a dia els nostres nois i noies van millorant  i això es veu dins de la piscina.
També demà diumenge els juvenils es desplacen a terres gironines per jugar davant el GEIEG, equip amb un joc sempre dur i que farà que els nostres jugadors tinguin que estar alerta i no confiar-se.

Un altre fet important que es fa evident quan entrem al club és l'inici de les obres, ja patim les restriccions d'espai normals en aquest cas i és el moment d'apretar-nos el cinturó i intentar passar aquest periode de la millor forma possible.

Així doncs, benvinguts altre cop i Bon Any !!!