Bloc

dissabte, 5 de juny del 2010

Final waterpolo benjamí a Girona

Avui s'ha jugat la fase final del Campionat de Catalunya benjamí de waterpolo a Girona, ha estat una jornada amb un temps excel.lent i amb una gran participació d'equips de Catalunya. El nostre club ha estat representat per dos equips que han lluitat per arribar el més lluny possible.
L'equip A tenia com a rivals de la primera fase al C.N.Premià, al que hem guanyat clarament, i al C.N.Granollers que ens ha superat també clarament.
L'equip B, format majoritariament per noies tenia un grup molt complicat, C.N.Molins de Rei, C.N.Terrassa B i C.N.Sabadell ens han superat, no obstant aixó han lluitat d'alló més i es mereixen tot el nostre suport incondicional, cosa que sembla que algú no comparteix o no entent.
Un cop acabada la primera fase del matí l'equip A s'ha classificat per jugar els vuitens de final. El rival ha estat el C.E.Mediterrani que ens ha superat per 5 a 1, s´ha jugat bé, però el rival ha estat superior concretant millor les ocasions de que han disposat.
Des d'aquí volem felicitar a TOT EL GRUP, l'evolució dels quals ha estat demostrada de principi de temporada fins ara, i de ben segur que en properes temporades amb esforç i entrenament ho farem encara millor. L'equip A l'han format Marc Perez, Guillem Cardona, Pau Borrás, Albert Valdés, Eduard López, Mikel Valero, Jordi Morales, Oscar Asensio, Sergi Calopa, Roger Brias i Guillem Perez.
L'equip B ha estat representat per Arianne Rubio, Daniel Noguera, Berta Mues, Eloy Trillo, Silvia Morell, Noa Grau, Sandra Ortiz, Paula López, Pau Cruz, Marti Fransi i Clara Navarro.

MOLTES FELICITATS A TOTS !!!!


Al seguent enllaç podeu trobar les fotografies de la jornada d'avui: