Bloc

dissabte, 4 de setembre del 2010

Gran tancament del stage a Puigcerdà

Avui dissabte els nostres nedadors han posat el punt i final a quatre dies de stage a Puigcerdà, ha estat una jornada on els pares han arribat a recollir als seus fills als voltans de la hora de dinar, després de dinar ens hem reunit tots plegats per gaudir de les fotografies fetes durant l'estada, a més hem vist les diferents "performans", tant musicals com teatrals que els nostres nedadors han fet, cal dir que ens ho hem passat d'alló més bé, mes d'un té un futur important artisticament parlant.
Pel que fa a l'estada, tot ha estat dins la normalitat esportivament parlant, els nois i noies s'ho han passat molt bé i han disfrutat d'unes instal.lacions i un entorn ideal per preparar la temporada.
Tant bon punt disposem de les fotografies i videos que hem vist aquesta tarda, els penjarem perque tothom pugui gaudir-los amb tranquilitat, paga la pena, també penjarem el video que en Pau Garcés va protagonitzar i que per problemes tècnics no hem vist aquesta tarda, ens asseguran que és impresionant...... veurem !!!