Bloc

diumenge, 6 de febrer del 2011

Resultats waterpolo del cap de setmana.

Ahir dissabte molts dels nostres equips de waterpolo van disputar partit de lliga. Els absoluts van guanyar de forma contundent al cuer de la categoria, el Vic, el qual  no va ser rival pel nostre equip que va jugar amb els components més joves del grup i que d'aquesta manera van agafant protagonisme. El resultat final ho diu tot (25 a 0).
L'equip aleví va perdre davant el Sant Feliu per la mínima, malgrat que al principi vem anar per davant (2 a 1), però finalment vem caure derrotats.
D'altra banda els dos equips benjamins van jugar i tots dos van guanyar els seus partits, cosa que demostra la bona evolució dels nostres jugadors. L'equip B (any 2002) va guanyar clarament davant el Terrassa i en un partit força emocionant es va imposar a la Barceloneta per la mínima; l'equip segueix en linia ascendent.
L'equip A (any 2001) va jugar a casa davant el Catalunya i Poble Nou. En el primer partit els nostres jugadors van tenir que suar per guanyar al Catalunya (7 a 5), malgrat que en la primera jornada els vem superar ampliament, ahir va estar més igualat i ens vam tenir que esforçar, cosa que demostra que cal millorar cada dia, ja que els rivals també ho fan. Davant del Poble Nou no vam tenir problemes per guanyar (15 a 0), cal dir que l'equip rival era format per jugadors del 2002 i 2003, equip per tant molt jove. Des d'aquí els volem animar i felicitar pel seu esforç.
Bon ambient a la piscina on la "taca blava" segueix agafant força....
Avui diumenge l'equip infantil s'ha desplaçat fins a la piscina del C.N. Mataró. El resultat final ha estat  C.N.Mataró 11 - U.E.Horta 8. L'equip ha jugat bé, hem anat per davant fins a la quarta part, però a continuació els parcials han estat en contra, perdent el partit.