Bloc

dissabte, 21 de maig del 2011

L'absolut a un pas de l'ascens

L'equip absolut es troba a un pas de l'ascens de categoria, a falta de dues jornades per acabar només ens fan falta dos punts més per arribar a l'objectiu marcat per aquesta temporada.
Avui l'equip ha fet el primer pas guanyant clarament al Banyoles en el partit disputat a la piscina vella del club, ha estat un partit ben jugat des del principi on la superioritat el nostre equip ha estat total durant tot el partit i on no s'ha patit en cap moment, el resultat final U.E.Horta 14 - C.N.Banyoles 4.

Abans d'aquest partit els benjamins (any 2001) han jugat la darrera jornada de lliga d'aquesta temporada, han estrenat piscina en competició oficial, primer han guanyat al Santa Eulàlia amb solvència, després hem perdut amb el Premià, malgrat aquesta derrota hem acabat primers de grup en aquesta tercera fase, bon balanç final i ara a acabar la temporada en la fase final de Girona al proper 13 de juny.

Pel que fa als equips màster i de veterans els resultats d'aquesta setmana han estat positius, dijous els màsters van guanyar per la mínima al Catalunya, els veterans van empatar amb els "urbanos", a falta de dos partits per acabar tenen totes les opcions de repetir el títol aconseguit a la lliga catalana, en cas de guanyar els dos partits que resten...... campions.