Bloc

diumenge, 18 de desembre del 2011

Resultats waterpolo del cap de setmana

Sort diversa pels nostres equips de waterpolo que aquest cap de setmana han disputat partit, ahir dissabte els absoluts van ensopegar i no van passar de l'empat a casa del Santa Eulàlia, partit igualat i amb alternatives al marcador fins al darrer segon de partit.
Els infantils van jugar a casa davant el Sant Andreu, el resultat final no reflexa el bon partit del nostre equip si be cal dir i no discutir la superioritat visitant.
Aquest matí l'aleví A ha superat àmpliament al seu rival el C.N.Catalunya, bon partit del nostre equip, potser el millor de la temporada i no tan sols pel marcador sino pel joc, bons i trenats atacs i una molt bona defensa d'anticipació han permès guanyar el partit amb comoditat i amb molts minuts per a tots els jugadors.
Els benjamins A han jugat a casa i tot i perdre els dos partits la sensació que hem tingut tots els presents ha estat el d'una millora en el joc molt evident, a més d'aquesta millora destacar la lluita de tots els nostres jugadors que en cap dels dos partits han perdut mai la cara al partit i d'aquí els resultats més ajustats que en altres ocasions, al final jugadors i públic donat-se ànims mútuament..... fantàstic !!
Després dels benjamins ha estat el torn dels alevins B, l'equip malgrat lluitar molt no ha tingut el premi en el marcador, la mala sort ha fet no anotar cap gol malgrat haver estat molt a prop, els pals i la mala sort ho han evitat davant un rival superior tècnicament.


Santa Eulàlia 11 - U.E.Horta 11      (Absolut)
U.E.Horta 3 - C.N.Sant Andreu 9    (Infantil)
C.N.Catalunya 1 - U.E.Horta 11     (Aleví A)
U.E.Horta 8 - C.N.Catalunya 11     (Benjamí A)
U.E.Horta 4 - C.N.Sant Andreu 8   (Benjamí A)
U.E.Horta 0 - C.E.Mediterrani 15    (Aleví B)