Bloc

dissabte, 14 de gener del 2012

Resultats waterpolo de dissabte

Aquesta tarda s'han disputat 2 partits

Els alevins del grup A han disputat aquesta tarda un partit força igualat, a la piscina del Barcelona; hem pogut veure un gran partit de waterpolo aleví. Bones defenses d'ambdós equips, i atacs amb bones aturades dels porters; si afinem una mica la punteria, haurem assolit un esglaó mes en la millora del nostre equip (Parcials: 0-0/0-0/1-0/0-0/1-1/2-0).
 C.N.Barcelona 4 - U.E.d'Horta 1

Ahir divendres varem jugar davant el mateix equip el partit ajornat al seu dia per la manca d'àrbitre, igual que avui va ser un partit força igualat amb l'única diferència que al principi del partit el rival va marxar amb un parcial de 3 a 0.
U.E.d'Horta 2 - C.N.Barcelona 6

Per l'altra banda l'absolut s'ha enfrontat amb el C.N.Sabadell/UAB a la piscina del Campus de l'UAB. El joc ha començat a favor dels nostres rivals, ja que ens ha costat entrar al partit, però al tercer quart hem pogut anar remuntant fins a empatar. Al quart temps he pogut inclús incrementar lleugerament l'avantatge però l'equip rival no ho ha posat gens fàcil i hem arribat a l'ultim minut amb un gol d'avantatge i la pilota en mans dels locals; l'intensitat del nostre joc ens ha fet recuperar la pilota i finalment s'ha guanyat l'encontre, consolidem aixi la segona posició a la classificació general empatats a punt al el C.N.Martorell (Parcials: 3-2/2-1/3-5/2-3).