Bloc

diumenge, 19 de febrer del 2012

Resultats partits cap de setmana

Tot seguit us detallem els resultats dels partits de waterpolo d'aquest cap de setmana, recordem als delegats dels equips que ens han de fer arribar els resultats i comentaris dels partits, ja que si no ho fan no podem reflexar-ho al blog.

L'equip benjamí A va disputar jornada, ho va fer amb una victòria davant del San Feliu en un partit controlat en tot moment pels nostres jugadors que van jugar un partit molt seriós i amb una bona actuació global. El segon partit davant del Sabadell es va perdre, bàsicament pel cansament acumulat en el partit anterior i have de jugar el segon tot seguit, la qual cosa va fer que  es decantés del costat sabadellenc.

U.E.Horta 9 - C.N.Sant Feliu 3
C.N.Sabadell 7 - U.E.Horta 4

A la tarda l'equip aleví A va jugar a casa davant del Premià. Derrota del nostre equip en un partit on el desencert davant la porteria rival va ser determinant. Cal millorar molt aquest aspecte tant important del joc, ja que no podem donar tantes facilitats als rivals. Era un partit que en condicions normals hauríem de guanyar per una àmplia diferència i que finalment vam perdre de forma inesperada. Dir també que els partits els guanyen i perden tots els jugadors, per tant quan felicitem per un bon partit ho fem a tothom, igual que ens enfadem quan les coses no surten bé i ho fem amb tot l'equip per igual.

U.E.Horta 5 - C.N.Premià 6

L'equip absolut es va desplaçar a terres olotines per jugar partit de lliga amb l'objectiu clar de mantenir el liderat de la lliga en una piscina tradicionalment complicada. Encara que al principi del partit van sortit una mica adormits, a partir de la tercera part van agafar un bon avantatge que els va permetre encarar l'ultima part sense patiments, amb resultat final de:
C.N.Olot 7 - U.E.Horta 10

Aquest triomf, combinat amb l'empat del Martorell amb el Sabadell C (Autonoma), fa que ens consolidem a la primera possició amb 4 punts de diferència, fet que ens acosta cada vegada més a poder organitzar a la nostra piscina la fase d'ascens a segona.

Aquest matí de diumenge els alevins B han jugat a la piscina del Barceloneta. En un gran partit de tot l'equip, s'ha guanyat amb solvència i claretat, durant el qual la defensa s'ha mostrat molt sòlida robant un munt de pilotes i en atac hem pogut aprofitar les nostres oportunitats, de manera que merescudament hem sumat el primer triomf d'aquest equip.

C.N.Atl.Barceloneta 1 - U.E.Horta 5

També aquest matí, ha jugat l'equip infantil a Sant Feliu. Els jugadors d'en Javi Ribas han fet un partit molt seriós, sobretot en defensa amb un marcatge molt efectiu sobre el jugador més destacat del C.N. Sant Feliu. Això ha permès als nostres portar l'iniciativa al marcador des del primer quart, arribant a un avantatge màxim de 5 gols. A l'últim quart hem patit una mica, quan la reacció dels santfeliuencs els ha permès acostar-se fins a dos gols. N'obstant els nostres waterpolistes han mantigut la calma i han acabat guanyat:

C.N. Sant Feliu 8 - U.E.Horta 11