Bloc

diumenge, 15 d’abril del 2012

Resultats de diumenge

Avui diumenge el nostre equip benjamí B ha jugat jornada de lliga,  ho ha fet a la piscina del Poble Nou, el primer partit ha estat davant el Sabadell i l'equip ha estat format per nois amb el reforç femení de la Maria Barrio (autora d'un dels gols), des de un bon principi el nostre equip s'ha mostrat superior al rival el que ha suposat un resultat final prou clar.
El segon partit davant els locals ha estat molt igualat, l'equip (en aquest cas format per noies amb un parell de reforços de nois) ha lluitat fins al final, la tercera part ha estat clau ja que la igualtat la desfet un jugador rival que ha fet cinc gols, després malgrat estar en disposició de com a mínim empatar, ens ha faltat una mica de sort i forces per fer-ho.
En resum, bona matinal de waterpolo on tothom ha pogut gaudir dels seus fills/es que és el que veritablement s'ha de fer en aquesta categoria.

C.N.Sabadell 2 - U.E.Horta 10
C.N.Poble Nou 9 - U.E.Horta 7

També avui diumenge ha jugat l'equip infantil davant del GEiEG-BANYOLES.
La superioritat dels nostres ha estat evident durant tot el partit, la qual cosa ha permès que els jugadors més petits de l'equip poguèssin gaudir de més minuts de joc.
El resultat final ha estat :

U.E.HORTA  15  -  GEiEG-BANYOLES  2