Bloc

dissabte, 24 de novembre del 2012

L'absolut guanya mostran dues cares

L'equip absolut a sumat tres nous punts que fan que estigui liderant la classificació d'aquesta segona divisió després dels tres primers partits jugats a casa, el rival d'avui, els navarresos del WP 9802 han plantat cara malgrat que és un equip inferior al nostre.
Els dos primers quarts el nostre equip ha jugat a un bon nivell com els anteriors partits i ha marxat clarament al marcador, en canvi després del descans hem vist la pitjor versió del nostre equip (fins ara no l'havíem vist), en atac hem estat bloquejats i en defensa (la nostra millor arma) força desencertats, una mostra és el fet de que als darrers 2:50 min del tercer quart ens han marcat quatre gols que han fet enfadar i molt al nostre entrenador en Suso que ha reclamat més tensió en situacions com aquesta, malgrat el mal joc dels darrers minuts el marcador era prou clar i la victòria no ha perillat en cap moment.
Destacar el debut del nostre porter en Joan Riera que ha estat força bé en aquest el seu primer partit com a jugador de l'absolut.
U.E.Horta :    J.Riera-J.Garreta-O.Brias-D.Sánchez (2)-C.Jurado (1)-P.Garrido (1)-P.Brias(1)-