Bloc

dissabte, 2 de febrer del 2008

L'absolut guanya en un fluix partit

L'equip absolut de waterpolo ha guanyat sense brillantor el partit de lliga jugat aquesta tarda a les nostres instal.lacions, corresponent a la penúltima jornada de la primera volta de la lliga espanyola de 1ª divisió.

Des d'un primer moment els nostres jugadors no han desenvolupat el joc que habitualment veiem i potser per un excés de confiança, el rival ha vist com el marcador era favorable als seus interessos (1-4 i 2-5). La defensa no ha estat prou agressiva i l'atac molt travat i sense aprofitar les superioritats numèriques no ha afavorit els nostres interessos. A més a més, l'arbitratge tampoc ha estat a l'alçada i el partit ha entrat en una fase d'anar i venir que no ens ha afavorit gens.

A l'últim quart de partit la defensa si ha estat agressiva i ens ha permès sortir al contraatac, la qual cosa ens ha fet donar la volta al marcador i guanyar sense patir el tram final gràcies també a una millor forma física.
Partit sense història que ens manté al segon lloc de la classificació amb un ampli marge de punts sobre el tercer. El resultat final ha estat:


U.E.d'Horta 10 - C.N.Rubí 6 (1-3/0-1/3-2/6-0)